Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim bak işe yaramış doktorların işi gücü yok sana ince ayrıntısına kadar anlatsınlar.benim bildiğim kadarıyla hem iltihap hücresi çıkmış hemde sperm çıkmış.inşallah devamı gelir.
inşallah canlarım valla çıkmazsa şener şenin şeyine bakıp bakıp ıııggı dediği ğibi olmayalım yavv allahım yalvarıyorum bizlerede burdaki sperm olmayanlara hepimizi sevindir..

sen bizi güldürdün Rabbim de seni güldürsün inşallah.canı sen bizden daha şanslısın bak bütün bitkiseller elinin altında inşallah şifa olur size.düşünsene azoyu yendiğinizi ikiz bebeklerin olmuş dükkana gitmişsiniz çocuğu olmayan bir çift gelir sizden bitkisel ilaç almaya sende bunlarda 20sene sonra kullandığım şu ilaçlarla Allah'ın izniyle dünyaya geldiler dermişsin.

bebekim menüde ıspanak çorbası, karnıbahar yemeği ve salata var gel beraber yiyelim

ohh bol bol sebze yemeği çok güzel yapmışsındır sen
ahh bebkim be benim kociş işten çıkmış annesini görmeye gitti yemekte buz gibi oldu bekle bekle sinir oluyorum
bigün beraber yemek nasip olur inşallah canım

evet işleri yoğunmuş patronda yeni işçi almak istemiyor.olan bize oluyor.bekliyorum beni tek bırakmayın kocama kalsa annemi çağır tek kalma diyor ama ben almayayım sizler bana yetersiniz

merhamba canlar... güzel haberler var maşallah darısı bizlere.. fbyıldız ne güzel yaaa sıfırdan 2000 lere.hadi gözünaydın.bize gelince dün eşim ankaraya KAAN hoca ya gitti. önce çalıştığı hastaneye gitmiş beklemiş öğleden sonra gelmiş. niye buraya kadar geldin mail atsaydın demiş.burda muayene edemem demiş ne hikmetse....... sonra özelinden randevu almıştık zaten oraya gidince çok ilgilenmiş çok iyi insan diyor eşim. testojel - endol - proxseed -m sure .bunları kullan kan tahlili yaptır demiş. yeşillik badem fındık nohut keçiboynuzu ısırgan çayı..kullan demiş. yüce rabbim şifamızı göndersin AMİN. M SURE yi bulabilirmiyiz bilmiyorum birde pahalı.... tedavide ki arkadaşlar inş. hamiş habarleri bekliyoruz .TOANA başlıyacak tı dualarımızda eksik etmiyelim.[ ben şu sevimli şeyleri koyamıyorum yaa.]

aman canım ara kocişini yemesin anasının yemeklerini yanlışlıkla o değilmiydi iyotlu tuzla iyotsuz tuzu karıştıran

inşallah en yakın zaman da kalabalık bir aile olarak yemeklerinizi yersiniz

evet işleri yoğunmuş patronda yeni işçi almak istemiyor.olan bize oluyor.bekliyorum beni tek bırakmayın kocama kalsa annemi çağır tek kalma diyor ama ben almayayım sizler bana yetersiniz

bencede alma canım dahada çok sıkılır
burda en aızndan kafan dağılır bide güzel güzel haberler alırsak ohhh ne güzel olur burası şenlik olur bayram olur burda.

aman canım ara kocişini yemesin anasının yemeklerini yanlışlıkla o değilmiydi iyotlu tuzla iyotsuz tuzu karıştıran

inşallah en yakın zaman da kalabalık bir aile olarak yemeklerinizi yersiniz

evet canım aynen oydu iyotlu ile iyotsuz tuzu karıştırıyor
yememek için yemeklere gitmiyoruz artık valla napalım yoksa düzen bozuluyor

kızlar benim kociş bana ne zaman ilaçlarımı alacaksın ne zaman tedaviye başlıycaz diye sorup duruyor bende seni daha affetmedim şu cezan bir bitsin o zaman alırım ilaçlarını dedim.kızlar düşünüyorum da ben ona değil herhalde kendime ceza veriyorum ne dersiniz burnu sürtmüş müdür.

taşbihte hata olmaz FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR.sen biran evvel başla ilaçlara .rabbim yüzünü güldürsün ikizlerimizi versin hayırlısıyla sağlıkla. birtanede kabulümüz inş.

öyle oldu bebekim full çalışıyoruz biz her yönden
inş şifa olur kocişime yedikleri
kıyamam ben sana yaaa sen evde kocişini bekle o annesine gitsin
zaten siz beraberde gitmiyor musunuz illaki herzaman annesini görmek zorunda mı??

dediğin gibi boşver kayınvalideyi tatlım biz burada seninle ilgileniriz

ya kızlar kafam karışık bir de anlamadığım bir konu var mesela şimdi spermlerimiz var ya çok şükür hareket edemeseler de
doktor tüpbebeğe başlayın hemen ben yerinizde olsam vakit kaybetmem diyor olmazsa eşinden ameliyatla ararız diyor hiç sevmedim doktoru.
sonuçta tüp bebekte şansı arttırmaya yönelik şu ilaçları kullanın sayı artar ya da hareketlilik olmaya başlarsa tüp bebek yapalım demedi...

benim de merak ettiğim diyelim ki şimdi başladım tüp bebeğe hareketsiz spermle tüp bebek olabiliyor mu atıyorum benden yumurta toplasalar bu spermler yumurtaları dölleyebilir mi böyle ihtimal de olabiliyor mu yoksa hareket olmayınca dölleme de mi olmuyor?

hadi bakalım 100 puanlık uzmanlık sorusu
gerçi hepimiz de alanımız da uzman olduk çıktık ya neyse

canım tam gün yasası çıktığı için kaan hoca sadece özelinde bakıyormuş artık...
ama bi arkadaş gelmişti biz hastaneye gittik muayene etti demişti demekki ozaman canı istemiş
inş ilaçlar eşine şifa olur bakarsın ilk aydan sizinde spermleriniz çıkmaya başlar
rabbim yüzünüzü güldürür inş

çok saol canım dilerim siz de tedavinin sonucunda birşeyler görmeye başlarsınız allahım yardımcınız olsun...
iyi haberlerinizi bekliyoruz

burnu sürtmüştür artık tatlım üzme artık kocişini
hayırlısıyla başlayın sizde tedavinize rabbim önce göbişini sonra kucağını doldursun inş

bahar kız bırak ne giriyosun gelin kaynana arasına belki onlar gül gibi geçinip gidecekler...

ben girerim hiç duramam
aman geçinmesinler tatlım o kadın benim arkadaşımı üzüyor
benim arkadaşım eşi sigarayı bıraksın diye elinden geleni yaparken o oğluyla sigara içiyor
böyle kayınvalideden kimseye hayır gelmez...
insan önce evladı sağlıklı olsun diye elinden geleni yapar...
hem ben vck yı yönlendirmiyorum ki o zaten istemiyor kayınvalidesini

bu arada dayanamadım ve patladım artık. yemek yiyorduk ben ona anlatıyorum bak bizim gibi olup da sonra harekettlilik olup tüp bebeğe geçen hatta tutan var diyorum ya yaşama sevincimi kaybedicem ya şu ağzı azıcık laf yapsa konuşsa duygularını açığa vursa bir konu hakkında yorum yapsa burnumu kesicem. ben artık köreliyorum. ben çok baskın karakterim kendimi ifade ederim ne biliym konuşmayı severim o da benim tam tersim deli olucam...
allahım şükürler olsun çok mutluyuz eşimden çok memnunum ama tek kusuru var o da bu işte.

ben de dedim ki ablana kızıyorum asıl benim yanımda olması gerekn sensin ama benim yanımda eşim de yok dedim. sanki ben kendi kendime savaşıyormuşum gibi sanki bu yolda tek yürüyormuşum gibi hissediyorum ve artık yoruldum çok bunaldım çok yordun beni dedim. bi yorum yap sevin sevindiğini göreyim ne bileyim tepki ver yeter artık dedim.
yine ses yok bir iki bişey sordu yalandan sonra geldi öptü hiç pas vermedim eşek sıpasına deli olacam deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

duvara konuşun iki dakika beni anlarsınız töbe yarabbim kafayı yedim ya sabır ama sürtücem burnunu görür o... azıcık ağzı laf etmeyi öprenecek. yeter hep ona moral veriyorum destek oluyorum hem de kendime... benim de psikolojim var biraz da o beni rahatlatsın... ayyy içim darlandı sevincim kursağımda kaldı beraber yaşayamadık ki sevinci... ne bleyim normalda duygusaldır romantiktir arabada sevinçten ağladım tutamadım kendimi o da elimi tutsun destek olalım birbirimize öpsün sevinsin bişey desin ses yok tepki yok hiç bişey yok..........

normalde sevgi eksikliğim yok yanlış anlaşılmasın hiç sorunumuz yok aslında umarım tam olarak derdimi anlatabilmişimdir..
kızlar yarama melhem lütfen napayım nasıl yol izleyeyim bu konuda

bahar kız bırak ne giriyosun gelin kaynana arasına belki onlar gül gibi geçinip gidecekler...
yok canım arkadaşım bizim aramıza girmiyor onun ne cadı olduğunu bildiğinden öyle söyledi

ağzın bal yesin konuş arkadaşım arkanda ben varım ben zaten onun yüzünden çıldırdım.birde onu dert ortağım yapacakmışım.zaten kaç gündür oda kızına gitmişti kayınbabam başımdaydı sağolsun sabahın 8inde kapıda bende duymamış numarası yapayım açmayayım kapıyı dedim dayanamadım.para istedi gitti.2 saat sonra oğlu torunu gelini hep beraber geldiler kahvaltıya.bende ben kahvaltı yapmıyorum neden geldiniz dedim hepsi gülüyor ne şakacı gelinsin sen ya diyorlar halbuki çok ciddiydim

bahar 1 meryem okudum tekrar okursam yazarım .aslında farklı kişilerinde okumasını istiyorum kimin duası kabul olur bilinmez.ama okuyan olmazsa ben tekrar okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…