Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kaan hoca bunu tok karnına diyor aç karnına kullanılması çok etkili oluyormuş aç karnına olursada meyve suyu ile içilirse mideye dokunmazmış. tok karnına demenin sebebi buymuş her zamn meyve suyu bulunamayabilir o yzüden tok deidm mideye dokunmasın diye demişti ben kendisine sormuştum.
biizm hep aç kullandık yemeklerden yarım saat önce içti hep.

ayy inşallah be canım bu günlerde hep güzel haberler alıyoruz inşlalah bu haberlerin devamı gelir bu halaylarımız hiç bitmez hep birbirimiz için spermler bebişler için halay çekeriz inşallahhhhh.

amin bebekimmm inş

anladım canım çok teşekkür ederim
bizde öyle kullanırız ozaman

amin bebekimmm inş

anladım canım çok teşekkür ederim
bizde öyle kullanırız ozaman

aldınımızmı canım proxeed inşallah faydasını görürsünüz canım
aç için canım daha etkili diyorlar. benim eşimde suylada karıştırdığı oldu bişi olmadı midesini etkilemedi ama senin kociş ne olur olmaz meyve suyu ile içsin ikisinide denesin canım hangisi midesini etkilemzse onunla içmeye devam etsin.

dün sipariş verdik canım yarın gelir heralde...
kocişte meyve suyuyla içer artık...
m-sureyi de inş bikaç güne kadar alıcaz :26:

özellikle portakal suyu cannım söylemeyi unuttum.
inşalah canım faydası olur kocişine...

saol bebekimmmm allah razı olsun senden
bebekimm ben şimdi çıkıyoru yemek yapmam lazım sonra girerim yine...
öpüyorum en kocamanından

benimkisi suya katıp yemeklerden yarım saat önce içiyor aç daha faydalı olsa gerek şükür şimdilik miğdesine dokunmadı sesi çıkmıyor ..

dün sipariş verdik canım yarın gelir heralde...
kocişte meyve suyuyla içer artık...
m-sureyi de inş bikaç güne kadar alıcaz :26:

bizde aynı aldıgınız kişiden istedik yüzde bilmenekadar inririm varmış 95 filan geldi diyordu benimki adam daha akşam üstü yurt içi kargoya verecekti heralde vermişti iki ğün sonra gelir daha bizimki ..

benimkisi suya katıp yemeklerden yarım saat önce içiyor aç daha faydalı olsa gerek şükür şimdilik miğdesine dokunmadı sesi çıkmıyor ..

evet canım benimkide genellikle suyla içti ben arada meyve suyu ile verdim.
benim eşimede dokunmadı kaan hocaya sorup öyle kullandık bizde ama malesef şimdi kulllanmıyorz.

bizde aynı aldıgınız kişiden istedik yüzde bilmenekadar inririm varmış 95 filan geldi diyordu benimki adam daha akşam üstü yurt içi kargoya verecekti heralde vermişti iki ğün sonra gelir daha bizimki ..

inş şifa olur kocişlerimize bidenem

ALLAH senden de razı olsun canım benim.
görüşürz bidenem bende kocaman öpüyorum

ben yemeği yaptım yine koştum buraya bebekimmm
kocişte tv izliyor bana gülüyor habire

canım benim gözün aydın darısı bizlerin eşinin başına halaya geç kalmadım değilmi?

kızlar bence kk kulübünün en güzel ve en canlı topiği bizim ki ne bileyim birgün girmiyorum 5saat oku oku yazdıklarınızı bitiremiyorum.ben anlamam kimse kaçmasın 1 ay boyunca benim kociş 11.30ta eve gelecek beni yalnız bırakırsanız bende ağlarım

bencede öyle tatlım bizim topik bi başka
ahhh kıyamam sen yalnız mı kalıcaksın canım benim
üzülme biliyorsun bizim topik pek boş kalmıyor
mutlaka sana eşlik edecek birileri olur

keisnlikle canım sayfaların en hızlı ilerlediği sohbetin en koyu olduğu topik burası yaşasınnnn:81:
aaa 1 ay boyunca hemde çok mun çalışyor kuzum kocişin kıyamam sana geceleir ben pek olmuyorum fırsat buldukça girer seni yanlız bırakmam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…