şifa olsun canım.havucun iyi geldiğini biliyordumda turpu bilmiyordum.bende havucun suyunu sıkıp içine bir tatlı kaşığı zeytin yağı ekliyorum biliyorsunuz e vitamini yağda çözünüyor.turp içinde bilginizi benimle paylaşın ben sadece kırmızı lahana havuç birde turp rendeleyip salatasını yapıyorum eşimin diş eti çekilmesi var rende olmayınca yiyemiyor.
bizim bir komşumuz vardı 5 sene çocuğu olmuyordu şimdi kaynanama gelmiş.doktorun tavsiyesiyle günü birlik tedavi görmüşler birde aşılama yapınca ayrı ayrı hamile kalmış ikizleri olmuştu şimdi 3.5 yaşındalar kaynanamın evinde nasıl koşuşturuyorlar.bende inşallah o günleri görürüm bıcırıklarım koşuşturur .ay içim bir hoş oldu inşallah rabbim hepimize o günleri yaşatır en kısa zamanda
evtttt iş kadını oluyorum
evet canım gitmişken gezerizde bol bol
ayy inş canım hadi bide abdullah arman özdemir varmış ya ist da onada gidecez galiba randevu alabilrsek onada muayene olalım deidk. bakalım daha almadım ama salı yada çarşamba olacak inş onada randevu alabilirim..
ay hadi hayırlısı öyle bişey olursa muhakkak konuşalım ama 1 gün çok kısaymış yaaa
bahr ben de hamisi almaya gidicem birazdan hava alırım hemde... maksat araba sürmek bir de balık alacağım yer bayağı uzak eşime dedim ki sen ara temizlesinler ben gider alırım tamam dedi
şeyy sen ne balığı aldın ben hamsi alıcam canım onu çekti olmaz mı ki
bahr ben de hamisi almaya gidicem birazdan hava alırım hemde... maksat araba sürmek bir de balık alacağım yer bayağı uzak eşime dedim ki sen ara temizlesinler ben gider alırım tamam dedi
şeyy sen ne balığı aldın ben hamsi alıcam canım onu çekti olmaz mı ki
ol bitanem ol sana herşey yakışır
canım hemen alın randevunuzu gitmişken onuda aradan çıkarın...
inş güzel haberlerle döneceksiniz
evet canım ya çok iyi olacak gitmişken halledebilsek bakalım pazartesi alırım heralde randevuyu..
inş. canım dua et bize guatr değerimiz düzelmiş olsun inşallah.
evet canım çok güzel olacak ben trobzona ve kayseriyede ilk defa gidecem çok merak edyordum.
evt canım bundan 7 ay önce oldu ama sonuç malsef çıkmadı...
etmez olur muyum bebekimmm inan sürekli dua ediyorum sizin için
rabbim kabul eder inş...
drunuz bilgili biriymiş bence en kısa zamanda tedaviyle aşacaksınız bu sorunuda...
ve ben yürekten inanıyorum sizin guatr normale dönünce sperm çıkışının olacağına
canim insallah bu seher cikar hayirlisiyla genetik test yaptirdinizmi peki allah en kisa zamanda eslerimize sifa versin
allah razı olsun bebebkim benimyüreği güzel canım benimmm..
evet canım ya bu dr işinde iyi biri gibi şifa allahtan tabi.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha emanet inşallah. allahınm izniyle atlatırız bu hastalığı. sonrada spermcikleri görelim ...
Bahar nasilsin canim kolay gelsin balik flan yapiyorsun ooo misafir geliyorum size
sende öylesin bebekimmmmmmm
işinin ehli olan bi dru bulmak gerçekten zor bu devirde...
siz o yüzden şanslısınız allaha şükür...
allahın izniyle herşey yoluna girecek inş
iyiyim canım saol pazardan geldim kahvaltımı yaptım şimdide dinleniyorum
bizde her cumartesi balık var tatlım nezaman uygun olursan atla gel
afiyetle yeriz hep beraber
sen nasılsın buarada
aminnn canım aminnn inşallahhh.
benimde arkadaşım gelecek birazdan onu bekliyorum hazırlık yapıyorum.
sende bol bol dinlen canım.
bende nasil olayim iyim bildigin gibi hersey normal bugun evdeyim ve yalnizim ondan burdayim kaynatiyorumsize afiyet olsun canim esinede sifa olsun
evet canım m.tese olmadan önce yaptırmıştık sorun yok onda aslında hiç sorun yok bizde görünmüyor bişey fsh şimdi yüksek ama oda m.teseden sonra yükseldi onun öncesi iyidi.
tabi allahtan herşey işte vardır mutlaka bir sebebi allahtan gelen kabul ediyruz. inşallah tez amanda şifa bulur eşlerimiz canım.
kolay gelsin bebekimmm ben de öyle yapıyorum valla dinleniyorum güzelce...
yarın yaparım temizliğimide...
tabi canım bi gün dinlen yarında temizlik yaparsın. boşver dinlenmene bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?