selam canlar
ne var ne yok herkesler iyi inşallah.... ben de oruçluyum bugün ama pembeler göründü ne güzel 6. günümdü muharrem ayı diye 10 gün tutacaktım nasip olmadı.... benim pembeler görününce üzüldüm yine ama kendi kendime de dedim ki ne bekliyordun ki azıcık sperm gördün diye hmeen hamile mi kalacaktın
sonracığıma benim topu topu 2 defa karşılaştığım o da hiç konuşmadık neredeyse desem yeridir ben selam veriyorum da o seslemiyor bana pekheh işte o hamile daha yeni ama sabah akşam kadının öğürtüleri hiç durmuyor sanırım çok kötü aş eriyor böyle bişey olamaz gecede aynı sabahtan beri zaten hiç durmadı habire kusuyor.... tabi bir yandan onun sesi gelince ben değişik oluyorum elimde değil
sonra kızıyorum kendimehayır sen kıskanç değilsin diyorum allah ona nasip etti sen üzülmeyeceksin diyorum ama işte.....
neyse öyle işte ben çok konuştum sanırm sizlerde havalar nasıl şekerlerim
bebekimmmm benim yaaa
bende yemeğimi hemen yiyip geçtim pcnin başına bebekim beni bekler diye
harbidende bugün pek uğrayan olmamış topiğe...
kocişin ilaçlara başladı bi süre sonra geçer şişliği...
ama onun içine sinsin boşver gidin bi gösterin bakalım...
bu arada sabah beni güldürdün allah iyiliğini versin senin emi
kız sen evde misafirler varken bile topikten vazgeçemiyor musun ??
arkadaşlara cevap vermişsin misafirler evde ama ben sizede yetişiyorum diye
hem okudum hem güldüm sabah bütün gün aklımdan çıkmadı
dün biz kocişle yemekte tartıştık oda bende devam etmedik...
bende kalktım yatak odasına gittim müzik dinledim 11e kadar...
habire yanıma geldi yok hürrem başladı, yok bende yanında durcam...
bende kovaladım ben yalnız kalmak istiyorum diye...
bütün gece kocişe inat yapıcam diye giremedim topiğe ama çatladım valla
sabah okudum bende geçmişi cervanın dediği gibi pek giren olmamış akşam...
bebekimmmm benim yaaa
bebekimmmm benim yaaa
selam canlar
ne var ne yok herkesler iyi inşallah.... ben de oruçluyum bugün ama pembeler göründü ne güzel 6. günümdü muharrem ayı diye 10 gün tutacaktım nasip olmadı.... benim pembeler görününce üzüldüm yine ama kendi kendime de dedim ki ne bekliyordun ki azıcık sperm gördün diye hmeen hamile mi kalacaktın
sonracığıma benim topu topu 2 defa karşılaştığım o da hiç konuşmadık neredeyse desem yeridir ben selam veriyorum da o seslemiyor bana pekheh işte o hamile daha yeni ama sabah akşam kadının öğürtüleri hiç durmuyor sanırım çok kötü aş eriyor böyle bişey olamaz gecede aynı sabahtan beri zaten hiç durmadı habire kusuyor.... tabi bir yandan onun sesi gelince ben değişik oluyorum elimde değil
sonra kızıyorum kendimehayır sen kıskanç değilsin diyorum allah ona nasip etti sen üzülmeyeceksin diyorum ama işte.....
sırf onun sesi bana gelmesin diye müzik açtım sesini de açtım nepayım ama yoksam bi değişik oluyorum ben
hiç sorma ya ben de gece 11 de girdim ondan önce midafirlerim vardı benimde anamm ne göreyimin cin top oynuyordu valla
allah alalh bu sessizlik hayra alamet dedim çıktım
ee naptınız siz barıştınız mı akşam biz de bozuktuk trip yaptım kocacığıma ama fazla dayanamazım :)
tutuklarını allah kabul etsin canım benim.selam canlar
öğürtüsünden etkileniyormusun canım seninde mi miden bulanıyor yani ?sırf onun sesi bana gelmesin diye müzik açtım sesini de açtım nepayım ama yoksam bi değişik oluyorum ben
eseslimcim şekerim senin isminin yanında neden + işareti var acaba:26:
canım benim üzülme bak aramızda en şanslılardan birisin sen...
eşinin sperm sayısı ne güzel arttı allahın izniyle daha da artacak...
normal yolla olmasa bile tüp bebekle bebişine kavuşacaksın
rabbim sana da nasip edecek anne olmayı inş
ve buradaki her arkadaşımıza
ve bana da
çok iyi yaptın canım benim dört gözle seni bekliyordum
öyle valla canım içine sinsin diye gidiyoruz dr göresim yok ama dr moral versin de inşallah bi daha takıntı yapmaz. sadece dr ların deidği ile morali yerine geliyor. tabi her dr da güvenmiyor 3-5 tane dr gitmesi laızm
valla kız dün öle oldu akşam kocişle misaifr oturdu bende topikde yazılanlara cvp verdim ama baktım kimse yok sonra bende çıktım .
niye kavga ettiniz kız kızıdrdımı seni yoksa enişte niye üzdü senii..
inşallahhhhh canım benim allahım arttırsın.... dua ederken ne diyorum biliyor musun
allahım spermlerimizi daha da arttır güç kuvvet hareket ver yarabbimmmm diyorum
ayy töbe estağfirullah biraz değişik bir dua ama napalım bizim buna ihtiyacımız var
sonra da diyorum ki allahım bizim gördüğümüz umut ışığını tüm arkadaşlarıma yaşat onlar da güzel gelişmelerle karşılaşsın diyorum öyle bi tek kendime de değil
tutuklarını allah kabul etsin canım benim.
valla bende bekliyorum bugün yarın olacam diye ama hep hayal ediyorum olmasam keşke diye. ama nerdeee sperm yokkiş neyine olmayayım diyorum bende.
ahh canım ahh sende öğürüsün merak etmekıskançlıktan değil bu canım bizde hamiş olmak istediğimizden oluyor. ama sende olacaksın birgün canım inşallah. senin gibi güzel bir kızın olacak
öğürtüsünden etkileniyormusun canım seninde mi miden bulanıyor yani ?
neyapıcan bebekimm içi içini yiyeceğine varsın dr dr gezsin
bebekimm iyi ki kimse yokmuş yoksa sen misafirleri başbaşa bırakıp bize yetişmeye çalışırdın
tam yemek yiyoruz ondan bundan alınıyor kızıyor falan bende kızdım yemedim oda yemedi...
hiç bişey demedim kalktım biraz işim vardı onları yaptım yattım yatağa açtım müziği ohhh
süper oldu valla oda kendi başına oturdu...
tek sıkıntım topiğe girememekti işte neyseki pek gelen olmamış...
neyapıcan bebekimm içi içini yiyeceğine varsın dr dr gezsin
bebekimm iyi ki kimse yokmuş yoksa sen misafirleri başbaşa bırakıp bize yetişmeye çalışırdın
tam yemek yiyoruz ondan bundan alınıyor kızıyor falan bende kızdım yemedim oda yemedi...
hiç bişey demedim kalktım biraz işim vardı onları yaptım yattım yatağa açtım müziği ohhh
süper oldu valla oda kendi başına oturdu...
tek sıkıntım topiğe girememekti işte neyseki pek gelen olmamış...
bu kadar gerilim varken tek sıkıntın buraya giremek oldu yani
arada bir iyi oluyor huysuzluk yapmak evin tadı tuzu olmaz yoksam
ayy amin güzel bir kız he... biliyor musun eseslim kızıma nişanlıyken incili patikler bile ördürdüm görsen var ya şimdi de yatak başlığımın kenarına koydum acaba kızım olucak mı bunları giyecek mi diyorum her baktığımda... annnecim patiklerin çok cici bak sen de gelicek misin giyecek misin diyorum öyle işte...
yok bebeğim öğürtüsünden etkilenmiyorumsadece duyunca içim tuhaf oluyor ondan işte
olsun sen de göreceksin spermleri sen merak etme ben inanıyorum buna allahım büyüktür gün doğmadan neler doğar
öle valla canım kimsecikler olmayınca bende oturdum yanlarında
miasfirde tek kişydi kocişin müşterisi yani ikisi muhabbet ediyordu ama yanlarında durmasamda olmayacaktı işte..
bazen olur canım işte benimkide yapar ben susarım ama hiç konuşmam sonra anlar hatasını ama süründürünce dahada anlar
kafa dinlemişindir işte ne güzle olmuş off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?