HANIMLAR MERHABALAR.. HEPİNİZİ ÇOK
dün topiğe baktım kimseyle rastlaşamadık canım sıkıldı bende başka topiklerde gezdim biraz ama burdaki samimiyet hiçbi yerde yok kızlar..
saol canım bu hafta hep karın ağrılarıyla geçti ama çokşükür iyiyim artık... malum hafta sonu tripleri işte..
canım kıyamam sen doğumgününde hastaydın çarşıya bile çıkamamıştınız.. bu pazar kahvaltısıyla onu telafi etmişsiniz sevindim.. bizde nişanlıyken eşim esk de olunca haftasonu erken kalkıp kahvaltıda buluşurduk aaah ahh. evlendik bitti be güzelim.. burda esk deki gibi yerler yok. hiç yapamadık evlendikten sonra onu..ama olsun eşim sağlıklı olsun hep yanımda olsun başka bişi istemiyorum..
eseslim bahar teşekkürler baş saglıgı dilediğiniz için doslar sagolsun ..fazla giremiyorum malum çocuklar fırsat vermiyor bilgi sayarı bana düşürmüyorlar birisi sünger bop izliyor biri kız giydirme oyunları derken başında bi ğüzel kavgada kopuyor .kız eseslim seni eşini rüyamda gördüm bu ğün hayırdır inşallah hiç hayatımda görmediğim yüzleri sanki görmüşüm gibi ğördüm hayırdır diyelim hayır olsun.
HANIMLAR MERHABALAR.. HEPİNİZİ ÇOK
dün topiğe baktım kimseyle rastlaşamadık canım sıkıldı bende başka topiklerde gezdim biraz ama burdaki samimiyet hiçbi yerde yok kızlar..
eseslim bahar teşekkürler baş saglıgı dilediğiniz için doslar sagolsun ..fazla giremiyorum malum çocuklar fırsat vermiyor bilgi sayarı bana düşürmüyorlar birisi sünger bop izliyor biri kız giydirme oyunları derken başında bi ğüzel kavgada kopuyor .kız eseslim seni eşini rüyamda gördüm bu ğün hayırdır inşallah hiç hayatımda görmediğim yüzleri sanki görmüşüm gibi ğördüm hayırdır diyelim hayır olsun.
canlarım ben kaçtım kociş geldi azcık ilgileneyim.kendinize iyi bakın görüşürüz yine öpüldünüzzz
canlarım ben kaçtım kociş geldi azcık ilgileneyim.kendinize iyi bakın görüşürüz yine öpüldünüzzz
ahyy kıyamam size çok güldüm anlattıklarınaa canım benmmm maşallahhtarrtışmalar olacak tabii bak böyle şeyler daha bi hoşuna gidio ama kocaman eşşek çok iimiş değer verio sana demekkiiiiiiiiiiiiiii
Bende iim canm benmmmm hoşbuldummsizi çoook özledimmmm.. ben sayfaları okuyamadım ne var ne yokkk bi yaramazlık yok dimi
Ben rahatsızdım bi haftadır giremiorum nete bağlandı yoksa netimmm var artık
canım yaa çok güldüm hatasını anlamış olması ne güzel.. Allah muhabbetinizi artırsın..
hanımlar yemek yapmam gerek ne yazıkkiçıkmak zorundayım hepinizi yeniden kendinize iyi bakın..
hanımlar yemek yapmam gerek ne yazıkkiçıkmak zorundayım hepinizi yeniden kendinize iyi bakın..
bebekim tartışmasız evlilik olmaz valla
abartıya kaçmadan arada böyle ufak tefek tartışmalar normal
kociş hala soruyor pcyi açtığında ne hissettin ilk önce diye
bende kendinin farkına varmışsın diye sevindim diyorum gülüyor
bizde seni özlüyoruz canım benim geçmiş olsun buarada
herşey bildiğin gibi değişen bişey yok inş yakın zamanda güzel haberler almaya başlarız
inşallahh tatlım benim.. Benimde size haberlerim ve soracaklarım var.. sabırsızlanıodum girebilmek için. kaan hoca bana mail döndü. Düşürmemiz gerekio fsh ı diye. Eşimde başlaylım ama biraz daha bekleyelim yeni yaptırdık hormon testlerini dedi.. bizim fsh.mızz rekor seviyelerde tavan yapmışş durumda malesef. 50.di en son. ciddi bi rakam tabii
gitmeye karar verdik ancak biraz daha bekleyelim istiyor eşim.. o yüzden bende onun istediği olsun istiorum kendini hazır hissetsin istiorum. baskı yapmıorummm..
Bu arada ben bir haftadır istifra ediorum.. sabah kalktığımda.. akşam yemekten sonra falan.. bi kaç gün öncede adet oldumm 2 gün sürdü şaka gibi.. sonra bir gün hiç bişi olmadı. 4. günde birazcık lekeler oldu.. Ben psikolojik olduğunu biliorum bazı şeylerin ama gidip test almayı düşünüorum kızlar.. :44:
her ay böyle beklioruzzzzz biliorumm öyle iyi anlıorum ki şimdi sizi..
canlar bende çıkıyorum temizliğe devam etmem lazım...
biraz dinleneyim dedim sizi görünce çıkamadım 1 saati geçti valla
kocişle akşama bayram alışverişine gidicez
o gelene kadar işlerimi bitirmem gerekiyor hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
inşallahh tatlım benim.. Benimde size haberlerim ve soracaklarım var.. sabırsızlanıodum girebilmek için. kaan hoca bana mail döndü. Düşürmemiz gerekio fsh ı diye. Eşimde başlaylım ama biraz daha bekleyelim yeni yaptırdık hormon testlerini dedi.. bizim fsh.mızz rekor seviyelerde tavan yapmışş durumda malesef. 50.di en son. ciddi bi rakam tabii
gitmeye karar verdik ancak biraz daha bekleyelim istiyor eşim.. o yüzden bende onun istediği olsun istiorum kendini hazır hissetsin istiorum. baskı yapmıorummm..
Bu arada ben bir haftadır istifra ediorum.. sabah kalktığımda.. akşam yemekten sonra falan.. bi kaç gün öncede adet oldumm 2 gün sürdü şaka gibi.. sonra bir gün hiç bişi olmadı. 4. günde birazcık lekeler oldu.. Ben psikolojik olduğunu biliorum bazı şeylerin ama gidip test almayı düşünüorum kızlar.. :44:
her ay böyle beklioruzzzzz biliorumm öyle iyi anlıorum ki şimdi sizi..
eşin kendini hazır hissettiğinde gidersiniz canım. çok fazla sıkma kendini hazır hissettiğinde zaten kendisi gitmek ister.
yaptır canım tabi aklında kalmasın bend eyapmıştım bi kere sırf meraktan adetim 1 hafta geçikmişti hiç öyle omazsı merak ettim sonucu b,ldiğim halde yapmıştım
görüşürüz canımcım dikkat et kendini yorma çok fazla
ciciler al bakalım kendine
bende seni kocaman öpüyorum çok seviyorum
canım benim yaptığın çok doğru eşini hiç zorlama biraz zaman ver ona...
o kendini hazır hissedince başlarsınız zaten daha yeni evlendiniz ilk aylarınızın tadını çıkarın...
eşin de kendisini hazır hissedince hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
evet fsh baya bi yüksek ama hiç korkma tedaviyle düşürüyor...
sana gelince gerçekten stres adet döngüsünü çok etkiliyor...
sen yine de için rahat etsin diye bi test yaptır nezaman neyle karşılaşacağımız belli olmaz
benim çok nadir midem bulanır.. serviste kitap okumadığımm yada midem bozulmadığı sürece bulanmaz midem.. Bi kaç gündür kötüyümm. herhalde üşüttüm.. ama işte malesef bir sürü ses var kulaklarımızda bizi yönlendiriyor.. ne yaplım sonucu bile bile yinede yapıcam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?