baharcım inan çok haklısın ben anne olmayı çoook istiyorum bu doğru ama anne olmaktan daha çok eşimin baba olmasını istiyorum.ben dualarımda allahım eşimi evlat özleminde bırakma diyorum.ben çok fanatik trabzon sporluyum eşimde koyu bi fenerli.bizim en büyük kavgalarımız hep maçlardan oluyo.neyse ben diyorum ki sana söz veriyorum sen bi çocuk yap bana fenerli olsun,sırtından fb nin formasını çıkarmasın.inan bu durum benim için çok ağır olsada kabul ediyorum.hani belki heveslenirde bu sebeple bir çocuk yapmak için gerekli atılımlarda bulunur ama nerde...
ben geldim merhabalar
selam kızlar nasılsınız
anladım zatennn
yok bebekim kusuruna bakmadım
valla canım sorma 23:30 da geldi cezasınıda verdim tabikide
hoş buldum canımm nasılsınız kızlar ya ben kendime çok kızıyorum benim hiç kıskançlığım yoktur aslında benimki kıskançlıkta değil kıskanmıyorum ama eltimin göbişini gördükçe bebeğe alınanları gördükçe kahroluyorum..bugün bişeyler aldım bende eltimin bebeğine herkes aaa yoksa hamilemisin diye herkes bi üşüştü başıma:2::2: ya kıskançlık değil ama bilmiyorum çok üzülüyorum ya anlatamam ki o duygularımı ama resmen içim yanıyor bi ateş var içimdekendime kızdım çok kızdım daha geçengün o bebeğe bişey olacak eltime bişey olacak diye hastane köşelerinde gözümü kırpmadım sabaha kadar şimdi bana ne oluyosa bi tuhaf oldum.
merhaba canım hoşgeldin...
selam canım ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
saol canım ya herkese dua ediyorum baharım isteyen herkese ver YARABBİM diyom canım eşim sıfır çıkarsa evat ediniriz filan diyor ama off kafam karışıyor
valla bugün bu gazla eşime gidersem korkarım eşimi ben ameliyat edecem.:)) bu arada geçen hafta bi arkadaşımız tedavi görüpte bebek sahibi olanların ,bebek sahibi olamayanların bide tedaviye devam eden arkadaşlarımızın uzunca bir listesini yayınlamışlardı.geriye dönük bakıyorum ama birtürlü bulamadım.o sayfayı bilen arkadaşlarımız var mı acaba diye sormak isterim
hoşgeldin canım benimnegüzel haberlerle geldin sen böyle
gördün mü bak boşu boşuna üzdün kendini onca zaman...
allahın izniyle herşey yolunda çıkışda başladı daha ne isteriz
bi bebiş kaldı inş oda hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek
dediğn gibi gün sayıyorum canım 8 gün kaldı
allah razı olsun canım benim inş hepimizin yüzü güler bundan sonra
rabbim bundan sonra hep güzel haberler almayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize
canım kaç ay sonra cıkış oldu sizde ve kaç tane cıktıcanım eşimde hiç sperm yoktu 0 dı gerçi şuan nasıl bilmiyorum en son 1 ay önce çıkış oldu...
neyse emre bakırcıoğlunu düşünüyorduk ameliyat olursa diye onunla görüştüm gelmeden önce biz neler yaptırıp getirelim demişim o da kartotip analizi ve y mikrodelasyon testleri görmek isterim demişti tüp bebek öncesi...
ben de üniversite hastanesinde yaptırdım ücret alınmıyor elimizde olması açısından...
yani bir de çok merak ediyordum acaba genetik sıkıntı mı diye ama çok şükür bu da değil... öyle işte.. yaptırmak şart değil ama tüp bebek aşamasında isteyebiliyorlar sanırım mesela y mikrodelasyonda sıkıntı olursa erkek çocuk olursa onda da azo olma riski çok yüksekmiş ya da genetikte sıkıntı olunca bebeğin tutunması sıkıntılı olabiliyormuş...
bir de testlerin bir tanesi de sperm üretimiyle ilgili bilgi verebiliyor eğer değerler silik çıkarsa tese de sperm çıkma ihtimali düşüyormuş hatta hiç yok bile diyebiliyorlar...
bildiklerim bunlar canım sonuçla genetik de çok önemli ama doktor istemediyse acelesi yok merak etme
yap yap iyi dur aşkım buldum buldum diye adamın kökten kaldırın ALLAH KORUSUN olur canım bende gördümde şimdi sen onu nasıl bulacan
canım rabbim nasip etmezse kendi kanımızdan bebişlerimiz olmasını tabiki evlat ediniriz...
sonuçta biz büyütücez onları bizim evladımız olacaklar...
ama keşke siz önce tedavi olup sonra ameliyat olsaydınız sonra pişman olmanızı istemiyorum...
inş sonuç iyi çıkar ama sonuç olumsuz olursa bile hemen koyvermeyin kendinizi tedavinize devam edin...
allahtan ümit kesilmez zaten daha gençsiniz inş en yakın zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
gözün aydın canım korktuğun kadar yokmuş değilmi.
inşallah bundan sonra daha iyi haberler alacaksın.
durumunuz bizlerden çok çok iyi.
allah daha iyi etsin inşallah.
şükret gerisi kolay canım
evet eseslim korktuğum gibi çıkmadı çok şükür.. durumumuz çok şükür biraz umut verici ilk baştaki umutsuzluğumu yerini hoş umutlara bıraktı allahım hayırlısını versin dilerim herşey yolunda gider...
durumunuz bizlerden çok çok iyi diyorsun ya canım öyle deme üzülüyorum ben de sizlerden biriyim bugün var olan yarın yine yok olabilir garantisi yok... ben böyle sonuçlar aldıkça evet seviniyorum ama kendimi sizlerden hiç ayırmıyorum ki ben neysem siz de o suz... bu sefer de sizlerden olumsuz şeyler duydukça kendimde olmuş kadar üzülüyorum...
benim yavaş yavaş topladığım umut pıtırcıklarım güzel sonuçlarım siz de kat kat olsun inşallah bebeğimmm... hep öyle dua ediyorum
benim bebekimm anlar
bebekimm dün ceza verdiysen bugün de ödüllendir bari enişteyi
canım benim kıyamam çok iyi anlıyorum seni bende aynı şeyleri yapıyorum.bende okulda cocuklara bakıp bakıp iç geciriyorum
evet eseslim korktuğum gibi çıkmadı çok şükür.. durumumuz çok şükür biraz umut verici ilk baştaki umutsuzluğumu yerini hoş umutlara bıraktı allahım hayırlısını versin dilerim herşey yolunda gider...
durumunuz bizlerden çok çok iyi diyorsun ya canım öyle deme üzülüyorum ben de sizlerden biriyim bugün var olan yarın yine yok olabilir garantisi yok... ben böyle sonuçlar aldıkça evet seviniyorum ama kendimi sizlerden hiç ayırmıyorum ki ben neysem siz de o suz... bu sefer de sizlerden olumsuz şeyler duydukça kendimde olmuş kadar üzülüyorum...
benim yavaş yavaş topladığım umut pıtırcıklarım güzel sonuçlarım siz de kat kat olsun inşallah bebeğimmm... hep öyle dua ediyorum
canım benim eşimle ugraşmaktan bıktım fındıgı bile zor yedirir oldum kayınvaldemde oglumda birşey yok oglumda bir şey yok diye eşimi dolduruyor eee ben ne yapıyım kayınpederim ise bizle bile konuşmaz onların hayatında kızı var biz onların sanki üvey evladıyız
canlı sperm bulana kadar ameliyata devam ederdim herhalde.:)) evet ya keşke bulabilsek.keşke ilk gördüğümde çıktı alsaydım.eşime göstermekiçin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?