iyi geceler canım ben eşimi yatırdım kaçtım.sahur yapıp geliyorum dedim ama nerdeyse sabah namazını kılıp öyle gidicem
canım benim paylaştığım yazıdan mı bahsediyorsun zaten o yazıyı emre bey bana yollamıştı.biliyorum ama yine içimde bir korku var
oohh allah kabul etsın tuttugun orucun ettıgın duaların kabul olsun
neee sen mi kopyalamıştın onu bak utandım şimdi:26::26::26::26:
AMİN CANIM BEN KENDİM İÇİN DEĞİL HEPİMİZ İÇİN YAŞIYORUM İNŞALLAH BİRGÜN HEM KENDİM HEM SİZLER İÇİN ETTİĞİM DUALARIM KABUL OLUR
canım ben seni utandırmak için yazmadım kusura bakma.hakkını helal et . Ama çok sevindim demek ki senin içinde etkili bir paylaşım olmuş.
allah razı olsun canım maaşallahSana, ne güzel. Ben tutamıyorum. Yarın iftardan önce duanda bizi unutma olur mu ??
ooo burası kalabalıkmış bayağı
canım kusura bakma ben yanlış anlamışım üzdüm seni de :26:
başınız saolsun canım beni allah sabır versin...
insanın en sevdiklerinin acısı bambaşkadır heralde...
rabbim bu acıya dayanma gücü versin hepinize
eşim 26 yaşında ve 2 kere kanseri atlattı allaha binlerce şükür
rabbim azodanda tamamen kurtulmayı nasip eder inş
allah hepimize mucizelerimizi göndersin bian evvel
canım öncelikle başın sağ olsun.. Rabbim acil şifalar nasip etsin eşine..
Rabbim hepimize bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş.
canım hoşgeldin balık pazarınane arıyordun burası erkek kısırlığı bölümü kahveye ne dersin
canım hoşgeldin balık pazarınane arıyordun burası erkek kısırlığı bölümü kahveye ne dersin
evet canım herşey üst üste geldi eşiminde olumsuz düşünmesi beni çok yıprattı.
azodan bu kadar kendmi yıpratmadım ben.
inşallah canım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
hepizmizin rabbim yüzünü güldürsün karanlıktan bizleri aydınlığa çıkarsın inşallah..
olmuyor ya tutamıyorum inanki o kadar kötüyüm ki anlatamam.
moralimin nasıl olduğunu bile bilmiyorum. dünyanın sonu olan bir hastalık değil tabiki ama gel eşime bunları anlatın.
bide her gören eşime gelip abi noldu sana neyin var hastamısın bu ne hal filan diyip duruyormuş herkes doktor keisldi başımıza bilgiçlik taslıyor herkes. onu yeme bunu yeme filan. bunlarda tamamen eşimin moralini bozuyor oda umutsuzluğa kapılıp olumsuz düşünüyor. yoksa dr deidki 1 ayda tedavi kendini göstrerir dedi.dr bunları söylüyor eşim ya göstremezse diyo. o zamn amliyat olursunuz dedi dr. bu seferde vay ben 1 ay sonra amliyat olurum diye tutturdu. hay allahım ya dedim.
akşam isyan ettim kendisine deidm bak beni o kadar yıprattın ki deidm şu 1 haftada içim eridi resmen dedim spermin olmaması beni bu kadar eritmedi dedim ama 1 haftada beni mafettin dedim. tamam özür dilerm yapmıycam bida dedi. bakalım artık bundan sonrasına.
başın sağolsun canım. allah sizlere sabır versin.
eşinede şifa versin inşallah spermleriniz çıkar.
mutlu haberleri sende burda bizimle paylaşırsın.
allah yardımcınız olsun canım...
çok memnun olurum ben komşu sayılırım kadın infertilitesi benim ki de. nöbetde öyle bekınıyorum belki birşeyler bulurum diye
banane banane ben de isterim kahve
Allah şifa versin canım..bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin. biz bu günlerde mutluyuz bayaa.. bi ark. hamilelik bir ark.ımızın da sperm bulunma haberini aldık mutluyuz yani..
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?