Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldinn canımm evet bayabi zamn alacak okuman

kımse yok mu yaaaaa
herkes hurremı mı syıre kactı

ben burdayım canım hemde misafirim var hemde burdan yetişmeye çalışıyorum
nasılsın canım ?

hayat paylaşınca güzel la la la lalala
paylaşıp çoğalınca güzel la la la lalalalalala

arkadaşlar kimse yook.
herkes facebookdamı yoksa.
ama olmazkiiiiiii.
eğer öyleyse herkesin facebooku yok sadece face olanlarmı bişeyler paylaşacak.
neyse herkes kendine iyi baksın hşçakalın..

arkadaşlar kimse yook.
herkes facebookdamı yoksa.
ama olmazkiiiiiii.
eğer öyleyse herkesin facebooku yok sadece face olanlarmı bişeyler paylaşacak.
neyse herkes kendine iyi baksın hşçakalın..

yok valla canım benim facem fln. geldikçe yazıyorum ben. eşimle az işlerimiz vardı hallettim ancak geldim

yok valla canım benim facem fln. geldikçe yazıyorum ben. eşimle az işlerimiz vardı hallettim ancak geldim

hoşgeldin canım.
bende çıkıyordum artık.
kimsecikler yok napiyim...
biraz oyalandım işte şimdide uyku bastı çıkıp uyuyayım bari..
tabii uyuyabilirsem...
kendine iyi bak tatlım görüşürüz yine

tşk ederim kızlar destek için... bakıcaz başımızın çaresine belkide kayınvaldemi çağırırız belli olmaz ama ben kendime güveniyorum hallederim ben bu işi )) büyük konuşmuş gibi oldum yinede insan yanında biri olsun ister tabikide. ben eşime yardımcı olamamaktan korkuyorum o ameliyattan çok korkuyor ona destek olmak isterim o an tek sıkıntım o açıkcası.. inş emeklerimiz boşa çıkmaz sperm bulunur. bulunmazsa eşim benden çok üzülür bunuda biliyorum ağlama krizlerim her zmn var olan şeyler ))) herşey bi,zim için nasip kısmet artık olmazsada kendimi çok yıpratmamaya çalışıcam elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

slm cnm eşin ne ameliyatı olcak. benim eşimde mikrotese olcak da merak ettim sizin sorun da mı azosperm??

seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumu yaşadım. benim yumurtalarım toplanmak üzereyken eşime tese yapıldı ve sperm bulunamadı. bana durumu söyleyen görevli hemşire nerdeyse ağlayacaktı bense herşey Allahtan sağlık olsun dedim eşimin yanına gittim boylu boyunca yatakta uzanmış kımıldamıyordu bana baktı kafasını çevirdi hiç bişey demedim iyi ol dedim sonrasında kabullenmiştik ertesi gün hemen çocuk esirgeme kurumuna başvurduk. Şuan ordan haber bekliyoruz. allahtan umut kesilmezmiş sonrasında Kaan hoca ile tanıştık 6 ayda çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ilaçlar verdi. üzülme tek bir doktorun lafıylada gemileri batırma bzi öyle yapmıştık hataymış. canım benim yaşın çok küçük eşininkide öyle... Kaan hocayla bir görüşün derim. burda bir çoğumuzun doktoru Kaan Aydos.

bende iyiyim cnm saol
yaa ilaç da kullanıyorum ama bir türlü rengli olamadım
doktora gitcez. hadi bir de 4.günü pazara denk gelirse ne olcak . kafam karıstı iyice

iğneye başlayacağın için birşey farketmez ben iğnelerimi kendim vurmuştum. doktor hazırlayıp bana vermişti dozajını ayarlayıp karnımdan vuruyordum -. onun için pazar olmuş olmamış takma kafana :))) sakin ve istekli ol. herşey iyi gider inşallah iyi haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…