amin eseslim, hipotrodi 2 aydır gece gündüz araştırıyorum, tsh sperm sayısını etkiliyormuş,ama bir de şunu duyduğumu hatırlıyorum kullanılan ilaçlar da sperm sayısını düşürüyormuş, nitekim bizim de öyle oldu 3000,000 dan 2,000,000 a düşmüş, tedavi bitince herşey normale dönecek mi çok merak ediyorum levetron die bi ilaç kullanıyoruz biz hipotroid için ve ilk ayımızda 52,000 den 26,000 ne düşmüş tsh değerimiz, normal değer 5,5 olmalı en fazla. sizin ki kaç? acil şifalarrr hepimize
Baharcığım eseslim nasılsınız canlarım sizlerde bir gelişme varmı aklım hep burada kalıyor işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum evden çok zor giriyorum gelişmelerden benide haberdar edin canlarım ...
kızlar ben geldim
nasılsınız bugün canlarım benim ???
günaydınnnn arkadaşlar sabahın köründe ilk günaydın benden olsun
şuan saat 5:30 herkes uyuyormu bakalım?
benim kociş şimdi yola çıktı ist gitti bende evde kaldım bu sefer
bende namaz kılıp yatayım diye beklerken sizlere erkenden günaydınlar diyim dedim.
bebekimmm gel öpeyim
hemen gelir gelmez anlatayım sana rüyamı şimdi bi köy gibi bi yerdeyiz annemlerin köyü gibi siz yerli malı yapıyormuşsunuz.
yanındada bir kız çocuğu var ama büyük baya 7-8 yaşlarında filan.
sonra kocaman bir çeşme var oraya o kızın elinden tutup getiriyorsun bende o sırada kucağımda bir kız bebeği ile geliyroum baharcımm nasılsın filan diyorum sarılıyoruz orda. çok özlemişiz filan diye konuşma geçiyor aramızda.
sonra bişeyler oluyor ben seni arıyorum arkandan görüyorum seni. çocuğun elinden tutmuş gidiyorsun bağırıyorum sana duymuyorsun beni.
sonrada uyandım
hayır olsun dedim sana anlatmak istedim hemen sabah ama bi türlü siteye giremedim anlatamadım şimdide seni görünce unutmadan anlatayım dedim
nasıl geçti günün yerli malınız nasıldı ?
Merhaba arkadaşlar topiği çok takip edemiyorum yeni bir gelişme varmı tedaviler nasıl gidiyor.bizde eşim ilaçlarını kullanıyor yalnız b,ir kaç gündür mide ve karın ağrısı çekiyor akşamları yatmadan yaklaşık 1 saat önce 1 bardak keçiboynuzu suyu 1 çay kaşığı arı sütü 1 bardak süte 3 tatlı kaşığı polen 1tatlı kaşığı bal katıp içiriyorum ve çok karın ağrısı çekiyor arı sütü polen kullanan arkadaşlar sizlerdede böyle sıkıntılar oluyormu acaba hepsi ağırmı geliyor anlamadım ki hakkımızda hayırlısı bakalım...
Baharcığım eseslim nasılsınız canlarım sizlerde bir gelişme varmı aklım hep burada kalıyor işten fırsat buldukça girmeye çalışıyorum evden çok zor giriyorum gelişmelerden benide haberdar edin canlarım ...
bende özlüyorum gerçekten alıştım size. yeni yıl telaşı başladı bitanem ne yapayım burada herşey kısıtlı hediyelerimi ellerimle hazırlamam gerekiyor. çOk çalışmam gerekiyor çooook :))
inşallah bekliyoruz bakalım. :)))
Kabullenmeyip ne yapacağız bitanem bu bizim gerçeğimiz. Eşimde bende babasız büyüdük ve birşeylerin eksikliği hayatımızı etkilemiyor düşün ben 7 yaşımda eşim 10 yaşında babasız kalmış. kocaman bir eksik gelmiş oturmuş karşımıza ama bişey olmadı belki daha iyi bile oldu sadece annemin kültürüyle mükemmel büyüdüm :) üreyememekte birşey farkettirmez kanısındayız. sadece evimizde bir çocuğumuz olsun istiyoruz bizim gibi bakan bizim gibi gülen,tek isteğimiz bu...
saç dökülmesinin sebebi tiroyid olabilirmiş. baktırdınız mı? baharcığım,eseslim :)) eseslim'ciğim demek ne kadar zor muş yahu
allah kavuştursun bebekimmm hayırlısıyla gidip gelsin kocişin
öp bebekim öp bende seni öpüyorum
hayrolsun bidenem dün okadar yerli malından bahsettikya rüyana girmiş
demek senin kucağında da kız bebek vardı...
rabbim hayırlara çıkarsın bebekimm artık topik ve face yetmiyor rüyalarda da beraberiz
anemonun gördüğü rüyayı okudun değil mi üçümüzü görmüş yeşillik ve çiçekler içinde...
inş güzel haberler vericez en kısa zamanda rabbim hayra çıkarsın inş
yerli malı iyi geçti bebekimmm bugün pek yorulmadım iyi oldu
sen nasılsın kocişin akşama dönecek mi ??
evet canım ya heralde ondan etkilendim rüyama girdi.
yada seni çok görmek istiyorum ondan görüyorum
evet canım anemonun rüyasını okudum hayır olsun oda inşallah. güzel haberlere vesile olsun bu rüyalarımız inşallahh.
siz zaten 23 aralıkta bize güzel haberler vereceksin eminim.
benim güzel haberler vermem baya uzun sürecek ama olsun geç olsun güç olmasın dimi ama.
bu akşam dönecek kociş bebekim sabah çok erken gitti kalmamak için işlerini bitirip dönecek hemen nasip olursa.
yorulmamana çok sevindim bebekim .yemekle meşgul olduklarında çeneleri çalışmamış demekki
bebekimmm benim birbirimizi okadar çok seviyoruz ki rüyalarda bile ayrılmıyoruz
bende geçen hafta seni görmüştüm rüyamda paso geziyorduk bebiş lafı falanda etmiyorduk
inş öyle olur bidenem bende çok istiyorum güzel haberler almayı rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
sizinde allahın izniyle en kısa zamanda tedaviniz hayırlısıyla tamamlanacak...
hipertroidten kurtulunca bol bol çıkış olacak inanıyorum buna
evet yemekle meşgul olduklarından rahat ettim bugün
kesinlikle bebekim çok alıştık birbirimize sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz çok yakın olduk birbirimize yüzümüzü görmesekte kalplerimizin bir olduğunu biliyoruz.
böyle oluncada rüyalarımızda da beraber vakit geçiriyoruz
inşalahhhh bebekim ya bu hipertiroid tedavisi olumlu sonuçlarıda herşey güzel olur. iyi sonuçlar alırız allahın izniyle inşallah.
bu aralar kocişte tutturdu içimden sperm testi vermek geliyor diyor.
bugün hatta vereyim mi filan dedi. ist gidince orda güzel bi yer bulurum filan dedi.
bende verme dedim bildiğin yerde verki için rahat etsin dedim
içimden çok vermek geliyor diyor. hayırlısı olsun bakalım
canım dönünce uygun bizamanda gidip yaptırsın...
bu kadar istiyorsa vardır bi sebebi...
bakarsın çıkış vardır hepimiz havalara uçarız
nezaman ne olacağını bizler kestiremeyiz ki herşey allahtan
ne bilim valla içimden geliyor diye tutturdu bilemiyorum tabi ama ben çok fazla umutlu değilim daha açıkcası. ama içinden geliyor diyor şevkinide kırmadım. destek verdim.
kesinlikle bilemeyiz herşey allahtan vardır bundada bir hayır
bebekimm rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...
varsın kocişin heveslenmişken yaptırsın...
illaki bu ay çıkış olacak diye bişey yok...
ama ben sizin tedaviniz tamamlandıktan sonra çıkş olacağına inanıyorum
ahh ağzı bal yesin bebekim benim inşallahhh.
evet canım kesinlikle hevesliyken yaptırsın..
bebekimmm aklıma geldide sorayım dedim...
eltininde bebişi tüp bebkle olmuşya onların sorunu neydi bebekimm ??
belki daha önce konuşmuşuzdur ama ben hatırlayamadım soayım dedim...
canım onlardada sorun sperm azlığı vardı.
varikosel ameliyatı oldu. ondan sonrada dahada düştü sperm sayısı sonra keçiboynuzu kürü kullandılar ne kadar kullandılar bilmiyorum. sonra biraz yükselme olmuş.
bu arada eltimin hormonları bozulmuş testestorun hormonu yükselmiş eltimin. oda ameliyat filan olmuş tüpleri ile ilgili.
sonra 3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördükten sonra 2. tüp denemesinde tuttu.
4 tane embriyo transfer oldu 4 de tuttu sonra 3 kız 1 erkekti. sonra erkek olan yaşamadı karnındayken öldü.
sonra 3 de 6 ay dayandı ve doğdular.
biri 680 gr biri 600 gr. biride 580 gr olarak doğdular.
biri 1 hafta yaşadı ikincisi 20 gün yaşadı 580 gr en küçük olan bebişimiz hayata sımsıkı tutundu. 3 ay küvözde kaldı.
kaldığı sürece gözleri zarar gördü 2 defa ameliyat oldu. 3 ayboyunca solunum makinasında yaşadı.
bu olaylar hep ank da tıp fak oldu. 3 ay sonunda küvözden çıkınca buraya geldi burdada 1 ay solunum cihazı ile birlikte yaşadı. ve sonunda çok şükür bu zamana geldi şimdide dünya yaramazı dünya tatlısı bi kız oldu.
rabbim işte ona dayanma gücü yaşama hakkı verdi, yaşadı. yaşamaz dedikleri halde sımsıkı tutundu hayata yani mucize olarak baktı dr lar yaşama umudu vermediler. ama çok şükür çok sağlıklı şuan.
çok uzun anlattım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?