Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bugün hepinizin dualarını kabul etsin allah ne muradıız varsa versin inş
ben dün kaan hocaya son durumu haber vermiştim cevap gelmiş...
aynen kopyalıyorum :

"Öncelikle, sperm çıkmaya başlamasına gerçekten ben de çok sevindim. Şimdi; Testojelden sabahları 1 tane, Proxeed'den sabah akşam 1 tane, M Sure'den de sabah akşam 1 tane almaya devam edin. 1 ay sonra Ankara'da GenArt Tüp bebek merkezinde sperm verin ve çıkanları hemen dondurtup saklatın. Sonrasını o zaman yeniden konuşalım. GenArt'ın telefonu: 0312 442 63 84. Önceden telefon açıp, sperm saklatmak için geleceğinizi konuşun.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"

günaydın canımcım
sanada hayırlı cumalar dualrımız kabul olsun inşallah.
hadi inşallah be canım sene başı tüp bebeğe başlayacaksınız demekki hayırlsıı inşallah canım. çok sevindim bitanem çoook.

bebekiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm günaydın
sen niye kalktın bu saatte kıyamam ben sana uyuyamadın mı yoksa
saol canım benim allah razı olsun inş devamıda gelirde biraz birraz dondururuz...
canım benim şimdi çıkmam lazım yoksa geç kalıcam
öğleden sonra görüşürüz olur mu
seni çooooooooooookkkkkkk seviyorum bebekim benim

günaydın bebekim benim.
temizlikçi gelecekti işi çıkmış gelemiycekmiş erken geliyor sabah ama aradı şimdi gelemiycekmiş.
ben her zamn bu saatte kalkıyorum canım ama bilg açmıyordum.
tamm canım öğlen konuşuruz. öpüyorum kocaman
dikkat et kendine cancağzım.

çok sağol canım. çok şükür eşimin durumu ağır değil ama ileri derecede tiroid varmış. vucudun bütün dengesini bozmuş.
bide biz azosperm hastası olduğumuzu söyledik neden hiçbir dr sizin tiroidlerinize baktırmadı dedi bu sende senelerdir varmış dedi. eskiden yavaş çalışuyormuş zararı olmamış şimdide hızlı çalışıyormuş hızlı çalışınca etkisini anlmışız.
şimdi o gittğimiz üroloji dr ları saydırıyorurz biz nerden bilelim biride demedi bize tiroidlerinize baktırın diye. spermleri bu tiroid etkiliyormuş eğer önce biz bunu tedavi ettirseydik şimdi belki spermlerimizi görecektik.
işte dr ların elinde kalıp bişey yapamıyoruz...
allah razı olsun canım allah dualrını kabul etsin inşallah.

canım sakın kendını sıkma moralını yuksek tut ıyı olur esın sonrada sperm dolar ınşllh

inşallahh canım inşallahh. allah hepimze inşallah bol bol sperm göstersin inşallah.

iyi geceler arkadaşlar uyku tutmadı bende topiğe gireyim dedim nasılsınız bayadır girmiyorum sayfalar dolmuş eseslim merak ettim canım seni eşinin sonuçları çıktımı

canım benim allah razı olsun beni merak etmişsin.
dün sonuçlarımızı aldık eşimde anormal derecee guatr çıktı hızlı çalışıyormuş. halk dilinde zehirli guatr denen hastalıkmış bizimkisi. ilaç verdi dr 45 gün sonra düzelmeye başlar dedi özellikle gözlerndeki düzelme olur dedi. eşim olumsuzlukları sordu hep ya geçmezse filan 2-3 yıl belki bu tedavi sürer dedi belkide ömür boyu bu ilaçları kullanabilrsin onu şimdiden söylemeyiz dedi 45 gün sonra belli olur herşey dedi.
ama eşim olumsuz hep morali,ni bozuyor milletin lafına bakıyor. milletimiz dr olur ya hep bilmediği konularda bile yorum yaparlar ya öyle kişilerle muhatap olur canını sıkıyor bu arada benim de moralimi sinirlerimiz alt üst ediyor. azo yu bu kadar takmadım çünkü inancım sonsuz elbet birgün yeneceğiz diye dua ettim. ama eşimin bu hastalıktaki tavrı beni yıprattı 1 hafta içinde beni resmen eritti.
hakkımızda inşallah hayırlsıı canım.

herkese günaydınnlaaarrrrr.hayırlı güzel günler dilerim.bugün çoook heyecanlıyım.yarın yumurta toplama operasyonum yapılacak.bayağı bir yumurta göründü ama.çok olması önemli değilmiş zaten.gece çatlatma iğnemi vurdu eşim.perşembe günü de transfer allah nasip ederse.salı da olabilirmiş.yumurtaların dayanıklılığı ve döllenmesine bağlıymış.bayram planımız yok yani.hatta sonrasında da rapor alabilirim. heyecanımı sizlerle paylaşayım dedim.herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden.görüşürüzzz.

hadi hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah bebeişlerin sana sıkı sıkı tutunur. bu mübarek cuma gününde işlemin gerçekleşecek allahın izniyle herşey güzel olacak canım. sen stres yapma sakın ol. dualrım seninle burda dün çok güzel haberler aldık sende inşallah mutlu haberler verip bizi mutlu edersin canım.
burdaki arkadaşlarımızn mutluluğu bizim mutluluğumuz umudumuz oluyor. hayırlı haberlerle gel canım inşallah.
bebişlern sana tutunsun en güzel bayram o olur senin için inşallah.

çoookkk teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız buradan.geçmişi okudum şimdi..dün girememiştim.hayal77 arkadaşımız hamileymiş.gözlerim doldu yazılanları okurken.allah tamamına erdirsin inşallah. çoook mutlu oldum.süper bişeyy.darısı hepimizin başına.

baharcım ne kadar çok sevindim gözün aydın inşallah daha artar canım. önemli olan kaliteli olması 1 tane bile yeter... Rabbim devamını getirsin...

Saol tatlım benmm çookk tşk ederim.. Çok zor günlerdi emin ol.. Bir karın ağrısıyla gitti eşim dr.a ve mahvolduk biz resmen.. Dr.lara gittik sorduk soruşturduk daha fazla yıkıldık.. Kötü durumdaydık çünkü.. Şimdi Rabbimin mucizesine dua ediyoruzz. Sizin için dua ediyorum.. Hepinizden teker teker aynı haberi almadan,o haberi duymadan hiç bir yere gitmiorum ben.. Yanınızdayımmmm... Allh razı olsun ii dileklerin için canım..
hayalım hayırlı olsun
alah kucagına alacagın gunlerıde gostersın
ama bızı unutma dualarına bızıde kat olur mu

Aminnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn. Eksik edermiyim hiç.. Hepinizden aynı haberleri duymayı nasip etsin Rabbim inşallah..

Bahar canım gozun aydın olsun ınsalla allah o duyguyu bızede yasatır ınsallah.hayalım77 senınde gozun aydın olsun canım allah o guzel duyguları bızede yasatsın ınsallah...bende halayın ucundan tutuyum

Teşekkürler canımmm benimm. OOh biz halaa halay çekioruzz.. Allahım bu ne şen bi topik böyle..

Ayyy maşallah yaa..1 aynı geçgeçmesiniiii sabırsızlıkla bekleyeceğimmm baharımmm yaa :) kıyamammm canım benimmmm

aminn canım inşallah.
evet canım dün şenlik havasındaydı topiğimiz. baharında eşinde sperm çıkışı oldu onada sevinidk.
darısı bizlerin başına inşallah artık

hayalim 77 arkadaşım.tebrik ederiiimmm.allah tamamına erdirsin.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.deminden beri geçmişi okuyorum.gözlerim dolu dolu oldu.çok mutlu oldum.bu sitede böyle haberlerin olması ne kadar umut verici.dualarımız seninle.

Canım benimm tşk ederimmm çok saolll Allah razı olsunn duaların için... Benmde dualarım sizinlee canm. Lütfen umudunuzu bi an bile yiirmeyin.. Ve hiç ummadığınız anda gelsinde yaşadığım heyecanı sizde yaşayınç.. Hatta daha büyüklerini nasip etsin Rabbim inşallahhh

hayırlı olsun canım inşallah yumişlerinin hepsi döllenir bir sürü embriyon olur... sonrada böyle olursun

inşallah canım.ummadığınız anda derken?tüp olmadı mı senindi?doğal mı hamile kaldın

rabbim inşallah hepimize nasip eder canım. sende hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah...

inşallah canım.ummadığınız anda derken?tüp olmadı mı senindi?doğal mı hamile kaldın

Doğal yolla kaldım canımmmmm.. Bir haftadır kendimi bu mucizeye alıştırmaya çalışıorum.. Muhtemelen 4 haftalık hamileyim bu haftayla birlikte.. Bu arada seni de tebrik ederim şimdi gördüm. Yumurta toplama operasyonun varmışşş.. İnşallah güzel haberler alırız senden.. Sabırsızlandım şimdii.. Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…