İNŞALLAH SONUÇ ALIRIZ CANIM BEN ÇOK İNANIYORUM HERŞEY DÜZELECEK BİZ ELİMİZDEN GELENİ İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA YAPIYORUZ GERİSİ RABBİMİN TAKTİRİ. ALLAH HEPİMİZE ŞİFA VERSİN. (sizin hormon tahlilleriniz nasıldı )
canım resmen sömürüyolar çok iyi araştırmak lazım işimiz kolay değil..ben araştırmacı gazeteci gibi oldum valla bu hastalıktan biz öğreneli tam 3,5 yıl oluyo kolay değil çalışıyoruz paramızı onlara yediriyoruz ama ne yapalım kolay değil hiçbirşey ben bu 3,5 yıl içinde toplamada 8.00 bin tl harcamışım daha da harciycam kolay değil yani ve elde 0 sonuçta yok
mrb sevalcim.öncelikle biz devlet hastanesıinde olduk doktor seçme şansınız yok o günkü kurada kim çıkarsa o girer dediler ; bayağı tedirgin olmuştukçok şükür hiçbir sorun yaşamadık herşey normal gelişti.benim eşim 16ekimde hastaneye yatış yaptı 17sine kadar tüm tetkikler yapıldı 18 i sabahı 11de ameliyata girdi 12 de ameliyat başladı 15.30 da çıktı.gece 1e kadar yemek yasak narkozun etkisi anca geçer dediler (belden igneyle uyuşturulmuştu)eşim çok çaba harcadı Allah ondan razı olsun 1saate yürmeye başladı 2nci saattede annemin yaptığı gözlemeler bitmişti :) maşallah ağrı da yaşamadı sabah 8de taburcu olduk fakat benim eşim fırın personeli ısıya maruz kalmaması gerektiginden 20gün rapor aldık iyice dinlendi.dönemi güzel atlattık cinsel hayatımıza da 3 4gün içinde döndük herşey yolunda şimdilik umarım sizinde böyle olur.bizede doktorlar azosperme varikosel ameliyatının iyi gelme ihtimali yok dediler ama benim eşimin hormon tahlillerinin hepsi düzgün benim de aklıma varikoselden başka sebep gelmedi eşimde sagolsun destekledi ögrendikten 15gün sonra olduk ameliyatı.şimdi sıra sonuçlarda.hepimiz için hayırlısı olsun.
bu erkekler böyle işte
kalk bebekim içime dert oldu zorla kendini birazcık da olsa bişeyler ye :26:
canım ikna edebilirsen öyle yaparsın...
edemezsende üsteleme sağlık olsun ertelersiniz siz d...
valla bilmiyorum ki leylak arkadaşımıza ilacı gönderen kişi böyle bişey yapmak ister mi :26:
canım allaha şükür benim kociş herşeyi yiyor...
macunları, kürleri, ilaçları vs. herşeyi düzenli kullanıyor...
sorun bende bi kere unutsa başının etini yiyorum benimde elimde değil işte
allah sana da sabır versin inş eşin en kısa zamanda şifa bulur...
geçmiş olsun canım daha çok yeniymiş inş güzel haberler alırsınız en kısa zamanda...
inş kaan hocaya gitmenize gerek kalmaz ve bol bol spermleriniz çıkar...
eğer olmazsada artık bi çaresine bakarsınız kaan hocaya gidebeilmek için bi imkan yaratın...
pişman olmayacaksınız gittiğinize...
canım dondurma işlemi hakkında biz de bişey bilmiyoruz...
daha aramadık merkezi öğrenince yazarım...
yok be canım hiç bişey canım istemiyor su içiyorum heralde ondanda iştah kalmadı.
artık akşama yerim
yok be canım hiç bişey canım istemiyor su içiyorum heralde ondanda iştah kalmadı.
artık akşama yerim
yapsın ya bu güzelliği bize.bizde ona dua ederiz.banka hesap numarasına parayı da havale ederiz falan filan işte.yada türkiyede de güvenebileceğimiz bi yer varsa hepimiz ordan isteyelim.bide rengi beyaz olursa kabul etmeyip iyade etme hakkımız yokmuki.
eşin sana doktorların dilinde konuşmuş canım bizede doktorlar aynen sayıyı sıfır göstermez sadece azaltır demiştiama diyorum ya hormonlar normal geriye doğuştan olması dışında bir tek bu ihtimal kalıyordu bunuda ameliyat olmadan anlayamazdık ve olduk.Doktorlarda siz bilirsiniz aklınızda kalmasın madem küçük bi operasyon dediler ve olduk.Süraç gibi sonuçlarda iyi geçer diye umuyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi ALLAH a kaldı.Hakkımızda hayırlısı.
sedacım teşekkür ederim meilin için.çok açıklayıcı yazmışsın canım ama anlamadığım bi nokta var.''bize doktorlar azosperme varikosel ameliyatının iyi gelme ihtimali yok dediler'' demişsin.ozaman niye ameliyat oldunuz ki?benim düşüncemde şu evet varikosel azosperm olmaya sebep değil ama sperm sayısını azaltmaya sebep bence.
bizim hormonlar bozuk biraz bide bizim azo sebebimiz esas inmemiş tessisler sebebide belli belki sizinki başka oldugu için sonuçta başka olur .
inşallah inancın doğrultusunda sonuçlar alırsınız.rabbim yardımcınız olsun inş.hepimizin olsun inş.
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır topiği takip edemiyorum güzel gelişmeler varmı tedaviler nasıl gidiyor inşlh herkes için herşeyin hayırlısı olur bizde kısmetse haftaya tahlil yaptıracağız tedavinin 1. ayı doluyor yaradan yardımcımız olur inşlh canlar...
kıyamam bebekimee bari akşam geç gelmese...
eseslim hala bişey yemedim deme sakın.lütfen kalk bişeyler ya.eşin bu saate kadar açmı bekledi sanıyosun.sen kendini cezalandırıyon ama.
bugün biraz erken gelecekmiş aradı şimdi canım yemiş o yemek öğlen yemiş banada yedin mi dedi sinirliydi acayip zaten belirtti bugün çok sinirliyim diye
bende yedim yedim dedim yoksa bide bana sinirlenirdi
ahhh bebekim ya bu saate kadar aç kaldın bide daha da sinirlenmesin diye ona söylemedin...
işte olan herzaman bize oluyor
Rica ederim canım ne demek yeter ki faydam olsun.Bizde enson 2canlı 2cansız sperme raslandı ve ben bunun devemının gelcegine inanıyorum doktorlar ne kadar umutsuz konuşsada ve benim eşimde 4 evresindeydi çok ilerlemiş durumdaydı ve ben izmirde 3tane devlet hastanesi gezdim eşimle deneyin belki çıkış olur diyende oldu olmaz diyende oldu ve denemeden anlayamayız diyende sen napardın bu durumda tatlım.... İLERDE KEŞKE DEMEK İSTEMEDİM ACABA AMELİYAT OLSAAYDI DÜZELİRMİYDİ düşüncesini atmak istedim beynimden bide diyorum ya inanıyorum ben bu nasıl anlatılır bilemiyorm ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?