- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
BENİM DAYIMIN KIZIDA BOŞ GEBELİK GEÇİRMİŞ SONRA DÜŞÜK OLDU AMA HİÇ BİR SORUNLARI YOKTU SENDE SIKMA CANINI RABBİM NEYİN NE ZAMAN OLACAĞINI EN İYİ BİLENDİR.BİZİM DERDİMİZİ SEN BİLİYORMUSUN.BİZİM EŞLERİMİZDE HİÇ SPERM YOK VE BİZ BİR SPERM ÇIKMASI ÇİN BİLE NERDEYSE CANIMIZI VERİRİZ.BENCE SEN YAT KALK KENDİ HALİNİZE ŞÜKRET1,5 yıl oldu kızlar. pek bilmiyorum sizin problemlerinizi ama yazabileceğim birilerine çok sevindim gerçi ben bi boş gebelik geçirdim doktorum şimdi eşimden test istiyo ama ona göre daha çok erken olduğu için henüz eşimde problem var mı onu da bilemiyorum.
benimkini de gönder ne olur benim şimdiden bulanıyooooo
BENİM DAYIMIN KIZIDA BOŞ GEBELİK GEÇİRMİŞ SONRA DÜŞÜK OLDU AMA HİÇ BİR SORUNLARI YOKTU SENDE SIKMA CANINI RABBİM NEYİN NE ZAMAN OLACAĞINI EN İYİ BİLENDİR.BİZİM DERDİMİZİ SEN BİLİYORMUSUN.BİZİM EŞLERİMİZDE HİÇ SPERM YOK VE BİZ BİR SPERM ÇIKMASI ÇİN BİLE NERDEYSE CANIMIZI VERİRİZ.BENCE SEN YAT KALK KENDİ HALİNİZE ŞÜKRET
canım bence geciktirmeyin onda da bi sorun olabilir belki sen de o da bian önce tedavinize başlayın inş. gerçi yeni evli sayılırsınız daha ama geciktirmeyin bence..
canım ne demek özür dilenecek bir şey yok .ben sadece insanın her zaman kendinden kötüyü görerek haline şükretmesi gerektiğine inanıyorum.asıl ben seni kıracak bir şey söylediysem sen kusura bakma.her zaman bizim topiğimize gelebilirsin bizimle hüznünü mutluluğunu paylaşabilirsin senin gibi dostlara hepimizin ihtiyacı var.haklısın ben şu an içimi dökecek birilerini bulduğum için öyle konuşuyorum. Anlamsız gelebilir sana özür dilerim. Allah ol deyince olmayacak yoktur canım hayırlısı hakkımızda inşallah
canım ne demek özür dilenecek bir şey yok .ben sadece insanın her zaman kendinden kötüyü görerek haline şükretmesi gerektiğine inanıyorum.asıl ben seni kıracak bir şey söylediysem sen kusura bakma.her zaman bizim topiğimize gelebilirsin bizimle hüznünü mutluluğunu paylaşabilirsin senin gibi dostlara hepimizin ihtiyacı var.kahvemizi içtin artık kırk yıl hatırı olur aramıza gelip arada birde olsa selam verirsin artık olmazmı
tabi ki gelirim. Sizler ne kadarlık evlisiniz sorunlar ortak galiba sizlerin.tüp filan sizde ihtimal naıl çok mu sordum
ben 2.5 yıllık evliyim canım biz de henüz başlamadık tedaviye başlıcaz inş.tabi ki gelirim. sizler ne kadarlık evlisiniz sorunlar ortak galiba sizlerin.tüp filan sizde ihtimal naıl çok mu sordum
olur canım paket yap yarın alıp kargoya vereyim.meleğim varmı sende de bir fazlalık kargo ücreti almıyorum bendensiniz.fizan yolcusu kalmasın
ben 2.5 yıllık evliyim canım biz de henüz başlamadık tedaviye başlıcaz inş.
olmaz mı bende de var fazlalık tahmin edersin..
inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben erzurumluyum kızlar bi de aile daha doğrusu kaynana baskısı var ki sorma gitsin. Olmadık yerde olmadık laflar başkalarının çocuğunu alıp gözüme sokmalar, offff offfffff.
tamam canım iyi uykular Allah rahatlık versin..Kızlar ben çıkıyorum.ahsennaz canım seni tekrar aramızda görmek dileyiğle allah'a emanet ol hepinizi öpüyorum.ben belki yarın biraz geç gelirim .malum biraz uyuycam
inşallah güzel sonuçlar alırsınız. ben erzurumluyum kızlar bi de aile daha doğrusu kaynana baskısı var ki sorma gitsin. olmadık yerde olmadık laflar başkalarının çocuğunu alıp gözüme sokmalar, offff offfffff.
tamam canım iyi uykular Allah rahatlık versin..yarın uğra topiğe
anlıyorum canım. bizim sorun eşimde olduğundan k.validem öyle şeyler yapamıyo.. Allah yardımcın olsun.. çok zor çok..
mesafe koysan biraz araya?? sık görüşmesen..
sıkma canını sana gönderme yapana sende benden değil rabbimden iste de .benim elimde olsa ben bin kere yapmıştım dersin olur biter.anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az
olmuyo canım eşim bu konuda çok farklı. annesinin yaptıkları söyledikleri onoun için normal ben alınganlık yapıyomuşum. eşimle bu konuda çok tartışıyoruz zaten.
anladım. aynı benim eşim gibi..
eşin kabul etse annesinin hatasını zaten müdahale edecek ve senin sorunun hiç olmassa azalacak, ama kabul etmiyor değil mi?
nedense hep yanlış anlayan biz oluyoruz..
canım zamanla düzelir.. benim eşim de bir ara böyle davrandı.. sonra üzerinden baya bi zaman geçti..eşim kabul etti annesinin hatalarını..ama yine de dilinin ucuyla söylüyo hani gönülsüz, ama gönülsüz de olsa söyledi ya dünyanın en mutlu insanı oldum ben. hoş annesine hiçbişi demedi ama olsun bu da bi gelişme.. bana yaşananları unutmam gerektiğini söylüyo ama bu çok zor..
yani diyorum ki bir zaman geçtikçe eşin de anlayacak...o zamana kadar sabretmelisin sanırım..
açıkcası kimseye sabredecek güçte hissetmiyorum kendimi. onlar bana sabr etsinler. cevap veriyorum laflarına ama eşim mecbur bırakıyo beni. o korusa anlasa beni ne derse desin umrumda olmaz ama o yapmayınca ben yapıyorum. hemşireler çok altta kalmaz bilirsin.
Bahar canım gozun aydın olsun ınsalla allah o duyguyu bızede yasatır ınsallah.hayalım77 senınde gozun aydın olsun canım allah o guzel duyguları bızede yasatsın ınsallah...bende halayın ucundan tutuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?