günaydın canlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim bugün hepinizin dualarını kabul etsin allah ne muradıız varsa versin inş
ben dün kaan hocaya son durumu haber vermiştim cevap gelmiş...
aynen kopyalıyorum :
"Öncelikle, sperm çıkmaya başlamasına gerçekten ben de çok sevindim. Şimdi; Testojelden sabahları 1 tane, Proxeed'den sabah akşam 1 tane, M Sure'den de sabah akşam 1 tane almaya devam edin. 1 ay sonra Ankara'da GenArt Tüp bebek merkezinde sperm verin ve çıkanları hemen dondurtup saklatın. Sonrasını o zaman yeniden konuşalım. GenArt'ın telefonu: 0312 442 63 84. Önceden telefon açıp, sperm saklatmak için geleceğinizi konuşun.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"
günaydın canımcım
sanada hayırlı cumalar dualrımız kabul olsun inşallah.
hadi inşallah be canım sene başı tüp bebeğe başlayacaksınız demekki hayırlsıı inşallah canım. çok sevindim bitanem çoook.
bebekiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm günaydın
sen niye kalktın bu saatte kıyamam ben sana uyuyamadın mı yoksa
saol canım benim allah razı olsun inş devamıda gelirde biraz birraz dondururuz...
canım benim şimdi çıkmam lazım yoksa geç kalıcam
öğleden sonra görüşürüz olur mu
seni çooooooooooookkkkkkk seviyorum bebekim benim
eseslim çok geçmiş olsun canım rabbimin şifası üzerinize olsun. zaten zor süreçlerden geçiyorsunuz üstüne de bu hastalık tuzu biberi oldu. ama olsun herşey allahtan... azoyu bu kadar takmadım diyorsun ya işte rabbim onu da göldede bırakacak bir sıkıntı veriyor imtihan dünyası sabır göstericez allaha şükürler olsun eşinin durumu ağır değil o da bu kadar sıkıntı yapmasın tedavisine baksın inşallah olumlu sonuçlar alırsınız... kendini bırakmasın biraz da seni düşünsün...
seni çok iyi anlayabiliyorum neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum ben de içindeyim sonuçta... sen de çok yıpratma kendini vardır herşeyde bir hayır rabbim daha beterinden saklasın güzel düşünün güzel olsun...
dualarımız seninle... sıkıntını yen sen de olsun mu....
canım sakın kendını sıkma moralını yuksek tut ıyı olur esın sonrada sperm dolar ınşllh
iyi geceler arkadaşlar uyku tutmadı bende topiğe gireyim dedim nasılsınız bayadır girmiyorum sayfalar dolmuş eseslim merak ettim canım seni eşinin sonuçları çıktımı
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
HAYIRLI CUMAlarrrrrrrrr
herkese günaydınnlaaarrrrr.hayırlı güzel günler dilerim.bugün çoook heyecanlıyım.yarın yumurta toplama operasyonum yapılacak.bayağı bir yumurta göründü ama.çok olması önemli değilmiş zaten.gece çatlatma iğnemi vurdu eşim.perşembe günü de transfer allah nasip ederse.salı da olabilirmiş.yumurtaların dayanıklılığı ve döllenmesine bağlıymış.bayram planımız yok yani.hatta sonrasında da rapor alabilirim. heyecanımı sizlerle paylaşayım dedim.herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden.görüşürüzzz.
hadi hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah bebeişlerin sana sıkı sıkı tutunur. bu mübarek cuma gününde işlemin gerçekleşecek allahın izniyle herşey güzel olacak canım. sen stres yapma sakın ol. dualrım seninle burda dün çok güzel haberler aldık sende inşallah mutlu haberler verip bizi mutlu edersin canım.
burdaki arkadaşlarımızn mutluluğu bizim mutluluğumuz umudumuz oluyor. hayırlı haberlerle gel canım inşallah.
bebişlern sana tutunsun en güzel bayram o olur senin için inşallah.
aynen kopyalıyorum :
"Öncelikle, sperm çıkmaya başlamasına gerçekten ben de çok sevindim. Şimdi; Testojelden sabahları 1 tane, Proxeed'den sabah akşam 1 tane, M Sure'den de sabah akşam 1 tane almaya devam edin. 1 ay sonra Ankara'da GenArt Tüp bebek merkezinde sperm verin ve çıkanları hemen dondurtup saklatın. Sonrasını o zaman yeniden konuşalım. GenArt'ın telefonu: 0312 442 63 84. Önceden telefon açıp, sperm saklatmak için geleceğinizi konuşun.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"
hayırlı akşamlar kızlar.....
hayalim 77 tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inan ki inanamadım seni iuzaktan da olsa takip ediyordum.. nişanlı iken eşinin durumunu bile bile evleneceğini buradan okumuştum... sen şimdi evlendin ve normalde milyonlarca spermi olan insanlar bile bir kaç ayda ya da yılda yakalayabiliyorken gebeliği sen daha 1.5 ayda yakaldın üstelik de 0 olan spermlerinizin 12 olmasıyla....
12 nedir ki allah aşkına? bu rakamla hamile kalmak çok güç neredeyse imkansız ama değil işte imkansız değil.... Rabbim gerçekten ol derse herşey oluyormuş... Sen sevdiğini yüz üstü bırakmadın ve onun mükafatını rabbim sana verdi bizlere de ibret oldu aynı zamanda.... Kalbinin güzelliğini, içinin temizliğini kat kat verdi allahım sana...
sen şuanda bir mucizeyi yaşıyorsun ona çok iyi bak... dilerim kucağına da alırsın arkadaşım....
darısı bizim başımıza inşallah nolur dualarında bizleri unutma...
sen gerçekten bize umut oldun... çok mükemmel birşey bu.... tarifi imkansız... sadece çok şaşkınım ve gerçekten insan zor inanıyor iyi niyet bilinmese az çok anlaşılmasa ne biliyim hadi canım sallıyo dersin ....
ne biliyim gerçekten harika bişey bu allahım büyüktür... bizler de mucizelerimize kavuşucaz inşallah senin gibi..
yuvanda da mutluluklar diliyorum
hayalım hayırlı olsun
alah kucagına alacagın gunlerıde gostersın
ama bızı unutma dualarına bızıde kat olur mu
Bahar canım gozun aydın olsun ınsalla allah o duyguyu bızede yasatır ınsallah.hayalım77 senınde gozun aydın olsun canım allah o guzel duyguları bızede yasatsın ınsallah...bende halayın ucundan tutuyum
aynen kopyalıyorum :
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS"
çoookkk teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız buradan.geçmişi okudum şimdi..dün girememiştim.hayal77 arkadaşımız hamileymiş.gözlerim doldu yazılanları okurken.allah tamamına erdirsin inşallah. çoook mutlu oldum.süper bişeyy.darısı hepimizin başına.
hayalim 77 arkadaşım.tebrik ederiiimmm.allah tamamına erdirsin.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.deminden beri geçmişi okuyorum.gözlerim dolu dolu oldu.çok mutlu oldum.bu sitede böyle haberlerin olması ne kadar umut verici.dualarımız seninle.
herkese günaydınnlaaarrrrr.hayırlı güzel günler dilerim.bugün çoook heyecanlıyım.yarın yumurta toplama operasyonum yapılacak.bayağı bir yumurta göründü ama.çok olması önemli değilmiş zaten.gece çatlatma iğnemi vurdu eşim.perşembe günü de transfer allah nasip ederse.salı da olabilirmiş.yumurtaların dayanıklılığı ve döllenmesine bağlıymış.bayram planımız yok yani.hatta sonrasında da rapor alabilirim. heyecanımı sizlerle paylaşayım dedim.herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden.görüşürüzzz.
Canım benimm tşk ederimmm çok saolllAllah razı olsunn duaların için... Benmde dualarım sizinlee canm. Lütfen umudunuzu bi an bile yiirmeyin.. Ve hiç ummadığınız anda gelsinde yaşadığım heyecanı sizde yaşayınç.. Hatta daha büyüklerini nasip etsin Rabbim inşallahhh
Canım benimm tşk ederimmm çok saolllAllah razı olsunn duaların için... Benmde dualarım sizinlee canm. Lütfen umudunuzu bi an bile yiirmeyin.. Ve hiç ummadığınız anda gelsinde yaşadığım heyecanı sizde yaşayınç.. Hatta daha büyüklerini nasip etsin Rabbim inşallahhh
hayırlı olsun canım inşallah yumişlerinin hepsi döllenir bir sürü embriyon olur... sonrada böyle olursun
inşallah canım.ummadığınız anda derken?tüp olmadı mı senindi?doğal mı hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?