Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM O ZAMAN SİZİN BU İLAÇLARI KULLANMANIZ FARZ OLDU İNŞALLAH O HÜCRELER SPERME DÖNÜŞECEK RABBİM SENİ BEBEĞİNE KAVUŞTURACAK

inşallah da o kadar şey kullandık hiç birinde sperm çıkmadı yada bu sperm dışı hücreler sperme dönüşmedi ki m-sure poksid çakşır y-virilin nohut kürü keçi boynuzu kürü hurma tohumu tirübülüs ısırgan tohumu macunlar arı sütü arı poleni gingensg aklıma gelenler bunlar sonra ermiş aktarın kürleri ne duyduysak yaptık ilaç tedavilerinden bahsetmiyorum bile ozaman ev borcu yoktu elde avuçta olanı veriyorduk şimdi borç çok o yüzden akıllıca bi seçim yapmak zorundayım

iyi geceler kızlar, biraz geç oldu ama bayramınız mübarek olsun ...nete girmek için zaman bulamadım yoğun bi bayramdı benim için.. genelde şehir dışında olurduk bu bayramı evde geçirince akraba ziyaretleri misafirler derken bu 4 gün nasıl geçti anlamadım valla... güzel geçti ama bide o malüm soruları olmasa daha da iyi olacaktı...seneye inşallah bebeklerimiz kucağımızda yada göbişimizde bi bayram geçiririzde herkeste sormaktan yorulmaz artık...

amin canım inşallah ne kadar sürede bu sonuca ulaştınız spermler 76 günde oluşuyor belki bir sonraki testte sperm çıkar

hoşgeldin canım hayırlı bayramlar şükür kavuşturana

kızlar ben çıkıyorum yarın girerim yazdıklarınızı okurum hepinize hayırlı geceler

amin canım inşallah ne kadar sürede bu sonuca ulaştınız spermler 76 günde oluşuyor belki bir sonraki testte sperm çıkar

asgı yukarı 4 ay sonra cıktı bu sonuc cnm

hos geldın cnm
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben çıkıyorum yarın girerim yazdıklarınızı okurum hepinize hayırlı geceler

ıyı geceler cnm bende cıkıyorum herkese ıyı uykular
ruyamızdAa hepımız bebıslerımızı gorelım inşllh

şükür canım Nasılsın iyi geçti inşallah bayramın..benim bayram güzeldi de yarın işe gitmek çok gözümde büyüyor şimdi ...

benim bayram aynı diğer günlerden pek farklı değildi çünkü canım sıkkın annemim hastalığı aklıma takıldı inşallah kötü birşey söylemez doktor ama artık kötü birşey duymak istemiyorum inan unuttum azoyu derdi kederi rabbim daha kötüsünü göstermesin bugünlerimizi aratmasın.evet işe gitmek insana zor geliyor ama boş durmak insanın içini daha çok acıtıyor o zaman derdinle kederinle baş başa kalıyorsun rabbim can sağlığı versin en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

hayırdır canım annenin nesi var çok geçmiş olsun inşallah cok ciddi bişey değildir. Rabbim derdimizi unutturacak acılar göstermesin dediğin gibi bugünlerimizi aratmasın...

hayırdır canım annenin nesi var çok geçmiş olsun inşallah cok ciddi bişey değildir. Rabbim derdimizi unutturacak acılar göstermesin dediğin gibi bugünlerimizi aratmasın...

3 sene önce ayağından ameliyat olmuştu yumuşak doku kanseriydi şimdide ödem oluşmuş yazıyordu netten araştırdım hastalık nüksetmiş yazıyordu benimde canım çok sıkıldı kanser başka hastalıklara benzemiyor.bende hepinizden dua istiyorum inşallah rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın

Iyi geceler canlarım ben çıkıyorum.yarın inşallah görüşmek üzere

iyi geceler tatlım bende geçmişi okudum tekrar çıkıyorum...
malum yarın okul var yine erken kalkıcam
hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin iyi geceler

canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin.. sen aklına kötü şeyler getirme inşallah tekrardan atlatacaktır annen... çok çok dua ederim annelerimizin yeri bambaşka Rabbim onlara uzun hayırlı ömürler versin başımızdan eksik etmesin...

canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin.. sen aklına kötü şeyler getirme inşallah tekrardan atlatacaktır annen... çok çok dua ederim annelerimizin yeri bambaşka Rabbim onlara uzun hayırlı ömürler versin başımızdan eksik etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…