Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hg cnm kıskançlık değil bu sakın öyle düşünme. insanın elinde olmadan canı sıkılıyor işte. inş bizlerde hamile oldugumuz günleri görücez tatlım yıpratma kendini.

hiç sorma ya ben de gece 11 de girdim ondan önce midafirlerim vardı benimde anamm ne göreyim in cin top oynuyordu valla
allah alalh bu sessizlik hayra alamet dedim çıktım

ee naptınız siz barıştınız mı akşam biz de bozuktu

hiç sorma ya ben de gece 11 de girdim ondan önce midafirlerim vardı benimde anamm ne göreyim in cin top oynuyordu valla
allah alalh bu sessizlik hayra alamet dedim çıktım

ee naptınız siz barıştınız mı akşam biz de bozuktuk trip yaptım kocacığıma ama fazla dayanamazım :)

çok iyi yaptın canım benim dört gözle seni bekliyordum
öyle valla canım içine sinsin diye gidiyoruz dr göresim yok ama dr moral versin de inşallah bi daha takıntı yapmaz. sadece dr ların deidği ile morali yerine geliyor. tabi her dr da güvenmiyor 3-5 tane dr gitmesi laızm
valla kız dün öle oldu akşam kocişle misaifr oturdu bende topikde yazılanlara cvp verdim ama baktım kimse yok sonra bende çıktım .
niye kavga ettiniz kız kızıdrdımı seni yoksa enişte niye üzdü senii..

sırf onun sesi bana gelmesin diye müzik açtım sesini de açtım nepayım ama yoksam bi değişik oluyorum ben

canım benim üzülme bak aramızda en şanslılardan birisin sen...
eşinin sperm sayısı ne güzel arttı allahın izniyle daha da artacak...
normal yolla olmasa bile tüp bebekle bebişine kavuşacaksın
rabbim sana da nasip edecek anne olmayı inş
ve buradaki her arkadaşımıza
ve bana da

evet canım ya herkesin işi var galiba akşamda bugünde pek giren olmamış...
aslında tam küs değildim
ama ceza verdim ona gittim tek başıma oturdum oda yalnız kaldı...
gelip gittikçe resmi resmi konuştum
sonrada o gelmeden uyudum ama okuldan geldikten sonra barıştık

Son düzenleme:
tutuklarını allah kabul etsin canım benim.
valla bende bekliyorum bugün yarın olacam diye ama hep hayal ediyorum olmasam keşke diye. ama nerdeee sperm yokkiş neyine olmayayım diyorum bende.
ahh canım ahh sende öğürüsün merak etme kıskançlıktan değil bu canım bizde hamiş olmak istediğimizden oluyor. ama sende olacaksın birgün canım inşallah. senin gibi güzel bir kızın olacak

sırf onun sesi bana gelmesin diye müzik açtım sesini de açtım nepayım ama yoksam bi değişik oluyorum ben
öğürtüsünden etkileniyormusun canım seninde mi miden bulanıyor yani ?

inşallahhhhh canım benim allahım arttırsın.... dua ederken ne diyorum biliyor musun
allahım spermlerimizi daha da arttır güç kuvvet hareket ver yarabbimmmm diyorum
ayy töbe estağfirullah biraz değişik bir dua ama napalım bizim buna ihtiyacımız var
sonra da diyorum ki allahım bizim gördüğümüz umut ışığını tüm arkadaşlarıma yaşat onlar da güzel gelişmelerle karşılaşsın diyorum öyle bi tek kendime de değil

neyapıcan bebekimm içi içini yiyeceğine varsın dr dr gezsin
bebekimm iyi ki kimse yokmuş yoksa sen misafirleri başbaşa bırakıp bize yetişmeye çalışırdın
tam yemek yiyoruz ondan bundan alınıyor kızıyor falan bende kızdım yemedim oda yemedi...
hiç bişey demedim kalktım biraz işim vardı onları yaptım yattım yatağa açtım müziği ohhh
süper oldu valla oda kendi başına oturdu...
tek sıkıntım topiğe girememekti işte neyseki pek gelen olmamış...

allah dualarını kabul etsin bitanem
canım benim bizi de eksik etmez dualarından
inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz rabbim nasip etsin inş

ayy amin güzel bir kız he... biliyor musun eseslim kızıma nişanlıyken incili patikler bile ördürdüm görsen var ya şimdi de yatak başlığımın kenarına koydum acaba kızım olucak mı bunları giyecek mi diyorum her baktığımda... annnecim patiklerin çok cici bak sen de gelicek misin giyecek misin diyorum öyle işte...
yok bebeğim öğürtüsünden etkilenmiyorum sadece duyunca içim tuhaf oluyor ondan işte
olsun sen de göreceksin spermleri sen merak etme ben inanıyorum buna allahım büyüktür gün doğmadan neler doğar

bu kadar gerilim varken tek sıkıntın buraya giremek oldu yani
arada bir iyi oluyor huysuzluk yapmak evin tadı tuzu olmaz yoksam

öle valla canım kimsecikler olmayınca bende oturdum yanlarında
miasfirde tek kişydi kocişin müşterisi yani ikisi muhabbet ediyordu ama yanlarında durmasamda olmayacaktı işte..
bazen olur canım işte benimkide yapar ben susarım ama hiç konuşmam sonra anlar hatasını ama süründürünce dahada anlar
kafa dinlemişindir işte ne güzle olmuş off

bu kadar gerilim varken tek sıkıntın buraya giremek oldu yani
arada bir iyi oluyor huysuzluk yapmak evin tadı tuzu olmaz yoksam

tatlım gerilim olacak kadar büyük bişey değildi allaha şükür...
ama son günlerde çok alıngan oldu herşeye bozuluyor kızıyor bende karşılığını veriyorum tabi
dün yine canımı sıkınca aldım başımı gittim
dediğm gibi tek sıkıntım topiğe girememekti

evt canım inşallahhh senin gibi güzle bir kızın olur içimden öyle geçti
tabiki o patikleri giyer pıtır pıtır yürür ne güzel olur
inşalahhh canım görsek o spermckleri

üzülmemeye karar verdim
dedimki kendi kendime ne kadar ağlasam nekadar üzülsemde rabbiim bana bebeği kısmet etmedikten sonra
nie bugünlerimin tadını çıkarmayım ki en güzel günlerim neden böyle geçsin beni çok seven bir kocam var
kimseyede muhtaç değiliz nasibimde belki var belkide yok eğerr birgün bebeğim olursa geçmişe dönüp neden bukadar ağladımki en güzel günlerimde öyle değil mi ama .
ilk micro tese olan arkadaşlar ne kadar şanslısınız , inş hepinizde çıkar rabbim en hayırlısını versin .doktorumuz bize %70 şansınız var dedi çok sevindik artık olumsuz düşünemiyordum bile .eşimin o ameliyata girerken halini görseniz okadar heycanlıydıki , nekadar zor bi durummuş .

aaa canım ben tek kişi olduğunu bilmiyordum ozaman sorun yok
benimkide çok üzüldü geldi gitti yanıma konuştum ama hiç yüz vermedim
ben yalnız kalmak istiyorum dedim boynu bükük gitmek zorunda kaldı
oh olsun ona hatasının karşılığını aldı böylece dimi ama
hakedene dersini vermek gerekiyor bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…