teşekkürler bebekimmm
rica ederim canımcım ben şimdi çıkıyorum canım dr gidicez gelince yazarım öpüyorum seni
rica ederim canımcım ben şimdi çıkıyorum canım dr gidicez gelince yazarım öpüyorum seni
nasıl doktormuş bu canım ya merak ettim bende haftaya ist gidecez gidip muayene olsak mı ki acaba
acaba dedim bende şimdi mailede cvp veriyormu mail mi atsam ki önce bak şimdi aklım karıştı
mrb.bugün okadar yoğundum ki ara sıra kaçamak yapıp girdim topiğe ama pek bişey okuymadım da.baharcım bende başağım.çok benzer yanlarımız var.ne güzel.inş.güzel gelişmelerimizde olur.eseslime teşekkürler.buarada meniden bahsetmişsiniz nekadar olmalı falan.doktor eşime demişki eğer meni çorba kaşığını doldurmuyorsa tıkanıklık var demektir demiş.hey allahım ya paylaştığımız konuya bak ya.utandım şimdi.
inş 2012 hepimize bebişlerimizi getirir
"Volüm (Hacim): WHO kriterlerine göre semen 2 ml- 6 ml arasında olmalıdır. 6mlden fazla olan semen hiperspermik, 1 ml veya daha az ise hipospermik olarak isimlendirilir. Gebelik açısından her iki durumum da olması istenmez."
benim kocişin meni miktarı 2,5 ml normal sınırlar içinde...
benim kocişinde 4.5 ml ydi ahhh ahhh içinde spermler olsa boşa paso.
inş 2012 hepimize bebişlerimizi getirir
"Volüm (Hacim): WHO kriterlerine göre semen 2 ml- 6 ml arasında olmalıdır. 6ml’den fazla olan semen hiperspermik, 1 ml veya daha az ise hipospermik olarak isimlendirilir. Gebelik açısından her iki durumum da olması istenmez."
benim kocişin meni miktarı 2,5 ml normal sınırlar içinde...
baharcım sen çok bilimsel açıklama yaptın.doktorun eşime yaptığı açıklamayı kınıyorum ozaman.baharcım kocanla barıştın mı şimdi,son durum ne
tatlım açıklamayı ben yapmadım spermiogram yaptıranlar buraya topiğinden senin için kopyaladım
küsmedim zaten bu defa tatlım ceza verdim sadece
okuldan döndüğümde beraber yemek yedik o tekrar gitti bi sorun yok şimdilik...
teşekkür ederim tatlım.
arada cezalandırmak gerekiyo kocişleride ben yapamıyorum nedense.cezayı veren ben,çeken gene ben oluyorum.bunda bi gariplik var ama daha çözemedim.
evet tatlım sen daha öncede bahsetmiştin...
ne yapacaksın herkesin huyu bir değil senin kocişte öyle işte...
üzme sen kendini hele bi bebişiniz olsun babalık duygusuyla belki kendine biraz daha çeki düzen verir kocişin
inş.canım ya.buarada cumartesi eşim fener maçına ist.gidiyo.gece nasıl tek başıma sabahlıyacam bilmiyorum.ilk defa yanlız kalıcam.ama ben ona beni bırakıp gidemezssin demiyorum çünkü o benim nekadar korkak olduğumu biliyo.kendisi beni düşünmeyip maç bileti alıyosa benim ona diyeceğim hiç bişey olamaz
selam canlar
ne var ne yok herkesler iyi inşallah.... ben de oruçluyum bugün ama pembeler göründü ne güzel 6. günümdü muharrem ayı diye 10 gün tutacaktım nasip olmadı.... benim pembeler görününce üzüldüm yine ama kendi kendime de dedim ki ne bekliyordun ki azıcık sperm gördün diye hmeen hamile mi kalacaktın
sonracığıma benim topu topu 2 defa karşılaştığım o da hiç konuşmadık neredeyse desem yeridir ben selam veriyorum da o seslemiyor bana pekheh işte o hamile daha yeni ama sabah akşam kadının öğürtüleri hiç durmuyor sanırım çok kötü aş eriyor böyle bişey olamaz gecede aynı sabahtan beri zaten hiç durmadı habire kusuyor.... tabi bir yandan onun sesi gelince ben değişik oluyorum elimde değil
sonra kızıyorum kendimehayır sen kıskanç değilsin diyorum allah ona nasip etti sen üzülmeyeceksin diyorum ama işte.....
neyse öyle işte ben çok konuştum sanırm sizlerde havalar nasıl şekerlerim
ah baharcım ah.bazen feneri benden çok sevdiğini düşünüyorum.ben eşimin asla üzülmesini istemem.o maça gidecek diye çok mutlu ama dediğin gibi benide düşünmesi gerek.hafta içi halı saha maçına gider.ben gece 12 ye kadar onu bekliyorum.uyuyamıyorum çünki.ama o maçtan zevk aldığı için ben onu kısıtlamıyorum.benim onu düşündüğüm kadar oda beni düşünmek zorunda değilmi.istanbula gitme konusunda da hiç birşey demeyecem.o beni düşünmüyosa diğecek hiç birşeyim yok.ben hiç korkmam evde tek başıma kalmaktan...
eşim izmirde tedavi olurken ben 6 ay evde tek başıma kaldım
ben korkmam ama evde tek başına olmak çok kötü bi durum...
ki aşkımın hastane odasında bensiz canının yandığını bilmek benim için yeterince kötü bi durumdu
ama siz durum bi zorunluluk değil...
üstelik sen yalnız kalmaktan korkuyorsun...
eşin nasıl böyle bi düşüncesizlik yapar anlamıyorum
benim kociş sırf kendi keyfi için beni böyle zor duruma soksa başının etini yerim
ama senin kocişten laftan anlamıyormuş baksana ne yapabilirsin ki :26:
ah baharcım ah.bazen feneri benden çok sevdiğini düşünüyorum.ben eşimin asla üzülmesini istemem.o maça gidecek diye çok mutlu ama dediğin gibi benide düşünmesi gerek.hafta içi halı saha maçına gider.ben gece 12 ye kadar onu bekliyorum.uyuyamıyorum çünki.ama o maçtan zevk aldığı için ben onu kısıtlamıyorum.benim onu düşündüğüm kadar oda beni düşünmek zorunda değilmi.istanbula gitme konusunda da hiç birşey demeyecem.o beni düşünmüyosa diğecek hiç birşeyim yok.
ah canım ya demek 6 ay eşinden uzak kaldın.allah birdaha ayırmasın.senin için nekadar zor geçmiştir o günler tahmin edebiliyorum.elhamdülillah atlatmışsınız.şimdi sıra azo da.inş.bunuda yeneceksiniz.ben çıkıyorum buarada yarın görüşürüz.çok öptüm.allaha emanet ol.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...asi-11-aylik-evimiz-fikirlerinize-acigim.html
kızlar gelin bir evimi gezdiriyim size görmüşmüydünüz
ama samimi yorumlar bekliyorum ona göre evim biraz küçük ama olsun şimdilik yeityor bize
üzülmemeye karar verdim
dedimki kendi kendime ne kadar ağlasam nekadar üzülsemde rabbiim bana bebeği kısmet etmedikten sonra
nie bugünlerimin tadını çıkarmayım ki en güzel günlerim neden böyle geçsin beni çok seven bir kocam var
kimseyede muhtaç değiliz nasibimde belki var belkide yok eğerr birgün bebeğim olursa geçmişe dönüp neden bukadar ağladımki en güzel günlerimde öyle değil mi ama .
ilk micro tese olan arkadaşlar ne kadar şanslısınız , inş hepinizde çıkar rabbim en hayırlısını versin .doktorumuz bize %70 şansınız var dedi çok sevindik artık olumsuz düşünemiyordum bile .eşimin o ameliyata girerken halini görseniz okadar heycanlıydıki , nekadar zor bi durummuş .
harikaaaa :)) üzüntü çözümsüz bırakıyor insanı. öyle haklısın ki seven bir eşimiz var başımızı sokacağımız bir evimiz var yiyecek aşımız var değilmi canım hayat hızlı hızlı akarken bir dert geldi diye... hem şöyle düşünüyorum ya ölümcül bir dert olsaydı ne yapardık( Allahıma şükür sağlıklıyız çocuk filan aklıma gelmiyor böyle düşününce dediğin gibi nasipse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz. eşin ne zaman ameliyat oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?