hem yataktan geç kalkıyo hemde kahvaltısını yapamadığı için sana trip atıyo yani.abine kızmış senden çıkarmış öfkesini.ne edicez bu kocalarla biz ya.dün akşam bende eşime bi arkadaşımızın sperm çıkışı oldu ama eşi düzenli ilaçlarını almış,bitkisel şeyler kullanmış ve sonucu güzel olmuş dedim ve bunun üzerine daha ambalajı açılmamış 15 gündür yenilmek üzere bekleyen keçiboynuzunu eşime ye dedim.demez olaydım bir sürü bahane saydı bana yememek için.moralim bozuk mutfağa geri döndüm.benim işim daha da zor arkadaşım daha pekmezi yediremiyom ilaçları nasıl içirecem.bu arada bugün sperm testi olacak.inşallah son anda vazgeçmez.dua istiyorum bugün.
aynen öyle işte canım abisine kızdı tiribi çeken ben oldum. yemeğin şuçu ne ye işte dimi ama
o yememe olayını eşim sabah banada yaptı bal getirdim offf dedi ne ofluyorsun deidm sen iç bakalım bunları dedi bende olsaydı bebeğim için herşeyi yapardım dedim sustu sonradan pişman oldu söylediğine.
sperm testini versin bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar canım dua edicem senin için. nerede vereceksiniz bu arada tıp fakültesindemi ?
allah razı olsun canım.evet tıpta yaptırıyoz.hemen çıkarsa sonuç haftaya cuma gideriz kaan hocaya.ama hemen çıkmazssa erteliyecem randevüyü.ama daha aramadım.
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------6 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
GELİNCİK238------------------------------------ 1 meryem
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun...
hayırlı cumalar kardeşlerim neti açtım ama başında duramadım azcık okuyabildim eseslimcim teşekkür ederim yorumun için altına imazını çakmışsın
allahım hepinizden razı olsun sevincime ortak olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim hepinize. burada gerçekten herkes tek yürek olabiliyor... az önce isim isim hepinize dua ettim yarabbim bana gösterdiğin umut ışığını tüm kardeşlerime göster dedim... hepinizden tek tek alıcaz bu haberleri ben inanıyorum.... sizleri seviyorum allahım cumalrın yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılığını, şifamızı versin tek tek öptüm sizleri şimdi çıkıyorum cuma sohbetine katılmaya gidiyorum
sperm tahlili verecek olan arkadaşım yazayım hemen çıkıyorum tıp fakültesi falan bilmemde bizde 1 ay önce orada vermiştik herşey 0 dı..
özel tüp bebek merkezleri var ya orada verin birde lütfen deneyin. çok ayrıntılı bakılıyor ve 2 günde veriliyor.... 2 saatte değil diğerleri gibi.
tüp bebekte kruger kriterine göre bakılıyor diğerlerinde who... çok da bilmem ama orada ayrıntılı inceledikleri kesin.
dilerim ki sen de görürsün sayıyı canım benim allahım rast getirsin işininizi
HALİM VE KERİM OLAN ALLAH DAN BAŞKA İLAH YOKTUR.HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAHA MAHSUSTUR.ALLAAHIM SENDEN RAHMETİNİN İŞLERİNİ,MAĞFİRETİNİN HASLETLERİNİ VE HER İYİLİĞİN İHSANINI İSTERİM.HER GÜNAHTAN SELAMETİMİ KURTULUŞUMU İSTİRHAM EDERİM. BAĞIŞLANMAMIŞ BİR GÜNAH,GİDERİLMEMİŞ BİR KEDER,ŞİFA BULMAMIŞ BİR HASTALIK. KABUL OLMAMIŞ BİR DUAMIZI.RAZI OLDUĞUN İSTEKLERİMİZİ İCABETSİZ BIRAKMA.EY MERHAMAT EDENLERİN EN MERHAMETLİSİ.....hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum
bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii
seninde cuman mübarek olsun.
seninde cuman mübarek olsun canım duaların kabul olsun inşallah....
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum
HALİM VE KERİM OLAN ALLAH DAN BAŞKA İLAH YOKTUR.HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAHA MAHSUSTUR.ALLAAHIM SENDEN RAHMETİNİN İŞLERİNİ,MAĞFİRETİNİN HASLETLERİNİ VE HER İYİLİĞİN İHSANINI İSTERİM.HER GÜNAHTAN SELAMETİMİ KURTULUŞUMU İSTİRHAM EDERİM. BAĞIŞLANMAMIŞ BİR GÜNAH,GİDERİLMEMİŞ BİR KEDER,ŞİFA BULMAMIŞ BİR HASTALIK. KABUL OLMAMIŞ BİR DUAMIZI.RAZI OLDUĞUN İSTEKLERİMİZİ İCABETSİZ BIRAKMA.EY MERHAMAT EDENLERİN EN MERHAMETLİSİ.....hayırlı cumalar.
dersler iyide kendimi iki gndür bi garip hissediyorum..slm canım iyiyim allaha şükür...
aldığımız güzel haberlerle daha da iyi oluyoruz
sen nasılsın nasıl gidiyor dersler
bende seni öpüyorum canım benim görüşmek üzere
saol canım istiyorumbebeğimi'lerde gittigidiyordan alıyorlarmış...
bizde dün oradan sipariş verdik...
ohhh sefan olsun tatlım benim yerimede uyuduğun için teşekkürler
güldürdün beni.ayy yerim ben sizleri ya canlarım benim... Benim edepsiz kocacım bir de aldı elimden laptopu başladı okumaya bırak okuma dedim yazdıklarımı hep gördü güldü gitti... Ben de zaten yüzüne de dediğim şeyler ne var dedim ohh iyi yaptım dedim
Rezillik diz boyu :26:
ooo büyük prof. Konuçtu valla kız elektroşok falan aşmışsın sen aferin sana demek öyle bişeyler yapıyorlar...
Ben kocişe accık kaçak elektrik versme elektroşok etkisi yaratır mı acep
çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum araştırma yaparım saol...
Baharcım sınıfta kaldın sen profluk diplomanı nirden aldıydınnn
Iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?