Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız niye gösterimde elletmeyim tadi orda
tamam anlatma ama rüyanda ne gördüysen yap içinde kalmasın yıllar sonra yapsamıydım nemezsin en azından
canım ben kendime dedim sana deedim:)
siz ucundan gösteriyon anlat dediniz ben de göster ama elletme taktiği dedim...
ay konu saçma yerlere gidecek ha...
neyse işte size demedim yani canlar..
bence de kız iyiki sen bunu anlattın ben bu rüya konusunda kafam karışıktı iyi oldu sağol bebekim.

ok anlatırım sonra canım...

kızlar bu arada ben kaçıyorum kociş gelir şimdi...
yemeği ısıtayım...öptüm sizi.
iyiki varsınız..
anne olun e mi..
öptümmmmm

bizde hep çıkıyor o sperm dışı hücrelerde sperm çıkmıyor bişey sorcam siz panax sın hangisini kullanıyorsunuz nette baktım bi kaçtane isim var siz hangisini kullandıysanız bizde ondan kullansak

cnm akvit.net kibarlı ürünlerinden aldık kullanıyoruz bız
yani akvit.net e gır orda mustafa eraslan resmı var ordakı numarayı rar danıs ona gore alıp almamak sıze kalmıs

Son düzenleme:

senı senııııııııı kocısı mana etme kacıyon dımı
ama ne gorduysen allh hayırlara cıkarsın

cemrem29 aktiv net panax diye aratınca yabancı steler çıkıyor sana zahmet tam adını versen kutu üstünde yazan
birde kaç aydır kullanıyorsunuz bunun yanında kullandıgınız başka bişey varmı eşinin hormonları nasıl azo sebebi sbebsizmi ay hadi inşallah bol bol sperm çıkarda umut olursun bizlerede

tamam canımcım kocaman öpüyorum bende seni
anne sende ol emi

öptüm sizi gızlarrrrrr..
hade kocişlere ve kendinize iyi bakın biz de gebeyyym diyelim hürrem gibi..
ulen şimdi doğuramıyom ya bi doğurmaya balarsam beni kimse tutamıcak ha....
demedi demeyn..çocuklarla çift kale maç yaparız artık
kolayı çalkalayıp açınca asitten taşar ya onun gibi birden ben de patlama yaşar bi düzine yaparım
sululuğu bırakıp yemeğe koşuyore sizi öpüyoreeeee...

bak cnm buna tıkla Clavis Panax - Dr. Mustafa Eraslan - Kibarl Salk rnleri Resmi Sat Sitesi cıkacak tmm mı
bız yanında reıshı mantarı ve E1 kullanıyoruz sız derdınızı anlatın onlar yardımcı olurlar

ay hadi inşallah olsunda yap tabi maç oyunlar oyna içinde ne kaldıysa onu tatmak hayırlısıyla yaşamak nasip olsun

canım sizin sperm dışı hücreler ne zamandan beri çıkıyor belki o ilaçları kullandıktan sonra çıkmaya başlayacaktı

teşekkürler yarın bir arayım bakim ya bu ücünün fiyatı 930 tl mi

alıcagın urune gore degısır ben sızın ne kullanacagınızı bılmıyorum
allh emeklerı bosa cıkarmasın tatlım

canım sizin sperm dışı hücreler ne zamandan beri çıkıyor belki o ilaçları kullandıktan sonra çıkmaya başlayacaktı
bacım bizde sperm dışı hücreler hep çıkıyordu spermiyoğramda sperm sayısı sıfır ama sperm dışı hücreler sonuç kagıdında her sahada 3-4 yuvarlak hücre nadir epitel 2-3 lökosit görüldü yazıyor bizde bunlar hep varda sperm yok
ay sağol zamancım eğer romanyadaki ilacı getirtecek bulursam size de söylerim ok.
öptüm sizi.Allah yardımcınız olsun...

inşallah bacım hayırlı haberlerini bekliyorum

sız neler kullandınız senın hıkayen ne anlatırmısın cnm

CANIM O ZAMAN SİZİN BU İLAÇLARI KULLANMANIZ FARZ OLDU İNŞALLAH O HÜCRELER SPERME DÖNÜŞECEK RABBİM SENİ BEBEĞİNE KAVUŞTURACAK

sız neler kullandınız senın hıkayen ne anlatırmısın cnm

bacım biz şimdiye kadar ne duyduysak onu kullandık hangi dr olsa gittik bizde inmemiş testisden dolayı azo sperm yok ama bizde sperm dışı hücreler hep çıkıyordu hormonlar bozuk kaan hocada 1 yıl ilaç tedavisi gördük hormonlar düzeldi ama mtesede gene çıkmadı en son fazla kurcalayın dediler olmaz dediler ve dosyamızı kapattılar kök hücreyi bekliyoruz şimdi bunlarıda duyunca umut oldu işte sizde sperm çıktımı yoksa sperm dışı hücreler mi çıktı

bızde ne tesede nede mıcro tesede sperm cıkmadı
0 0 0 5 senedır 0 olan test sperm dısı hucre gorduk yanı anlıcan
bızım sperm dısı hucre gormemeız mucıze cnm
halen sperm yok ama artık baslar inşlllh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…