Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kociş sağolsun yapar böyle şeyler arada beni yormamk için kahvaltıya gideriz pazar günleri. burdaa çok güzel yerler var evet ya burda olsaydınız sizde keşke....
bol bol gezediniz.
keisnlikle canım başımızda olsunlarda gerisi boş...

bidenem ben tahmin ettim zaten çocuklardan fırsat bulamadığını
ne tatlılardır şimdi onlar ya
rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim

HANIMLAR MERHABALAR.. HEPİNİZİ ÇOK
dün topiğe baktım kimseyle rastlaşamadık canım sıkıldı bende başka topiklerde gezdim biraz ama burdaki samimiyet hiçbi yerde yok kızlar..

merhaba canım benim bende öpüyorum seni
hiç bi topik bizim topiğimizin yerini tutamaz

hayır olsun canım valla nasıl gördün ?

bebekim tartışmasız evlilik olmaz valla
abartıya kaçmadan arada böyle ufak tefek tartışmalar normal
kociş hala soruyor pcyi açtığında ne hissettin ilk önce diye
bende kendinin farkına varmışsın diye sevindim diyorum gülüyor
bizde seni özlüyoruz canım benim geçmiş olsun buarada
herşey bildiğin gibi değişen bişey yok inş yakın zamanda güzel haberler almaya başlarız

inşallahh tatlım benim.. Benimde size haberlerim ve soracaklarım var.. sabırsızlanıodum girebilmek için. kaan hoca bana mail döndü. Düşürmemiz gerekio fsh ı diye. Eşimde başlaylım ama biraz daha bekleyelim yeni yaptırdık hormon testlerini dedi.. bizim fsh.mızz rekor seviyelerde tavan yapmışş durumda malesef. 50.di en son. ciddi bi rakam tabii

gitmeye karar verdik ancak biraz daha bekleyelim istiyor eşim.. o yüzden bende onun istediği olsun istiorum kendini hazır hissetsin istiorum. baskı yapmıorummm..

Bu arada ben bir haftadır istifra ediorum.. sabah kalktığımda.. akşam yemekten sonra falan.. bi kaç gün öncede adet oldumm 2 gün sürdü şaka gibi.. sonra bir gün hiç bişi olmadı. 4. günde birazcık lekeler oldu.. Ben psikolojik olduğunu biliorum bazı şeylerin ama gidip test almayı düşünüorum kızlar.. :44:

her ay böyle beklioruzzzzz biliorumm öyle iyi anlıorum ki şimdi sizi..

canlar bende çıkıyorum temizliğe devam etmem lazım...
biraz dinleneyim dedim sizi görünce çıkamadım 1 saati geçti valla
kocişle akşama bayram alışverişine gidicez
o gelene kadar işlerimi bitirmem gerekiyor hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

Son düzenleme:

eşin kendini hazır hissettiğinde gidersiniz canım. çok fazla sıkma kendini hazır hissettiğinde zaten kendisi gitmek ister.
yaptır canım tabi aklında kalmasın bend eyapmıştım bi kere sırf meraktan adetim 1 hafta geçikmişti hiç öyle omazsı merak ettim sonucu b,ldiğim halde yapmıştım

görüşürüz canımcım dikkat et kendini yorma çok fazla
ciciler al bakalım kendine
bende seni kocaman öpüyorum çok seviyorum

canım benim yaptığın çok doğru eşini hiç zorlama biraz zaman ver ona...
o kendini hazır hissedince başlarsınız zaten daha yeni evlendiniz ilk aylarınızın tadını çıkarın...
eşin de kendisini hazır hissedince hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
evet fsh baya bi yüksek ama hiç korkma tedaviyle düşürüyor...
sana gelince gerçekten stres adet döngüsünü çok etkiliyor...
sen yine de için rahat etsin diye bi test yaptır nezaman neyle karşılaşacağımız belli olmaz

benim çok nadir midem bulanır.. serviste kitap okumadığımm yada midem bozulmadığı sürece bulanmaz midem.. Bi kaç gündür kötüyümm. herhalde üşüttüm.. ama işte malesef bir sürü ses var kulaklarımızda bizi yönlendiriyor.. ne yaplım sonucu bile bile yinede yapıcam testi

görüşürüz canımcım dikkat et kendini yorma çok fazla
ciciler al bakalım kendine
bende seni kocaman öpüyorum çok seviyorum

saol bebekimmm bakalım istediğim şeyleri bulabilecek miyim ???
sende güzel ciciler bul tamam mı
hadi görüşürüz bebekim

Evettt canm onun farkında olduğummm için bi deneyeyimm bakalım dedim belli mi olur belki hayırlı bi haber alırızzzzzzzzzzz

çıkıosun sanırım tatllımmm ii bak kendinee çok öpüorummm artık daha sık görüşücez inşallahhh

aklında içinde kalmasın yaptır tabi.hem belli de olmaz allah büyüktür. bakarsın müjdeli haber veriisn bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…