Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım al benden de okadar.yanlız değilsin merak etme.benim eşim seninkinden daha beter.değil ilaç içmek yada bitkisel bişey alıp içmek doktora bile gitmiyo.kaçkere randevü aldım hiç gitmedi.bağırıp çağırmak istiyorum ama kırıcam diye üzülüyorum.ne yapmalı bilemiyorum.koskoca 2 yıl geçti sonuç hep aynı koca bir sıfır.

aaaa benim eşim eve misafir geldiğinde annesi babası olduğunda bile kalkar bana yardım eder ben sen otur aşkım derim hep ama bizimki bana yardım eder. hatta misafielr gititkten sonrada ayaklarıma kapanır seni çok yordum aşkım kıyamam ben san filan deyip hep gönlümü alır.
annesinin yanındada yapar oda kendine pay çıkarır bak oğlumu görüyonmu filan der. kendisi yetiştirmiş gibi bigün kaynanamın yanında eşim el süpürgesini aldı yere dökülenleri süpürüyordu aaa oğlum noluyo evde hiç yapmıyordun diyo bende anne artık onun evi burası ve bana yardım ediyor dedim kadın bozuldu kıskandı ama öyle yani. herşeyi yapmaya açlışır kocacım sağolsun.

ahh canım benimm bende aynı durumdayım ilaçlarını kalkıp elimle getiriyorum suyunu veriyorum yatakta yatarken getiriyorum içiyo tekrar yatıyor filan testojeli ben çıkarıp vermesem kullanmaz ben sür hadi derim kaç aydır bak tedavideyiz bi kere kendiliğinden yapmamıştır bazen işim olur yanına gidemem tetsojeli unutur giyinmiş haldeyken çıkar sür derim başında bekleirm. erkekler böyle malesef canım herşeyi unuturlar biz yoruluyoruz ama sonunda bizde onları yoracaz
bebişlerimiz olunca herşeyi onlar yapacak sen rahat ol canım

kızlar bursa da yıkamalı sperm testi yaptıran varmıo?varsa da nerde yaptırdı paylaşırsanız sevinirim.........

ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de

tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun

gelirken arabada öyle ağladım ki eşimde hiç ses yok tabi sevindi mi üzüldü mü bilmiyorum aşkım bu hiçbişeyi göstermiyor duymadın mı adam bir an önce başlayın ne olacağı belli olmazz falan dedi diyor... hey allahım bir de bardağın dolu tarafından baksa...
hüngür hüngür ağladım rabbime şükrettim öyle duygulandım ki.... eşim sperm testi verdiğinde ben onu beklerken dualar okuyordum öyle zor süreçler ki biliyorsunuz hepiniz...
rabbim bize bir umut ışığı yaktı en azından vücüdun sperm üretttiğini öğrenmiş olduk... allahım hepinize yaşatsın böyle küçük de olsa gelişmeler....

canım ne mutlu size çoooooooooooook sevindim halayı başlatıyorum

canım çok güzel bi haber bu binleri görmüşsünüz çok şükür allah inşallah spermlerinizi çoğaltsın harekleştirsin.
darısıda bizim başımıza olsun inşallahhh. AMİNNNN

ayy ağlamazmı kız insan ben de olsam deli gibi ağlardım tabi eşimde bana eşlik ederdi. şimdi onlar olumsuz tarafından bakıyorlar canınm erkeklerin huyu bu sanırım bu anı yaşa mutlu ol ama dimi
1-2 değil 2000 yani b,nlerce şükürler olsun çok güzel bişey. allah spermlerinizi artırrsın inşallah canım.

canım siz yıkamalı mı yaptırdınız bizde birdahaki ay düşünüyoruz ve nerde yaptırdınız?ben bursadayımda canım sizin hormob değerlerleri nasıldı endol ve trentali bizde kullandık ama ben eşimi 1 seneden beri sperm testi yaptırmaya ikna edemedim kısmetse birdahaki ay

canım benim bu negüzel bi haber böyle
inan şuan öyle mutluyum ki kocişte yanımda onada söyledim oda çok sevindi
rabbim sen büyüksün
onca zaman 0 ken şimdi 2000
hayalimin haberinden sonra aldığımız en güzel haber bu 2000 ne demek ya
inş spermleriniz dahada artacak hareketlenecek
ve en kısa zamanda göbişin dolacak ve hamiş olacaksın
hadi kızlar herhes topiğe bugün topiğimiz halaylarla dolup taşsın
halayın başınıda ben çekiyorum canım benim

aycanım ya bu çok güzel bi haber.senin mutluluğunu tahmin edebiliyorum.dua et bizlere ne olur bizde buduyguyu yaşıyalım.kesinlikle bardağın dolu tarafından bakmak lazım.hiç yokken şimdi spermin varlığından bahsetmek allahın mücizelerinden olsa gerek.buarada eşinin azo sebebi neydi canım?

küçük gelişme mi canım ben bugünü görsem herhalde göbek atmaktan canım çıkardıbende çok ağlardım ondan sonrada bol bol sevinirdim canım tadını çıkar ne mutlu size

canım bunlar mutluluk gözyaşları varsın aksın...
rabbim inş daha güzel günlerde gösterecek valla ben coştum bugün kimse beni durduramaz

hadi sen ol halay başı bakalım

gözünüz aydın canım inşallah biran önce devamını getirirsiniz bebişiniz olur ne güzel büğünlerde teste gidenlerden güzel haberler geliyor inşallah darısı bize azo sebebiniz neydi ve bitkiseller neler kullandınız.

canım biz özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdık bundan öncekileri bir tanesi özel hastanedeydi herşey 0 dı.
bir tanesi de tıp faültesine ait tüp bebek merkezinde idi ve yıkamalı testti onda da 0 dı...
bu seferkini 2 ay sonra yaptırdık ve özel tüp bebek merkezinde... kruger kriterlerine göre bakılıyormuş diğerleri 2 saatte verilirken bunun sonucunu 2 gn sonra veriyorlar daha ayrıntılı baıkılıyormuş bu teknikte.....
lütfen sen de araştır ve kesinlikle hastaneden ziyade tüp bebek merkezinde verin sperm testini....

hormonlarımı çok iyi bizim hormonlarda sıkıntı yok hiçbişeyde sıkıntı yok sebebini bilmiyoruz henüz. genetik test yaptırdık o da 1 aysonra çıkacak zaten. şimdilik hiç hareketleri olmasada çıkış oldu hem de 2 bin.... ben onları karınca gibi oynatırım rabbim güç kuvvet versin yeter ki o istesin....
allahım inşallah sizde de olumlu gelişmeler gösterir

oy kuzum benim allah razı olsun ağlattın beni.. sizler olmasanız mutluluğumu kimle paylaşıcam hemen annemi aradım eve gelince de size koştum.... eşin de sevindi demek darısı kat kat size olsun kardeşim... yani ben beklemiyordum böyle ya da ne biliyim 1-2 tane enfazla olur diyordum.... ama hiç hareketlilik yokmuş olsun dışarı çıktılar. kurban olsunlar onlaraa
allahım herkese yaşatsın umut oldu bana hiç değilse. çünkü hep bir belirsizlik vardı sonuçta hep 0... vücut mu üretmiyor diye çok korktum ameliyatla bile bulunmama riski çok yüksek sonuçta ama alllahım 2 aylık düzenli tedavimizin emeğimizin karşılığı verdi... ahh ahh çok duyguluyum sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
hareket nasıl artıyor kızlar el atın şunları azıcık yürütelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…