Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım bizde azoluyuz sebebi ise genetik 47xxy sendromu.eşimde meni miktarı az çıkıyordu doktoruda sperm testi yapınca idrara kaçmış olacağını ve test yaptırınca idrarada bakılması gerektiğini söyledi.bizde yaptırdık.orda 2 tane cansız hücre çıkmıştı.doktorumuz sağolsun pek bilinçli ve ilgili bir doktor değildi.bize dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demişti.halbuki ozaman ben kaan hocayı yada emre beyi tanımış olsaydık belki şimdi çocuğum çoktan olmuştu.rabbim zamanını daha iyi bilir.sizin azo sebebi belli değilmi hormonlarınınz.testis boyutunuz nasıl.peki sizin kullandığınız ilaçlar ne kadar birde kaç aydır kullanıyorsunuz.çok sordum kusura bakma

amın canım ıyı dıleklerın sana bana ve herkese gıtsın ınşllh
sızın tedavı nasıl gıdıyo

canım biz bu topiğin en tembellerinden biriyiz sanırım
bir yılı geçti öğreneli, eşim üzülmesin diye 1 yıl boyunca bu konuyu hiç açmadım. daha bikaç hafta önce eşimi tedaviye ikna edebildim çok şükür, ama bitürlü başlayamadık henüz.. sürekli bişeyler çıktı, ama inş. başlarız bian önce. karar verebilmek bile benim için büyük şey.

canım eşim test yaptı ama daha almadı yazmışsın sperm testi mi yaptırdı

olur mu tatlım sora sora ogrenecegız hepımız
bızım azo sebebımız esım cocukken kabakulak gecırmıs sebebı o olabılır dedı dr
panaxa baslayalı 5 ay olmak uzere hormon degerlerı ıyı bı tek fsh yuksek cıkıyo
evet emre ve kaan dr dalında uzmanlar mıcroyu emre bey yaptı bızım
kaan hocada tedavıde olduk uzulmemeye calıs umarım genetık testınızde duzelırde sende bebısını
kucagına alırsın tabıı bızde

ne biçim doktormuş o.. doktoru da geç ne biçim insanmış çok sinir oldum

AMAN CANIM BOŞVER ONU BENİM SENELERİM NASIL GEÇTİ BİR BİLSEN.5 SENEMİ CESET GİBİ GEÇİRDİM.SONRA BU TOPİĞİ BULDUM BURDA YÜZLERCE MUCİZEYE ŞAHİT OLDUM.OLMAYADA DEVAM EDİYORUM.İNŞALLAH BENDE BİRGÜN BEBEĞİM OLUNCA O DOKTORA GİDİP GÖZÜNE SOKUCAM

evet bız kadınlar konuyu acınca suclu oluyoruz ama konusmadan da olmuyo
daha yenısın tez zamanda tedavıye baslayıp hemen sonuc alırsınız canım
kac senelık evlısın

biliyormusun bizde azo sebebini ergenlikte geçirilmiş kabakulak biliyorduk ama değilmiş.canım çocukken geçirilmiş kabakulak sorun değil ergenlikte geçirilen kabakulak orşiti kısırlık yapıyormuş.emre bey eşime sen hastanelik olmuşmuydun diye sordu.oda hayır evde geçirdim değince bu rahatsızlık evde geçirilecek bir rahatsızlık değil.ayağa bile kalkamazdın sen en iyisi genetik testini yaptır demişti.dediğide doğru çıktı.genetik sorun varmış eşimde.sizin kesinmi sebbebiniz.genetik test yaptırdınızmı

evet bız genetık test yaptırdık sonuc ıyı normal dedı dr esım
hastalıgını cok agır gecırmıs kayınvaldem dedı hastanelık olmus o derece sebebı de o dedı dr
yanı sebep o hepımızın bı sebebı var ne yapalım allh beterınden saklasın cnm

evet bız kadınlar konuyu acınca suclu oluyoruz ama konusmadan da olmuyo
daha yenısın tez zamanda tedavıye baslayıp hemen sonuc alırsınız canım
kac senelık evlısın
inş. canım, inş siz de en kısa zamanda alırsınız kucağınıza hayırlısıyla bebişinizi.. ben 4 yıl eşimi bekledim evlenebilmek için, 30 da evlendim, şimdi 33 e gireceğim nasipse. nisanda 3 yıl doluyo evliliğimde inş.
canım inş. olur. normal azolularla 47 xxy liler arasında gerek sperm bulunması, gerek bebeğin tutması arasında bir fark yokmuş. 47 xxy topiğinde okumuştum sen de okudun değil mi o yazıyı?
canım eşim test yaptı ama daha almadı yazmışsın sperm testi mi yaptırdı

canım hiç tedavi olmadan bikez daha yaptıralım testi dedi eşim. çünkü sadece 1 kez yaptırmıştık. yaptırdı ama henüz almaya gidemedi bayram tatilinden sonra alacak inş. sonucu.

canım benim rabbim şifa versin inşallah madem doktora gitmiş neden doktor iğne yapmamış anlamadım.sizde testis ufaklığı varmı.inan bütün bildiklerim tam tersi çıktı.bir doktorun dedği diyerini tutmuyor.dediğine katılıyorum sebebi o yada bu ama derdimiz bir inşallah en yakın zamanda bizlerde evlatlarımıza kavuşuruz.canım bu aldığınız ilacı nerden ve kaça alıyorsunuz.kaç ayda etkisini gösterdi açıklarsan çok sevinirim

evet canım okudum ama gerçeği yaşamadan birtürlü inanamıyorum.
Sizde ne meraksızsınız canım olmaz ama siz merak etmiyorsanız biz merak ediyoruz.belki güzel haber vardır

kayınvaldem goturmus dr ama doktor ılac vermıs eskınden boyle ımıs
bız ılacı tv de tanıtımı vardı numarayı alıp aradık derdımızı anlattık
onlarda sıze bu ılac olur dedı bız aldık 3 aylıgı 700 tl cıvarında aldık
ılk 3 ay kullaanıp test yaptık dedıgım gıbı sperm dısı hucre cıktı halen devam edıyoruz ılaclara
bakalım 2 teste ne olacak

canım tamam gördüm panaxtan bahsediyorsun hatta yazdıklarını bile okudum.rabbim inşallah değerlerinizi kat kat katlar mucizen sana biran önce gelir.şimdide senin halayını çekeriz.ben buna canı gönülden inanıyorum ve dua edicem hepinize kimse kıskanmasın

canım kaan hocaya danıştınız değil mi? bazılarına yarayan ilaç bazılarına ters etki yapabiliyormuş. biz doktor tavsiyesi olmadan bişi yapmıyoruz şuan.
ama sanırım bu ilaç sizde işe yaramış. inş. daha da güzel sonuçlar alırsınız..
evet canım okudum ama gerçeği yaşamadan birtürlü inanamıyorum.
Sizde ne meraksızsınız canım olmaz ama siz merak etmiyorsanız biz merak ediyoruz.belki güzel haber vardır
öyleyiz valla salladık gitsin herşeyi.. napalım güzelim benim de canım çıkıyo bian evvel öğrenmek için ama olmadı. hayırlısı olsun..
öğrenir öğrenmez burda paylaşırım inş.

canım bu arada inan o 47 xxy deki yazıya zaten emre beylerin bir yazısı. güvenilir yerden yani.. inanmadan mükafatını alamassın.. önce inanmalısın.. hamdolsun ben hepimizin bi gün bebişlerine kavuşacağına gönülden inanıyorum. Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inş. ve hep bu inançta olurum inş.

Son düzenleme:

hepımız bırer bırer hamıs haberlerı verırız tez zamanda
kımse kıskanmamalı cunku burda 1 hamıs olsa sankı kendımızmıs gıbı sevınıyoruz

canlarım benım kocısım boynu bukuk koltukta kaldı gıdıp yatırıyım yazık ben cıkıyorum
hepınıze iyi geceler

canım benim paylaştığım yazıdan mı bahsediyorsun zaten o yazıyı emre bey bana yollamıştı.biliyorum ama yine içimde bir korku var

canlarım benım kocısım boynu bukuk koltukta kaldı gıdıp yatırıyım yazık ben cıkıyorum
hepınıze iyi geceler

iyi geceler canım ben eşimi yatırdım kaçtım.sahur yapıp geliyorum dedim ama nerdeyse sabah namazını kılıp öyle gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…