iyi gunler canlarim nasilsiniz?ya kizlar aklima birsey takilmis yine meni azligi neden olur acaba?yanlis anlamayin ama acaba butun azolulardada meni mikdari azmi oluyor acaba?
slm kızlar nasılsınız bakalıminş bu sefer simgeyi tutturmusumdur
merhaba canım
meni azlığı neden bilmiyorum ama azlık oluncada sperm çıkmıyormuş bu azoda etkili olduğunu duymuştum.
benim eşimin meni miktarı değişiyor her zoluda aynı değildir ama genelde normal seviyelerde ama stresli filan olursa bu miktar düşüyor.
merhaba canım iyim sen naıslsın ?
eevt simgeleri öğrenmişsin
canlarım nasılsınız bakalım bugün
bugün kaynattınız mı ben bi kontrol edeyim
eselim,cok tesekkur ederim.cvb yazdigin icin.
bende iyiyim cnm saol
ilacım yarın son. bitiyor ama ben hala rengli olmadım merakla onu bekliyorum
yaa arkadaslar yumurta toplama işleminde anestezi veriyolar mı? ameliyt gibi bişey seklinde okudum biraz korktum açıkcası
canlarım nasılsınız bakalım bugün
bugün kaynattınız mı ben bi kontrol edeyim
canım benim ben tek seni kastederek konuşmadım.
bence sen biraz fazla alınganlık yaptın tabiki faceden de msndende görüşeceksiniz.
tabii buna ben karar vermiycem benim aklıma gelmedi doğrusu baktım bir arkadaş face falan diyince.
arkadaş yazınca bende topikde yazışdılar herhalde face muhabbeti oldu galiba dedim.
bende facede vakit geçiriyorsunuz diye düşündüm.
senin dediğin kadarda alınganlık yapmadım baharım.
neyse çok önemli bir mevzu değil zaten.
görüşürüz canım
günaydın canım.bende işe gelir gelmez girdim topiğe.geçmişi okuyodum ki seni gördüm.kolay gelsin sana.
hg cnmnapalım bekliyoruz öyle zaman geçiriyoruz
bugün kimsecikler yoktu canım
bende senin gelmeni bekliyordum
iyim canım sen naıslsın ?
ben işlerimi haletim akşam 5 de kocişle dr gitcez gözleri için randevu almış illa gösterecek doktora.
takıntı yaptı şişti diye aslında eskisi gibi değil ama taktı işte bi kere.
inş canım olursun olmazsın bakarsın hami,ş olursuneseslim evt cnm rengli olmak için kullanıyorum ama olamadım bir türlü . hayırlısı inş
şu dönemi bi atlatsaydık hayırlısıyla. belirsizlikler kötü beklemek kötü. uyku tutmuyor sabahlıyorum hergün elimde değil napayım en çok da ilaç sıkıntı veriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?