Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[

kız aç netten takip et önemli olan okunmuş olması hem okuman da hızlanır:126::126::126:

tamam bakayım hiç öyle düşnmedim aslında bu ara moral de geldi kendimi toplayayım netten ayrılmıyorum ama sadece bu sayfaya bakıyorum yada azo ile ilgili araştırmalar yapıyorum evde hemen zoraki işlerimi bitirip yemeği yapıp bilgisayar başındayım... Azo beni bilgisayar bağımlısı yaptı...

kız bu tedavi tv dede çıkmıştı .spermi cansız olanlar tüpbebek yapamıyorlardı 15 senelik evli bir çift bu tedaviyle bebişlerine kavuşmuş darısı bizlerin hepimizin başına inşallah.

amin canım benim inş bizlerde kavuşuruz bebişlerimize

hadi yaaaa Boşver gitsin
Ailesi hakkında yazdıklarınıda gördü mü tatlım

hımm ablasıyla ilgili olanı alıntı yapmışınız sadece açık olan sayfayı okudu ordada o vardı hiç bişey demedi ki zaten yüzüne dediğim şeylerdi kendisi de biliyor o yüzden tepki vermemesi normal...

Kız kocacım melek melek aslında cadoloz benim

eviiiiittt işte bunu da görmüş oldu tam o sayfayı okudu güldü tabi napacak sonrasını diyemem

ay ben çoooooooook utandım ya çıkıyorum her halde uzun zaman giremem topiğe.ama ne yapayım sana iyi ki kötü şeyler alıştırmadık.bence kocişin bize teşekkür etmeli bizim sayemizde senin kaprisinden kurtuldu

bende cadıyım kocişim hep öyle der

Boşuna demiyoz rezillik diz boyu tüm foyam çıktı ortaya :26:

Neysem bidahakine kaptırmam ben de

kaptırma tabi yazık vck'a karalar bağladı enişte yazdıklarını gördü diye

ya saçmalama lütfen asla böyle bişey yapmazdı ki o hatta a bak bu arakdaşta da sperm çıkmış bak onlar böyle yapmış al oku derdim ya sen bana oku ben dinliyorum derdi...
O bügün anladım harıl harıl yazıyorum merak etti tabi ilk kez böyle bişey yaptı okudu rahatladı
Tüüüü sen kimden yanasın kaprisimden kurtulmuşmuş dua et bu yazdıklarını görmüyor
O bügün haketmişti bi kerem

bak bizi kendinden mahrum bırakma üzülürüz sonra

kızlar hepinizi benim kociş geldi şimdiden sizlere hayırlı cumalar.

iyi geceler canım benim bende öpüyorum

BENİM DE ÇIKMAM LAZIM BUGÜNKÜ MUTLULUĞUMU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZZZZZZ BU DA BİZİM SLOGANIMIZ OLSUN
YÜREĞİMİ HAFİFLETTİNİZ ALLAHIM DA SİZİN YÜREĞİNİZİ HAFİFLETSİN MUCİZLERİNİZİ YAŞATSIN İNŞALLAH....
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN ŞİMDİDEN HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK SIRAYLA İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPTÜMMM

canım benim sende bizi bugün bukadar mutlu bi haberler sevindirdiğin için teşekkürler
duaların için teşekkürler öpüyorum kocaman

canlar bende çıkıyorum her gece yatmadan 1 saat giriyordum bugün 1,5 saat oldu
kociş söyleniyor sonra sabahları kalkamıyorsun diye
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

Az da olsa sperm çıkması çok iyi. Endişe etmeyin, bunları canlandırabiliriz. Siz şimdi Endolü sabahları 1 tane, Sudafed'i ise akşamları 1 tane alın. Aşağıdaki numaradan da randevunuzu alın. Randevu gününüzü bana yazın, o gün spermlerinizi dondurup saklatalım. Sonra tedavinize devam ederek, bu spermleri artırmaya çalışırız.

kızlar sabah kalktığınzda yorumlarsanız sevinirim. şimdi ben hocaya sperm çıktığını ve harektesiz olduğunu söyledim ilaçlara devam mı edelim yoksa başka bir ilaç mı önerirsiniz dedim o da bunu yazmış bana.

yani başka ilaç vermemiş aynen devam edin gibi bir ibare kullanmamış ama yine ilk veriyormuş gibi endolu sabahları 1 tane sudafedi akşamları 1 tane alın zaten öyle alınmıyor mu acaba biraz kafası mı karışık.. ne biliyim belki klomen falan verir diye düşündüm ne biliym çıktı ya arttırmak için falan... çok tatmin olmadım sanki..

birde çağırıp duruyor ama hareketsiz spermin neresini donduracak dondursa ne olur? benim kafam karıştı biraz acele etmiyor mu çağırmak için? ben ne yazayım ona cevap olarak bilemedim...
şuanda gitmem durumumuz zaten mümkün değil hem iş nedeniyle hem de maddi olarak. bana bir akıl verin.
biz ilk 1 ay endol ve sudafed ikinci ay da endol ve trental kullandık diye yazdım inşallah dikkkate almıştır bunu da trental daha etkili sanırım sudafedden ama off nebiliyim inşallah güzel okumuştur bu kısmını da

günaydın canlar
hepinize hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin
cumayı çok seviyorum ben yaaa çünkü yarın tatil
öğrenciler gibi oldum ama ne yapayım benim minikler çok fena bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…