ben uydum senin yerinegünaydın canlarvalla uyku gibisi var mı
gözlerim yanıyor resmen ama okula gitmek zorundayım...
siz benim yerimede uyuyun olur mu ??
gece yatmak bilmiyorum sabahta böyle uykusuzluktan feleğim şaşıyor
öğleden sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
hayat böyle işte canlarım
kimisi evlendiği günden hamile kalır
kimisi senelerce çocuk hasretiyle yanar
hepimizin sınavı çeşit çeşit
hastalık,ölüm,fakirlik,zenginlik...
önemli olan bu sınavı alnımızın akıyla geçebilmek
Allah nasip eder de evladımız olursa sınavımız bitecek mi?
tabi ki HAYIR
bu canlarımız bu bedenlerimizde olduğu sürece
çeşitli imtihanlara tabi olacağız
Rabbim imtihanlarını kazananlardan eylesin bizleri.
ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
gelirken arabada öyle ağladım ki eşimde hiç ses yok tabi sevindi mi üzüldü mü bilmiyorum aşkım bu hiçbişeyi göstermiyor duymadın mı adam bir an önce başlayın ne olacağı belli olmazz falan dedi diyor... hey allahım bir de bardağın dolu tarafından baksa...
hüngür hüngür ağladım rabbime şükrettim öyle duygulandım ki.... eşim sperm testi verdiğinde ben onu beklerken dualar okuyordum öyle zor süreçler ki biliyorsunuz hepiniz...
rabbim bize bir umut ışığı yaktı en azından vücüdun sperm üretttiğini öğrenmiş olduk... allahım hepinize yaşatsın böyle küçük de olsa gelişmeler....
aaaaaa...
çok sevindim..
Daha güzel habere yeni gelmişim meğer..
Hemde binleri gördünüz demek...
Allahımmm ne büyüksün...
Rabim dualarınızı kabul etmiş maşallah
bu arada dayanamadım ve patladım artık. yemek yiyorduk ben ona anlatıyorum bak bizim gibi olup da sonra harekettlilik olup tüp bebeğe geçen hatta tutan var diyorum ya yaşama sevincimi kaybedicem ya şu ağzı azıcık laf yapsa konuşsa duygularını açığa vursa bir konu hakkında yorum yapsa burnumu kesicem. ben artık köreliyorum. ben çok baskın karakterim kendimi ifade ederim ne biliym konuşmayı severim o da benim tam tersim deli olucam...
allahım şükürler olsun çok mutluyuz eşimden çok memnunum ama tek kusuru var o da bu işte.
ben de dedim ki ablana kızıyorum asıl benim yanımda olması gerekn sensin ama benim yanımda eşim de yok dedim. sanki ben kendi kendime savaşıyormuşum gibi sanki bu yolda tek yürüyormuşum gibi hissediyorum ve artık yoruldum çok bunaldım çok yordun beni dedim. bi yorum yap sevin sevindiğini göreyim ne bileyim tepki ver yeter artık dedim.
yine ses yok bir iki bişey sordu yalandan sonra geldi öptü hiç pas vermedim eşek sıpasına deli olacam deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duvara konuşun iki dakika beni anlarsınıztöbe yarabbim kafayı yedim ya sabır ama sürtücem burnunu görür o... azıcık ağzı laf etmeyi öprenecek. yeter hep ona moral veriyorum destek oluyorum hem de kendime... benim de psikolojim var biraz da o beni rahatlatsın... ayyy içim darlandı sevincim kursağımda kaldı beraber yaşayamadık ki sevinci... ne bleyim normalda duygusaldır romantiktir arabada sevinçten ağladım tutamadım kendimi o da elimi tutsun destek olalım birbirimize öpsün sevinsin bişey desin ses yok tepki yok hiç bişey yok..........
normalde sevgi eksikliğim yok yanlış anlaşılmasın hiç sorunumuz yok aslında umarım tam olarak derdimi anlatabilmişimdir..
kızlar yarama melhem lütfen napayım nasıl yol izleyeyim bu konuda
öyle mi gerçekten anaaaam gerçekten gidip sarılıyım mi ayy o kadar hava civa yaptım az önce yine yanıma geldi napıyosun dedi arkadaşlarla konuşuyorum dedim ne konuşuyorsun dedi sanki onu çekiştirdiğim içine doğdu
Hiç içimi rahatlatıyorum dedi iyi güzel dedi gitti sıratı bir görsen bebek gibi ağlıycak nerdeyse
ya kızlar kafam karışık bir de anlamadığım bir konu var mesela şimdi spermlerimiz var ya çok şükür hareket edemeseler de
Doktor tüpbebeğe başlayın hemen ben yerinizde olsam vakit kaybetmem diyor olmazsa eşinden ameliyatla ararız diyor hiç sevmedim doktoru.
Sonuçta tüp bebekte şansı arttırmaya yönelik şu ilaçları kullanın sayı artar ya da hareketlilik olmaya başlarsa tüp bebek yapalım demedi...
Benim de merak ettiğim diyelim ki şimdi başladım tüp bebeğe hareketsiz spermle tüp bebek olabiliyor mu atıyorum benden yumurta toplasalar bu spermler yumurtaları dölleyebilir mi böyle ihtimal de olabiliyor mu yoksa hareket olmayınca dölleme de mi olmuyor?
Hadi bakalım 100 puanlık uzmanlık sorusu
Gerçi hepimiz de alanımız da uzman olduk çıktık ya neyse
canım bugün de konuşmuştuk ya ne yapsın duygularını dile getiremiyor demekki...
Hem sen genel olarak böyle diyorsun onun için nolur buna takılıp kalma...
çok mutluyuz iyi anlaşıyoruz diyorsun demekki başka konularda bu sakinliğini tölere edebiliyorsun...
Bu konudada etmeye çalış kurup durma artık...
Sen mutlulğunu paylaşmak istediğinde gel bizim yanımıza biz seve seve sana katılırız
Yazık adama yaaaa hadi git vcknın dediği gibiAdamın gönlünü al
Enişteyi strese sokupta spemlere zarar verme bak kızarız sonra
ağzın bal yesin konuş arkadaşım arkanda ben varım ben zaten onun yüzünden çıldırdım.birde onu dert ortağım yapacakmışım.zaten kaç gündür oda kızına gitmişti kayınbabam başımdaydı sağolsun sabahın 8inde kapıda bende duymamış numarası yapayım açmayayım kapıyı dedim dayanamadım.para istedi gitti.2 saat sonra oğlu torunu gelini hep beraber geldiler kahvaltıya.bende ben kahvaltı yapmıyorum neden geldiniz dedim hepsi gülüyor ne şakacı gelinsin sen ya diyorlar halbuki çok ciddiydim
bahar 1 meryem okudum tekrar okursam yazarım .aslında farklı kişilerinde okumasını istiyorum kimin duası kabul olur bilinmez.ama okuyan olmazsa ben tekrar okurum
bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii
bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii
tamam bebeklerim herşey kontrol altında az önce hallettik
slm kızlar...
nasılsınız??:13:
geçmiş baya geçmiş
ama bi okumak lazım...
öpüyorum hepinizi...
botanik eczadan aldık canım biz.
fatura gönderiyorlar.
güvenirliliği var diye düşünüyoruzz..
ben uydum senin yerine
fbyildiz hanım sorunuz hakkında araştırma yapıp sizi en kısa zamanda bilgilendireceğim
Ayyy çok sevindim tatlım ya içimize dert olmuştu valla
Baharcım görüyorum sure paylaştığını ama malesef ben alamıyorum çok utanıyorum.. Kuran okumayı biliyordum bayağıdır üzerinde durmayınca unuttum tabi şimdi de allahın izniyle tecvitli öğreniyorum 2 haftadır ders alıyorum okumayı güçlendiriyim ben de almaya başlarım inşallahh
Baharcım görüyorum sure paylaştığını ama malesef ben alamıyorum çok utanıyorum.. Kuran okumayı biliyordum bayağıdır üzerinde durmayınca unuttum tabi şimdi de allahın izniyle tecvitli öğreniyorum 2 haftadır ders alıyorum okumayı güçlendiriyim ben de almaya başlarım inşallahh
canım eğer sizin spermler hareketlenmezse elektroşok uygulayan merkezler var .ayrıca çeşitli vitaminler verilerek onlar canlandırılıyor.elektroşokla tüpbebek yaptırıpta bebeğine kavuşan azolu arkadaşlarımızda vardı ama şimdi girmedikleri için kendilerinden bilgi alamayacaksın.kaan hoca bizlerden iyi bilir kendisine mail at cevap yazacaktır.bu arada eşinle durumu düzelttiğne sevindim
ayy yerim ben sizleri ya canlarım benim... Benim edepsiz kocacım bir de aldı elimden laptopu başladı okumaya bırak okuma dedim yazdıklarımı hep gördü güldü gitti... Ben de zaten yüzüne de dediğim şeyler ne var dedim ohh iyi yaptım dedim
Rezillik diz boyu :26:
ayy yerim ben sizleri ya canlarım benim... Benim edepsiz kocacım bir de aldı elimden laptopu başladı okumaya bırak okuma dedim yazdıklarımı hep gördü güldü gitti... Ben de zaten yüzüne de dediğim şeyler ne var dedim ohh iyi yaptım dedim
Rezillik diz boyu :26:
ooo büyük prof. Konuçtu valla kız elektroşok falan aşmışsın sen aferin sana demek öyle bişeyler yapıyorlar...
Ben kocişe accık kaçak elektrik versme elektroşok etkisi yaratır mı acep
çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum araştırma yaparım saol...
Baharcım sınıfta kaldın sen profluk diplomanı nirden aldıydınnn
Iyi ki varsınız
canım şimdi çok utandım ben bizim yazdıklarımızıda okudumu ?ben şimdi nete birdaha giremem .
ooo büyük prof. Konuçtu valla kız elektroşok falan aşmışsın sen aferin sana demek öyle bişeyler yapıyorlar...
Ben kocişe accık kaçak elektrik versme elektroşok etkisi yaratır mı acep
çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum araştırma yaparım saol...
Baharcım sınıfta kaldın sen profluk diplomanı nirden aldıydınnn
Iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?