bahar benim ki ilaçlarını ben elimle ağzına veriyorum suyunu ben elimle içiriyorum öyle alıyor. Bir kere ben hangi hapımı alacaktım demez. Bitkisel takviyeleri asla düzenli almıyor bunu sorgulamıyor bile düzenli almıyorum diye. Bugün vitamin haplarını çinko hapını almadı ben de demedim şuan sinir beynimde mesela bağırıp çağırıcam kırıp dökücem ama kıyamıyorum ne yapayım elimle verirsem alacak ama ben de şuan çok gerginim onu yapmak istemiyorum....
Sivilce içini laç kullanıyordu hiç aksatmazdı. Mide ilacı kullanırdı hiç aksatmazdı... şuanda en öneli ilaçları düzenli kullanım yok ben ağzına vericem...
Düşünsene öyle yoruldum ki 4 ay oldu öğreneli ben çöktüm sanki takip yapmak beni yordu.. Sanırım ben alıştırdım... Dediğim gibi bağırığ çağırıcam çok fene yapacam ama işte üzmek istemiyorum bu sefer de düşün bende ki sabrın sonucundaki o siniri....
sana katılıyorum arkadaşım.ama erkekler saçını süpürge yapan kadından hoşlanmıyor.bende eşimi yerinden bile kaldırmazdım.bir ara annesi bize geldi annesine sakın sen yerinden kalkma eşim herşeyi yapar dedi.neyse ben onlara hizmet ediyorum onlar yiyip içiyorlar.tv izliyorlar sohbet ediyorlar bende deli gibi onlara hizmet ediyorum.neyse bu durum bir kaç kere tekrarladı eşim aynı lafı tekrar söyledi anne sen otur gelinin yapsın.kaynanam evine gitti açtım ağzımı yumdum gözümü.ben senin eşinim ailenin hizmetçisi değilim.ve daha birçok şey ağzıma geleni söyledim.Bayramda yine geldiler kayananam kızları oğlu.eşim peşimde dolaşıyor canım sen yorulma yardıma ihtiyacın varmı?dedi ben de her zaman yok canım sen git otur derdim .çünkü kaynanam sen erkeksin odada oturacaksın karını çağıracaksın o sana hizmet edecek diye tembihlemişti.hemde benim yanımda onunla kavga etmişti.bende eşime tabiki bana hizmet edeceksin soy şu soğanları gözlerim yanıyor.süpür şu evi belim ağrıyor dedim.yani senelerin acısını çıkarıyorum.
ahh canım benimm bende aynı durumdayım ilaçlarını kalkıp elimle getiriyorum suyunu veriyorum yatakta yatarken getiriyorum içiyo tekrar yatıyor filan testojeli ben çıkarıp vermesem kullanmaz ben sür hadi derim kaç aydır bak tedavideyiz bi kere kendiliğinden yapmamıştır bazen işim olur yanına gidemem tetsojeli unutur giyinmiş haldeyken çıkar sür derim başında bekleirm. erkekler böyle malesef canım herşeyi unuturlar biz yoruluyoruz ama sonunda bizde onları yoracazbahar benim ki ilaçlarını ben elimle ağzına veriyorum suyunu ben elimle içiriyorum öyle alıyor. bir kere ben hangi hapımı alacaktım demez. bitkisel takviyeleri asla düzenli almıyor bunu sorgulamıyor bile düzenli almıyorum diye. bugün vitamin haplarını çinko hapını almadı ben de demedim şuan sinir beynimde mesela bağırıp çağırıcam kırıp dökücem ama kıyamıyorum ne yapayım elimle verirsem alacak ama ben de şuan çok gerginim onu yapmak istemiyorum....
sivilce içini laç kullanıyordu hiç aksatmazdı. mide ilacı kullanırdı hiç aksatmazdı... şuanda en öneli ilaçları düzenli kullanım yok ben ağzına vericem...
düşünsene öyle yoruldum ki 4 ay oldu öğreneli ben çöktüm sanki takip yapmak beni yordu.. sanırım ben alıştırdım... dediğim gibi bağırığ çağırıcam çok fene yapacam ama işte üzmek istemiyorum bu sefer de düşün bende ki sabrın sonucundaki o siniri....
tünaydınlarrrrr..
naber kızlarr..
ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
gelirken arabada öyle ağladım ki eşimde hiç ses yok tabi sevindi mi üzüldü mü bilmiyorum aşkım bu hiçbişeyi göstermiyor duymadın mı adam bir an önce başlayın ne olacağı belli olmazz falan dedi diyor... hey allahım bir de bardağın dolu tarafından baksa...
hüngür hüngür ağladım rabbime şükrettim öyle duygulandım ki.... eşim sperm testi verdiğinde ben onu beklerken dualar okuyordum öyle zor süreçler ki biliyorsunuz hepiniz...
rabbim bize bir umut ışığı yaktı en azından vücüdun sperm üretttiğini öğrenmiş olduk... allahım hepinize yaşatsın böyle küçük de olsa gelişmeler....
gelirken arabada öyle ağladım ki eşimde hiç ses yok tabi sevindi mi üzüldü mü bilmiyorum aşkım bu hiçbişeyi göstermiyor duymadın mı adam bir an önce başlayın ne olacağı belli olmazz falan dedi diyor... Hey allahım bir de bardağın dolu tarafından baksa...
Hüngür hüngür ağladım rabbime şükrettim öyle duygulandım ki.... Eşim sperm testi verdiğinde ben onu beklerken dualar okuyordum öyle zor süreçler ki biliyorsunuz hepiniz...
Rabbim bize bir umut ışığı yaktı en azından vücüdun sperm üretttiğini öğrenmiş olduk... Allahım hepinize yaşatsın böyle küçük de olsa gelişmeler....
gelirken arabada öyle ağladım ki eşimde hiç ses yok tabi sevindi mi üzüldü mü bilmiyorum aşkım bu hiçbişeyi göstermiyor duymadın mı adam bir an önce başlayın ne olacağı belli olmazz falan dedi diyor... hey allahım bir de bardağın dolu tarafından baksa...
hüngür hüngür ağladım rabbime şükrettim öyle duygulandım ki.... eşim sperm testi verdiğinde ben onu beklerken dualar okuyordum öyle zor süreçler ki biliyorsunuz hepiniz...
rabbim bize bir umut ışığı yaktı en azından vücüdun sperm üretttiğini öğrenmiş olduk... allahım hepinize yaşatsın böyle küçük de olsa gelişmeler....
canım benim bu negüzel bi haber böyle
inan şuan öyle mutluyum ki kocişte yanımda onada söyledim oda çok sevindi
rabbim sen büyüksün
onca zaman 0 ken şimdi 2000
hayaliminhaberinden sonra aldığımız en güzel haber bu 2000 ne demek ya
inş spermleriniz dahada artacak hareketlenecek
ve en kısa zamanda göbişin dolacak ve hamiş olacaksın
hadi kızlar herhes topiğe bugün topiğimiz halaylarla dolup taşsın
halayın başınıda ben çekiyorum canım benim
canım siz yıkamalı mı yaptırdınız bizde birdahaki ay düşünüyoruz ve nerde yaptırdınız?ben bursadayımda canım sizin hormob değerlerleri nasıldı endol ve trentali bizde kullandık ama ben eşimi 1 seneden beri sperm testi yaptırmaya ikna edemedim kısmetse birdahaki ay
gel beraber olalım bebekim
canım benim bu negüzel bi haber böyle
inan şuan öyle mutluyum ki kocişte yanımda onada söyledim oda çok sevindi
rabbim sen büyüksün
onca zaman 0 ken şimdi 2000
hayaliminhaberinden sonra aldığımız en güzel haber bu 2000 ne demek ya
inş spermleriniz dahada artacak hareketlenecek
ve en kısa zamanda göbişin dolacak ve hamiş olacaksın
hadi kızlar herhes topiğe bugün topiğimiz halaylarla dolup taşsın
halayın başınıda ben çekiyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?