selam arkadaşlarrr bende eşi azospermi olanlardanım uzun süredir bu topiğe uğramıyorum başka uğraşlar buldumda kendime başka topiklerde geziniyorumemin olun ki benim bu sıkıntımı bu topiklerden daha iyi anlayan olamaz ne ailem ne başkası... eşim mikrotese ameliyatı oldu bulunamadı çok sıkıntılı günler yaşadık ama çok şükür hepsi geride kaldı yada öyle umut ediyorum artık dalga konusu yaptık bu konuyu arada sperm testi yaptırdığında istikrarından dolayı tebrik ediyorum sonuç hep sıfır ama öncelerdeki gibi sonuca ağlamaz olduk gülerek bakıyoruz yahuu acaba bizde mi anormallik öncelikle bunun bir kusur olmadığına sonrada hayırlısının bu olduğuna inandık ve daha çok sarıldık birbirimize
evet canım geçen gün mantı yaptı içine normal tuz koymuş suyunada iyotsuz koydu
yine çok mutsuzum ,yok kızlar ben alışamıcam bu duruma ,aklıma geldikçe hiç çıkmıyorki ogüünkünden daha kötü oluyorum
nie bu kadar güçsüzüm ben böyle yaptıkça RABBİM bana hiç vermicek ama düzeltemiyorum kendimi
boğazım düğümleniyor yutkunamıyorum
senin bu kayınvalideden çekeceğin var yemeğe gitmeyin bari
selam arkadaşlarrr bende eşi azospermi olanlardanım uzun süredir bu topiğe uğramıyorum başka uğraşlar buldumda kendime başka topiklerde geziniyorumemin olun ki benim bu sıkıntımı bu topiklerden daha iyi anlayan olamaz ne ailem ne başkası... eşim mikrotese ameliyatı oldu bulunamadı çok sıkıntılı günler yaşadık ama çok şükür hepsi geride kaldı yada öyle umut ediyorum artık dalga konusu yaptık bu konuyu arada sperm testi yaptırdığında istikrarından dolayı tebrik ediyorum sonuç hep sıfır ama öncelerdeki gibi sonuca ağlamaz olduk gülerek bakıyoruz yahuu acaba bizde mi anormallik öncelikle bunun bir kusur olmadığına sonrada hayırlısının bu olduğuna inandık ve daha çok sarıldık birbirimize
Baharcım seninle burçlarımız aynıymış ama ben inatçı değilim o yükselene göre değişiyo demekki..
allahtan eskisi gibi gitmiyoruz canım yoksa iyileşcek kociş derken dahada kötü olurdu
benimde arkadaşım vardı şimdi gitti bende hemen yazayım dedim.
sen naptın dinlenebildin mi bebekim ?
iyi ediyorsunuz valla bebekimmm ne o öyle zırt pırt gidip gelmek
dinlendim tatlım iyi oldu valla kocişte gelmedi daha...
bi gireyim bakalım dedim topikte kim var kim yok...
valla canım öyle bugünde annemlerle gidelim mi yemeğe dedi bende hayır deidmtamam dedi itiraz etmedi
zaten yeterince hafta içi gidiyoruz dedim hafta sonuda yanlız yiyelim dedim.
enişte gelsinde balıkları temizlesin
aaaa enişteye kızdım şimdi ne gerek var ya beraber gitmeye
allahtan üstelememiş hem kızdım hem taktir ettim enişteyi
bebekimmm bugün kıyamadım kocişe balıkları temizlettim
Gönül; bir gün olur, Seni gönlünü alana ulaştırır.
Can; bir gün olur, Seni sevgiliye ulaştırır.
Sen de derdin eteğini elden bırakma,
Çünkü o dert, bir gün olur, Sen'i dermana ulaştırır...
Mevlâna
düşünceli kociş ondanannesininde yemesini istedi
ama üstelemedi biliypr benim trip yapamacağımı o yüzden üstelemez.
aa iyi yapmışın bebkim hemen pişecek desene. iş daha kolay o zamn.
iyi aferin bebekimm kocişi yola getirmişsin
keşke diğer konularda da bu kadar söz dinlese değil mi ??
bu defa kocişte memnun oldu temizlettiğime
bi gelemedi acıktım bende gelsede yesek yemeğimizi
evet bebekimmm çoookk güzel
gelmedimi daha kocişin canım ? gelsin hemen aç bırakmasın arkadaşımı
evet canım başka konulardada beni üzmese ama bunlarda da yoıla gelir inşallah. napalım sabırla bekliyorum...
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin...geçmiş olsun allah eşine şifa versin inşallah.
alllah herşeyin hayırlıısnı nasip etsin...
çok teşekkür ederim yapacağımız herşeyi denedik en son mikroteseydi onuda denedik birara panax neyim kullandı ondan sonrada tamamen bıraktık şuan hiçbişey yapmıyoruz saldım çayıra misali ama şunu öğrendim bu şekil stres yaparak sürekli çocuğum olmayacak psikolojisi insana hayatı zehir ediyorr ne kadar kendini soyutlarsan o kadar hayattın tadına varıyorsun biliyorum kolay değil ben gibi çocuk delisi anne olmak için herşeyi feda edebilecek biri yazıyor bunları yaneee herşeye alışıyor insan ama elimizden gelenide yaptık yumurtaya can veren yüce mevlam herkese anneliği nasip etsin...geçmiş olsun arkadaşım rabbim tez elden şifa versin eşine inş
durumunuzu kabullenmek hayatınızı zehir etmekten daha iyi...
inş rabbim sabrınızın mükafatını verir...
buarada eşin tedavi oluyor mu merak ettim ???
çok teşekkür ederim yapacağımız herşeyi denedik en son mikroteseydi onuda denedik birara panax neyim kullandı ondan sonrada tamamen bıraktık şuan hiçbişey yapmıyoruz saldım çayıra misali ama şunu öğrendim bu şekil stres yaparak sürekli çocuğum olmayacak psikolojisi insana hayatı zehir ediyorr ne kadar kendini soyutlarsan o kadar hayattın tadına varıyorsun biliyorum kolay değil ben gibi çocuk delisi anne olmak için herşeyi feda edebilecek biri yazıyor bunları yaneee herşeye alışıyor insan ama elimizden gelenide yaptık yumurtaya can veren yüce mevlam herkese anneliği nasip etsin...
ekledim canım seni gördüm maşallahhh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?