Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlarrrrr
yeni bir gün güzel umutlarımız olsun inşaallah......Rabbim cumalar hürmetine gönlümüzdeki hayırlı matlublarımızı nasip etsin............

selamınaleyküm kızlar ......yorgunluktan bitmiş bir durumdayım dün akşamdan beri ev işleriyle meşgulüm koltukları sil bonyo wc fayanlarını yıka çarşaflar yorganlar dip bucak komple temizlik hışımı çıkardı resmen duşa girmeden önce bir girip topiğe bakayım dedim dünde yoktum kızkardeşimle dr gittik minik böcüğe baktım akşam üstüde işe başladım giremedim merak ettim ne var yok diye ....belki bugün akşamdan sonra evde olmayabilirim kaynımla eşi geliyor yurt dışından gece havaalanından karşılayacağız sonra kaynanatörün yanına gideceğiz bir kaç gün olmayabilirim sabahta kayınbabam uğradı illaki gel diyor evde tek başına ne yapacan bizde kal diyor haberi yok kaynımların geleceğinden supriz yapacağız gece baskınıyla eltim yabancı türkçe bilmiyor öğrenmeyede pek niyeti yok birbirimize yine bön bön bakıp duracağız bakalım nasıl geçecek günlerimiz

kızlar yeni eve geldim bugün tv kanallarında gezen bi aktara gittim konuştum anlattım derdimizi bana bi macun ve bögürtlen kökü verdi bunları kullan dedi 3 tane kişide işe yaramış azolularken sperm çıkmış ama yaramadıgıda oluyor dedi kesin işe yarar diyemem ama 3 ay kullan olursa zaten olur olmazsa daha kullanma dedi 95 tl macun 25 tl bögürtlen kökü ben bögürlen kökü almadım bizim buralarda var kazp kendim çıkarıcam kökünü bidaha para vermeye gerek yok zaten bu aralar dr lara ve arabanın borcu var yani anlıyacagınız maddi olarak sıkıntıdayız Allah büyüktür napalım

zamancım hakkınızda hayırlı olsun inşallah aldığın karışım faydasını görürsünüzde bol bol sperm çıkar eşinde böğürtlen kökünü bende duymuştum ama en çok kadında işe yarıyormuş herhalde zamanında bende kayınbabama çıkarttırmıştım 2 3 gün toprağından ayrılsın diye suda bekletmiştim iyice yıkayıp çay gibi demlemiştim tadı fena değil rengide kırmızı çıkıyor zaten bende adet düzensizliği var diye içtim bir kaç kere sonra bıraktım kaynanamda başka birinden duymuş erkeğede çok faydalı diye bana kaynat içir diyor bende ihmalliktenmi yoksa bir çok şeyi denedik diyemi yapmadım umarım faydasını görürsünüz....kız sen baya azimlisin ne duysan yapmaya çalışıyorsun arıyor tarıyor yapıyosun ne güzel ben senin gibi değilim bu kadar azimli olamıyorum yani olursa olur olmazsa olmaz gibi rabbim bu yolda harcadığın emeklerini inşallah boşa çıkarmaz tatlım

kızlar çok yanlızım şöyle kapısını acıp dertleşecegim kimse yok bi sizler varsınız eşime bugün çok ihtiyacım vardı eve geldi ona söylemeden macun aldım diye surat yaptı bide buaralar maddi durumumuz baya sıkışık bende bilekliğimi bozdurdum 92 tl tutdu 3lirada üstüne ben koydum öyle aldım macunu onunla konuşmaya çok ihtiyacım vardı arkadaşı aradı hemen çıktı suratı asık olan adam birden canlandı yüzünde güller actı çok yanlızım annemde bugün cocugumuz olmuyor diye söylendi oda haklı herkezin torunu oluyor onun yok abiminde eşinden dolayı olmuyor söylendi durdu bugün napim bacılar akıl verin bana olması için daha başka ne yapim eşimde çok takıyor sürekli morali bozuk dedim arkadaşlarının yanında böyle degilsin yüzün gülüyor sürekli espiri yapıyorsun dedi sana yapmacıkmı davranım içim okadar eglenceli degil kusura bakma dedi baacılar onuda anlıyorum ama benimde ihtiyacım var onunla iyi vakit gecirmeye ya bilgisayırın başında yada uyuyor evde güya bugün yeniden başlıcaktk zira kendisi bitkiselleri bıraktı işte bugün yeniden başlıcaktık hz yuşaya gidip dua etcektik evde beraber kuranı kerim okuyacaktık ama o gitti ve bunları gene ben yanlız başıma yapıcam çok çaresizim söyleyin bana ne yapim eşimle defelarca konuştum ona hep destek olmaya çalışıyorum arada tamam bazen etkilenip biraz surat yapıyorum ama onun haricinde hiç bişey demiyorum artık şaşırdım eşime nasıl davranıcam ailesine nasıl davranıcam anneme nasıl davranıcam yetemiyorum artık neolur akıl verin ben ne yapayım kime gidim başka

aman kızlar doktorun birine soru sordum cıkmayabilir falan yazmış moralim bozuldu ay gıcık akşam akşam canım sıkıldı zaten kocişlede kavga ettik

Sigma Tau’nun 3 ürünü Türkiye’de | Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Lütfen inceleyin...

zamancım biraz kendi haline bırakmayı bir dene istersen eşini....yok yapmıyosun etmiyosun diye konuşup durma....bak o zaman o gelip sana der noluyo diye.....bence böyle anlarda kendin içinde en iyi şey bir ugraş bulmak diye düşünüyorum....acizane benim fikirlerim bunlar......biraz çocuk fikrinden uzaklaşmaya çalış..................

kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..

aman kızlar doktorun birine soru sordum cıkmayabilir falan yazmış moralim bozuldu ay gıcık akşam akşam canım sıkıldı zaten kocişlede kavga ettik

aman güzelim yaaa......boşver takma........Allah ol desin bakalım onların dedigi solda sıfır kalır.........eşinede gelince ilk önce gidip konuşana çok sevab verilirmiş....bence ilk barışma konuşmasını sen yap.......

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canı hepimiz öyle sık yaşıyoruzki bunları tesellisi yok biliyorum:1no2:

kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..

canım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nerelerdesin harzem caneylom nasılsınız kızlar..

iyiyim canım sen nasılsın.........moralin yerindemiopuyorumnanaktan

allah emeklerini boşa çıkarmasın canım:Saruboceq::Saruboceq:

onu ancak allah bilir banada 6-7 ay kadar kadar önce sperm bankasına git dedi doktor ama allah büyük her zaman olduğu gibi duadan şaşma canım:Saruboceq:
iyi geceler hepinize

zamancım canım benim ben sana bugünde yazdım sen çok azimlisin ne duysan etsen hemen uygulamak istiyorsun diye ben senin kadar değilim demiştim çünkü olmak istemiyorum ne eşimi ne kendimi yıpratmak istemiyorum sadece duyduğum şeyleri söylüyorum okeylerse tamam uyguluyorum ama aşırı ısrarcı olmuyorum çocuk için aramızın bozulmasını istemem biliyorumki ben ne kadar ısrarcı davranırsam eşim o kadar uzak duracak kaçacak bu yüzdende hem onun moreli bozulacak hemde benim sonrada kavga edeceğiz ben bu duruma kesin gözüyle bakıyorum olacak şeyler bunlar......tamam benim içim çok acıyor anne olmayı bende çok istiyorum evimin içinde çocuk sesleri duyulsun uğraşacağım ilgileneceğim canımın canı olsun istiyorum hergün dua ediyorum ama kendimi çokda yıpratmıyorum ister olsun ister olmasın modundayım yüce mevlam layık görürse verir zaten belki birşey birşeye vesile olur onu yaptıktan sonra olur gözüyle bir şeyler yapmaya çalışıyorsun seni anlıyorum ama bu kadar çırpınma hem seni hem eşini yorar zaten eşlerimiz bizlere karşı boynu bükük bir nevi bize ne kadar belli etmek istemeseler bile bu böyle canım içten içe kendilerini suçluyorlar ve bunun ezikliğini yaşıyorlar bazen bunu üzülerek bazende sinirlilikle gösteriyorlar bizlere ani patlamalar yaşanıyor kavgalar tartışmalar böyle devam edip duruyor işte ...biraz oluruna bırak ara ver ilaçlara kürlere vitaminlere aklındanda soyutlamaya çalış senin yaşama sebebin sadece çocuk için değil bunu aklına yerleştirmeye çalış birazda kendine vakit harca düşün düşün sadece kendine zarar verirsin allah korusun hastalanırsın sağlık elden gittikten sonra hiçbir şeyin değeri kalmaz inan çocuğun bile .......kendine uğraşacağın oyalanabileceğin birtakım işler çıkar eğer imkanın varsa kurslara git elişleriyle uğraş belki kendi emeklerin senin çok çok hoşuna gidecektir büyük keyif alacaksındır belki çocuk üstüne olan üzüntülerine dağıtacaktır ......bak istersen bir uygula eşinle çocuk konusunda çok uğraşma konuşma yedirip içirme belirli bir zaman uygula bak gör o zaman eşin nasılda seninle nasılda uğraşmaya başlıyor çocuk konusunda yeyip içmeye başlıyor ne verirsen.....tamamen denenmiştir bu konu ben yaptım eşim ilk zamanlar hiç umursamıyormuş gibi yaptı aradan zaman geçti baktı bende tık yok dayanamadı ne oldu avrat yedirip içireceğin birşey kalmadımı yoksa usandınmı diye söylenmeye başladı şimdi eğer kafama yatan şeyler olursa alıyorum yedirip içiriyorum ısrarcıda olmuyorum ben biliyorumki yani buna inanıyorum rabbim istedikten sonra biz birşey yapmasakta verecektir bebeğimizi hiç ummadığımız bir anda bizlere nasip edecektir anne baba olmayı.............bazen burada okuyorum şunları aldık bunları yedirdik içirdik şu ilaçları getirdik bunları yaptık kendi kendime hayret ediyorum ben neden bu kadar uğraşmıyorum ....eşimle aramda sorunmu var yok çok şükür mutluyuz huzurluyuz sadec eksiğimiz bir çocuğumuz bunuda çok dert etmiyoruz ben allahtan her zaman eşimle mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam istiyorum eğer bizim için hayırlıysa bir evlat göndermesini diliyorum belkide bizim için hayırlı olmayacak bir çocuk o yüzden olmuyordur deyip allaha sığınıyorum şükrediyorum.....pek konuşmayızda çocuk konusunu ne ben onu üzmek isterim nede o beni sadece içimizde yaşıyoruz üzüntümüzü birbirimize yansıtmamaya çalışıyoruz belkide o yüzden çocuk yüzünden kavgalarımız olmuyor tamam eşimle herşey güllük gülistanlık değil bizimde kavgalarımız küsmelerimiz var ama tamamen dış kaynaklar yüzünden ailerler yani onlar devraya girince aramız bozuluyor bir iki gün sürüyor sonra birşey olmamış gibi devam ediyor hayat bazen affedilmeyecek kelimeler sarf ediyoruz birbirimize istemedende olsa onlarda içimizde diken oluyor çürüyüp eriyene kadar batıp duruyor neyseki uzun sürmüyor bakıyoruz bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ancak biz çekeriz kahırlarımızı gülüyoz ediyoz unutmaya çalışıyoz.............bizimde hayatımız bu kaderimiz bu azooooo sıfılarla dolu bir azooooooooo hep böyle devam edecek değil ya elbet birgün o sıfırlar sayılara dönüşür ............allahım herşeyin hakkımızda hayırlı olanını nasip eyle eşlerimizle aramızdan sevgiyi saygıyı huzuru eksik etme sanan inanır sanan sığınırız sen ol demetikden sonra bir taş bile kımıldayamaz...........biraz uzun oldu ama benim düşüncelerim fikirlerim bunlar canım eğer sana ters geldiyse üzdüysem kusuruma bakma seni çok çok öpüyorum Şeniz bunlar sanaa.s.

umutolsun canım her doktor söylüyor bunu kesin birşey diyemiyorlar her zaman iyiyide kötüyüde söylüyorlar buna alışmamız lazım zaten kendinden emin kesin çıkacak olacak çocuğunuz diyen bir dr. ada inanma umut tacirliği yapıyordur tamamen para çıkarlıdır ....benim düşüncem bu ...ama hiç olmaz diyenleride görüyoruz nasılda gerçekleşiyor dilekleri hayırısıyla alıyorlar kucaklarına bebeklerini rabbim hakkkınızda hayırlısını versin canım başkalarının lafıyla sözleriyle kendinizi üzmeyin yıpratmayın önce mutluluğumuz huzurumuz sonra bebişlerimiz....alania inşallah bol bol spermleriniz bulunur canım sende anne adayları arasına girersin

benim kociş kaynımgili havaalanından almaya gitti daha gelmedi herhalde 2 yi bulur yarında kaynanatörgile gideceğiz belkim orda kalırız birkaç gün eğer büyük kaynımgil gelirse kalmam onlarla konuşmuyoruz çünkü ne yüzlerini ne seslerini duymak istemiyorum bakalım ne olacak......hade bensizken sizlere iyi sohbetler inşallah güzel haberler alırız sevgidoludan gülenden diğer arkadaşlardan hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…