Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eseslim eşime sperm testi sonucunu 1 hafta sonrasına veririz demişler.ama bunada şükür.

relax olmak her zman iyi ama işte malesef yapamıyorum bende
yapmaya çalışsam bile beceremiyorum sanırım

eseslim eşime sperm testi sonucunu 1 hafta sonrasına veririz demişler.ama bunada şükür.

iyi bari canım 15 günden 1 hafta iyidir.inşallah detaylı dedikleri gibi bakarlarda güzel sonuçlar çıkar canım.
kaan hocadan randevuyuda iptal etmezsiniz artık yetişir inşallah.

canım biz kısırlığa son diye bir siteden aldık yani bize Kaan hoca bu siteden alın diye birşey belirtmemiş siz söylediyse onu bilemem .kaan hoca'nın bir suçu yok ki satanlarda kabahat Allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın.Eşim mail gönderdi onlara siz güvenece verebiliyomusuz ilacın orjinal olduğuna dağir diye cevep yokkkk

relax olmak her zman iyi ama işte malesef yapamıyorum bende
yapmaya çalışsam bile beceremiyorum sanırım

yapı meselesi bebekimm insanın kötü huylarını değiştirmesi zor oluyor neyazıkki
buarada kocişinede kızdım senin huyunu bildiği halde neden aramıyor ben yedi yemeğimi diye

iyi bari canım 15 günden 1 hafta iyidir.inşallah detaylı dedikleri gibi bakarlarda güzel sonuçlar çıkar canım.
kaan hocadan randevuyuda iptal etmezsiniz artık yetişir inşallah.

evet bende randevüyü iptal etmeyiz diyordum sonucu gideceğimiz gün veriyorlar haftaya cuma yani oda öğleden sonra dediler.bi ihtimalde pazartesine kalabilirmiş.detaylı arayacaklarmış.eee biz öğleden sonra yola çıkmalıyız.en iyisimi biz randevüyü biraz daha erteleyelim.bu bile benim için büyük bi gelişme biliyosun.hayırlısı bakalım.

mrb sevalcim.öncelikle biz devlet hastanesıinde olduk doktor seçme şansınız yok o günkü kurada kim çıkarsa o girer dediler ; bayağı tedirgin olmuştuk çok şükür hiçbir sorun yaşamadık herşey normal gelişti.benim eşim 16ekimde hastaneye yatış yaptı 17sine kadar tüm tetkikler yapıldı 18 i sabahı 11de ameliyata girdi 12 de ameliyat başladı 15.30 da çıktı.gece 1e kadar yemek yasak narkozun etkisi anca geçer dediler (belden igneyle uyuşturulmuştu)eşim çok çaba harcadı Allah ondan razı olsun 1saate yürmeye başladı 2nci saattede annemin yaptığı gözlemeler bitmişti :) maşallah ağrı da yaşamadı sabah 8de taburcu olduk fakat benim eşim fırın personeli ısıya maruz kalmaması gerektiginden 20gün rapor aldık iyice dinlendi.dönemi güzel atlattık cinsel hayatımıza da 3 4gün içinde döndük herşey yolunda şimdilik umarım sizinde böyle olur.bizede doktorlar azosperme varikosel ameliyatının iyi gelme ihtimali yok dediler ama benim eşimin hormon tahlillerinin hepsi düzgün benim de aklıma varikoselden başka sebep gelmedi eşimde sagolsun destekledi ögrendikten 15gün sonra olduk ameliyatı.şimdi sıra sonuçlarda.hepimiz için hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır topiği takip edemiyorum güzel gelişmeler varmı tedaviler nasıl gidiyor inşlh herkes için herşeyin hayırlısı olur bizde kısmetse haftaya tahlil yaptıracağız tedavinin 1. ayı doluyor yaradan yardımcımız olur inşlh canlar...

geçmiş olsun canım inşallah sebep olur spermler döner gelir benim eşimde kaç yıl önce varikosel oldu hiç fark etmedi bazılarına faydası oluyor bazılarına faydasız.:26:

canım inş hayırlı haberler alırsınız haftaya...
sevalcim sizin randevunuz haftaya cuma değil miydi??

evet baharcım ayın 25 de randevümüz vardı ama sperm sonucu da 25 kasım.bi ihtimal sperm sonucunu 28 kasıma da verebiliriz dediler.haliyle biz de randevüyü gene erteliyecez.ama çok ertelemekte istemiyorum.şimdi kaan hocanın sekreterini aradım randevüyü ertelemeyelim burda tekrar sperm testi yapın diyo.eşime ben bunu teklif bile edemem.hayatta kabul etmez.bugün teste gittiğine bile inanamıyorum.bakalım nasıl sonuçlanacak.

bu arada m-sure denen ilacı madem bu topikteki çoğumuzun alması gerekiyo bizde toplu şekilde hindistandan alan arkadaşımız bizim içinde aracı olsun bizde ordan getirtelim topluca olmaz mı?

yapı meselesi bebekimm insanın kötü huylarını değiştirmesi zor oluyor neyazıkki
buarada kocişinede kızdım senin huyunu bildiği halde neden aramıyor ben yedi yemeğimi diye

işleri çoktur ondan aramamıştır hep aramaya çalışmıştır bişeyler engel olmuştur öyle der gelince
amann napıyım ya aramazsa aramasın.

meraba arkadaş kayıptın kaç gündür siz antalyadamıydınız nerde tahlil yaptıracaksınız .

eşin sana doktorların dilinde konuşmuş canım bizede doktorlar aynen sayıyı sıfır göstermez sadece azaltır demişti ama diyorum ya hormonlar normal geriye doğuştan olması dışında bir tek bu ihtimal kalıyordu bunuda ameliyat olmadan anlayamazdık ve olduk.Doktorlarda siz bilirsiniz aklınızda kalmasın madem küçük bi operasyon dediler ve olduk.Süraç gibi sonuçlarda iyi geçer diye umuyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi ALLAH a kaldı.Hakkımızda hayırlısı.

anladım canım tabi ertelemek gerekecek bu durumda olsun tabiki dediğin gibi bu da bir gelişme 2 gün sonra olsun adam akıllı olsun.
hayırlısı olsun inşallah canım

merhaba canım hoşgeldin
canım topiğimiz dün bi güzel haber daha aldı...
fbyildiz arkadaşımızın eşinde en son yapılan sperm testinde sperm sayısı 2000 miş
inş haftaya sizden de güzel haberler alırız

canım resmen sömürüyolar çok iyi araştırmak lazım işimiz kolay değil..ben araştırmacı gazeteci gibi oldum valla bu hastalıktan biz öğreneli tam 3,5 yıl oluyo kolay değil çalışıyoruz paramızı onlara yediriyoruz ama ne yapalım kolay değil hiçbirşey ben bu 3,5 yıl içinde toplamada 8.00 bin tl harcamışım daha da harciycam kolay değil yani ve elde 0 sonuçta yok

aynen sahte diyemezler sahtekarlar...........Ama tekrar belirtmek isterim Kaan hoca bize site ismi vermedi hemen o değerli Doktorumuzu karalamıyalım lütfen Kaan hoca çok değerli bir insan başımızın tacı nerden bilecek ki hem benim aldığım site mi acaba Kaan hocanın dediği site onu da kesinleştirelim.Biz artık şünu kabul edelim bizimhastalığımız nzor bir hastalık ve araştırmak çabalamak gerek..
hııı birde şu var bu ilaç sahteyse nasıl sağlık bakanlığı onay veriyo onuda anlamış değilim...
çok dikkatli olalım her konuda

geçmiş olsun canım inşallah sebep olur spermler döner gelir benim eşimde kaç yıl önce varikosel oldu hiç fark etmedi bazılarına faydası oluyor bazılarına faydasız.:26:

İNŞALLAH SONUÇ ALIRIZ CANIM BEN ÇOK İNANIYORUM HERŞEY DÜZELECEK BİZ ELİMİZDEN GELENİ İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA YAPIYORUZ GERİSİ RABBİMİN TAKTİRİ. ALLAH HEPİMİZE ŞİFA VERSİN. (sizin hormon tahlilleriniz nasıldı )

canım ikna edebilirsen öyle yaparsın...
edemezsende üsteleme sağlık olsun ertelersiniz siz d...
valla bilmiyorum ki leylak arkadaşımıza ilacı gönderen kişi böyle bişey yapmak ister mi :26:

işleri çoktur ondan aramamıştır hep aramaya çalışmıştır bişeyler engel olmuştur öyle der gelince
amann napıyım ya aramazsa aramasın.

bu erkekler böyle işte
kalk bebekim içime dert oldu zorla kendini birazcık da olsa bişeyler ye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…