canlar proxeed plus aç karnına mı tok karnına mı içilecek??
sanırım kaan hoca tok içilmesini söylüyormuş bize böyle bişey demedi ama sadece günde 2 kere dedi...
ilacın üzerindede aç karnına diyormuş...
sizin kocişler nasıl kullanıyor bu ilacı
ben de tuttum seniiii
inşallah canım benim neden olmasın hergün birimiz için halay çekeriz inşallah.
haydi kızlar elizabehhh için de halaya
ayy inşallah be canım bu günlerde hep güzel haberler alıyoruz inşlalah bu haberlerin devamı gelir bu halaylarımız hiç bitmez hep birbirimiz için spermler bebişler için halay çekeriz inşallahhhhh.
canım kaan hoca bunu tok karnına diyor aç karnına kullanılması çok etkili oluyormuş aç karnına olursada meyve suyu ile içilirse mideye dokunmazmış. tok karnına demenin sebebi buymuş her zamn meyve suyu bulunamayabilir o yzüden tok deidm mideye dokunmasın diye demişti ben kendisine sormuştum.
biizm hep aç kullandık yemeklerden yarım saat önce içti hep.
amin bebekimmm inş
anladım canım çok teşekkür ederim
bizde öyle kullanırız ozaman
aldınımızmı canım proxeed inşallah faydasını görürsünüz canım
aç için canım daha etkili diyorlar. benim eşimde suylada karıştırdığı oldu bişi olmadı midesini etkilemedi ama senin kociş ne olur olmaz meyve suyu ile içsin ikisinide denesin canım hangisi midesini etkilemzse onunla içmeye devam etsin.
dün sipariş verdik canım yarın gelir heralde...
kocişte meyve suyuyla içer artık...
m-sureyi de inş bikaç güne kadar alıcaz :26:
özellikle portakal suyu cannım söylemeyi unuttum.
inşalah canım faydası olur kocişine...
aldınımızmı canım proxeed inşallah faydasını görürsünüz canım
aç için canım daha etkili diyorlar. benim eşimde suylada karıştırdığı oldu bişi olmadı midesini etkilemedi ama senin kociş ne olur olmaz meyve suyu ile içsin ikisinide denesin canım hangisi midesini etkilemzse onunla içmeye devam etsin.
dün sipariş verdik canım yarın gelir heralde...
kocişte meyve suyuyla içer artık...
m-sureyi de inş bikaç güne kadar alıcaz :26:
saol bebekimmmm allah razı olsun senden
bebekimm ben şimdi çıkıyoru yemek yapmam lazım sonra girerim yine...
öpüyorum en kocamanından
benimkisi suya katıp yemeklerden yarım saat önce içiyor aç daha faydalı olsa gerek şükür şimdilik miğdesine dokunmadı sesi çıkmıyor ..
bizde aynı aldıgınız kişiden istedik yüzde bilmenekadar inririm varmış 95 filan geldi diyordu benimki adam daha akşam üstü yurt içi kargoya verecekti heralde vermişti iki ğün sonra gelir daha bizimki ..
ALLAH senden de razı olsun canım benim.
görüşürz bidenem bende kocaman öpüyorum
ben yemeği yaptım yine koştum buraya bebekimmm
kocişte tv izliyor bana gülüyor habire
aferin sana bende üzülmüştüm akşam ben pek girmiyorum ya konuşamıycaz diye ama hemen geldinnn:129:
canım benim gözün aydın darısı bizlerin eşinin başına halaya geç kalmadım değilmi?ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
valla okadar hızlı yaptım ki yemeği ben bile şaştım kendime
kızlar bence kk kulübünün en güzel ve en canlı topiği bizim ki ne bileyim birgün girmiyorum 5saat oku oku yazdıklarınızı bitiremiyorum.ben anlamam kimse kaçmasın 1 ay boyunca benim kociş 11.30ta eve gelecek beni yalnız bırakırsanız bende ağlarım
kızlar bence kk kulübünün en güzel ve en canlı topiği bizim ki ne bileyim birgün girmiyorum 5saat oku oku yazdıklarınızı bitiremiyorum.ben anlamam kimse kaçmasın 1 ay boyunca benim kociş 11.30ta eve gelecek beni yalnız bırakırsanız bende ağlarım
ne vardı bugün menüde canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?