[
kız aç netten takip et önemli olan okunmuş olması hem okuman da hızlanır:126::126::126:
kız bu tedavi tv dede çıkmıştı .spermi cansız olanlar tüpbebek yapamıyorlardı 15 senelik evli bir çift bu tedaviyle bebişlerine kavuşmuş darısı bizlerin hepimizin başına inşallah.
kız daha burda mısın bence bugün sizde büyük bir patlama olacak hazır sperm çıkmışken hadi hayırlısı
hadi yaaaaBoşver gitsin
Ailesi hakkında yazdıklarınıda gördü mü tatlım
bahar sen benim bu mesajımı okumadın herhalde
eviiiiittt işte bunu da görmüş oldu tam o sayfayı okudu güldü tabi napacak sonrasını diyemem
hımm ablasıyla ilgili olanı alıntı yapmışınız sadece açık olan sayfayı okudu ordada o vardı hiç bişey demedi ki zaten yüzüne dediğim şeylerdi kendisi de biliyor o yüzden tepki vermemesi normal...
Kız kocacım melek melek aslında cadoloz benim
Boşuna demiyoz rezillik diz boyu tüm foyam çıktı ortaya :26:
Neysem bidahakine kaptırmam ben de
ay ben çoooooooook utandım ya çıkıyorumHer halde uzun zaman giremem topiğe.ama ne yapayım sana iyi ki kötü şeyler alıştırmadık.bence kocişin bize teşekkür etmeli bizim sayemizde senin kaprisinden kurtuldu
ay ben çoooooooook utandım ya çıkıyorumher halde uzun zaman giremem topiğe.ama ne yapayım sana iyi ki kötü şeyler alıştırmadık.bence kocişin bize teşekkür etmeli bizim sayemizde senin kaprisinden kurtuldu
kızlar hepinizibenim kociş geldi şimdiden sizlere hayırlı cumalar.
bak bizi kendinden mahrum bırakma üzülürüz sonra
iyi geceler canım benim bende öpüyorum
acıtasyon yapıyorum çaktırmakız ben sizsiz ölürüm
BENİM DE ÇIKMAM LAZIM BUGÜNKÜ MUTLULUĞUMU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZZZZZZ BU DA BİZİM SLOGANIMIZ OLSUN
YÜREĞİMİ HAFİFLETTİNİZ ALLAHIM DA SİZİN YÜREĞİNİZİ HAFİFLETSİN MUCİZLERİNİZİ YAŞATSIN İNŞALLAH....
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN ŞİMDİDEN HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK SIRAYLA İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPTÜMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?