Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizim hormonlar bozuk biraz bide bizim azo sebebimiz esas inmemiş tessisler sebebide belli belki sizinki başka oldugu için sonuçta başka olur .

canım size kim göndermişti bu ilacı??
eğer bizler istesek bizede yardımcı olabilir mi??
madem böyle bi tezatlık var kesin olan yerden almak isteriz...
biçok arkadaşımız bu ilacı kullanıyor...

sedacım teşekkür ederim meilin için.çok açıklayıcı yazmışsın canım ama anlamadığım bi nokta var.''bize doktorlar azosperme varikosel ameliyatının iyi gelme ihtimali yok dediler'' demişsin.ozaman niye ameliyat oldunuz ki?benim düşüncemde şu evet varikosel azosperm olmaya sebep değil ama sperm sayısını azaltmaya sebep bence.

canım ikna edebilirsen öyle yaparsın...
edemezsende üsteleme sağlık olsun ertelersiniz siz d...
valla bilmiyorum ki leylak arkadaşımıza ilacı gönderen kişi böyle bişey yapmak ister mi :26:

yapsın ya bu güzelliği bize.bizde ona dua ederiz.banka hesap numarasına parayı da havale ederiz falan filan işte.yada türkiyede de güvenebileceğimiz bi yer varsa hepimiz ordan isteyelim.bide rengi beyaz olursa kabul etmeyip iyade etme hakkımız yokmuki.

insallah canım sagolasın.Rabbim hepize şifa versin.

canım hmtzl arkadaşımız rengi farklı geldiği için iade etmişlerdi...
inş leylak'ın arkadaşı bize yardım eder...

inşallah inancın doğrultusunda sonuçlar alırsınız.rabbim yardımcınız olsun inş.hepimizin olsun inş.

Rica ederim canım ne demek yeter ki faydam olsun.Bizde enson 2canlı 2cansız sperme raslandı ve ben bunun devemının gelcegine inanıyorum doktorlar ne kadar umutsuz konuşsada ve benim eşimde 4 evresindeydi çok ilerlemiş durumdaydı ve ben izmirde 3tane devlet hastanesi gezdim eşimle deneyin belki çıkış olur diyende oldu olmaz diyende oldu ve denemeden anlayamayız diyende sen napardın bu durumda tatlım.... İLERDE KEŞKE DEMEK İSTEMEDİM ACABA AMELİYAT OLSAAYDI DÜZELİRMİYDİ düşüncesini atmak istedim beynimden bide diyorum ya inanıyorum ben bu nasıl anlatılır bilemiyorm ama.

bizim hormonlar bozuk biraz bide bizim azo sebebimiz esas inmemiş tessisler sebebide belli belki sizinki başka oldugu için sonuçta başka olur .

HMMM bu inmemiş testis nedir canım hiç duymadımBizede ya doğuştan ya da varikoselden demişti ameliyat oldugumuz hastane bakalım her doktordan ayrı seyler duyduk nasip kısmet bundan ötesi...

inşallah canım haftaya olan testinzde bol bol spermleriniz çıkar.
bizde mutlu olurz inşallah.

eseslim hala bişey yemedim deme sakın.lütfen kalk bişeyler ya.eşin bu saate kadar açmı bekledi sanıyosun.sen kendini cezalandırıyon ama.

oda yedim diyince bende bisküvi yiyiorum şimdi canım sabah beri ilk defa bişi yedim
şimdi bişler yersem akşam yiyemem
aradıda kendisi yemiş zaten çok sinirliydi bende yedim dedim yemedim desem sinirlenecek

bugün biraz erken gelecekmiş aradı şimdi canım yemiş o yemek öğlen yemiş banada yedin mi dedi sinirliydi acayip zaten belirtti bugün çok sinirliyim diye
bende yedim yedim dedim yoksa bide bana sinirlenirdi

ahhh bebekim ya bu saate kadar aç kaldın bide daha da sinirlenmesin diye ona söylemedin...
işte olan herzaman bize oluyor

ahhh bebekim ya bu saate kadar aç kaldın bide daha da sinirlenmesin diye ona söylemedin...
işte olan herzaman bize oluyor

aynen canım işte kadınlar böyle kendisinden her zamn fedakarlıklar yapıyorlar ben biraz abartıyorum galiba ama napalım sevdiğim için herşeyi yapıyorum.
stres yapmasın diye hep pohpohluyorum onu işte. ama tek bendende olmuyor işte stresi kendi buluyor zaten

anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum.çaresiz gibi görünen bi hastalıkta en küçük ayrıntı bile bizim için büyük umut ışığı oluyo ve sonucunu da yanlız allah biliyo.allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.bende eşimin varikosel ameliyatının olmasını istiyorum ama içimden.daha eşime ol bu ameliyatı demiş değilim.diyeceksede doktor desin.okadar çok korkuyorkiameliyattan anlatamam..buyüzden danıştım sana.allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…