Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asya canım allahtan babacığına rahmet diliyorum rabbim geride kalanlara sabır versin benim annemde de yumuşak doku kanseri var .ameliyat olmuştu ama tekrarlamış.şimdi doktorun gelmesini bekliyoruz bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak insanın içi yanıyor.rabbim inşallah tüm hastalarımıza şifa versin.baban bitkisel ilaç kullanıyormuydu.bende annem için kullanmak istiyorum ama henüz bir karar veremedik

sorun bebek olunca heryere bakar internetin başından kalkamaz oluyo insan. güzel şeyler okuyup pay çıkarmak istiyorum onun olmuş benim de olur diye ümit ediyorum işte.
Allah çok büyük canım. hamdolsun bi ark ımızhamile kaldı.. yani olmaz diye bişey yok.. sen de inanmaya dua etmeye devam et bence..
seni mi unutmuşum koş gel kız çağırmaya gerek mi var sana köpüklü nescafe yaparım benim nescafem meşhurdur.hadi gel yanında da çikolata veririm ama bayramda vermem ona göre
bayramda niye vermiyosun ben bayramda da iştiyorum çukolatamı ama..

Son düzenleme:
vck hem yazıyosun hem de sahur mu yapıyosun arkadaşım Aaafiyet şeker olsun.. şifalar olsun...

evet canım ben hiç pc nin başından kalkmazdım şimdi biraz boşladıminan dışarı çıkınca bile nerde bilgisayar görsem başına oturuyorum .zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

iyi geceler arkadaşlar uyku tutmadı bende topiğe gireyim dedim nasılsınız bayadır girmiyorum sayfalar dolmuş eseslim merak ettim canım seni eşinin sonuçları çıktımı

vck hem yazıyosun hem de sahur mu yapıyosun arkadaşım Aaafiyet şeker olsun.. şifalar olsun...

allah çok büyük canım. Hamdolsun bi ark ımızhamile kaldı.. Yani olmaz diye bişey yok.. Sen de inanmaya dua etmeye devam et bence..

Bayramda niye vermiyosun ben bayramda da iştiyorum çukolatamı ama..

sen dememişmiydin ben şişkoyum diye sonra kocan seni beğenmez sebep olmayayım.bu arada ben o kadar çok çikolata yiyorumki söylesem inanmazsın bugün tam12 paket çikolata aldım evdede 9 kutu vardı ama bunlar bana bir ay yetmez

ben hemşireyim kızlar gündüz 8 5 çalışıyo idim. şimdi bi arkadaşım evlendiği gün hamile kaldı biri yeni doğum yaptı biri de 1 yaşında kızı var. serviste sürekli bebek muhabbeti var anlayacağınız. dayanamadım en sonunda gece nöbeti tutuyorum şimdi. :26:

iyi geceler arkadaşlar uyku tutmadı bende topiğe gireyim dedim nasılsınız bayadır girmiyorum sayfalar dolmuş eseslim merak ettim canım seni eşinin sonuçları çıktımı

hoşgeldin canım evet eseslim'in sonuçları çıktı. tedavi gerkiyormuş..Allah şifa versin.
biz mutluyuz canım sen geçmişi okumadın değil mi? sen nasılsın bu arada?

Son düzenleme:

hoşgeldin canım önce sana güzel haberleri vereyim hayalim hamile.baharında eşinde her sahada 1,2 sperm hücresi görülmüş.esesliminde eşinin troit sorunu biraz ileriymiş.tedavisi uzun sürecekmiş.kaan hocanın verdiği ilaçları bırakmak zorunda kalabilirlermiş.rabbim şifa versin eşine ve hepimizin eşlerine

hay Allah iyiliğini versin güldürdün beni.. valla ben canım çekerse yerim gözünün yaşına bakmam adamın
ama itiraf edeyim öyle çikolata düşkünlüğüm yoktur. arada canım çeker adetten önce tatlı o kadar..

Son düzenleme:

en iyisini yapıyorsun canım boş olduğun zaman bizim yanımıza gel en azından derdimiz sözümüz bir boşver sen onları.inşallah sende bebeğine kavuştuğun zaman sende o geyik muhabbetine katılırsın.bu arada sizin azo sebebiniz nedir

anlıyoruz canım kaç yıllık evlisin?

bende çikolata kisti var tatlım. o yüzden herhalde sevmiyorum çikolata artık.

kociş diyorki senin çikolata masrafınla 3 kere tüpbebek yaptırırdık.bende beni kızdırırsan hamile kalınca seni aşeriyorum diye almanyadan çikolata almaya göderirim diyorum

kociş diyorki senin çikolata masrafınla 3 kere tüpbebek yaptırırdık.bende beni kızdırırsan hamile kalınca seni aşeriyorum diye almanyadan çikolata almaya göderirim diyorum

gönder tabi şekerim hem sen değil bebek istiyo çikolatayı
e sen az mı bekledin o bebişi yani hakkın.. fizana da göndersen hakkın yani

anlıyoruz canım kaç yıllık evlisin?

1,5 yıl oldu kızlar. pek bilmiyorum sizin problemlerinizi ama yazabileceğim birilerine çok sevindim gerçi ben bi boş gebelik geçirdim doktorum şimdi eşimden test istiyo ama ona göre daha çok erken olduğu için henüz eşimde problem var mı onu da bilemiyorum.

canım bence geciktirmeyin onda da bi sorun olabilir belki sen de o da bian önce tedavinize başlayın inş. gerçi yeni evli sayılırsınız daha ama geciktirmeyin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…