Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mustafa eraslanın ilacını kullanan var mı okadar emin konuşuyorlarki 3 ay sonra donucu gözlerinizle görceksiniz diolar esenlerde bayisi varmış bize yakın ordan alcaz ama ilk sonuçları göndercez bize başka neler yapmam gerekiyor sizler ne macunu kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim bide
zeynep kamilde bi doktor var dioki sorun kadındaysa gelmeyin erkekteyse gelin
ismini alıp size vercem 2 tanıdığımın 1 de normal yoldan çıkışı oldu azospermdi genellikle o iğne felan kullanmış 2.side 2.micro tesede çıkmış sperm şuan ikisinin eşleride hamile acaba zeynep kamilemi gitsem kaan hocaya siz gidiyonuz zaten bende burdaki doktoru denerim doktorun ismini alıp sizlere söylerim araştırısınız olmadı

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.

bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( canım ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )

bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( canım bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)

canım benim kociş bu macunları kullanıyor tavsiye ederim...
mustafa eraslanın ilacını kullanan arkadaşlar var topiğide var oku istersen oradaki yazıları...
hatta bu ay bizde almayı düşünmüştük...
ama saolsun cervan arkadaşımız bu ilaçla ilgili internette dönen haberleri gösterdi...
bizde vazgeçtik okuduktan sonra...
ama kullanan arkadaşlarımız var dediğim gibi...
canım o dr kimmmiş sen bi araştır bakalım...
bizide haberdar et olur mu ??

he tmm hepsini yapacam sağol o ilaç hakkında nasıl bi haber geldi sölersen sevinirim
o doktorun ismini alıp veririm akşam girip
bide hüzeyin ermişin aktarı nerde acaba ordamı yaptırsam çok sağol çok sevindim işe yarayan çıkıyordur umarım
holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım o dediğin hastanede abdullah arman özdemir isimli doktor çalışıyor azospermde oda çok iyi bilğili bir doktormuş hatta ben ona mail attım geçenlerede eşimin durumunu anlattım mikrotesede acaba bulunma şansımız yüzde kaç diye yüzde yüz sperm bulunur yüzde yetmiş saglıklı sperm bulunur diye cevap yazmıştı zeynep kamilin adresi vermişti gelmek istersek diye bi içim düşünmüyor degil de birkere kaan aydosla başladık tedaviye orda sonuçlandıralım diyoruz şeyse siz ordasınız o doktora bir gidin ne dicek belli olmaz şifayı kimden bulunacagı ..

rica ederim tatlım şifa olsun eşine...
canım hüseyin ermişin tarifi bu sadece...
biz bu malzemeleri aktardan alıp evde ben kendim hazırlıyorum...
bazı arkadaşlarda güvendikleri aktarlara hazırlatıyorlar...
sen de kendine hangisi uygunsa onu yaparsın...
canım bazı kötü haberler yazıyor işte şikayetler falan varmış ölenler olmuş...
ben soğudum açıkcası okuyunca ve vazgeçtim...
ama fayda gören arkadaşlarda var...
sana dediğim topiği okursan oradaki arkadaşlardan birebir öğrenirsin...

ayy erkek kıskancı hiç bişeye benzemiyor canım biizmkide öyle
2012 burç yorumlarına bakıyorum da hiç bebek olacaksınız filan diye yazmıyor

bebekimm nerden bakıyorsun benim burcumada baksana
valla erkeklerin kıskançlığı çekilmez bebekimmm
benim kociş hocayla benim durumumu bilse halimiz nice olur valla :26:
hocanın halini hiç düşünemiyorum zaten

nasıl doktormuş bu canım ya merak ettim bende haftaya ist gidecez gidip muayene olsak mı ki acaba
acaba dedim bende şimdi mailede cvp veriyormu mail mi atsam ki önce bak şimdi aklım karıştı

2012 BAŞAK BURCU YORUMU

Başak burcu insanından dikkat gerektiren tüm işlerde başarı beklenir. Bu başarılarının meyvesini 2012 yılında alacaksınız gibi görünüyor. Aşka ve sevgiye karşı isteksiz olduğunuzu düşünenler olabilir. Çekingen ve tutuk görünmenizin sebebi istediğiniz ve sevdiğiniz kişileri daha fazla incelemeniz ve eleştirmeniz. Sevdiğiniz insanla aklınızı paylaştığınız kadar duygularınızı da paylaşmayı istiyorsunuz. Yeni yılda özel fırsatlar sizi bekliyor, kendinizin ve karşınızdaki insanın duygularını daha fazla önemsemeyi ve tartışma anında savunmaya geçmemeye dikkat ederseniz, daha güzel günler sizi bekleyecek, çünkü sevdiğiniz ve bağlandığınız zaman daha koruyucu olursunuz ve böylelikle ilişkileriniz daha da derinleşir.

Sevgili Başaklar, 2012 de farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir. Geçmişte yaşananların gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkartarak gücünüzü yeniden toplayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, iyi niyetli bir şekilde sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için mücadele verebilirsiniz. Sınırlarınızı iyi bilmeniz, bütçenizi ciddi biçimde düzenlemeniz ve savurganlıktan uzak durmanız gerekiyor. Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.

güzel günler seni bekliyor seni bebekim

teşekkürler bebekimmm

canım sagol bende başak burcuyum iyi oldu bende okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…