canım sorma ya atlatamadım birtürlü.doktor iğne vericem dedi.yüreğime indi resmen.
zorla ilaç yazdırdım.
neoldu canım neden kızdın eşine.eeee şimdi öyleee açmı geziyosun.
karnını doyur bebekim sonra yaparsın yemeğini işini vs.
kocişin şimdi çoktannnn unutup karnını doyurmuştur biz kadınlar iştee böyle kendimize eziyet ederiz.
sıkma canını bebekim her evde oluyo aç müziğin sesini kop kop kop
günaydın pamık şekeriiimm
hayırlı cumalar sanada canım allah dualrını kabul etsin inşallahh.
gel bugün yarın doya doya uyursun bende bugün uyumadım kociş sabah sabah tirip yaptı kahvaltı yapmadı ortalıkta bişeyde yok ama bende sinrilendim yatmadım kahvaltıda yapmadım akşama kadar bişey yemiycem görsün oda gününü
hoşgeldin bidenem
oku gel bakalım geç kalma
canım bende anlam veremiyorum bu kaan hocanın niye çokta emin olmadıgı ilacı herkeze vermesini demek sitenin adresini hoca verdi bu işte bi dümen dünüyor olabilir ama bilemem bizede yazmıştı aktarız filan şuları kullanıyoruz diyince geri sildi onu ya bunlar anlar yemezlermi dedi kimbilir bu kaan hocaya bazen çok güveniyorum bazen şeyim kırılıyor yoksa gene yanlış yerdemiyiz dediğim oluyor kime güvenicez proffosör diyoruz ne bileyim inşallah yanılırım.
hoşgeldin canımm
amin canım amin tüm dualarımız kabul olur inşallah.
hastayım canım yaa sabah hastanedeydim.faranjit var bende.boğazlarım çok kötü.
öksürükde cabası.nefes alamıyorum artık.bu havalar bizi mahvetti.bir düzelemdim yaaa.
sen nasılsın çiçeğimm.
ooo iğne mii:18: bende çok korkarım yaa iyi bari ilaç verdiyse inşallah hemen şifa bulursun canım.
valla canım sabah sabah kahvaltısını hazırladım hadi kalkk deidm kalktı duş filan aldı sonra geç kaldım dedi pantolunumu ütülermisin dedi ben ütüleyim sen geç kahvaltını yap deidm ses seda yok bi baktım yatmış dedim kalk hadi deidm geç kaldın dedm abi ara o açsın işyerini dedi aradık oda kalkmamış ona sinirlendi kahvaltı yapmadan ilacı içti çıktı deidm bak bende yapmam kahvaltı deidm tmm yaparım ben sende ye biiler dedi bende haber vermeden yemem deidm aramadı ben aradım tabi dayanamadım yemedim dedi öğlen sonrada ben de aramdım ona sinire yemek yemedi yani anlayacağın.
çok sinirlenirim böyle şeye ben adam gibi hazırlamışım herşeyi yap git dimi kahvaltısız gidince çok sinirleniyorum.
olan tabi bana oluyor da napıyım işte huy.
görüyormusunuzresmen sahtekarlık millet ne ümütlerle kullanıyor bunu büssürü para verip onlar için önemlimi degil onlar para kazanmaları önemli uyanık olun arkadaşlar bütün ürünlerin sahtesi var aslının kahverengi olması mantıklı çünkü koyulan otlar bitkiseller hangisi beyaz mevsimine göre renk degişirmiş koca bir yalan ne dicekler sahtemi dicekler.
Hindistan'dan M sure geldi kızlar Renk koyu kahve yani bizim aldığımızla alakası yok dolandırıcı bunlar Hindistan üreticileri sahte olanın
resmini koymuşlar bizim aldığımızdan açık renkli olan ...eşim bugün aldığımız siteyi arıycak insan sağlıyla oynamak resmen yaaa sinir oldum dolandırıcılar resmen bunlar kutu bile farklı paradan geçtim sağlığımızdan olucaz....sizde dikkatli olun
allah seninde dualarını kabul etsin bebekim
valla bende yarın ki uykunun hayalini kurmaya şimdiden başladım
ahhh bebekimm ya bende aynen senin gibiyim
kocişe kızarım kendime eziyet ederim aslında yaptığımız çok yanlış ama huy işte değişmiyor
inş arar da gönlünü alır kıyamam ben sana böyle aç aç
hoşbulduk bebekimçok geç kaldım mı
ooo iğne mii:18: bende çok korkarım yaa iyi bari ilaç verdiyse inşallah hemen şifa bulursun canım.
valla canım sabah sabah kahvaltısını hazırladım hadi kalkk deidm kalktı duş filan aldı sonra geç kaldım dedi pantolunumu ütülermisin dedi ben ütüleyim sen geç kahvaltını yap deidm ses seda yok bi baktım yatmış dedim kalk hadi deidm geç kaldın dedm abi ara o açsın işyerini dedi aradık oda kalkmamış ona sinirlendi kahvaltı yapmadan ilacı içti çıktı deidm bak bende yapmam kahvaltı deidm tmm yaparım ben sende ye biiler dedi bende haber vermeden yemem deidm aramadı ben aradım tabi dayanamadım yemedim dedi öğlen sonrada ben de aramdım ona sinire yemek yemedi yani anlayacağın.
çok sinirlenirim böyle şeye ben adam gibi hazırlamışım herşeyi yap git dimi kahvaltısız gidince çok sinirleniyorum.
olan tabi bana oluyor da napıyım işte huy.
maşşşalllaaahhh bu devirde kalkıp eşine kahvaltı hazırlayan ben bazen duymam benimkinin gittiğini bazen kalkıp yollasamda sabah aç karnına yediği balını macununu proxedini incirini yer çıkar iş yerinde yer kahvaltısını istemez zaten hazırlasamda erkenden canım istemiyor der benimde işime geliyor amannn ne kadar piş pişlersen okadar ters deper.
hoşbulduk canım benim
canım çok geçmiş olsun bi kutulamadın hastalıktan...
inş en kısa zamanda şifa bulursun bebekimm
dersler iyide kendimi iki gndür bi garip hissediyorum..
sanırım psikolojim biraz bozuldu..
aslında sebebini biliyorum.,
haftaya sperm testi yaptırmamız gerekiyo.
ama burda sperm testini doğru düzgün yapan biyer malesef yok.
tüp bebek merkzi falan da.
bizim içinde güzel bakılması önemli 1 taneye bile deli oluyoruz sonuçta.
neyapacağız bilmiyorum..
stresi şimdiden beni bastı..
eşimi düşünemiyorum bile..
öyle işte.
Allah yardımcımız herzaman biliyorum ama eşime Ankaraya gidelim diyorum oda bi sperm testi için ankarayamı gidilir diyo.
haklıda herşey ateş pahası zaten.
belimiz doğrulmuyo..
bide tüp bebişler için para biriktermeye çalışıyoruz ama pek başarılı olduğumuz söylenemez.
yine de şükrolsun ama bizraz daha kısmamız lazım muslukları...
kız sen bide sabahları kalkamıyom diyorsun.
bu saate kadar nette ne işin var..
Allah iyiliğini versin emi...
hııı birde şu var bu ilaç sahteyse nasıl sağlık bakanlığı onay veriyo onuda anlamış değilim...
ayyybende çok korkuyorum işte iğneden inşallah ilaçlarla atlatırım çiçeğimm..
canımcım bizimkiler uykuya çok düşkün bıraksan hiç uyanmazlar..
uykularını alamadılarmı trip yapıyolar işte sen sıkma canını olur böyle şeyler.
huyunuda değiştir bebekim eşine kızıp yemek yememek olurmu hiç bak halsiz düşersin sonra..
canlarım ben çıkıyorum ıhlamur içip uyuyucam.
sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten
hiç aç karnına evden çıkarmadım canım evdeyken anneside hazırlarmış ama bi dönemden sonra hazırlamamaya başlamış ben alıştırdım.
kahvaltısız çıkmazdı kahvaltı sofrasını görsen pazar kahvaltıları gibbi hazırlıyorum yesin diye ama geç kaldım diyip hep hızlı hızlı yer gider sanki kart basıyo işyerini o açıyo sonuçta ama işte işkolik olunca böyle oluyor.
aman boş ver aç kalmaz orda yer bişeyler oturaydın bir güzel kendin yeseydin .
ohh yaşasın yarın tatillll
valla canım bu huyumu değiştiremiyorum napıyım arar ararda geç arar ben aç kalırım
tam zamanında geldin canım
çok sağol canım benim.
sorma bi düzelemedim gitti yahuu...
barii sizler dikkat edin canlarım hasta falan olmayın havalar malumm...
canlarım ben çıkıyorum ıhlamur içip uyuyucam.
sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?