bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii
Az da olsa sperm çıkması çok iyi. Endişe etmeyin, bunları canlandırabiliriz. Siz şimdi Endolü sabahları 1 tane, Sudafed'i ise akşamları 1 tane alın. Aşağıdaki numaradan da randevunuzu alın. Randevu gününüzü bana yazın, o gün spermlerinizi dondurup saklatalım. Sonra tedavinize devam ederek, bu spermleri artırmaya çalışırız.
kızlar sabah kalktığınzda yorumlarsanız sevinirim. şimdi ben hocaya sperm çıktığını ve harektesiz olduğunu söyledim ilaçlara devam mı edelim yoksa başka bir ilaç mı önerirsiniz dedim o da bunu yazmış bana.
yani başka ilaç vermemiş aynen devam edin gibi bir ibare kullanmamış ama yine ilk veriyormuş gibi endolu sabahları 1 tane sudafedi akşamları 1 tane alın zaten öyle alınmıyor muacaba biraz kafası mı karışık.. ne biliyim belki klomen falan verir diye düşündüm ne biliym çıktı ya arttırmak için falan... çok tatmin olmadım sanki..
birde çağırıp duruyor ama hareketsiz spermin neresini donduracak dondursa ne olur? benim kafam karıştı biraz acele etmiyor mu çağırmak için? ben ne yazayım ona cevap olarak bilemedim...
şuanda gitmem durumumuz zaten mümkün değil hem iş nedeniyle hem de maddi olarak. bana bir akıl verin.
biz ilk 1 ay endol ve sudafed ikinci ay da endol ve trental kullandık diye yazdım inşallah dikkkate almıştır bunu da trental daha etkili sanırım sudafedden ama off nebiliyim inşallah güzel okumuştur bu kısmını da
günaydın canlar
hepinize hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin
cumayı çok seviyorum ben yaaa çünkü yarın tatil
öğrenciler gibi oldum ama ne yapayım benim minikler çok fena bu sene
GÜNAYDIN..........HAYIRLI CUMLAR..................Cumalar yüzü suyu Allah dualarımızı kabul etsin işallah........
ben geldim koşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
herkese hayırlı cumalar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inş.kızlar bugün sizden dua istiyorum.
hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Amin Rabim dualarımızı kabul etsin......Yer gök duagünaydınnn canımmm
cuman mübarek olsun canım seninde allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
nasılsın ?
hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN canım.Nasılsın bayadır yoktun
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Amin Rabim dualarımızı kabul etsin......Yer gök dua
canım benim bildiğim bu spermlerin canlı ama hareket yok bunu hareketlendiriyorlarmış elongo hücreleri bile geliştiriyorlarmış bunu bize kaan hoca demişti eleongo hücreniz çıksa bile onuda dondururz biz onu canlandırırz demişti.
yani 2000 sperm olması çok iyi hareketlilik çokta önemli değil anladığım kadarıyla. sperm olsun onu yeterince geliştiriyorlar canım. sen içini ferah tut.
imza prof. Eseslim
bak hocada hareketsizliğine takılmamış bence sperm çıkışı olmasına bakıyor oda onun için çokta fazla hareketini artırmak için bişeyler vermemiş sanırım.
ama sen yinede sor canım hareketlendirmek için bişeyler yapalım mı diye. bende araştırayım bakalım canım neler iyi gelir hareketlendirmek için onlara bakalım
bende iyiim canım napıyım twilight arkadaşımıza dua okuyorum allah kabul etsin inşallah
Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
resmini koymuşlar bizim aldığımızdan açık renkli olan ...eşim bugün aldığımız siteyi arıycak insan sağlıyla oynamak resmen yaaa sinir oldum dolandırıcılar resmen bunlar kutu bile farklı paradan geçtim sağlığımızdan olucaz....sizde dikkatli olun
Allah kabul etsin canım bende çalışıyorum
sağol canım .......hay allah ya allah korusun canım ya sahtesi filan insanın sağlığından ederler valla iyi olcaz derken kötü olmayalım.
kutu bile farklı demek vay be şaşırdım resmen
iyileşelim derken sağlımızdan olucaz biz güvenemedik burdakilere uzun uğraşlar sonunda temin ettik çok şükür hindistandan
kolay gelsin canım sanada.
günaydın pamık şekeriiimm
hayırlı cumalar sanada canım allah dualrını kabul etsin inşallahh.
gel bugün yarın doya doya uyursun bende bugün uyumadım kociş sabah sabah tirip yaptı kahvaltı yapmadı ortalıkta bişeyde yok ama bende sinrilendim yatmadım kahvaltıda yapmadım akşama kadar bişey yemiycem görsün oda gününü
günaydın eseslim.kocana kızdın kendini cezalandırıyon ama akşama kadar bişey yemeyecem diyon.olmaz hayatım.geleceğin anne adayı olarak kendine iyi bakman lazım.hem sen kendine iyi bakmasan bebek kocalarımıza kim bakacak? öyle ya allah tez zamanda bebek vermedi bize ama koca bebek verdi.yanılıyomuyum.
günaydın canım.
valla napıyım sabah sabah kızıdrdı beni kahvaltıyı hazırladım pantolonunu ütülüyordum git sen mutfağa yemeğe başla dedim bi baktım yatakta yatıyor hadi deidm kalk kahvaltını yap dedim abimi ara o açsın işyerine dedi aradık oda daha kalkmamış ona sinirlendi aslında geç kaldım yemiycem bişey dedi çıktı hapını içti gitti.
bende bak biraz bişiler ye dedkçe geç kaldım diyip durdu. bende yemiycem aç kalacam haberin olsun dedim sinirden uyuyamadımda dua okudum bende napıyım.
çok haklısın canım koca bebekleirmiz var onlarla uğraşmaktan kendimize bakmıyoruz çok doğru ama sinirdende bişey yiyemem zaten şuan. ne zamn gelir bişiler yerse anca o zman düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?