sevalcim canım özelden henüz yazamıyorum 100msja ulasamadım henuz
ben geldimk
oşa koşa geldim kendimi buraya attım bu mutluluğu sizinle paylaşmam lazım sperm sonucumuz bugün belli oldu arkadaşlar kağıtta gördüğümüz o 0 ların yerini şimdi az da olsa rakam aldı allahıma şükürler olsun.....
kağıdı aldığımda ilk aklımdan siz geldiniz rabbim bu mutlululuğu diğer kardeşlerime de yaşat dedim.
2 aydır endol ve 1 aydır da trental alıyorduk.
bunun dışında bitkiseller ve vitamin destekleri işte allahıma şükürler olsun ki total sayımız 2000 çıktı hatta 6.8 bin diyor da konsantrasyon sanırım yıkama sonrası oluyor emin değilim 2000 çıktı 1 ml. de
tabi morfolojiye bakılmamış doktor hareketli değil dedi... ölü mü dedim onu bilemeyiz dedi ben de tam anlamadım kafam karıştı biraz. sonuçta yaşayan insanı düşün nefes almasa ölü mü olur nefes alırsa yaşadığını anlarsın nefes almasa o an bilemezsin ölümü dedi bunlar da hareket yok dedi.
neyse işte ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe hemen başlarım diyor. hareketli değillerse verdiği testte ameliyata geçeriz yumurta toplamada falan filan dedi....
herneyse kafa karıştırmayayım haraket olsa da olmasa da sperm çıkışımız oldu allahıma şükür binlerce.... 2 bin hem de...
inşallah o hareket de artacak hareket artması için neler yapmamız lazım biraz da onu araştırayım...
rabbim herkese yaşatsın inşallah dilerim sizler de görmeye başlarsınız...
allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın... allhım hepinizden razı olsun sizlerden de çok şeyler öğreniyorum uyguluyorum. iyi ki varsınız.... hemen koşup size yazdım canlarım hepinizi seviyorum.... allahım yardımcımız olsun
anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum.çaresiz gibi görünen bi hastalıkta en küçük ayrıntı bile bizim için büyük umut ışığı oluyo ve sonucunu da yanlız allah biliyo.allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.bende eşimin varikosel ameliyatının olmasını istiyorum ama içimden.daha eşime ol bu ameliyatı demiş değilim.diyeceksede doktor desin.okadar çok korkuyorkiameliyattan anlatamam..buyüzden danıştım sana.allah razı olsun.
arkadaslar bırsey soracagım sperm sayısı sıfır olup sayısı 2000 e ılasan arkadasa cok sasırdım ve mutlu oldum.bu ne buyuk bı basarı boleee.bu nasıl olmus fıkrı olaan varsa yazar mı
olsun canım.özelden atmamın sebebi olurda geçmişi okuyamazssın diye attım.buarada bende ilk özel mesajımı sana attım.bende yeni ulaştım 100
allah ol demiş ve olmuş canım.şimdi sıra bizde inş.
oda yedim diyince bende bisküvi yiyiorum şimdi canım sabah beri ilk defa bişi yedim
şimdi bişler yersem akşam yiyemem
aradıda kendisi yemiş zaten çok sinirliydi bende yedim dedim yemedim desem sinirlenecek
AMİNNN. ama merak ettiğim özel bi ilaç ve kür yardımsız mı olmus
ay canım ya.yazık sana.deme sakın ben bişeyler yemedim diye ozaman.güzel güzel barışın akşama.bu hareketin hep eşine olan sevginden ama anlamayabilirler çünkü çoğu zaman onlarla aynı frekansta buluşamıyoruz.
aradan zamn geçsin ben güzel güzel söylerim sonra oda pişman olur tabi
kıyamıyorum napıyım oda sinirden işte bide uykusuzluktan sanırım işte sinirlendi geçer siinri zaten çok sürdüremez.
yok canım ya bayağı bi bitkisel takviye yapmış eşine.ilaçları da vardı yanlış hatırlamıyorsam.hatırladığım kadarıyla eşine kullandığı bitkisel ürünleri yazayım:
aç karnına bal,polen arısütü
ısırgan otu,fındık,keçiboynuzu,
bukadar aklıma gelen.oda yazar zaten yazını görünce.
sinirinden demişken canım guatır aşırı sinir yapar biliyonmu.eşinin siniri guatır yüzündendir.ama çabukta geçer sinirleri.bi karadenizli olarak ve ailemde çok guatır olduğundan biliyorum.sana güveniyorum
akşama eşinle güzel vakit geçireceksin.
sagol canm.bende de guatr baslangıcı var ve ben bu ara delı gıbı sınırlenıorum durduk yere daralıyorum bagırıp cagırıorum bogazlı kazak bıle bunaltıo guatr bunu yapar mı yoksa sınırsel mı sence
evet canım ya guatr aşıırı sinir yapıyormuş ama dediğin gibi çabuk geçiyor eskidende öyleydi ama guatr olmadan da.
evet evt sakinleştirim ben onu
aynen canım işte kadınlar böyle kendisinden her zamn fedakarlıklar yapıyorlar ben biraz abartıyorum galiba ama napalım sevdiğim için herşeyi yapıyorum.
stres yapmasın diye hep pohpohluyorum onu işte. ama tek bendende olmuyor işte stresi kendi buluyor zaten
çok haklısın bebekimm biz nekadar üstlerine düşsekte onlar dışarıda buluyorlar stresi
benim kociş de öyleşirketlerinde bazı problemler var herşeyi kafasına takıyor...
rabbim eşlerimize şifa versin bebişlerimize kavuşalımben başka bişey istemiyorum...
evet hayatım malesef öyle evde ne kadar iyi tutmaya çalışsak bi yerlerde buluyorlar stresi herşeyin başıda stres....
aminnn canım şifa bulsunlar inşallahh.
kociş 1 saat sonra gelecekmiş ama dışarı çıkacak canım biliyormusun toplantısı varmış en azından yemeğe gelecek bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?