Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım çok şükür şimdilik bebekler onlar ablası yürümeyi bilmiyorlar emeklerselerdi o da iyidi amaaaa yavaş yavaş rabbim yardım ederse başlarlar hareket etmeye de inşallah.... tabi dışarı çıkınca affalldılar ondan... ölürüm ben onlara allahım sana da yaşatsın canım benim sizler de göreceksiniz.... allaha olan inancımızla sabrımızla üstesinden gelecez inşallah....

aaaa ne demek anlamam hadi gel ben sana öğretirim

canlarım benim ya benim için mi bu halaylar... allahım razı olsun hepinizden.... allahım kimseyi çaresiz bırakmasın hepimizin yanında olsun inşallahhhh... dilerim sizinkiler de kat kat artsın arkadaşlar aramızda en çok bekleyene sonra da sırasıyla bizlere versin rabbim.... herşey güzel olacak inşallahhh çok saolunnnnnnnnnnnnnnn

kaan hocadan da allah razı olsun hemen ona da yazmam lazım bakalım ne kullanın diyecek bize ne söyler....

canım havuç suyu harekete iyi geldiğini söylüyorlar keçi boynuzu suyu kaynat havucun suyunu sık ver hergün içsin bunlar canlandırır belki yeni üretim başladıysa belki ondanda öyledir birdaki teste inşallah hızlı hızlı yüzdükleri görülür eger ölü degilse tüp bebege başlaya bilirsiniz burda melisa arkadaş vardı onunda eşi ilk teslerde sıfırdı daha sonra sizin gibi çıkış oldu hareketsizlermiş galiba proxeed plus kullandılar bi kaç ay çok az hareketle tüp bebek yapıldı şu an hamile inşallah darısı sana ölü degilse yumurtayı dölleye biliyor sperm ..

dualarımdasınız her daim canım benim. diyorum ya hemn aklıma burası geldi allahım onlara da yaşat bu mutluluğu dedim... azo sebebini bilmiyoruz herşey normal hormonlar olması gerektiği gibi testislerde hiç problem yok ama işte azo yani...

allah senden de razı olsun canım benim ağlama bak bende ağlarım şimdi
sevinmez mi tatlım kocişimde dua etti inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar diye
tatlım biz 1-2 tane canlı sperm için havalara uçtuk sizi düşünemiyorum bile
bende seni çooooooooooooooookkkk seviyorum bitanem
inş herşey yoluna girecek en kısa zamanda
bu spermler nasıl hareketlenirmiş artık onu araştıralım kıpır kıpır olsunlar

çok saol arkadaşım allah razı olsun evet denemem lazım doktor da proxed alın dedi..
ne yani melisa şu yeni tüp bebek yaptıran arkadaş değil mi sonuç bekliyordu gerçekten hamile mi o ayy allahım süper yaaaa darısı bizlerin başına

tabi ki senin için tatlım
senden de allah razı olsun bu güzel haberle hepimiz umutla dolduk
amin amin güzel dileklerin için

yai şte senin kocişin orada heyecanlandı sevindi benim kociş tepkisiz olamaz böyle bişey yaaaa vur kafasına iki tane
kıyamam ona oda çok üzüldü belli etmiyor benimki duygularını biraz içerde yşaıyor dışa vurmaz benim gibi... geçen ilk defa dediki artık hergeçen gün daha da koyuyor bana. belki de bu yüzden çok sevinemiyor yavrum... o da yetim büyüdü annesini küçük yaşta kaybetmiş rabbim canım kocamın yüzüne gülsün inşalah....
eşinin ettiği dua sizi bulsun inşallah çok saolun hepimiz yaşıycaz bu mutluluğu hayırlısıyla

yok melisa başka üç aylık filan oldu hamileliği sonuç bekliyeninki yarın belli olucak inşallah allah söyletmiştir seni hamiledir allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın proxeedle havucu dene.

küçük gelişme mi canım ben bugünü görsem herhalde göbek atmaktan canım çıkardıbende çok ağlardım ondan sonrada bol bol sevinirdim canım tadını çıkar ne mutlu size

kıyamam sana sakın umutsuz olma rabbimden umut kesilmez size de yakar böyle umut ışığı.... neyin ne olacağını rabbim bilir bakarsın sen hepimizi geçmişsin... allahım kimseyi darda koymasın isteyen herkese versin.... herşey güzel olacak öyle düşün ilaçlarınızı takviyelerinizi güzel kullanın inanarak kullanın....

ayy ben onları yerimmm yürüyecek onlar annesii kocaman olacaklar yürüyecekler koşacaklar ve annesinin karnında yaşamaya başlayacaklar sonrada dışarı çıkıp annesini babasını mutlu edecekler.
aminnn canım bzide görürrüz inşallah.

canım herkes bir olmaz ki kimi duygularını belli etmek istemez...
kimbilir içinde neler yaşıyor birden coşup hayal kırıklığına uğramak istemiyordur belki...
ama inş rabbim ikinizinde yüzünü gülderecek

yok melisa başka üç aylık filan oldu hamileliği sonuç bekliyeninki yarın belli olucak inşallah allah söyletmiştir seni hamiledir allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın proxeedle havucu dene.

hımm inşallah alalh söyletmişdir o zaman o kardeşimiz de kurtulur inşallah...deniycem canım kesinlikle deniycem...

canım sormuşsun ne kullandınız diye yeni farkettim.

sabahları endol akşamları trental....
bunlar dışında trebilus terrestiris
aklıma geldikçe ısırgan çayı
çinko tableti
evicap
balık yağı omega 3 kapsül şeklinde çok düzenli alamasak da kullanmaya çalıştık yinede
one-a day bu da vitamin
arısütü bal pol karışımı her sabah aç karnına
fındık yemeye çalıştık akşamları
üzüm çekirdeği tozu almıştım aklıma her geldiğinde pekmezle karıştırdım verdim...

bunları kullandık işte bitanem inşallah faydası olur aklıma gelenleri yazdım

aynen dediğin gibi coşmaya bile korktu yavrucum ben de kızar gibi yaptım ona sevincimi bile paylaşamadım seninle git yanımdan ben hemen kızlara gidip yazıcam dedim onaaaaa
rabbim gülsün yüzümüze inşallah

canım işallah bende böyle sevinirim Rabim büyük herşeyi bilen odur neden olmasın ki belli olmaz belki bende size müjdeli haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…