Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------2 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------1 meryem
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 meryem
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

kocişte dışarı çıkıyor şimdi işi varmış...
bende akşama kadar keyfime bakıcam nasıl olsa akşamda balık var...
gelecek olan arkadaşın evli mi bebekimm ??

ohhh canım dinlen tabi.
bizde akşam balık yemeğe gidecez her hafta sonu olduğu gibi
yok bebekim bekar..

Selam Aleykum arkadaslar ins. heppiniz iysinizdir, sizleri arasira takip ediyorum, fakat buraya yazmak pek kismet olmuyo,bende sizin gibi ayni dertteyim esim azospermi onceleri yazmistim ama yeni olanlara soyliyim,Rabbim heppimize cikis kapisi gosterip bebeklerimizi kucagimiza almayi nasib etsin ins, sizlere yazmamin amaci aldigim bir haberi sizinle paylasmak istedim.Bizim durumumuzu bilen bir arkadasim var, bana sunlari soyledi..Rabbim sevdigi kullarini sinavlarimis birde kimisine O'nun yoluna domesi icin ayri ayri dert verirmis,cokca tovbe etmeniz gerek Rabbim tevbeniniz kabul edip sizi arindirip duanizi kabul eder Allah tovbe edenleri cok sever.Bir adamin hikayesini anlatti ki o kitaptada vardi kitabin adini altta soylicem.Ciftin evlilikleri cok sene gecmesine ragmen cocuklari olmamis .Adam bir gun camide ders dinlerken hocanin soyledigi su ayeti kulagina takilmis "Rabbinizden magfiret dileyin.O suphesiz cok bagislayicidir.O uzerinize gokten bolca yagmur yagdiracak, size mal ve evlat ile lutufta bulunacak, sizin icin bahceler yaratacak ve nehirler akitacakti.Size ne oldu ki Allah'a saygi gostermiyorsunuz?"(Nuh suresi-11-13) birde hoca ayetin tefsirini yapip tovbe etmenin ne kadar yuce oldugunu cocugu olmayanlarin tovbeyle Allahin onlara cocuk lutfetmesi ne buyuk bir sey. Adam evine gidip esine bunlari soyler ve o gunden cokca ve samimice tovbe etmisler ayin sonunda ogrenirler ki esi hamile Rabbim ne buyuk ve merhametli..adamin 4 oglu olmus kiz istemisler Rabbimden tovbe ve dua ile kiz istemisler Rabbim kizlarini da nasib etmis elh :)..Evet kizlar eslerimizle birlikte cokca tovbe etmeliyiz tabi tovbemizde samimi olmaliyiz. Birde Arabistandaki bir Alim icin soyledi onunda cocugu olmuyormus. onunda yapptigi sey cok tovbe birde gece namazina kalkip secdede Zekeriyanin duasini okumus "Rabbi la tedherni fiyhe ve ente hayrul varithiyn"Enbiya suresinde ayet 89 bakin o ayet iste. bu duayi secdede kirker kez soylemis yani iki rekat namazda her secdede 10 ar kez dusuyo toplam 40 kez oluyo.. bu namazi devamli kilmis ve RAbbim cocouklarini bagislamis ve alimin soyledigi bunu herkime soylediysem herkesin cocugu olmus elh.. kizlar bunuda hic aksatmayalim suphesiz Rabbim merhametlidir.. arkadisma esi soylemis kendisi hoca Arabistanda okumus.. acinizi bildigim icin paylasmak istedim insh bunalri samimice yerine getiririz ve Rabbim cocuklarimi bize bagislayacaktir suphesiz tabi namazimizida brakmamaliyiz ben cok ama cok umutluyum : :).. selam ve dua ile...

aleyküm selam canım hoşgeldin...
paylaşımın için çok teşekkürler allah razı olsun...
inş rabbim hepimize nasip eder evlat sahibi olmayı

selam arkadaşlarrr bende eşi azospermi olanlardanım uzun süredir bu topiğe uğramıyorum başka uğraşlar buldumda kendime başka topiklerde geziniyorum emin olun ki benim bu sıkıntımı bu topiklerden daha iyi anlayan olamaz ne ailem ne başkası... eşim mikrotese ameliyatı oldu bulunamadı çok sıkıntılı günler yaşadık ama çok şükür hepsi geride kaldı yada öyle umut ediyorum artık dalga konusu yaptık bu konuyu arada sperm testi yaptırdığında istikrarından dolayı tebrik ediyorum sonuç hep sıfır ama öncelerdeki gibi sonuca ağlamaz olduk gülerek bakıyoruz yahuu acaba bizde mi anormallik öncelikle bunun bir kusur olmadığına sonrada hayırlısının bu olduğuna inandık ve daha çok sarıldık birbirimize

Baharcım seninle burçlarımız aynıymış ama ben inatçı değilim o yükselene göre değişiyo demekki..

yine çok mutsuzum ,yok kızlar ben alışamıcam bu duruma ,aklıma geldikçe hiç çıkmıyorki ogüünkünden daha kötü oluyorum
nie bu kadar güçsüzüm ben böyle yaptıkça RABBİM bana hiç vermicek ama düzeltemiyorum kendimi
boğazım düğümleniyor yutkunamıyorum

öncelikle çok geçmiş olsun allah eşine şifa versin.
kesinlikle çok doğru canım herşeyi inanarak içten gelerek yapmamız laızm.
paylaşımın için teşekkürler.
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…