Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
afferimmm canım bunuların yanına proxeed ekle havuç suyu yeter inşallah şifa olurlarr.....

aynen dediğin gibi coşmaya bile korktu yavrucum ben de kızar gibi yaptım ona sevincimi bile paylaşamadım seninle git yanımdan ben hemen kızlara gidip yazıcam dedim onaaaaa
rabbim gülsün yüzümüze inşallah

kız yapma öyle git kocişinin gönlünü al
adamcağız belli edememiştir ne yapsın...

maaşallah eşine bunları yedirdin yani.eşinde yedi.valla şöyle bi bakıyorum da eşimin yiyebileceği tek şey bal ve fındık.bunlarıda arada yedirebilirim sadece.bunların dışında bişey asla yediremem ya.niye benim eşim böyle.

nasil bi taktik uygulamalı bilemedim şimdi.
buarada bu akşamınızı çok duygusal geçirin.
ikinizinde ihtiyacı olsa gerek

maşallah maşallah canım benim ya
ne kadar sevindim anlatamam
inşallah kendileri de hareketleri de artar canım
arkadaşların dediklerini kullan diğer kullandıklarınızın yanında
inşallah faydasını görürsünüz canım

kızlar nasılsınız ben de katılıyorum halaya verin bakayım elinizi

tuttum elini nursencim hadi bakalım

Son düzenleme:
mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.

kızlarrr hevese geldim benimkini önümüzdeki hafta içi sperm tahliline yollucam inşallah hevesimiz kursagımızda kalmazda benimkinede yaramıştır şu endol mendol allah yüzümüze bakaydı ayyyy sevinmek ne kelime havaya uçarız herhall.

canım sperm çıkmış işte işe yaramış 1-2 spermatazoit spermmin ta kendisi belki hareketsizdir ondan öyle yazmışlardır ..:44:

canım 2.5 cc olmasıda iyi bişey sizde tıkanıklık olabilir ilaçlara devam hem iki sperm görülmüş yavaş yavaş çogalırlar azo sebebi ney bitkiseller kullanıyormusunuz.:26:

hadi canım inşallah bizde çok sveiniriz. inşallah faydası olmuştur herşeyin bizde yaptırcaz ama 10 gün sonra keike bizimde yüzümüz gülse dimi bizde mutlu haber verebilsek:129:

canım anladığım kadarıyla 1-2 sperm ama hareketsiz olabilr ondan öyle yazılmış olabilir. tamda bilgim yok canım.volum artık bu iyi bişey bence volum az olunca tıkanıklık söz konusuymuş.

1 ay önce yaptırdında da 1-2 spermatazoid vardı kaan hoca endol ve sudafed kullan tekrar test yaptır gel demıstı.1 cc ıken 2,5 ccye cıkmıs gerısı aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…