Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı cumalar kızlar
allah duamızı bos cevırmesın ben bugun dısarda olucam gelınce gorusuruz tatlılarrrrrrrr

hayırlı cumalar arkadaşlarr.... cumanın yüzü suyu hürmetine yapmış olduğumuz dualarımız kabul görsün inşallahh...

hayalim 77 canım bana öyle umut oldun ki az önce anneme aradım anlattım seni o da mucize ve mükafat olduğunu düşünüyor.le Arkadaşımı aradım onunla paylaşmıştım kendi durumumu ona da seni anlattım böyle böyle olmuş diye....
Rabbim seni fazla uğraştırmadan feraha eriştirdi...
ne tedaviler görüp yıprandın ne tüp bebek yaptırıp maddi manevi yolruldun... bilmiyorum ya senin ki gerçekten mucize nolur yavruna iyi bak mucizene çok iyi bak... onu çok güzel yetiştir rabbimin yolunda ilerleyen hayırlı bir evlat olsun inşallah.... sakın buradan ayrılma bize umut oldun sen bize destek vermeye devam et....

selin arkadaşımız dilerim sen de hayırlı haberler verirsin bize... inşallah tedavin olumlu geçer allahım gönlünden geçeni versin inşallah...

Teşekkür ederim canım benimm çok mutlu etti beni yazdıkların.. İki gündür ağlıorum arkadaşlarımın yazdıklarına dayanamayıp.. Şimdi senin yazdıklarında çok etkiledi beni.. Sevdiğin insanlarla paylaşmıişsın.. İi yapmışsınnn en az bizim kadar yıpranıo onlarda.. Onlarada umut olsun.. En çokda size moral olsun inşallahh.. Rabbime şükürler olsun bir sürü şeyle mükafatlandırdı bizi.. Size moral oldu bana da gelecek.. Binlerce kez şükür olsunnnn Nazar Nazar

hayalim77 ..canim tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin insallahh..senin durumundami azo ydu nasil oldu biraz yazsana valla heycanlandim rabbim mucizesini bizlerede tattirsin insallahh..

kizlar simdi( meryem suresine) basladim sira kimde bakamadim..AYRICA HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR RABBIM GONLUNUZDEKI BEBEKLERINIZI GONDERSIN MEVLAM MAHRUM ETMESIN INSALLAHH..

Ben hep yanınızda olucamm canım arkadaşlarımm hiç merak etmeyin siz ben hep buralarda size destek veriyor olucammmmm

Tatlımmm bizde azoluyduk. Nişanlıyken öğrendik. Eşim karın ağrısıyla gitti dr.a bu durum tespit edildi. Çok yıprandık emin ol. Çok büyük problemler yaşadık.. Birbirimizi yıprattık, kendimizi yıprattık.. Ama Rabbim mükafatlandırdı çok şükür...

Eşime ben diyemedim ben hamileyim die ama o bana dedi aşkım sen hamilesin die.. O da ayrı bi heyecanmış hiç böyle hayal etmemiştim ama öyle oldu.. Hatta bi ara şaşkınlıktan aşkım hamileyiz dedi.. Düşün artık ne kadar şok olduğumuzu.. Boğazım düğümlendii.. Ağlamak isteği değil ap ayrı bişi o. Nefes alamadımmm

ya canım dün eşim geldi ondan kapatmışım sizin kileri görmedim canım şimdi yazıyım kaynana diyecem çünkü oo anne olamaz onun yüzünden dün erken adet gördüm çokkk kötüyüm bayramda beraberiz öldürüyor beni laflarıyla hiçbir bdestekte bulunmuyon bari közdek olma ben ne yaptım sana ya bizim nişanta altın aktılar kendi ablamda bana dakılan çeyrekleri alıyordu oradan görümcem ya ne yaparsınız onların bizim dedi bu sefer kavga çıktı altın altın biz eşimle şaşırtık sonra evlenneli 9 ay geçti eşim azolu oldugunu ögrenti bende aklıma ilk gelen altınlar tüpp bebege gidecek dedim içimden ama buda hayırlısı

KIZLAR ..ben okudum 1 tane meryem suresi kopyalayamdim siz yazarsiniz artik..allah kabul etsin rabbim bizede mucizesini tattirsin insallahh buyuk allahim insallahh..supesizki yoktan varedensin rabbimm..

hayalim aşkınız o kadar büyükmüş ki seni ALLAH bunla seni müjdelendi

Saol bitanemmmmmm. Benim hayalimi yarım bırakmadı Rabbimmm. Çocukluktan beri bebeğim olsun isterdimmm ben. Nickimi bile hayalimm die açtım buraya girerken.. Bana burası çok yardım etti moralim hep yüksekti.. Bana uğurlu geldiniz hepinizzzz

Kızlar sanırım bende ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım. 4. denemem olacak biraz daha zaman geçsin istiyorum ama dayanmak zor geliyor. kararsızım ama böyle sizlerden güzel haberler geldikçe de içim kıpır kıpır oluyor hemen başlamak istiyorum. inşallah vakti zamanı gelmiştir, doğru bi zaman olur bizim için...

eseslim neden hiç yazmıosun bugüün tatlım sen.. Nasıl oldu senişn moralin bakimmmm.. daha iimisin bbugün canım benimmm??

İnşallah canım benimmm hayırlısı olsun bakalımm. Bizi haberdar et olur mu??

eseslim neden hiç yazmıosun bugüün tatlım sen.. Nasıl oldu senişn moralin bakimmmm.. daha iimisin bbugün canım benimmm??

sağ sol topluyorum canım napıyım işe verdim kendimi. temizlikçi gelecekti işi çıkmış gelemedi yarın gelecekmiş artık bende en azından dolap içlerini toplayayım deidm.
ehh işte canım idare eder. iyim biraz daha eşim biraz daha iyi olumlu yaklaşmaya başladı. o iyi ounca bende iyi oluyorm.
şimdi bizim apartmanın merdivenlerini silen teyze geldi. biz apartman yöneticisiyiz. geldi bi dua etti bi dua etti çok duygulandırdı beni kendide ağladı benide ağlattı.
sen nasılsın canım mide bulantıların varmı ?

başla canım sende inşallah bu sefer sende güzel haberler alırsın inşallah.
beklemek insanı dahada zor geliyor bazen. ahkkında hayırlısı inşallah canım

inşallah canım sende topiğimize uğurlu gelirsin ve bizlerde senin gibi tedaviye gerek kalmadan gebe kalırız.

Ay Allah razı olsun o teyzeden..Allah onu da yalnız bırakmasın inşallah.. Sanada kolay gelsin tatlım ama çok yorma kendinii.. Boşver senin canın da çok kıymetli varsınn çok derli toplu olmasınn

Ben de iim ama biraz değişik rüyalar görüorumm bu günlerde.. Denizlerde yüzüorummm köprüleri geçiorum falann öle şeyler

Midem bulanıo ama her sabah kalkınca mahvoluorummm

öyle valla canım allah razı olsun çok yaşlı bir teyze ama ihtiyacı var gelip burda iş yapıyor kıyamıyorum ona ama mecbur çalışıyor işte. hasta çocuğna bakıyor. çok zor durmda yani.
tamam canım yormam.
hayır olsun rüyaların inşallah bebekim.
ahh ahh kyamam canım geçer o mide bulantılarında sonu iyi olacak inşallah bitanem.bebeğini hissedince herşey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…