Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anacım baksana bunlar seni çok seviyor senden ayrılamadıklarına göre

canım benim bence sen onun bu hareketine sinir olacağına anı yaşa mutlu ol.boşver onu sadece birşey sorucam bütün konulardamı böyle relaxtır eşin?yoksa sadece azodamı bu durumu sergiliyor ?belki durumu kabullenmek ona ağır gelmiştir.bizlerde zaman zaman tartışıyoruz ben senin için saçımı süpürge ettim sen ise bir sigarayı bırakmıyorsun diye bir birimize girdik.tabi sonucu ona pahallıya patladı ama neyse

[/QUOTE]

çok sevindim sevalcim..
inş en güzel şekilde sonuçlanacak tedaviniz...
Allah yardımcınız olsun...

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

anacım baksana bunlar seni çok seviyor senden ayrılamadıklarına göre

evet canım çok seviyorlar.birde yüz versem evimden çıkmazdılar.yeni evlendiğimde inan daha balayındaydım gelip cümbür cemaat bende kalıyordular.sonra yavaş yavaş ayaklarını kestimde şimdi biraz rahatladım

ya şöyle anlatayım kendini ifade edemediğini düşünüyorum birisiyle de tartışsa üste gelmeye çalışmaz sinirlenirse susar haklı da olsa hayır öyle değil böyle demez bile çoğu kez beni de o halleri çileden çıkarır. sessiz bir yapısı var ben de konuşmasını istiyorum normalde bana karşı anlayışlıdır merhametlidir asla sorunumuz yok gezmeden yemeden içmeden anlar ne bileyim antisosyal de anlaşılmasın ama işte duygularını dışa vurmuyor pek konuşmuyor.
dışardakiler onu sakin efendi iyi niyetli tertemiz dürüst olarak değerlendirir allah razı olsun misler gibi her yönüyle ama bu suskunluk konuşurken ben olaylar hakkında yorum yaparken onun yorumda bulunmayıp sadece dinlemeyle yetinmeleri beni köreltiyor yavaş yavaş... konuşmuyorum şuanda çok sıkıldım içim darlandı.. .yeter ben de insanım duvara azcık daha konuşsam cana gelip sevinir benimle benim kocam tepkisiz varlık... azcık neşelen beni de neşelendir espiri yap şuanki durumumuzla ilgili... öff anlıycağın pazen paylaşımlarda bu yüzden sorun yaşıyorum ona sorsan herşey normal ben böyleyim diyor ben de değişmesini istiyorum pöfffff
çok konuştum başınızı ağrıttım neyse

ay allah ya hiç güleceğim yoktu
kız siznkilerde bir alemmiş yani
şakacı gelin seniii

pırlanta gibidir benim kocam içim rahat etmedi sanki haksızlık yapmışım gibi oldum ama onun bu huyunu yavaş yavaş değiştirmemiz lazım...
bir de çok geveze olup herşeye yorum yapan herşeye karışan biri olup çıkıyormuş
ortası olsun yeter benim kocacım azıcık kenarda kaldı
neyse yumuşamayım hemen hala kızgınım ne de olsa

ayy yok be o da ne öyle asla istemem evimden ırak allaha yakın olsunlar ben de karlarını görmüyorum hiç boşver.
sana senden eşinden bir de kendi anne babandan fayfa vardır gerisi yalan

onunda huyu böyle canım kabul et bence ne güzel işte çok konuşmadan herşeyi yapıyormuş bişeye karışmıyormuş daha ne istiyorsun.
değiştirmeye kalkma bence öyle kabul et ters tepmesin sonra
yumuşa yumuşa surat yapılmaz kocaya

kız nerdeee daha geçen çarşamba geldi büğün 8.ci günü daha bir ayımız var nerden baksan tabi kafayı yedirmezse ozamana .
oo sen daha erken başlamıssın saymaya...
moralini bozmak gibi olmasında daha 3 haftan var...
saka saka..
zaman dediğin nedirki çarçabuk geçer...

ah keşke..
inşAllah bize o güzeel haberleri de verirsin.
bayram yaparız bizde....

öyle de bir yapılır kiii
içim rahat değil ama haketti

canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler.sen bize bakma biz biraz cadıyız.ama bizim kocişler hak ediyor.seninki de garip sussa bir dert konuşsa bir dert.kız sen değil miydim görümcem olaylara karşı çok tepkisiz bana hiç dert ortağı olmuyor diyen kız sizinkiler de de genetikmiş sakinlik .bence sen eşine kızmayı bırak git onun boynuna sarıl bulmuşsun çöpsüz üzümü çürüğünü arıyorsun.hadi ne duruyorsun git eşine sarıl bu mutlu günün güzelliğini yaşa kız senin yerine şimdi ben göbek atıcam sen buldun spermleri şimdide kendine dert arıyorsun

öyle mi gerçekten anaaaam gerçekten gidip sarılıyım mi ayy o kadar hava civa yaptım az önce yine yanıma geldi napıyosun dedi arkadaşlarla konuşuyorum dedim ne konuşuyorsun dedi sanki onu çekiştirdiğim içine doğdu
Hiç içimi rahatlatıyorum dedi iyi güzel dedi gitti sıratı bir görsen bebek gibi ağlıycak nerdeyse

kız daha burda mısın bence bugün sizde büyük bir patlama olacak hazır sperm çıkmışken hadi hayırlısı

canımmm..
gel bizimle konuş sende..
aldırma görümcene..
bazıları öyle değiştiremezsinki...
Allah en kısa zamanda sizinde mutluluğunuzu artırsınn inş...
bebekleriniz gelsin sende sadece onlarla ilgilen...
allah yardımcın olsun canım..
ne sıkıntın olurrsa gel anlat burda.
biz sana destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…