iyiyim canım dediğin gibi bol bol dinlendim bugün
yarında temizlik yapıcam önümde yorucu bi hafta daha var...
artık bayram tatilinde iyice dinlenir enerji depolarım
sen nasıl oldun atlatabildin mi hastalığı
iyi yapmışın canım dinlen tabii.hımm temizlik varsa kolay gelsin fakat çok yorma kendini.yavaş yavaş yaparsın canım.evet bayram tatilinede az kaldı bizde çanakkaleye gitmeyi düşünüyoruz ailemle geçireyim diyorum bayramı kısmet olursa değişiklik olur.kafamızı dağıtırız azcık.hastalığıda atlattım şükür ama bayaa ağır geçirdim tavsiyelerinizede uydum bebekim nane limon,ıhlamır atlatmamda sizin büyük payınız var.canım benim ben kaçtım sabah tahlil için bayaa erken kalktık çok uykum geldi görüşürüz yine kendine iyi bak canımıniçi çooook öpüyorum
slm arkadaşlar nasılsınız hepinize güzel pazarlar diliyorum bizde hala bir gelişme yok,bendede tedavi olmak için bir istek yok biraz daha bekliyeceğim zamanı gelince olur diyorum hayırlısı inş.Rabbim hepimize mutluluklar versin...hayat devam ediyor
selam kızlar.bugün kan tahlili yaptık sonuçlar:fsh:5.81 lh:1.05 testesteron:509.6
kan tahlili sonuçlarımız iyi çıktı bayaa düşme var fsh da.
spermiogramda yaptırdık malesef yine koca bir 0 :43 :.
yuvarlak hücre dahi yok.hayırlısı diyelim ama bu sonuçlarla m.tese olmak
pekde mantıklı olmaz sanırım.kaan hocaya mail attık bakalım ne diyecek.
hepinizi öpüyorum
slm arkadaşlar nasılsınız hepinize güzel pazarlar diliyorum bizde hala bir gelişme yok,bendede tedavi olmak için bir istek yok biraz daha bekliyeceğim zamanı gelince olur diyorum hayırlısı inş.Rabbim hepimize mutluluklar versin...hayat devam ediyor
canlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum kocişlerinizle güzel bi gün geçirin
öpüyorum hepinizi
eseslim merhaba nasılsın canım..
geçmişi okumadım daha, seni görünce slm vereyim dedim.. ne var ne yok?
canım ne güzel fsh düşmüş spermlerde çıkacaktır canım biraz daha sabır inşallah onlarda çıkıp gelecekler.
bakalım kaan hoca ne diyecek söyleyeceği şeylerden bizleride haberdar et canım...
iyi pazarlar sanada canım.
neden pes ettin canım pes etmeden sabırla bu yola devam... hepimiz çok yorulduk çok yıpranıyoruz ama herşey o minicik yavrularımız için olacak onlar için yoruluyoruz.
sende pes etme canım ha gayret bitecek bu dert bugünler geride kalacak allahın izniyle...
bebişimmmm sanada mutlu pazarlar gel öpeyim seni
bizde kahvaltımızı bu gün dışarda yapalım dedik kahvaltı yapıp eve geldik benimki uyudu
uyanıncada çarşıya gidecez bakalım ne zman uyanrsa tabi bekliyoruz
bebişimmmm sanada mutlu pazarlar gel öpeyim seni
bizde kahvaltımızı bu gün dışarda yapalım dedik kahvaltı yapıp eve geldik benimki uyudu
uyanıncada çarşıya gidecez bakalım ne zman uyanrsa tabi bekliyoruz
canım merhabalar.evet fsh bayaa düştü ama henüz spern çııkışı yok yuvarlak hücrede yok.bu ay uutluydum enazından yuvarlak hücre çıkar diyordum ama malesef hayırlısı diyelim artık.hoca cvp yazar yazmaz yazıcam size sen nasılsın canım?
ooohhh mis gibi öpücüklerin geldi bebekim gel ben de seni öpeyim
afiyet olsun bebekim iyi etmişsiniz ama senin bu uykucu kocanla halin ne olacak bilmem
beni kimse öpmüyooooo
ooohhh mis gibi öpücüklerin geldi bebekim gel ben de seni öpeyim
afiyet olsun bebekim iyi etmişsiniz ama senin bu uykucu kocanla halin ne olacak bilmem
bundada vardır bi hayır canım sıkma canını. elbet birgün çıkacak bu spermler.
bende napıyım canım kociş uyuyo sabahkahvaltı yapmaya dışarı çıktık geldik eve uykusu geldi yattı uyanınca çarşıya gidecez bakalım.
ne zamn uyanır bilmiyom tabi
valla bende bilmiyom canım
akşam çok geç yattık o yüzden uykuyu alamadı heralde. bide gözlerin rahatsız diyor bu tiroitten dolayı ondan bende yol verdim uyu dedim
seni de öpüyorum bebekimmmmm
bak nekadar çok öptüm affettin mi
evet canım hayırlısı diyoruz zaten biz mücadelemizi edicez gerisi ALLAH a kalmış...
senin kocişin bir pazarı var varsın uyusun çıkarsınız sonra bayram alışverişimi ?
valla bende bilmiyom canım
akşam çok geç yattık o yüzden uykuyu alamadı heralde. bide gözlerin rahatsız diyor bu tiroitten dolayı ondan bende yol verdim uyu dedim
bebekim zaten bizimkiler uyumayı seviyo hele birde bahaneleri varsa tamam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?