Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen öyle işte canım abisine kızdı tiribi çeken ben oldum. yemeğin şuçu ne ye işte dimi ama
o yememe olayını eşim sabah banada yaptı bal getirdim offf dedi ne ofluyorsun deidm sen iç bakalım bunları dedi bende olsaydı bebeğim için herşeyi yapardım dedim sustu sonradan pişman oldu söylediğine.
sperm testini versin bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar canım dua edicem senin için. nerede vereceksiniz bu arada tıp fakültesindemi ?

allah razı olsun canım.evet tıpta yaptırıyoz.hemen çıkarsa sonuç haftaya cuma gideriz kaan hocaya.ama hemen çıkmazssa erteliyecem randevüyü.ama daha aramadım.

bende katılayım arkadaşlar inşallah ne zamandır istiyordum günüm yeni bitti. Rabbbim kabul etsin...

hayırlı cumalar kardeşlerim neti açtım ama başında duramadım azcık okuyabildim eseslimcim teşekkür ederim yorumun için altına imazını çakmışsın
allahım hepinizden razı olsun sevincime ortak olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim hepinize. burada gerçekten herkes tek yürek olabiliyor... az önce isim isim hepinize dua ettim yarabbim bana gösterdiğin umut ışığını tüm kardeşlerime göster dedim... hepinizden tek tek alıcaz bu haberleri ben inanıyorum.... sizleri seviyorum allahım cumalrın yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılığını, şifamızı versin tek tek öptüm sizleri şimdi çıkıyorum cuma sohbetine katılmaya gidiyorum

sperm tahlili verecek olan arkadaşım yazayım hemen çıkıyorum tıp fakültesi falan bilmemde bizde 1 ay önce orada vermiştik herşey 0 dı..
özel tüp bebek merkezleri var ya orada verin birde lütfen deneyin. çok ayrıntılı bakılıyor ve 2 günde veriliyor.... 2 saatte değil diğerleri gibi.

tüp bebekte kruger kriterine göre bakılıyor diğerlerinde who... çok da bilmem ama orada ayrıntılı inceledikleri kesin.
dilerim ki sen de görürsün sayıyı canım benim allahım rast getirsin işininizi

sen beni prof yapınca havalandım imzamıda çakayım deidm
allah dualrını akbul etsin canım allah razı olsun senden.
hepimiz burda aynı dertten muzdaribiz ve sadece bizler anlayabiliyoruz bizleri.
cuman mübarek olsun canım. sohbetin de dualrın kabul olsun inşallah

teşekkür ederim canım.bu testimizi tıp fakültesinde yaptıralım da tedavi sonrasını özel laboratuvarda yaptırırız.çünkü biz daha tedaviye başlamadık.kaan hocadan randevü aldık gelirken sperm testi getirin dediği için yaptırıyoruz.aslında sonucu biliyoruz ama genede bi umut işte

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum

hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun...

HALİM VE KERİM OLAN ALLAH DAN BAŞKA İLAH YOKTUR.HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAHA MAHSUSTUR.ALLAAHIM SENDEN RAHMETİNİN İŞLERİNİ,MAĞFİRETİNİN HASLETLERİNİ VE HER İYİLİĞİN İHSANINI İSTERİM.HER GÜNAHTAN SELAMETİMİ KURTULUŞUMU İSTİRHAM EDERİM. BAĞIŞLANMAMIŞ BİR GÜNAH,GİDERİLMEMİŞ BİR KEDER,ŞİFA BULMAMIŞ BİR HASTALIK. KABUL OLMAMIŞ BİR DUAMIZI.RAZI OLDUĞUN İSTEKLERİMİZİ İCABETSİZ BIRAKMA.EY MERHAMAT EDENLERİN EN MERHAMETLİSİ.....hayırlı cumalar.

amin amin.inşallah arkadaşım.çok güzel bi dua.

bu soruma cevap istiyorum prof. Bahar 85 hanım
prof. Eseslim hanım
prof. Vck hanım
prof. Htmzl hanım ve daha niceleriiii

merhaba canım..
bizi prof yapmışsın valla çok güldüm..
ama sana söyle yardımcı olayım.kaan hocayla konuşurken o elektroşokla hareketi az yada olmayan spemleri hareketlendirdiğini söylemişti.
hani tese de falan çıkarsa diye konuşmuştuk.
sen kaan hocaya mail atmışsın.
o sana daha iyicevap verektir canım..

seninde cuman mübarek olsun.

seninde cuman mübarek olsun canım duaların kabul olsun inşallah....

hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum

amin canlarım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ellerimizi boş çevirmesin... nzlyn ne güzel bi dua yapmışın Allah razı olsun canım.

salavat.
el fatiha...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
dersler iyide kendimi iki gndür bi garip hissediyorum..
sanırım psikolojim biraz bozuldu..
aslında sebebini biliyorum.,
haftaya sperm testi yaptırmamız gerekiyo.
ama burda sperm testini doğru düzgün yapan biyer malesef yok.
tüp bebek merkzi falan da.
bizim içinde güzel bakılması önemli 1 taneye bile deli oluyoruz sonuçta.
neyapacağız bilmiyorum..
stresi şimdiden beni bastı..
eşimi düşünemiyorum bile..
öyle işte.
Allah yardımcımız herzaman biliyorum ama eşime Ankaraya gidelim diyorum oda bi sperm testi için ankarayamı gidilir diyo.
haklıda herşey ateş pahası zaten.
belimiz doğrulmuyo..
bide tüp bebişler için para biriktermeye çalışıyoruz ama pek başarılı olduğumuz söylenemez.
yine de şükrolsun ama bizraz daha kısmamız lazım muslukları...

güldürdün beni.
Allah iyiliğini versin emi...
ssonuçta bildiği şeylermiş.
ya bilmedikleri olsaydı..
seyreyle gümbürtüyü..

sende iyiki varsın canımmmmm..
senin sayende akşam biraz daha mutlu uyudum..
umudumuzu artırdın..
ama yinede düşünmeden edemiyorum bizim tedavimiz nasıl sonuçlanacak diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…