http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...asi-11-aylik-evimiz-fikirlerinize-acigim.html
kızlar gelin bir evimi gezdiriyim size görmüşmüydünüz
ama samimi yorumlar bekliyorum ona göre evim biraz küçük ama olsun şimdilik yeityor bize
aaa canım ben tek kişi olduğunu bilmiyordum ozaman sorun yok
benimkide çok üzüldü geldi gitti yanıma konuştum ama hiç yüz vermedim
ben yalnız kalmak istiyorum dedim boynu bükük gitmek zorunda kaldı
oh olsun ona hatasının karşılığını aldı böylece dimi ama
hakedene dersini vermek gerekiyor bebekim
üzülmemeye karar verdim
dedimki kendi kendime ne kadar ağlasam nekadar üzülsemde rabbiim bana bebeği kısmet etmedikten sonra
nie bugünlerimin tadını çıkarmayım ki en güzel günlerim neden böyle geçsin beni çok seven bir kocam var
kimseyede muhtaç değiliz nasibimde belki var belkide yok eğerr birgün bebeğim olursa geçmişe dönüp neden bukadar ağladımki en güzel günlerimde öyle değil mi ama .
ilk micro tese olan arkadaşlar ne kadar şanslısınız , inş hepinizde çıkar rabbim en hayırlısını versin .doktorumuz bize %70 şansınız var dedi çok sevindik artık olumsuz düşünemiyordum bile .eşimin o ameliyata girerken halini görseniz okadar heycanlıydıki , nekadar zor bi durummuş .
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...asi-11-aylik-evimiz-fikirlerinize-acigim.html
kızlar gelin bir evimi gezdiriyim size görmüşmüydünüz
ama samimi yorumlar bekliyorum ona göre evim biraz küçük ama olsun şimdilik yeityor bize
evt canım tek kişiydi sorun yoktu
inatçı seniiiiiyi yapmışsın arada böyle olsun durduk yere canını sıkmasın dimi ama
aynen canım ders vermek en iyisi öğretmen biri olarak en iyisini yapmışsın
üzülmemeye karar verdim
dedimki kendi kendime ne kadar ağlasam nekadar üzülsemde rabbiim bana bebeği kısmet etmedikten sonra
nie bugünlerimin tadını çıkarmayım ki en güzel günlerim neden böyle geçsin beni çok seven bir kocam var
kimseyede muhtaç değiliz nasibimde belki var belkide yok eğerr birgün bebeğim olursa geçmişe dönüp neden bukadar ağladımki en güzel günlerimde öyle değil mi ama .
ilk micro tese olan arkadaşlar ne kadar şanslısınız , inş hepinizde çıkar rabbim en hayırlısını versin .doktorumuz bize %70 şansınız var dedi çok sevindik artık olumsuz düşünemiyordum bile .eşimin o ameliyata girerken halini görseniz okadar heycanlıydıki , nekadar zor bi durummuş .
inatçıyım valla napıyım bazen hakediyor
bebekimmm iyi ders veririm kendime güveniyorum bu konuda
kesinle çoook eminim çok iyi bir öğreticisn bebekim benimmm
teşekkür ederim fıstıklar şimdi gözüm alıştı alışmasından ziyade başka sıkıntılar olunca evim güzel olmuş çirkin olmuş umrumda bile değil artık... eşyalarım güzel aslında ama evim küçük olduğu için göstermiyor belki de o yüzden gözüme hoş gelmiyordu. içinde neşemiz olsun güzelleşir o zaman.
teşekkür ederim fıstıklar şimdi gözüm alıştı alışmasından ziyade başka sıkıntılar olunca evim güzel olmuş çirkin olmuş umrumda bile değil artık... eşyalarım güzel aslında ama evim küçük olduğu için göstermiyor belki de o yüzden gözüme hoş gelmiyordu. içinde neşemiz olsun güzelleşir o zaman.
ben çıkıyorum bebişlerim kocacım gelir şimdi iftara burada ezan 4 de okunuyor... öpüyorum
kesinle çoook eminim çok iyi bir öğreticisn bebekim benimmm
ben çıkıyorum bebişlerim kocacım gelir şimdi iftara burada ezan 4 de okunuyor... öpüyorum
saol bebekimmmm sende benden kalır değilsin biliyorum ben
kociş bana bu sana benziyor diye bir keçi almıştı
tartışmamış olunca keçiyi gösterir bana ben sana boşuna bunu almadım diyo
galiba bende çok inatçıyım
evet daha önce anlatmıştın bebekim hatırlıyorum ben bu keçi olayını
bebekimm bizde durduk yere keçilik yapmıyoruz heralde değil mi
onlarda biraz kendilerine dikkat etsinler keçilik damarımızı kabartmasınlar
hiç yani değilmi
kız senn burcun neydi aslan diye hatrılıyorum doğrumu ?
yok bebekimm benim burcum başak :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?