Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN..........HAYIRLI CUMLAR..................Cumalar yüzü suyu Allah dualarımızı kabul etsin işallah........

bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii

canım benim bildiğim bu spermlerin canlı ama hareket yok bunu hareketlendiriyorlarmış elongo hücreleri bile geliştiriyorlarmış bunu bize kaan hoca demişti eleongo hücreniz çıksa bile onuda dondururz biz onu canlandırırz demişti.
yani 2000 sperm olması çok iyi hareketlilik çokta önemli değil anladığım kadarıyla. sperm olsun onu yeterince geliştiriyorlar canım. sen içini ferah tut.
imza prof. Eseslim

bak hocada hareketsizliğine takılmamış bence sperm çıkışı olmasına bakıyor oda onun için çokta fazla hareketini artırmak için bişeyler vermemiş sanırım.
ama sen yinede sor canım hareketlendirmek için bişeyler yapalım mı diye. bende araştırayım bakalım canım neler iyi gelir hareketlendirmek için onlara bakalım

günaydın pamık şekeriiimm
hayırlı cumalar sanada canım allah dualrını kabul etsin inşallahh.
gel bugün yarın doya doya uyursun bende bugün uyumadım kociş sabah sabah tirip yaptı kahvaltı yapmadı ortalıkta bişeyde yok ama bende sinrilendim yatmadım kahvaltıda yapmadım akşama kadar bişey yemiycem görsün oda gününü

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine

gözün aydın inşallah doğal yoldan hamile kalırsın
Rabbim inşallah herkese sperm çıkışını nasip eder halaylar çekeriz
bence spermleri dondurun her ihtimale karşı

herkese hayırlı cumalar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inş.kızlar bugün sizden dua istiyorum.

günaydınnn canımmm
cuman mübarek olsun canım seninde allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
nasılsın ?
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Amin Rabim dualarımızı kabul etsin......Yer gök dua

hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN canım.Nasılsın bayadır yoktun

bu konuda benim bir bilgim yok ama prof dr.eseslim'in yorumu çok mantıklı geldi.bencede hareketli olmayan spermleri canlandırabilir kaan hoca.

Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
resmini koymuşlar bizim aldığımızdan açık renkli olan ...eşim bugün aldığımız siteyi arıycak insan sağlıyla oynamak resmen yaaa sinir oldum dolandırıcılar resmen bunlar kutu bile farklı paradan geçtim sağlığımızdan olucaz....sizde dikkatli olun

hay allah ya allah korusun canım ya sahtesi filan insanın sağlığından ederler valla iyi olcaz derken kötü olmayalım.
kutu bile farklı demek vay be şaşırdım resmen

Allah kabul etsin canım bende çalışıyorum

kolay gelsin canım sanada.

Dedim; Çok yalnızım.. Dedi; Ben sana çok yakınım (Bakara186) Dedim; Bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım? Dedi; Allah bütün günahları bağışlayandır (Zümer53) Dedim; Yine bağışlarmısın? Dedi; Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur (Alimran135) Dedim; Rabbim benim senden başka kimim var? Dedi; Allah kuluna kafi değilmi? (Zumer36). RABBİM günahlarımızı bağışlasın hayırlı cumalar...

sağol canım .......

günaydın eseslim.kocana kızdın kendini cezalandırıyon ama akşama kadar bişey yemeyecem diyon.olmaz hayatım.geleceğin anne adayı olarak kendine iyi bakman lazım.hem sen kendine iyi bakmasan bebek kocalarımıza kim bakacak? öyle ya allah tez zamanda bebek vermedi bize ama koca bebek verdi.yanılıyomuyum.

günaydın canım.
valla napıyım sabah sabah kızıdrdı beni kahvaltıyı hazırladım pantolonunu ütülüyordum git sen mutfağa yemeğe başla dedim bi baktım yatakta yatıyor hadi deidm kalk kahvaltını yap dedim abimi ara o açsın işyerine dedi aradık oda daha kalkmamış ona sinirlendi aslında geç kaldım yemiycem bişey dedi çıktı hapını içti gitti.
bende bak biraz bişiler ye dedkçe geç kaldım diyip durdu. bende yemiycem aç kalacam haberin olsun dedim sinirden uyuyamadımda dua okudum bende napıyım.
çok haklısın canım koca bebekleirmiz var onlarla uğraşmaktan kendimize bakmıyoruz çok doğru ama sinirdende bişey yiyemem zaten şuan. ne zamn gelir bişiler yerse anca o zman düzelir.

hem yataktan geç kalkıyo hemde kahvaltısını yapamadığı için sana trip atıyo yani.abine kızmış senden çıkarmış öfkesini.ne edicez bu kocalarla biz ya.dün akşam bende eşime bi arkadaşımızın sperm çıkışı oldu ama eşi düzenli ilaçlarını almış,bitkisel şeyler kullanmış ve sonucu güzel olmuş dedim ve bunun üzerine daha ambalajı açılmamış 15 gündür yenilmek üzere bekleyen keçiboynuzunu eşime ye dedim.demez olaydım bir sürü bahane saydı bana yememek için.moralim bozuk mutfağa geri döndüm.benim işim daha da zor arkadaşım daha pekmezi yediremiyom ilaçları nasıl içirecem.bu arada bugün sperm testi olacak.inşallah son anda vazgeçmez.dua istiyorum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…