- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
merhaba kızlar
neler yapıyorsunuz
Herkese merhaba arkadaşlar uzun biiiii aradan sonra burdayım çok şükür özledim valla çoook şimdi geçmişi okuycam ama ilk önce size bi merhaba demek istedim epey uzun sürücek geçmişi okumak ama bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum
kımse yok mu yaaaaa
herkes hurremı mı syıre kactı
merhaba kızlar
neler yapıyorsunuz
aslm cnm hg saol iyidir senden naber
hayat paylaşınca güzel la la la lalala
paylaşıp çoğalınca güzel la la la lalalalalala
arkadaşlar kimse yook.
herkes facebookdamı yoksa.
ama olmazkiiiiiii.
eğer öyleyse herkesin facebooku yok sadece face olanlarmı bişeyler paylaşacak.
neyse herkes kendine iyi baksın hşçakalın..
yok valla canım benim facem fln. geldikçe yazıyorum ben. eşimle az işlerimiz vardı hallettim ancak geldim
yok canım çagırasın yoksa kimseyi illaki gerek degil bende götürmemiştim kimseyi ilkinde eşimle beraber aynı anda olduk önce benden yumurtayı topladılar arkasından onu aldılar amaliyathaneye oda çıktı tese bittikten sonra yan yana aynı odada yatmıştık serum bitince kalktık araba tuttuk geldiydik eşimle ikincidede eşimi önce akşam üstü tese yapmışlardı bulunamadı benim yumurtalar sabahına toplanması gerekti eşim amaliyatlı olunca gelmediydi ben kendim gittim toplamışlardı serum bitti giyindim dolmuşa bindim eve gittiydim tabi orda aglama krizlerine girmiştim sperm bulunamadı diye o morel bozukluyla acıyan yerlerim gözüme gelmemişti bile yani demek istediğim şart degil yanında kimse olması zaten yatagına getirip yatırıyorlar çabuk uyanılıyor biraz agrı oluyor haliyle oda okadar çok degil kalkıp giyene biliniyor sen bakma herkeze bazısın canı çok kiymetlidir nazikliğinden yanında birini getiriyor nasıl rahat etçeksen öyle yap.
tşk ederim kızlar destek için... bakıcaz başımızın çaresine belkide kayınvaldemi çağırırız belli olmaz ama ben kendime güveniyorum hallederim ben bu işi)) büyük konuşmuş gibi oldum yinede insan yanında biri olsun ister tabikide. ben eşime yardımcı olamamaktan korkuyorum o ameliyattan çok korkuyor ona destek olmak isterim o an tek sıkıntım o açıkcası.. inş emeklerimiz boşa çıkmaz sperm bulunur. bulunmazsa eşim benden çok üzülür bunuda biliyorum ağlama krizlerim her zmn var olan şeyler ))) herşey bi,zim için nasip kısmet artık olmazsada kendimi çok yıpratmamaya çalışıcam elimizden geleni yapıyoruz sonuçta
selam arkadaşlar ,nedesem ne yapsam bilmiyorum .eşim azospermi büyük bir umutla 1 hafta önce eşim mikro tese oldu
hiç beklemediğim haberi aldık testislerinde sperm yok ,sperm kanalları gelişmemiş denildi .çok üzülüryorum ,bunalıyorum
bakıyorumki sizler nekadar güzel toparlanmışsınız bende artık canlanmak istiyorum hiç ümiditte yok ki , aranızda 2. mikro teseyi yapıpta sperm elde eden varmı .her yerde araştırma yapıyorum son çare o kök hücre onunda çıkacağına inanmıyorum artık .allahtan ümit kesilmez biliyorum ama sabır işte rabbim eyler güzel eyler cnm kocam için herşeyi yaparım onunda üzülmesini istemiyorum off arkadarşlar nolur beni motive edin lütfen yaşım 22 eşiminde 33
benide tüp bebeğe hazırladılar 14 tane yumurtam oldu ama nasip olmadı toplanmak kasıklarım ağırdıkça bana ogünü hatırlatıyor
bende iyiyim cnm saol
yaa ilaç da kullanıyorum ama bir türlü rengli olamadım
doktora gitcez. hadi bir de 4.günü pazara denk gelirse ne olcak . kafam karıstı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?