Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi fikir alsında biraz daha bekliycem uynamazsa dırdır edip uyandırım kesin kalkar o zamn

benim kocişte benden önce yatıyor akşamları sabahda benden önce kalkıyor sinir oluyorum zaten bi haftasonum var
gidip tv izliyor sıkılırsa gelip zorla kaldırıyor
bazende tam tersi oluyor ozaman ben başına dikiliyorum kalkmazsan suyu dökücem diyorum anında yataktan fırlıyor

sizdede tam tersi oluyor desene
ama ikinizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz sonuçta eşitsiniz.

ayyy ne fenasınız kız sizden korkulur.

sizdede tam tersi oluyor desene
ama ikinizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz sonuçta eşitsiniz.

canım ben hafta içi erken kalktığım için hafta sonu uyumak istiyorum...
eee kociş herzaman benden önce yattığı için daha erken uyanıyor
dediğin gibi bazende tam tersi oluyor ben uyanıyorum o uyumak istiyor
idare edip gidiyoruz işte

çok yorma kendini bebekim yavaş yavaş yap zaten havalarda malum hasta olursun bak üzersin bizi..

yok bebekim yormam merak etme yavaş yavaş yapıyorum işte
yarım saattir dinleniyorum sizi bulunca çıkasım gelmiyor

ayyy ne fenasınız kız sizden korkulur.

ne yapalım bebekimmm bebiş de olmayınca birbirimizle uğraşıyoruz habire
geçen cuma kociş baya bi tartıştık çok üzdü beni bende küstüm konuşmadım onunla
akşam işi vardı dışarı çıktı...
bikaç gün öncede pcdeki masaüstündeki resmimizi değiştirmiş en son çekildiğimiz güzel bi fotomuzu koymuş...
neyse ben de o akşam kociş dışarı çıkınca pcyi açtım resmimizi kaldırımp simsiyah bi fon koydum...
sonra ben onu beklemeden yattım...
akşam gelince pcyi açmış o da masaüstündeki resmi tekrar değiştirmiş...
ertesi gün bi açtım pcyi karşımda kocaman bi eşek
şok oldum önce sonra gülmeye başladım
akşam eve gelince affettin mi beni bak eşeklik yaptığımı kabul ettim diyor

çok güldüm canım yaaa.artık affetmişsindir sende bukadar şeyden sonra..alemsiniz yaa

eseslim bahar teşekkürler baş saglıgı dilediğiniz için doslar sagolsun ..fazla giremiyorum malum çocuklar fırsat vermiyor bilgi sayarı bana düşürmüyorlar birisi sünger bop izliyor biri kız giydirme oyunları derken başında bi ğüzel kavgada kopuyor . kız eseslim seni eşini rüyamda gördüm bu ğün hayırdır inşallah hiç hayatımda görmediğim yüzleri sanki görmüşüm gibi ğördüm hayırdır diyelim hayır olsun.

HANIMLAR MERHABALAR.. HEPİNİZİ ÇOK
dün topiğe baktım kimseyle rastlaşamadık canım sıkıldı bende başka topiklerde gezdim biraz ama burdaki samimiyet hiçbi yerde yok kızlar..

merhaba canımvım iyim ssen nasılsın ?
int takılıyorum napıyım eşim uyuyo uyanmasını bekliyorum çarşıya çıkacz uyanırsa tabi
sen nasılsın canım ?
saol canım bu hafta hep karın ağrılarıyla geçti ama çokşükür iyiyim artık... malum hafta sonu tripleri işte..
canım kıyamam sen doğumgününde hastaydın çarşıya bile çıkamamıştınız.. bu pazar kahvaltısıyla onu telafi etmişsiniz sevindim.. bizde nişanlıyken eşim esk de olunca haftasonu erken kalkıp kahvaltıda buluşurduk aaah ahh. evlendik bitti be güzelim.. burda esk deki gibi yerler yok. hiç yapamadık evlendikten sonra onu..ama olsun eşim sağlıklı olsun hep yanımda olsun başka bişi istemiyorum..

sen yinede su falan dökme mazallah tersinden kalkar dırdır et daha masumca..
kendiliğinden kalktı valla hiç bişey yapmadım

tabi canım birbirinizi idare ettik ten sonra sorun yok.

ben geldimmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnnn canımmmcımmm
nasılsın ?

canlarım ben kaçtım kociş geldi azcık ilgileneyim.kendinize iyi bakın görüşürüz yine öpüldünüzzz

hoşgeldin tatlım
nasılsın bakalım

ahyy kıyamam size çok güldüm anlattıklarınaa canım benmmm maşallahh tarrtışmalar olacak tabii bak böyle şeyler daha bi hoşuna gidio ama kocaman eşşek çok iimiş değer verio sana demekkiiiiiiiiiiiiiii

Bende iim canm benmmmm hoşbuldumm sizi çoook özledimmmm.. ben sayfaları okuyamadım ne var ne yokkk bi yaramazlık yok dimi
Ben rahatsızdım bi haftadır giremiorum nete bağlandı yoksa netimmm var artık

canım yaa çok güldüm hatasını anlamış olması ne güzel.. Allah muhabbetinizi artırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…