- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım benim bak işe yaramış doktorların işi gücü yok sana ince ayrıntısına kadar anlatsınlar.benim bildiğim kadarıyla hem iltihap hücresi çıkmış hemde sperm çıkmış.inşallah devamı gelir.mrb arkadaslar esım de 3 hafta endol ve sudafed kullandı bugun test yaptırdı.yine hıc sperm cıkmadı.1-2 lökosit-1-2 spermatazoid görüldü.hareketlı ve hareketsız sperm bulunamadı yazıyor.bazı arkadaslarda işe yaramıstı cıkıs olmustu umutlanmıstık ama .....tek fark önceden 1cc cıkardı ancak bunda 2.5 cc cıkmıs.
inşallah canlarım valla çıkmazsa şener şenin şeyine bakıp bakıp ıııggı dediği ğibi olmayalım yavv allahım yalvarıyorum bizlerede burdaki sperm olmayanlara hepimizi sevindir..
bebekim menüde ıspanak çorbası, karnıbahar yemeği ve salata var gelberaber yiyelim
keisnlikle canım sayfaların en hızlı ilerlediği sohbetin en koyu olduğu topik burası yaşasınnnn:81:
aaa 1 ay boyunca hemde çok mun çalışyor kuzum kocişin kıyamam sana geceleir ben pek olmuyorum fırsat buldukça girer seni yanlız bırakmam canım
ohh bol bol sebze yemeği çok güzel yapmışsındır sen
ahh bebkim be benim kociş işten çıkmış annesini görmeye gitti yemekte buz gibi oldu bekle bekle sinir oluyorum
bigün beraber yemek nasip olur inşallah canım
evet işleri yoğunmuş patronda yeni işçi almak istemiyor.olan bize oluyor.bekliyorum beni tek bırakmayın kocama kalsa annemi çağır tek kalma diyor ama ben almayayım sizler bana yetersiniz
aman canım ara kocişini yemesin anasının yemeklerini yanlışlıkla o değilmiydi iyotlu tuzla iyotsuz tuzu karıştıran
inşallah en yakın zaman da kalabalık bir aile olarak yemeklerinizi yersiniz
kızlar benim kociş bana ne zaman ilaçlarımı alacaksın ne zaman tedaviye başlıycaz diye sorup duruyor bende seni daha affetmedim şu cezan bir bitsin o zaman alırım ilaçlarını dedim.kızlar düşünüyorum da ben ona değil herhalde kendime ceza veriyorum ne dersiniz burnu sürtmüş müdür.
ohh bol bol sebze yemeği çok güzel yapmışsındır sen
ahh bebkim be benim kociş işten çıkmış annesini görmeye gitti yemekte buz gibi oldu bekle bekle sinir oluyorum
bigün beraber yemek nasip olur inşallah canım
evet işleri yoğunmuş patronda yeni işçi almak istemiyor.olan bize oluyor.bekliyorum beni tek bırakmayın kocama kalsa annemi çağır tek kalma diyor ama ben almayayım sizler bana yetersiniz
merhamba canlar... güzel haberler var maşallah darısı bizlere.. fbyıldız ne güzel yaaa sıfırdan 2000 lere.hadi gözünaydın.bize gelince dün eşim ankaraya KAAN hoca ya gitti. önce çalıştığı hastaneye gitmiş beklemiş öğleden sonra gelmiş. niye buraya kadar geldin mail atsaydın demiş.burda muayene edemem demiş ne hikmetse....... sonra özelinden randevu almıştık zaten oraya gidince çok ilgilenmiş çok iyi insan diyor eşim. testojel - endol - proxseed -m sure .bunları kullan kan tahlili yaptır demiş. yeşillik badem fındık nohut keçiboynuzu ısırgan çayı..kullan demiş. yüce rabbim şifamızı göndersin AMİN. M SURE yi bulabilirmiyiz bilmiyorum birde pahalı.... tedavide ki arkadaşlar inş. hamiş habarleri bekliyoruz .TOANA başlıyacak tı dualarımızda eksik etmiyelim.[ ben şu sevimli şeyleri koyamıyorum yaa.]
merhamba canlar... güzel haberler var maşallah darısı bizlere.. fbyıldız ne güzel yaaa sıfırdan 2000 lere.hadi gözünaydın.bize gelince dün eşim ankaraya KAAN hoca ya gitti. önce çalıştığı hastaneye gitmiş beklemiş öğleden sonra gelmiş. niye buraya kadar geldin mail atsaydın demiş.burda muayene edemem demiş ne hikmetse....... sonra özelinden randevu almıştık zaten oraya gidince çok ilgilenmiş çok iyi insan diyor eşim. testojel - endol - proxseed -m sure .bunları kullan kan tahlili yaptır demiş. yeşillik badem fındık nohut keçiboynuzu ısırgan çayı..kullan demiş. yüce rabbim şifamızı göndersin AMİN. M SURE yi bulabilirmiyiz bilmiyorum birde pahalı.... tedavide ki arkadaşlar inş. hamiş habarleri bekliyoruz .TOANA başlıyacak tı dualarımızda eksik etmiyelim.[ ben şu sevimli şeyleri koyamıyorum yaa.]
kızlar benim kociş bana ne zaman ilaçlarımı alacaksın ne zaman tedaviye başlıycaz diye sorup duruyor bende seni daha affetmedim şu cezan bir bitsin o zaman alırım ilaçlarını dedim.kızlar düşünüyorum da ben ona değil herhalde kendime ceza veriyorum ne dersiniz burnu sürtmüş müdür.
dediğin gibi boşver kayınvalideyi tatlımbiz burada seninle ilgileniriz
bahar kız bırak ne giriyosun gelin kaynana arasına belki onlar gül gibi geçinip gidecekler...
yok canım arkadaşım bizim aramıza girmiyor onun ne cadı olduğunu bildiğinden öyle söyledibahar kız bırak ne giriyosun gelin kaynana arasına belki onlar gül gibi geçinip gidecekler...
ben girerim hiç duramam
aman geçinmesinler tatlım o kadın benim arkadaşımı üzüyor
benim arkadaşım eşi sigarayı bıraksın diye elinden geleni yaparken o oğluyla sigara içiyor
böyle kayınvalideden kimseye hayır gelmez...
insan önce evladı sağlıklı olsun diye elinden geleni yapar...
hem ben vck yı yönlendirmiyorum ki o zaten istemiyor kayınvalidesini
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------- 1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?