ayy ben onları yerimmm yürüyecek onlar annesii kocaman olacaklar yürüyecekler koşacaklar ve annesinin karnında yaşamaya başlayacaklar sonrada dışarı çıkıp annesini babasını mutlu edecekler.
aminnn canım bzide görürrüz inşallah.
sen beni takip et hemen kaparsın bebekim
afferimmm canım bunuların yanına proxeed ekle havuç suyu yeter inşallah şifa olurlarr.....hımm inşallah alalh söyletmişdir o zaman o kardeşimiz de kurtulur inşallah...deniycem canım kesinlikle deniycem...
canım sormuşsun ne kullandınız diye yeni farkettim.
sabahları endol akşamları trental....
bunlar dışında trebilus terrestiris
aklıma geldikçe ısırgan çayı
çinko tableti
evicap
balık yağı omega 3 kapsül şeklinde çok düzenli alamasak da kullanmaya çalıştık yinede
one-a day bu da vitamin
arısütü bal pol karışımı her sabah aç karnına
fındık yemeye çalıştık akşamları
üzüm çekirdeği tozu almıştım aklıma her geldiğinde pekmezle karıştırdım verdim...
bunları kullandık işte bitanem inşallah faydası olur aklıma gelenleri yazdım
aynen dediğin gibi coşmaya bile korktu yavrucum ben de kızar gibi yaptım ona sevincimi bile paylaşamadım seninle git yanımdan ben hemen kızlara gidip yazıcam dedim onaaaaa
rabbim gülsün yüzümüze inşallah
tamm canım benim kaptım bile
oluyormu
hımm inşallah alalh söyletmişdir o zaman o kardeşimiz de kurtulur inşallah...deniycem canım kesinlikle deniycem...
canım sormuşsun ne kullandınız diye yeni farkettim.
sabahları endol akşamları trental....
bunlar dışında trebilus terrestiris
aklıma geldikçe ısırgan çayı
çinko tableti
evicap
balık yağı omega 3 kapsül şeklinde çok düzenli alamasak da kullanmaya çalıştık yinede
one-a day bu da vitamin
arısütü bal pol karışımı her sabah aç karnına
fındık yemeye çalıştık akşamları
üzüm çekirdeği tozu almıştım aklıma her geldiğinde pekmezle karıştırdım verdim...
bunları kullandık işte bitanem inşallah faydası olur aklıma gelenleri yazdım
oooo süper bebekimmmm sen de iş var
aferin bana dimi
bi taraftan da iş yapıyorum müziğide açtım hem burda hem evde tam gaz devam yani
maşallah maşallah canım benim yaben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
maşallah maşallah canım benim ya
ne kadar sevindim anlatamam
inşallah kendileri de hareketleri de artar canım
arkadaşların dediklerini kullan diğer kullandıklarınızın yanında
inşallah faydasını görürsünüz canım
kızlar nasılsınız ben de katılıyorum halaya verin bakayım elinizi
tuttum elini nursencim hadi bakalım64:
mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.
mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.
kızlarrr hevese geldim benimkini önümüzdeki hafta içi sperm tahliline yollucam inşallah hevesimiz kursagımızda kalmazda benimkinede yaramıştır şu endol mendol allah yüzümüze bakaydı ayyyy sevinmek ne kelime havaya uçarız herhall.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?