hayırlı cumalar arkadaşlarr.... cumanın yüzü suyu hürmetine yapmış olduğumuz dualarımız kabul görsün inşallahh...
hayalim 77 canım bana öyle umut oldun ki az önce anneme aradım anlattım seni o da mucize ve mükafat olduğunu düşünüyor.le Arkadaşımı aradım onunla paylaşmıştım kendi durumumu ona da seni anlattım böyle böyle olmuş diye....
Rabbim seni fazla uğraştırmadan feraha eriştirdi...
ne tedaviler görüp yıprandın ne tüp bebek yaptırıp maddi manevi yolruldun... bilmiyorum ya senin ki gerçekten mucize nolur yavruna iyi bak mucizene çok iyi bak... onu çok güzel yetiştir rabbimin yolunda ilerleyen hayırlı bir evlat olsun inşallah.... sakın buradan ayrılma bize umut oldun sen bize destek vermeye devam et....
hayalim77 ..canim tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin insallahh..senin durumundami azo ydu nasil oldu biraz yazsana valla heycanlandim rabbim mucizesini bizlerede tattirsin insallahh..
kizlar simdi( meryem suresine) basladim sira kimde bakamadim..AYRICA HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR RABBIM GONLUNUZDEKI BEBEKLERINIZI GONDERSIN MEVLAM MAHRUM ETMESIN INSALLAHH..
kaynanalar konduramıyo oğullarına.. benimki de herkesten saklıyo..bende olsaydı bana dünyayı zehir ederdi eminim..
ilk öğrendiğimizde onlardaydık, ben ağlıyorum eşimin de gözleri yaşardı,
geldi odamıza kaynana 'ne üzülüyosunuz, dünyada tek çocuğu olmayan siz misiniz? dedi..düşünün ya..
ona söylemesi o kadar kolay ki ben 4 yıl eşimi beklemişim evlenmek için, yaşım şuan 33 kadının dediğine bakın..
hayalim aşkınız o kadar büyükmüş ki seni ALLAH bunla seni müjdelendi
Kızlar sanırım bende ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım. 4. denemem olacak biraz daha zaman geçsin istiyorum ama dayanmak zor geliyor. kararsızım ama böyle sizlerden güzel haberler geldikçe de içim kıpır kıpır oluyor hemen başlamak istiyorum. inşallah vakti zamanı gelmiştir, doğru bi zaman olur bizim için...
eseslim neden hiç yazmıosun bugüün tatlım sen.. Nasıl oldu senişn moralin bakimmmm.. daha iimisin bbugün canım benimmm??
Kızlar sanırım bende ocak ayında tekrar tedaviye başlayacağım. 4. denemem olacak biraz daha zaman geçsin istiyorum ama dayanmak zor geliyor. kararsızım ama böyle sizlerden güzel haberler geldikçe de içim kıpır kıpır oluyor hemen başlamak istiyorum. inşallah vakti zamanı gelmiştir, doğru bi zaman olur bizim için...
Saol bitanemmmmmm. Benim hayalimi yarım bırakmadı Rabbimmm. Çocukluktan beri bebeğim olsun isterdimmm ben. Nickimi bile hayalimm die açtım buraya girerken.. Bana burası çok yardım etti moralim hep yüksekti.. Bana uğurlu geldiniz hepinizzzz
sağ sol topluyorum canım napıyım işe verdim kendimi. temizlikçi gelecekti işi çıkmış gelemedi yarın gelecekmiş artık bende en azından dolap içlerini toplayayım deidm.
ehh işte canım idare eder. iyim biraz daha eşim biraz daha iyi olumlu yaklaşmaya başladı. o iyi ounca bende iyi oluyorm.
şimdi bizim apartmanın merdivenlerini silen teyze geldi. biz apartman yöneticisiyiz. geldi bi dua etti bi dua etti çok duygulandırdı beni kendide ağladı benide ağlattı.
sen nasılsın canım mide bulantıların varmı ?
Ay Allah razı olsun o teyzeden..Allah onu da yalnız bırakmasın inşallah.. Sanada kolay gelsin tatlım ama çok yorma kendinii.. Boşver senin canın da çok kıymetli varsınn çok derli toplu olmasınn
Ben de iim ama biraz değişik rüyalar görüorumm bu günlerde.. Denizlerde yüzüorummm köprüleri geçiorum falann öle şeyler
Midem bulanıo ama her sabah kalkınca mahvoluorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?