Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler canım ben eşimi yatırdım kaçtım.sahur yapıp geliyorum dedim ama nerdeyse sabah namazını kılıp öyle gidicem

oohh allah kabul etsın tuttugun orucun ettıgın duaların kabul olsun

canım ben seni utandırmak için yazmadım kusura bakma.hakkını helal et . Ama çok sevindim demek ki senin içinde etkili bir paylaşım olmuş.

evet canım ben eşimin azo sebebini araştırıyordum, eşimin ailesinde de problem olduğundan burdaki ark. lara sordum bana genetik olabilir test yaptırın demişlerdi kızlar, hatta 47 xxy de, ben yazmıştım bunu sen de bana cevap yazmıştın o zaman bu kadar samimi değildik..

allah razı olsun canım maaşallah Sana, ne güzel. Ben tutamıyorum. Yarın iftardan önce duanda bizi unutma olur mu ??

her zaman canım dualarımdasınız .söylemnize bile gerek yok ama bazen hatırlatabilirsiniz.biliyorsunuz bir sürü sıkıntım var onları düşünmekten bende unutkanlık oluştu

estağfurullah kusurluk bişey yok.Ben söylemediğim için sen de anlamadın.benim zaten sürekli aklımda birinin hatırlatmasıyla üzülmüyorum. Allah sabrını da veriyo çok şükür.Zaten vermese dayanamazdık.İnsanın babasını kaybetmesi kolay kaldırabilecek birşey değilmiş..
eşin çok gençmiş.tavsiyem bitkiselleri hiç bırakmasın.en büyük şifa kaynağımız onlar.yan etkisiz zararsız..
inşallah hepimiz kurtuluruz canım azodan..

canım öncelikle başın sağ olsun.. Rabbim acil şifalar nasip etsin eşine..
Rabbim hepimize bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş.

sağolasın canım Allah razı olsun.Allah hepimize nasip etsin.

Allah razı olsun canım sabır ve şifa dileklerin için. inşallah hep mutlu haberleri paylaşırız burdan

çok memnun olurum ben komşu sayılırım kadın infertilitesi benim ki de. nöbetde öyle bekınıyorum belki birşeyler bulurum diye

Allah şifa versin canım..bebişini kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin. biz bu günlerde mutluyuz bayaa.. bi ark. hamilelik bir ark.ımızın da sperm bulunma haberini aldık mutluyuz yani..
sen nasılsın?

sorun bebek olunca heryere bakar internetin başından kalkamaz oluyo insan. güzel şeyler okuyup pay çıkarmak istiyorum onun olmuş benim de olur diye ümit ediyorum işte.

çok seviniyorum duyunca böyle hamile haberlerini. hani 3.çocuğu doğuracak olanlara değil bebek özlemi çekipte kavuşanlara. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…