biz zaten özele gitmiyoruz fakültede tedavi görüyoruz. kayınvalidemlere gelince biz işlerimiz halledelim mecbur verecekler parayı. eşime de dedim biz baslayalım devamını onlar düşünsün diye. 10 senelik evliyiz daha ne kadar beklicez o kadar emek verdim ben onlara. hastayken bile yardımına kostum . diğer gelini süs biberi gibi giyinip süslenip gelirken ben amlele gibi temizliğine koştum. ne düğünde ne evlendikten sonra bi esyasını istemedim onlardan . bu kadarını hakettiğimi düşünüyorum ve de bu karsılık çok zoruma gidiyor(
öyle haklısın ki... bencede başlayın kayınvaliden öyle der ama sana değilse bile oğluna kıyamaz bence. demekki çok verici olmamak lazım mış. yinede iyiliğinden esirgeme tatlım Allah görüyor herşeyi. yani şuan elimden gelese gelip o kayınvalidenin ağzını yüzünü şöyle bir ovalamak istiyorum ama ahh ahh. diğer gelinden torunu var mı? onun için mi bu tavrı acaba...torun özlemi yoksa. bizde her iki tarafında torunu yok ailelerimiz gözümüzün içine bakıyor ama yapacak bişi yok işte. çok özel olacak ama bir şey soracağım evlat edinmeyi düşündünüz mü hiç?
eltimler düşünmüyorlar suan çocuk fln. ama görümcemin bi kızı bi oğlu var. görümcemde çok zengin ama faydası yok işte. çocugu var onun bizi anlayamaz ki. evletlık düşündük ama dini yönden sakıncalı fln dediler kız olursa eşine erkek olursa sana haram olur fln dediler . bir de hiç tedavi görmedik 10 senedir. o yüzden üstüne de düşmedik evlatlık edinmenin :)
anlıyorum. İnanç meselesi tabi aynı şeyleri bizde düşündük Ankara müftüğünü aramıştık hatta başvurmadan önce :) Allah kalbinizi bilir merak etmeyin demişlerdi içimiz rahattı zaten o maneviyat çok başka birşey. haklısın çocuğu olan olmayanı pek anlamıyor merak etme iyi şeyler olacak inşallah.
sen yatmayı düşünmüyorsun sanırım kız saat kaç olmuş hadi yatalım :)))
uykum gelmiyor ki:)) yasın kaç demiiştim görmedin sanırım:)) hadi sen yat cnm yarın görüşürüz inş
ah canım görmedim sorunu ben 35 yaşındayım 7 yıldır evliyim. :)) sabah kaçta kalkıyosunda uykun gelmiyor bakim hııııı :)
öğlen 1 de uyanıyoruz eşimde izinli ya kalkma sorunu yok
günaydın canlar
ben yine okul yolcusu
ben gelene kadar biyere kaybolmayın ona göre
hepinizi çok seviyorum
arkadaşlar kimse yook.
herkes facebookdamı yoksa.
ama olmazkiiiiiii.
eğer öyleyse herkesin facebooku yok sadece face olanlarmı bişeyler paylaşacak.
neyse herkes kendine iyi baksın hşçakalın..
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK-------------------------------------- 1 meryem
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------2 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
bebekimmmm biz net başında olsak sadece face mi açık olur aşkolsun
daha öncede söyledim biz faceyi birbirimizi daha yakından tanıyalım diye istedik...
aynı daha önce seninle msn adreslerimizi aldığımız gibi...
orda sohbet falan etmiyoruz neden böyle alınganlık yapıyorsun bebekimmm
buranın tadı hiçbiyerde bulunur mu canımın içi
dün ben kocişe kızdım yatak odasına gittim şarkı dinledim gitmedim yanına
normalde hürremi izler bitince dönerdim topiğe...
ama kocişe küstüm diye almadım pcyi yanıma
durum bundan ibaret bebekimmm biz sizden vazgeçemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?