Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi canım inşallah bizde çok sveiniriz. inşallah faydası olmuştur herşeyin bizde yaptırcaz ama 10 gün sonra keike bizimde yüzümüz gülse dimi bizde mutlu haber verebilsek:129:

valla kız inşallah bizede faydası olmuştur şu ilaçların heveslenip yollamak herifi bişey degil koca bir sıfırla geldimi tabi banada geliyorlar.

canım şimdi diğer topikteki yazın içinde cevap yazmıştım...
canım üzme hemen kendini daha tedavinizin başındasınız...
inş diğer testlerde görmeye başlarsınız spermleri...
bizde kaan hocayla tedavimizin ilk ayını tamamladık ve allaha şükür bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
inş diğer aylarda daha da artar bu sayı...
rabbim hepimizin eşlerine şifa versin kucaklarımızı doldursun

aminnnn...inş hepimizin yüzü güler sonunda...azo sebebı bellı degıl kaan hoca gıdıcez haftaya.bakalım o nedıcek.bitkisel herhangı bırsey kullanmıyoruz

bidenem bak benide heyecanlandırdın şimdi...
valla sizde bi çıkış olsun senden önce beni kimse durduramaz heralde
yatana kadar halayı devam ettiririm artık
bidenem biliyorsun ki sen bizim için çok özelsin
20 senelik bi sabrın sonucunda bebişine kavuşman hepimizin dileği...
ben ve biçok arkadaşımda kendimizden önce senin anne olmanı yürekten diliyoruz...
allah sabrının mükafatını biran evvel verir inş
sen bizim bitanemizsin bak ben şimdiden başlıyorum sizin için halaya

ay allahım inşallah baharcım sende benim için çok özelsin burda en sevdiğim kişilerdensin ah agzından bal damlıyor inşallah sabırın sonu murada ermek olur allahım hepimize tattırsın biran önce ..

işallah canım seninde yüüzn güler bizde birdaha ki aya yaptırıcaz kısmetse.....
hadi canım inşallah bizde çok sveiniriz. inşallah faydası olmuştur herşeyin bizde yaptırcaz ama 10 gün sonra keike bizimde yüzümüz gülse dimi bizde mutlu haber verebilsek:129:

esaslim canım işallah sizde milyonları görürrsünüz bizde öksüz gibi kalmayalım hepimizin spermleri oluversin........

ay allahım inşallah baharcım sende benim için çok özelsin burda en sevdiğim kişilerdensin ah agzından bal damlıyor inşallah sabırın sonu murada ermek olur allahım hepimize tattırsın biran önce ..

canım benim ya çok seviyorum ben seni
allah yüzünü güldürsün bidenem herzaman dualarımdasın
inş en kısa zamanda sende bebişine kavuşacaksın

Son düzenleme:

inşallah canlarım valla çıkmazsa şener şenin şeyine bakıp bakıp ıııggı dediği ğibi olmayalım yavv allahım yalvarıyorum bizlerede burdaki sperm olmayanlara hepimizi sevindir..

inşallah canlarım valla çıkmazsa şener şenin şeyine bakıp bakıp ıııggı dediği ğibi olmayalım yavv allahım yalvarıyorum bizlerede burdaki sperm olmayanlara hepimizi sevindir..

inşallah sizde de çıkar siz neler kullanıyorsunuz endol falan nezamandır kullanıyorsunuz...
hiç belli olmaz 20 yılın sonunca mucizeni alırsın kucağına.... rabbim sana versin yavrunu peşinden de biz gelelilim inşalla canım...imtihan dünyası bizlerin sınavı da bu işte...

sagol canım inşallah okunan selaların mubarek cuma gecelerinin hürmetine hepimizin olsun biran önce benimki sabahları aç karnına incir bal macunu proxeed kullanıyor kahvatıdan sonra iki aya yaklaştı endol evikap sabah akşam ginseg kapsül omega üç bunlar kullandıkları şuraya karıştı galiba bidaha tek tek yazayım.. endol-proxeed-incir -ballı macun -omaga 3-gnseg- vitamin e ... bunlar.

hadi bakalım inşallahhhhh bu ilaçlar size bol bol sperm yaparlar allahım emeklerinizin karşılığını boş bırakmasın

canlar proxeed plus aç karnına mı tok karnına mı içilecek??
sanırım kaan hoca tok içilmesini söylüyormuş bize böyle bişey demedi ama sadece günde 2 kere dedi...
ilacın üzerindede aç karnına diyormuş...
sizin kocişler nasıl kullanıyor bu ilacı

hadi bende tuttummm
ben de tuttum seniiii
hadi canım inşallah test yaptırır eşin de güzel haber verirsin bize
inşallah canım benim neden olmasın hergün birimiz için halay çekeriz inşallah.
spermatazoid olgunlasmamıs sperm degıl mı.

hayır canım istiyorumbebeğimi nin de dediği gibi spermin ta kendisi
hatta emin olmak için şimdi baktım google dan
haydi kızlar elizabehhh için de halaya

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

valla kız inşallah bizede faydası olmuştur şu ilaçların heveslenip yollamak herifi bişey degil koca bir sıfırla geldimi tabi banada geliyorlar.

inşallah be canım valla ya çok istiyorum sperm görmek inşallah bu teste kuyruk değilde spermin kendisini görürüz.
ama kendimden çok önce senin spermleri görmen için dua ediyorum. bunu önce sen hakediyorsun canım. allah yüzümüze gülsün inşallahhh.

esaslim canım işallah sizde milyonları görürrsünüz bizde öksüz gibi kalmayalım hepimizin spermleri oluversin........

ahh be canım milyon mu allah söyletiyordur inşallah ben bi tane sperm görsem çok sevinecem ama inşallah bundan sonraki testlerimizde görürüz. bizde görelim şu spermleri artık. çok yolunu bekliyoruz. bizim sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhh.öksüz kalmayalım bizdee.

allahhhhhh valla bizim halaylar hep böyle uzayıp gidecekmiş gibi hissediyorum
inş topiğimizde her geçen gün bi başka arkadaşımızda güzel haberler olur
ve biz hep böyle halay çekeriz

ayy inşallah be canım bu günlerde hep güzel haberler alıyoruz inşlalah bu haberlerin devamı gelir bu halaylarımız hiç bitmez hep birbirimiz için spermler bebişler için halay çekeriz inşallahhhhh.

hayır canım istiyorumbebeğimi nin de dediği gibi spermin ta kendisi
hatta emin olmak için şimdi baktım google dan
haydi kızlar elizabehhh için de halaya

ben öyle olduğunu istiyorumbebeğimiden öğrendikten sonra başlamıştım zaten nursencim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…