ben pek halaydan anlamam bebekim sen ol başı ben bozmayayım halayı
ben pek halaydan anlamam bebekim sen ol başı ben bozmayayım halayı
canım çok güzel bi haber bu binleri görmüşsünüz çok şükür allah inşallah spermlerinizi çoğaltsın harekleştirsin.
darısıda bizim başımıza olsun inşallahhh. AMİNNNN
ayy ağlamazmı kız insan ben de olsam deli gibi ağlardım tabi eşimde bana eşlik ederdi. şimdi onlar olumsuz tarafından bakıyorlar canınm erkeklerin huyu bu sanırım bu anı yaşa mutlu ol ama dimi
1-2 değil 2000 yani b,nlerce şükürler olsun çok güzel bişey. allah spermlerinizi artırrsın inşallah canım.
aaaa ne demek anlamam hadi gel ben sana öğretirim
oy kuzum benim allah razı olsun ağlattın beni.. sizler olmasanız mutluluğumu kimle paylaşıcam hemen annemi aradım eve gelince de size koştum.... eşin de sevindi demek darısı kat kat size olsun kardeşim... yani ben beklemiyordum böyle ya da ne biliyim 1-2 tane enfazla olur diyordum.... ama hiç hareketlilik yokmuş olsun dışarı çıktılar. kurban olsunlar onlaraa
allahım herkese yaşatsın umut oldu bana hiç değilse. çünkü hep bir belirsizlik vardı sonuçta hep 0... vücut mu üretmiyor diye çok korktum ameliyatla bile bulunmama riski çok yüksek sonuçta ama alllahım 2 aylık düzenli tedavimizin emeğimizin karşılığı verdi... ahh ahh çok duyguluyum sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
hareket nasıl artıyor kızlar el atın şunları azıcık yürütelim:
aycanım ya bu çok güzel bi haber.senin mutluluğunu tahmin edebiliyorum.dua et bizlere ne olur bizde buduyguyu yaşıyalım.kesinlikle bardağın dolu tarafından bakmak lazım.hiç yokken şimdi spermin varlığından bahsetmek allahın mücizelerinden olsa gerek.buarada eşinin azo sebebi neydi canım?
oy kuzum benim allah razı olsun ağlattın beni.. sizler olmasanız mutluluğumu kimle paylaşıcam hemen annemi aradım eve gelince de size koştum.... eşin de sevindi demek darısı kat kat size olsun kardeşim... yani ben beklemiyordum böyle ya da ne biliyim 1-2 tane enfazla olur diyordum.... ama hiç hareketlilik yokmuş olsun dışarı çıktılar. kurban olsunlar onlaraa
allahım herkese yaşatsın umut oldu bana hiç değilse. çünkü hep bir belirsizlik vardı sonuçta hep 0... vücut mu üretmiyor diye çok korktum ameliyatla bile bulunmama riski çok yüksek sonuçta ama alllahım 2 aylık düzenli tedavimizin emeğimizin karşılığı verdi... ahh ahh çok duyguluyum sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
hareket nasıl artıyor kızlar el atın şunları azıcık yürütelim:
canım havuç suyu harekete iyi geldiğini söylüyorlar keçi boynuzu suyu kaynat havucun suyunu sık ver hergün içsin bunlar canlandırır belki yeni üretim başladıysa belki ondanda öyledir birdaki teste inşallah hızlı hızlı yüzdükleri görülür eger ölü degilse tüp bebege başlaya bilirsiniz burda melisa arkadaş vardı onunda eşi ilk teslerde sıfırdı daha sonra sizin gibi çıkış oldu hareketsizlermiş galiba proxeed plus kullandılar bi kaç ay çok az hareketle tüp bebek yapıldı şu an hamile inşallah darısı sana ölü degilse yumurtayı dölleye biliyor sperm ..
kızlar aranıza beni de alın bayılırım ben oynamaya
canlarım benim ya benim için mi bu halaylar... allahım razı olsun hepinizden.... allahım kimseyi çaresiz bırakmasın hepimizin yanında olsun inşallahhhh... dilerim sizinkiler de kat kat artsın arkadaşlar aramızda en çok bekleyene sonra da sırasıyla bizlere versin rabbim.... herşey güzel olacak inşallahhh çok saolunnnnnnnnnnnnnnn
kaan hocadan da allah razı olsun hemen ona da yazmam lazım bakalım ne kullanın diyecek bize ne söyler....
allah senden de razı olsun canım benim ağlama bak bende ağlarım şimdi
sevinmez mi tatlım kocişimde dua etti inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar diye
tatlım biz 1-2 tane canlı sperm için havalara uçtuk sizi düşünemiyorum bile
bende seni çooooooooooooooookkkk seviyorum bitanem
inş herşey yoluna girecek en kısa zamanda
bu spermler nasıl hareketlenirmiş artık onu araştıralım kıpır kıpır olsunlar
çok saol arkadaşım allah razı olsun evet denemem lazım doktor da proxed alın dedi..
ne yani melisa şu yeni tüp bebek yaptıran arkadaş değil mi sonuç bekliyordu gerçekten hamile mi o ayy allahım süper yaaaa darısı bizlerin başına
aaaa ne demek anlamam hadi gel ben sana öğretirim
küçük gelişme mi canım ben bugünü görsem herhalde göbek atmaktan canım çıkardıbende çok ağlardım ondan sonrada bol bol sevinirdim canım tadını çıkar ne mutlu size
evet canım çok şükür şimdilik bebekler onlar ablası yürümeyi bilmiyorlar emeklerselerdi o da iyidi amaaaayavaş yavaş rabbim yardım ederse başlarlar hareket etmeye de inşallah.... tabi dışarı çıkınca affalldılar ondan... ölürüm ben onlara allahım sana da yaşatsın canım benim sizler de göreceksiniz.... allaha olan inancımızla sabrımızla üstesinden gelecez inşallah....
yai şte senin kocişin orada heyecanlandı sevindi benim kociş tepkisiz olamaz böyle bişey yaaaa vur kafasına iki tane
kıyamam ona oda çok üzüldü belli etmiyor benimki duygularını biraz içerde yşaıyor dışa vurmaz benim gibi... geçen ilk defa dediki artık hergeçen gün daha da koyuyor bana. belki de bu yüzden çok sevinemiyor yavrum... o da yetim büyüdü annesini küçük yaşta kaybetmiş rabbim canım kocamın yüzüne gülsün inşalah....
eşinin ettiği dua sizi bulsun inşallah çok saolun hepimiz yaşıycaz bu mutluluğu hayırlısıyla
yok melisa başka üç aylık filan oldu hamileliği sonuç bekliyeninki yarın belli olucak inşallah allah söyletmiştir seni hamiledir allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın proxeedle havucu dene.
canım herkes bir olmaz ki kimi duygularını belli etmek istemez...
kimbilir içinde neler yaşıyor birden coşup hayal kırıklığına uğramak istemiyordur belki...
ama inş rabbim ikinizinde yüzünü gülderecek
tamm canım hadi öğret banada iki ileri bi gerimi
kıyamam sana sakın umutsuz olma rabbimden umut kesilmez size de yakar böyle umut ışığı.... neyin ne olacağını rabbim bilir bakarsın sen hepimizi geçmişsin... allahım kimseyi darda koymasın isteyen herkese versin.... herşey güzel olacak öyle düşün ilaçlarınızı takviyelerinizi güzel kullanın inanarak kullanın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?