merhaba arkadaşlar..
herkese hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canım allah dualrını kabul etsin inaşallahhh.
bende seni çook seviyorummm
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun...
hayırlı cumalar kardeşlerim neti açtım ama başında duramadım azcık okuyabildim eseslimcim teşekkür ederim yorumun için altına imazını çakmışsın
allahım hepinizden razı olsun sevincime ortak olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim hepinize. burada gerçekten herkes tek yürek olabiliyor... az önce isim isim hepinize dua ettim yarabbim bana gösterdiğin umut ışığını tüm kardeşlerime göster dedim... hepinizden tek tek alıcaz bu haberleri ben inanıyorum.... sizleri seviyorum allahım cumalrın yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılığını, şifamızı versin tek tek öptüm sizleri şimdi çıkıyorum cuma sohbetine katılmaya gidiyorum
merhaba arkadaşlar..
Allah sendende razı olsun inşAllah....BENİM DE ÇIKMAM LAZIM BUGÜNKÜ MUTLULUĞUMU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZZZZZZ BU DA BİZİM SLOGANIMIZ OLSUN
YÜREĞİMİ HAFİFLETTİNİZ ALLAHIM DA SİZİN YÜREĞİNİZİ HAFİFLETSİN MUCİZLERİNİZİ YAŞATSIN İNŞALLAH....
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN ŞİMDİDEN HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK SIRAYLA İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPTÜMMM
kız sen bide sabahları kalkamıyom diyorsun.canlar bende çıkıyorum her gece yatmadan 1 saat giriyordum bugün 1,5 saat oldu
kociş söyleniyor sonra sabahları kalkamıyorsun diye
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
canım iyi demiş gördünmü hocada..Az da olsa sperm çıkması çok iyi. Endişe etmeyin, bunları canlandırabiliriz. Siz şimdi Endolü sabahları 1 tane, Sudafed'i ise akşamları 1 tane alın. Aşağıdaki numaradan da randevunuzu alın. Randevu gününüzü bana yazın, o gün spermlerinizi dondurup saklatalım. Sonra tedavinize devam ederek, bu spermleri artırmaya çalışırız.
kızlar sabah kalktığınzda yorumlarsanız sevinirim. şimdi ben hocaya sperm çıktığını ve harektesiz olduğunu söyledim ilaçlara devam mı edelim yoksa başka bir ilaç mı önerirsiniz dedim o da bunu yazmış bana.
yani başka ilaç vermemiş aynen devam edin gibi bir ibare kullanmamış ama yine ilk veriyormuş gibi endolu sabahları 1 tane sudafedi akşamları 1 tane alın zaten öyle alınmıyor muacaba biraz kafası mı karışık.. ne biliyim belki klomen falan verir diye düşündüm ne biliym çıktı ya arttırmak için falan... çok tatmin olmadım sanki..
birde çağırıp duruyor ama hareketsiz spermin neresini donduracak dondursa ne olur? benim kafam karıştı biraz acele etmiyor mu çağırmak için? ben ne yazayım ona cevap olarak bilemedim...
şuanda gitmem durumumuz zaten mümkün değil hem iş nedeniyle hem de maddi olarak. bana bir akıl verin.
biz ilk 1 ay endol ve sudafed ikinci ay da endol ve trental kullandık diye yazdım inşallah dikkkate almıştır bunu da trental daha etkili sanırım sudafedden ama off nebiliyim inşallah güzel okumuştur bu kısmını da
sanada hayırlı cumalar canımmmm...GÜNAYDIN..........HAYIRLI CUMLAR..................Cumalar yüzü suyu Allah dualarımızı kabul etsin işallah........
saçmalama canım benim.günaydın pamık şekeriiimm
hayırlı cumalar sanada canım allah dualrını kabul etsin inşallahh.
gel bugün yarın doya doya uyursun bende bugün uyumadım kociş sabah sabah tirip yaptı kahvaltı yapmadı ortalıkta bişeyde yok ama bende sinrilendim yatmadım kahvaltıda yapmadım akşama kadar bişey yemiycem görsün oda gününü
amin canım sanada hayırlı cumalar.....hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
amin canımm..
gözün aydın inşallah doğal yoldan hamile kalırsın
Rabbim inşallah herkese sperm çıkışını nasip eder halaylar çekeriz
bence spermleri dondurun her ihtimale karşı
hayırlı cumalar canımm...herkese hayırlı cumalar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inş.kızlar bugün sizden dua istiyorum.
amn canımmmmmmmmmmmhayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallahh.
ben demiştim demek istemezdim ama....Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
resmini koymuşlar bizim aldığımızdan açık renkli olan ...eşim bugün aldığımız siteyi arıycak insan sağlıyla oynamak resmen yaaa sinir oldum dolandırıcılar resmen bunlar kutu bile farklı paradan geçtim sağlığımızdan olucaz....sizde dikkatli olun
Dedim; Çok yalnızım.. Dedi; Ben sana çok yakınım (Bakara186) Dedim; Bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım? Dedi; Allah bütün günahları bağışlayandır (Zümer53) Dedim; Yine bağışlarmısın? Dedi; Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur (Alimran135) Dedim; Rabbim benim senden başka kimim var? Dedi; Allah kuluna kafi değilmi? (Zumer36). RABBİM günahlarımızı bağışlasın hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
nasılsın ?
saçmalama canım benim.
git bişeyler ye..
sen ne bakıyon kocana.
kendine eziyet ediyorsun..
dikkat etmelisin kendine canımmmm.....
sağlıklı beslen ki yumoşların güzelce gelişşin..
amn canımmmmmmmmmmm
..
ben çıkıyorum canlar...
hepinizi öptüm...
ben çıkıyorum canlar...
hepinizi öptüm...
amin canım amin tüm dualarımız kabul olur inşallah.
hastayım canım yaa sabah hastanedeydim.faranjit var bende.boğazlarım çok kötü.
öksürükde cabası.nefes alamıyorum artık.bu havalar bizi mahvetti.bir düzelemdim yaaa.
sen nasılsın çiçeğimm.
kızlar ben geldim ben bi geçmişi okuyup geleyim
kızlar ben geldim ben bi geçmişi okuyup geleyim
Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
resmini koymuşlar bizim aldığımızdan açık renkli olan ...eşim bugün aldığımız siteyi arıycak insan sağlıyla oynamak resmen yaaa sinir oldum dolandırıcılar resmen bunlar kutu bile farklı paradan geçtim sağlığımızdan olucaz....sizde dikkatli olun
ahh canım benim kıyamam sana dikkat et kendine.
bu havalarda malesef hastalıktan kurtulamıyoruz.
tam iyileştik derken yine kapılıyoruz hastalığa.allah şifa versin canım.
napıyım bende sabah erkenden kalktım yatmadım eşime sinir oldum kahvaltı filan yapmadım şimdide pazardan geldim. alışveriş yaptım biraz onları filan yerleştiriyorum akşam içinde yemek yapıcam erkenden işim yok şimdiden yapayım deidm.
Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
görüyormusunuzresmen sahtekarlık millet ne ümütlerle kullanıyor bunu büssürü para verip onlar için önemlimi degil onlar para kazanmaları önemli uyanık olun arkadaşlar bütün ürünlerin sahtesi var aslının kahverengi olması mantıklı çünkü koyulan otlar bitkiseller hangisi beyaz mevsimine göre renk degişirmiş koca bir yalan ne dicekler sahtemi dicekler.
GÜNAYDIN..........HAYIRLI CUMLAR..................Cumalar yüzü suyu Allah dualarımızı kabul etsin işallah........
hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
Dedim; Çok yalnızım.. Dedi; Ben sana çok yakınım (Bakara186) Dedim; Bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım? Dedi; Allah bütün günahları bağışlayandır (Zümer53) Dedim; Yine bağışlarmısın? Dedi; Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur (Alimran135) Dedim; Rabbim benim senden başka kimim var? Dedi; Allah kuluna kafi değilmi? (Zumer36). RABBİM günahlarımızı bağışlasın hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun...
hayırlı cumalar canım arkadaşlarım ben şimdi kuran 'a gidiyorum inşallah hepimize bol bol dua edicem .hepinizi çok seviyorum
HALİM VE KERİM OLAN ALLAH DAN BAŞKA İLAH YOKTUR.HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAHA MAHSUSTUR.ALLAAHIM SENDEN RAHMETİNİN İŞLERİNİ,MAĞFİRETİNİN HASLETLERİNİ VE HER İYİLİĞİN İHSANINI İSTERİM.HER GÜNAHTAN SELAMETİMİ KURTULUŞUMU İSTİRHAM EDERİM. BAĞIŞLANMAMIŞ BİR GÜNAH,GİDERİLMEMİŞ BİR KEDER,ŞİFA BULMAMIŞ BİR HASTALIK. KABUL OLMAMIŞ BİR DUAMIZI.RAZI OLDUĞUN İSTEKLERİMİZİ İCABETSİZ BIRAKMA.EY MERHAMAT EDENLERİN EN MERHAMETLİSİ.....hayırlı cumalar.
merhaba arkadaşlar..
cümleten hayırlı cumalar kardeşlerim..
Allah dualarınızı kabul etsin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bildilendirdiğin için çok sağol...
ya ben anlamıyorum kime kızacağımı kime öfkeleneceğimi şaşırdım.şuanda sinirden çatlamak üzereyim.
bu ilacı aldığımız sitenin adresini kaan hoca verdi.peki güvenir olmayan bir sitenin adresini neden veriyo.
emin olmadığı bir ilacı neden kullandırıyo.hiç anlam veremiyorum.bırakın azodan kurtulmayı sağlığından olacak eşlerimiz.
şimdi kime kızsak kaan hocayamı yoksa bu ilacın pazarlamasını yapan şirketemi.
lanet olsun böyle insanlara...
leylakk canım siz arayacaksınız galiba siteyi.teekrar bizi haberdar edersin tatlım.
eğer gerçekten söylendiği gibiyse
ki öyledir muhakkak ozaman neyapacağımı çok iyi biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?