yok canım arkadaşım bizim aramıza girmiyor onun ne cadı olduğunu bildiğinden öyle söyledi
ağzın bal yesin konuş arkadaşım arkanda ben varım ben zaten onun yüzünden çıldırdım.birde onu dert ortağım yapacakmışım.zaten kaç gündür oda kızına gitmişti kayınbabam başımdaydı sağolsun sabahın 8inde kapıda bende duymamış numarası yapayım açmayayım kapıyı dedim dayanamadım.para istedi gitti.2 saat sonra oğlu torunu gelini hep beraber geldiler kahvaltıya.bende ben kahvaltı yapmıyorum neden geldiniz dedim hepsi gülüyor ne şakacı gelinsin sen ya diyorlar halbuki çok ciddiydim
slm kızlar...
nasılsınız??:13:
geçmiş baya geçmiş
ama bi okumak lazım...
öpüyorum hepinizi...
bu arada dayanamadım ve patladım artık. yemek yiyorduk ben ona anlatıyorum bak bizim gibi olup da sonra harekettlilik olup tüp bebeğe geçen hatta tutan var diyorum ya yaşama sevincimi kaybedicem ya şu ağzı azıcık laf yapsa konuşsa duygularını açığa vursa bir konu hakkında yorum yapsa burnumu kesicem. ben artık köreliyorum. ben çok baskın karakterim kendimi ifade ederim ne biliym konuşmayı severim o da benim tam tersim deli olucam...
allahım şükürler olsun çok mutluyuz eşimden çok memnunum ama tek kusuru var o da bu işte.
ben de dedim ki ablana kızıyorum asıl benim yanımda olması gerekn sensin ama benim yanımda eşim de yok dedim. sanki ben kendi kendime savaşıyormuşum gibi sanki bu yolda tek yürüyormuşum gibi hissediyorum ve artık yoruldum çok bunaldım çok yordun beni dedim. bi yorum yap sevin sevindiğini göreyim ne bileyim tepki ver yeter artık dedim.
yine ses yok bir iki bişey sordu yalandan sonra geldi öptü hiç pas vermedim eşek sıpasına deli olacam deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duvara konuşun iki dakika beni anlarsınıztöbe yarabbim kafayı yedim ya sabır ama sürtücem burnunu görür o... azıcık ağzı laf etmeyi öprenecek. yeter hep ona moral veriyorum destek oluyorum hem de kendime... benim de psikolojim var biraz da o beni rahatlatsın... ayyy içim darlandı sevincim kursağımda kaldı beraber yaşayamadık ki sevinci... ne bleyim normalda duygusaldır romantiktir arabada sevinçten ağladım tutamadım kendimi o da elimi tutsun destek olalım birbirimize öpsün sevinsin bişey desin ses yok tepki yok hiç bişey yok..........
normalde sevgi eksikliğim yok yanlış anlaşılmasın hiç sorunumuz yok aslında umarım tam olarak derdimi anlatabilmişimdir..
kızlar yarama melhem lütfen napayım nasıl yol izleyeyim bu konuda
[/QUOTE]baharcım günaydın canım.anemonun güzel haberini aldım çokmutluyum.yazını okudum nekadar çok benziyo senle kaderimiz.şükürler olsun eşimi ikna ettim doktor konusunda ama buseferde testler engelledi bizi.bu cuma sperm testi ,fsh ve totalde testosteron testleri olacak.ama sperm testi 15 günde çıkar dediler.bizim se 25 kasımda randevümüz var.25 kasıma yetişemeyecek galiba.ama olsun enazından bişeyler yapmaya başladık.eşimde varikoselde varmış.şimdide diyoki eğer varikosel ameliyatı yapalım derseler yaptırmam diyo.bende hiç üstüne gitmiyorum.hele bi doktoora gidelim de ondan sonra bakarız diyorum.artık daha çok inanıyorum biliyomusun güzel şeylerin olacağına.bu düşüncelerim sayenizde oldu inş.
siz kaan hocaya güvenin ve elinizden geleni yapın rabbbim yüzünüzü güldürsün inş...
anacım baksana bunlar seni çok seviyor senden ayrılamadıklarına göre
canım benim bence sen onun bu hareketine sinir olacağına anı yaşa mutlu ol.boşver onu sadece birşey sorucam bütün konulardamı böyle relaxtır eşin?yoksa sadece azodamı bu durumu sergiliyor ?belki durumu kabullenmek ona ağır gelmiştir.bizlerde zaman zaman tartışıyoruz ben senin için saçımı süpürge ettim sen ise bir sigarayı bırakmıyorsun diye bir birimize girdik.tabi sonucu ona pahallıya patladı ama neyse
ağzın bal yesin konuş arkadaşım arkanda ben varım ben zaten onun yüzünden çıldırdım.birde onu dert ortağım yapacakmışım.zaten kaç gündür oda kızına gitmişti kayınbabam başımdaydı sağolsun sabahın 8inde kapıda bende duymamış numarası yapayım açmayayım kapıyı dedim dayanamadım.para istedi gitti.2 saat sonra oğlu torunu gelini hep beraber geldiler kahvaltıya.bende ben kahvaltı yapmıyorum neden geldiniz dedim hepsi gülüyor ne şakacı gelinsin sen ya diyorlar halbuki çok ciddiydim
evet canım çok seviyorlar.birde yüz versem evimden çıkmazdılar.yeni evlendiğimde inan daha balayındaydım gelip cümbür cemaat bende kalıyordular.sonra yavaş yavaş ayaklarını kestimde şimdi biraz rahatladım
pırlanta gibidir benim kocam içim rahat etmedi sanki haksızlık yapmışım gibi oldum ama onun bu huyunu yavaş yavaş değiştirmemiz lazım...
bir de çok geveze olup herşeye yorum yapan herşeye karışan biri olup çıkıyormuş
ortası olsun yeter benim kocacım azıcık kenarda kaldı
neyse yumuşamayım hemen hala kızgınım ne de olsa
oo sen daha erken başlamıssın saymaya...kız nerdeee daha geçen çarşamba geldi büğün 8.ci günü daha bir ayımız var nerden baksan tabi kafayı yedirmezse ozamana .
kızlarr bugun ruyamda (gercı aksam oluyo ya)
hamısmısım ya ne kadar gercekcıydı hemde 6 aylık karnım
nasıl sıs yanı sankı gercek gıbı hıssettım karnımı
uyanınca zannettım kı ruya degıl dı yasıyorum gıbı geldı
allhım ruyada bıle o duygu sssssupperrrrrrr
allh hepımıze o duyguyu tattırsın
onunda huyu böyle canım kabul et bence ne güzel işte çok konuşmadan herşeyi yapıyormuş bişeye karışmıyormuş daha ne istiyorsun.
değiştirmeye kalkma bence öyle kabul et ters tepmesin sonra
yumuşa yumuşa surat yapılmaz kocaya
canlar proxeed plusı internetten hangi siteden alıyorsunuz ???
kocş geldide şimdi bizde onun siparişini vericez hangi site güvenliyse oradan alalım...
ya şöyle anlatayım kendini ifade edemediğini düşünüyorum birisiyle de tartışsa üste gelmeye çalışmaz sinirlenirse susar haklı da olsa hayır öyle değil böyle demez bile çoğu kez beni de o halleri çileden çıkarır. sessiz bir yapısı var ben de konuşmasını istiyorum normalde bana karşı anlayışlıdır merhametlidir asla sorunumuz yok gezmeden yemeden içmeden anlar ne bileyim antisosyal de anlaşılmasın ama işte duygularını dışa vurmuyor pek konuşmuyor.
dışardakiler onu sakin efendi iyi niyetli tertemiz dürüst olarak değerlendirir allah razı olsun misler gibi her yönüyle ama bu suskunluk konuşurken ben olaylar hakkında yorum yaparken onun yorumda bulunmayıp sadece dinlemeyle yetinmeleri beni köreltiyor yavaş yavaş... konuşmuyorum şuanda çok sıkıldım içim darlandı.. .yeter ben de insanım duvara azcık daha konuşsam cana gelip sevinir benimle benim kocam tepkisiz varlık... azcık neşelen beni de neşelendir espiri yap şuanki durumumuzla ilgili... öff anlıycağın pazen paylaşımlarda bu yüzden sorun yaşıyorum ona sorsan herşey normal ben böyleyim diyor ben de değişmesini istiyorum pöfffff
çok konuştum başınızı ağrıttım neyse
canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler.sen bize bakma biz biraz cadıyız.ama bizim kocişler hak ediyor.seninki de garip sussa bir dert konuşsa bir dert.kız sen değil miydim görümcem olaylara karşı çok tepkisiz bana hiç dert ortağı olmuyor diyen kız sizinkiler de de genetikmiş sakinlikpırlanta gibidir benim kocam içim rahat etmedi sanki haksızlık yapmışım gibi oldum ama onun bu huyunu yavaş yavaş değiştirmemiz lazım...
bir de çok geveze olup herşeye yorum yapan herşeye karışan biri olup çıkıyormuş
ortası olsun yeter benim kocacım azıcık kenarda kaldı
neyse yumuşamayım hemen hala kızgınım ne de olsa
canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler.sen bize bakma biz biraz cadıyız.ama bizim kocişler hak ediyor.seninki de garip sussa bir dert konuşsa bir dert.kız sen değil miydim görümcem olaylara karşı çok tepkisiz bana hiç dert ortağı olmuyor diyen kız sizinkiler de de genetikmiş sakinlik.bence sen eşine kızmayı bırak git onun boynuna sarıl bulmuşsun çöpsüz üzümü çürüğünü arıyorsun.hadi ne duruyorsun git eşine sarıl bu mutlu günün güzelliğini Yaşa kız senin yerine şimdi ben göbek atıcam sen buldun spermleri şimdide kendine dert arıyorsun
öyle mi gerçekten anaaaam gerçekten gidip sarılıyım mi ayy o kadar hava civa yaptım az önce yine yanıma geldi napıyosun dedi arkadaşlarla konuşuyorum dedim ne konuşuyorsun dedi sanki onu çekiştirdiğim içine doğdu
Hiç içimi rahatlatıyorum dedi iyi güzel dedi gitti sıratı bir görsen bebek gibi ağlıycak nerdeyse
ah caım benim bazen geldi mi geliyor işte... ben de bu ara inanılmaz duygusalım... bir de yanında seni anlayan insanlar olacak o da olmayınca kendi kendine daha çok dert ediyosun bi çok şeyi. paylaşım olması çok önemli iyi ki burası var birbirimizi tanımasak da dertlerimize ortak olabiliyoruz. ben bugün görümceme gittim durumu o biliyor üstelik hemşire ama hiçbir faydası yok asla beni hafifletmedi bana moral vermedi. Onunla oturup kalktığımdan birşey anlamıyorum muhabeti yok fazla. hiç bir feyiz almıyorum onunla birlikteyken.... halbu ki bana en yakın o benim zaten burada kimsem yok olsa onunla çok da güzel paylaşımımız olabilir ama yok işte.
gittim boş boş oturdum geldim sohbet yok bişey yok...
İstiyorum ki biriyle oturduğum zaman ondan feyiz alayım yarama melhem olabilsin birşeyler paylaşayım rahatlayayım.
offf ya öyle zor ki herşey... benim de içim çok ama çok dolu... kalbim kırık.... sinirlerim inanılmaz tavan yapmış durumda.... içim yanıyor.... bilmiyorum iyi değilm ya... face de arkadaşın yeni doğmuş bebeğiyle pozlarını görüyorum bebeğinin resimlerini görüyorum ne yalan söyliyim kıskanıyorum... mutluluğunu kıskanıyorum... o mutlu bebeği var diyorum.... allahım affetsin ama napayım içten içe kıskanıyorum işte....
allahım yarın hayırlı sonuçar görmemizi nasip etsin inşallahhhh...
dilerim sen de 1 ay sonra kat kat artmış spermlerle karşılaşırsın... allahım versin muradını inşalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?