Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ooo iğne mii:18: bende çok korkarım yaa iyi bari ilaç verdiyse inşallah hemen şifa bulursun canım.
valla canım sabah sabah kahvaltısını hazırladım hadi kalkk deidm kalktı duş filan aldı sonra geç kaldım dedi pantolunumu ütülermisin dedi ben ütüleyim sen geç kahvaltını yap deidm ses seda yok bi baktım yatmış dedim kalk hadi deidm geç kaldın dedm abi ara o açsın işyerini dedi aradık oda kalkmamış ona sinirlendi kahvaltı yapmadan ilacı içti çıktı deidm bak bende yapmam kahvaltı deidm tmm yaparım ben sende ye biiler dedi bende haber vermeden yemem deidm aramadı ben aradım tabi dayanamadım yemedim dedi öğlen sonrada ben de aramdım ona sinire yemek yemedi yani anlayacağın.
çok sinirlenirim böyle şeye ben adam gibi hazırlamışım herşeyi yap git dimi kahvaltısız gidince çok sinirleniyorum.
olan tabi bana oluyor da napıyım işte huy.

allah seninde dualarını kabul etsin bebekim
valla bende yarın ki uykunun hayalini kurmaya şimdiden başladım
ahhh bebekimm ya bende aynen senin gibiyim
kocişe kızarım kendime eziyet ederim aslında yaptığımız çok yanlış ama huy işte değişmiyor
inş arar da gönlünü alır kıyamam ben sana böyle aç aç

hoşgeldin bidenem
oku gel bakalım geç kalma

hoşbulduk bebekim çok geç kaldım mı

evet canım aynen adresi kendisi verdi bir ay sonra kullanmak istemiyoruz diye mail attık kullanmanız gerekiyor dedi.
bizde mecburen kullanmaya devam ediyoruz.ne iş bu anlamadım.şu iş bir kesinleşsin mail atıcam hocaya.
valla bizde napıcağımızı şaşırdık...

hoşgeldin canımm

hoşbulduk canım benim

canım çok geçmiş olsun bi kutulamadın hastalıktan...
inş en kısa zamanda şifa bulursun bebekimm

maşşşalllaaahhh bu devirde kalkıp eşine kahvaltı hazırlayan ben bazen duymam benimkinin gittiğini bazen kalkıp yollasamda sabah aç karnına yediği balını macununu proxedini incirini yer çıkar iş yerinde yer kahvaltısını istemez zaten hazırlasamda erkenden canım istemiyor der benimde işime geliyor amannn ne kadar piş pişlersen okadar ters deper.

hııı birde şu var bu ilaç sahteyse nasıl sağlık bakanlığı onay veriyo onuda anlamış değilim...

ahhh canım ya çok saol bizi haberdar ettiğin için...
bende m-sureyi alamadık diye okadar üzülüyordum iyi ki alamamışız yoksa deli olurdum heralde
nasıl bi düzen bu ya ilaç niyetine nasıl başka bişey satarlar...
insanların sağlığıyla nasıl oynarlar aklım almıyor
aynı siteden başka bi arkadaş 15 gün önce m-sureyi almış ve koyu renkmiş...
demekki bazen gerçeğini bazen sahtesini satıyorlar
allah onları bildiği gibi yapsın biz ne durumda o ilaçlara para bulmaya çalışıyoruz...
onlar bizim bu duygularımızı resmen sömürüyorlar...
içimden çok şey söylemek geliyor ama ben en iyisi susayım...........................

ohh yaşasın yarın tatillll
valla canım bu huyumu değiştiremiyorum napıyım arar ararda geç arar ben aç kalırım
tam zamanında geldin canım

ayyybende çok korkuyorum işte iğneden inşallah ilaçlarla atlatırım çiçeğimm..
canımcım bizimkiler uykuya çok düşkün bıraksan hiç uyanmazlar..
uykularını alamadılarmı trip yapıyolar işte sen sıkma canını olur böyle şeyler.
huyunuda değiştir bebekim eşine kızıp yemek yememek olurmu hiç bak halsiz düşersin sonra..

hiç aç karnına evden çıkarmadım canım evdeyken anneside hazırlarmış ama bi dönemden sonra hazırlamamaya başlamış ben alıştırdım.
kahvaltısız çıkmazdı kahvaltı sofrasını görsen pazar kahvaltıları gibbi hazırlıyorum yesin diye ama geç kaldım diyip hep hızlı hızlı yer gider sanki kart basıyo işyerini o açıyo sonuçta ama işte işkolik olunca böyle oluyor.

hoşbulduk canım benim

canım çok geçmiş olsun bi kutulamadın hastalıktan...
inş en kısa zamanda şifa bulursun bebekimm

çok sağol canım benim.
sorma bi düzelemedim gitti yahuu...
barii sizler dikkat edin canlarım hasta falan olmayın havalar malumm...

canım kolay değil ki tedavi için çok para gidiyor...
belimizin bükülmesi çok normal...
rabbim hepimize güç kuvvet versin inş hayırlısıyla tedavimizi tamamlar bebişlerimize kavuşuruz

kız sen bide sabahları kalkamıyom diyorsun.
bu saate kadar nette ne işin var..
Allah iyiliğini versin emi...

diyorum ya akşam yatmak bilmiyorum sabahda uyanasım gelmiyor

canlarım ben çıkıyorum ıhlamur içip uyuyucam.
sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten

öyle valla canım akşam yatmak bilmedi bak deidm sabh geç kalkacaksın yat dedim tv izlemekten yatamadı sabahta böyle yaptı işte..

aman boş ver aç kalmaz orda yer bişeyler oturaydın bir güzel kendin yeseydin .

ohh yaşasın yarın tatillll
valla canım bu huyumu değiştiremiyorum napıyım arar ararda geç arar ben aç kalırım
tam zamanında geldin canım

tatill uyku dinlenme
diyorum ya bebekim bende aynı senin gibiyim hayatta ona kızınca bişey yemem
sadece en son tartıştığımızda hiç bozmadım istifimi bi güzel yedim
hatta oda inanamamış "sen bana kızınca hiç bişey yemezdin " diyor
ben de "bundan sonra böyle" dedim tabi yalan
o gün nasıl olduysa yedim ama kendime ben bile inanamadım kocişi çok iyi anlıyorum

çok sağol canım benim.
sorma bi düzelemedim gitti yahuu...
barii sizler dikkat edin canlarım hasta falan olmayın havalar malumm...

sen de dikkat et kendine bebekim atlatsan bile dikkatli ol tekrarlamasın yine

canlarım ben çıkıyorum ıhlamur içip uyuyucam.
sonra görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten

canım şifa olsun ıhlamurun hadi uyu tatlım öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…