hiç aç karnına evden çıkarmadım canım evdeyken anneside hazırlarmış ama bi dönemden sonra hazırlamamaya başlamış ben alıştırdım.
kahvaltısız çıkmazdı kahvaltı sofrasını görsen pazar kahvaltıları gibbi hazırlıyorum yesin diye ama geç kaldım diyip hep hızlı hızlı yer gider sanki kart basıyo işyerini o açıyo sonuçta ama işte işkolik olunca böyle oluyor.
tatilluyku dinlenme
diyorum ya bebekim bende aynı senin gibiyim hayatta ona kızınca bişey yemem
sadece en son tartıştığımızda hiç bozmadım istifimi bi güzel yedim
hatta oda inanamamış "sen bana kızınca hiç bişey yemezdin" diyor
ben de "bundan sonra böyle" dedim tabi yalan
o gün nasıl olduysa yedim ama kendime ben bile inanamadım kocişi çok iyi anlıyorum
eseslim eşime sperm testi sonucunu 1 hafta sonrasına veririz demişler.ama bunada şükür.
canım bildilendirdiğin için çok sağol...
ya ben anlamıyorum kime kızacağımı kime öfkeleneceğimi şaşırdım.şuanda sinirden çatlamak üzereyim.
bu ilacı aldığımız sitenin adresini kaan hoca verdi.peki güvenir olmayan bir sitenin adresini neden veriyo.
emin olmadığı bir ilacı neden kullandırıyo.hiç anlam veremiyorum.bırakın azodan kurtulmayı sağlığından olacak eşlerimiz.
şimdi kime kızsak kaan hocayamı yoksa bu ilacın pazarlamasını yapan şirketemi.
lanet olsun böyle insanlara...
leylakk canım siz arayacaksınız galiba siteyi.teekrar bizi haberdar edersin tatlım.
eğer gerçekten söylendiği gibiyse
ki öyledir muhakkak ozaman neyapacağımı çok iyi biliyorum....
relax olmak her zman iyi ama işte malesef yapamıyorum bende
yapmaya çalışsam bile beceremiyorum sanırım
eseslim eşime sperm testi sonucunu 1 hafta sonrasına veririz demişler.ama bunada şükür.
iyi bari canım 15 günden 1 hafta iyidir.inşallah detaylı dedikleri gibi bakarlarda güzel sonuçlar çıkar canım.
kaan hocadan randevuyuda iptal etmezsiniz artık yetişir inşallah.
sedacım mrb.benim eşimde de varikosel var.eşim ameliyattan çok korkuyo.biraz anlatırmısın ameliyatı.eşin kaç günde ayağa kalktı mesela.ben eşime belki varikoselden dolayı azospermsin diyorum.oda bana varikosel spermi sıfır göstermez az da olsa sperm sayım olurdu diyo.bu konuda bir bildgin varmı canım.
mrb sevalcim.öncelikle biz devlet hastanesıinde olduk doktor seçme şansınız yok o günkü kurada kim çıkarsa o girer dediler ; bayağı tedirgin olmuştukçok şükür hiçbir sorun yaşamadık herşey normal gelişti.benim eşim 16ekimde hastaneye yatış yaptı 17sine kadar tüm tetkikler yapıldı 18 i sabahı 11de ameliyata girdi 12 de ameliyat başladı 15.30 da çıktı.gece 1e kadar yemek yasak narkozun etkisi anca geçer dediler (belden igneyle uyuşturulmuştu)eşim çok çaba harcadı Allah ondan razı olsun 1saate yürmeye başladı 2nci saattede annemin yaptığı gözlemeler bitmişti :) maşallah ağrı da yaşamadı sabah 8de taburcu olduk fakat benim eşim fırın personeli ısıya maruz kalmaması gerektiginden 20gün rapor aldık iyice dinlendi.dönemi güzel atlattık cinsel hayatımıza da 3 4gün içinde döndük herşey yolunda şimdilik umarım sizinde böyle olur.bizede doktorlar azosperme varikosel ameliyatının iyi gelme ihtimali yok dediler ama benim eşimin hormon tahlillerinin hepsi düzgün benim de aklıma varikoselden başka sebep gelmedi eşimde sagolsun destekledi ögrendikten 15gün sonra olduk ameliyatı.şimdi sıra sonuçlarda.hepimiz için hayırlısı olsun.
canım inş hayırlı haberler alırsınız haftaya...
sevalcim sizin randevunuz haftaya cuma değil miydi??
yapı meselesi bebekimm insanın kötü huylarını değiştirmesi zor oluyor neyazıkki
buarada kocişinede kızdımsenin huyunu bildiği halde neden aramıyor ben yedi yemeğimi diye
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır topiği takip edemiyorum güzel gelişmeler varmı tedaviler nasıl gidiyor inşlh herkes için herşeyin hayırlısı olur bizde kısmetse haftaya tahlil yaptıracağız tedavinin 1. ayı doluyor yaradan yardımcımız olur inşlh canlar...
evet bende randevüyü iptal etmeyiz diyordum sonucu gideceğimiz gün veriyorlar haftaya cuma yani oda öğleden sonra dediler.bi ihtimalde pazartesine kalabilirmiş.detaylı arayacaklarmış.eee biz öğleden sonra yola çıkmalıyız.en iyisimi biz randevüyü biraz daha erteleyelim.bu bile benim için büyük bi gelişme biliyosun.hayırlısı bakalım.
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır topiği takip edemiyorum güzel gelişmeler varmı tedaviler nasıl gidiyor inşlh herkes için herşeyin hayırlısı olur bizde kısmetse haftaya tahlil yaptıracağız tedavinin 1. ayı doluyor yaradan yardımcımız olur inşlh canlar...
canım resmen sömürüyolar çok iyi araştırmak lazım işimiz kolay değil..ben araştırmacı gazeteci gibi oldum valla bu hastalıktan biz öğreneli tam 3,5 yıl oluyo kolay değil çalışıyoruz paramızı onlara yediriyoruz ama ne yapalım kolay değil hiçbirşey ben bu 3,5 yıl içinde toplamada 8.00 bin tl harcamışım daha da harciycam kolay değil yani ve elde 0 sonuçta yokahhh canım ya çok saol bizi haberdar ettiğin için...
bende m-sureyi alamadık diye okadar üzülüyordum iyi ki alamamışız yoksa deli olurdum heralde
nasıl bi düzen bu ya ilaç niyetine nasıl başka bişey satarlar...
insanların sağlığıyla nasıl oynarlar aklım almıyor
aynı siteden başka bi arkadaş 15 gün önce m-sureyi almış ve koyu renkmiş...
demekki bazen gerçeğini bazen sahtesini satıyorlar
allah onları bildiği gibi yapsın biz ne durumda o ilaçlara para bulmaya çalışıyoruz...
onlar bizim bu duygularımızı resmen sömürüyorlar...
içimden çok şey söylemek geliyor ama ben en iyisi susayım...........................
görüyormusunuzresmen sahtekarlık millet ne ümütlerle kullanıyor bunu büssürü para verip onlar için önemlimi degil onlar para kazanmaları önemli uyanık olun arkadaşlar bütün ürünlerin sahtesi var aslının kahverengi olması mantıklı çünkü koyulan otlar bitkiseller hangisi beyaz mevsimine göre renk degişirmiş koca bir yalan ne dicekler sahtemi dicekler.
aynen sahte diyemezler sahtekarlar...........canım bende anlam veremiyorum bu kaan hocanın niye çokta emin olmadıgı ilacı herkeze vermesini demek sitenin adresini hoca verdi bu işte bi dümen dünüyor olabilir ama bilemem bizede yazmıştı aktarız filan şuları kullanıyoruz diyince geri sildi onu ya bunlar anlar yemezlermi dedi kimbilir bu kaan hocaya bazen çok güveniyorum bazen şeyim kırılıyor yoksa gene yanlış yerdemiyiz dediğim oluyor kime güvenicez proffosör diyoruz ne bileyim inşallah yanılırım.
çok dikkatli olalım her konudahııı birde şu var bu ilaç sahteyse nasıl sağlık bakanlığı onay veriyo onuda anlamış değilim...
geçmiş olsun canım inşallah sebep olur spermler döner gelir benim eşimde kaç yıl önce varikosel oldu hiç fark etmedi bazılarına faydası oluyor bazılarına faydasız.:26:
evet baharcım ayın 25 de randevümüz vardı ama sperm sonucu da 25 kasım.bi ihtimal sperm sonucunu 28 kasıma da verebiliriz dediler.haliyle biz de randevüyü gene erteliyecez.ama çok ertelemekte istemiyorum.şimdi kaan hocanın sekreterini aradım randevüyü ertelemeyelim burda tekrar sperm testi yapın diyo.eşime ben bunu teklif bile edemem.hayatta kabul etmez.bugün teste gittiğine bile inanamıyorum.bakalım nasıl sonuçlanacak.
bu arada m-sure denen ilacı madem bu topikteki çoğumuzun alması gerekiyo bizde toplu şekilde hindistandan alan arkadaşımız bizim içinde aracı olsun bizde ordan getirtelim topluca olmaz mı?
işleri çoktur ondan aramamıştır hep aramaya çalışmıştır bişeyler engel olmuştur öyle der gelince
amann napıyım ya aramazsa aramasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?