Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş ikna olur canım benim rabbim kalbine sıcaklık versinde kabul etsin herşeyi

canım benim kıyamam çok iyi anlıyorum seni bende aynı şeyleri yapıyorum.bende okulda cocuklara bakıp bakıp iç geciriyorum

gözün aydın canım korktuğun kadar yokmuş değilmi.
inşallah bundan sonra daha iyi haberler alacaksın.
durumunuz bizlerden çok çok iyi.
allah daha iyi etsin inşallah.
şükret gerisi kolay canım

evet eseslim korktuğum gibi çıkmadı çok şükür.. durumumuz çok şükür biraz umut verici ilk baştaki umutsuzluğumu yerini hoş umutlara bıraktı allahım hayırlısını versin dilerim herşey yolunda gider...
durumunuz bizlerden çok çok iyi diyorsun ya canım öyle deme üzülüyorum ben de sizlerden biriyim bugün var olan yarın yine yok olabilir garantisi yok... ben böyle sonuçlar aldıkça evet seviniyorum ama kendimi sizlerden hiç ayırmıyorum ki ben neysem siz de o suz... bu sefer de sizlerden olumsuz şeyler duydukça kendimde olmuş kadar üzülüyorum...
benim yavaş yavaş topladığım umut pıtırcıklarım güzel sonuçlarım siz de kat kat olsun inşallah bebeğimmm... hep öyle dua ediyorum

saol canım ya herkese dua ediyorum baharım isteyen herkese ver YARABBİM diyom canım eşim sıfır çıkarsa evat ediniriz filan diyor ama off kafam karışıyor

canım rabbim nasip etmezse kendi kanımızdan bebişlerimiz olmasını tabiki evlat ediniriz...
sonuçta biz büyütücez onları bizim evladımız olacaklar...
ama keşke siz önce tedavi olup sonra ameliyat olsaydınız sonra pişman olmanızı istemiyorum...
inş sonuç iyi çıkar ama sonuç olumsuz olursa bile hemen koyvermeyin kendinizi tedavinize devam edin...
allahtan ümit kesilmez zaten daha gençsiniz inş en yakın zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

yap yap iyi dur aşkım buldum buldum diye adamın kökten kaldırın ALLAH KORUSUN olur canım bende gördümde şimdi sen onu nasıl bulacan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım kaç ay sonra cıkış oldu sizde ve kaç tane cıktı

yap yap iyi dur aşkım buldum buldum diye adamın kökten kaldırın ALLAH KORUSUN olur canım bende gördümde şimdi sen onu nasıl bulacan

canlı sperm bulana kadar ameliyata devam ederdim herhalde.:)) evet ya keşke bulabilsek.keşke ilk gördüğümde çıktı alsaydım.eşime göstermekiçin istiyorum.

canım benim eşimle ugraşmaktan bıktım fındıgı bile zor yedirir oldum kayınvaldemde oglumda birşey yok oglumda bir şey yok diye eşimi dolduruyor eee ben ne yapıyım kayınpederim ise bizle bile konuşmaz onların hayatında kızı var biz onların sanki üvey evladıyız

amin canım inşallah

benim bebekimm anlar
bebekimm dün ceza verdiysen bugün de ödüllendir bari enişteyi

dimi bebekim hergün ceza olmaz bugünde ödül veririz artık
bugün 3 den sonra kayınvalidemin komşusuna gittim benim cimcimenle beraber vakit geçirdik (eltimin kızı ile)
çocuk o kadar huysuzlanmış ki kayınvalidem gelde sustur dedi gittim kucağımdan inmedi beni görünce sakinleşti herkes şaşırıyor annesi gibi olmuşsun diyorlar.seni bu çocuğun olunca çok kıskanacak dikkat et diyolar..
evede zor geldim bırakmadı beni

eselim çok dua ederim herkese ya eşime anlattım sizin şu azo ezo durumunu eşimle gülecez diye yıkıldık ALLAH seni kocanla hep güldürsün

canım benim allah razı olsun senden.
hepimiz burda birbirimizden iyi haber alınca seviniyoruz kötü haaber alıncada üzlüyoruz. çünkü bizi ancak bizler anlıyoruz.
umutsuzluğa kapılma ağlama diye durumun çok iyi dedim bitanem yanlış anlama sakın beni.
allah hem verir hem alır çok doğru. verdiği zamnda şükredip dua etmeliyiz canımcım.
inşallah herşey çok güzel olacak canım. dualarımız kendimizden çok hepimiz için ediyoruz.çünkü biliyoruz ki birimizn iyileşmesi bize umut verecek o umutlarlada yolumuza daha azimle devam edeceğiz.
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bitanem

canım boşver sen onları cahil insanlar belli ki...
sen kendini düşün daha yeni önünüzde uzun yıllar var aceleniz yok...
en iyi şekilde tedavi olmaya bakın sende kocişini kandırmanın yollarını bul bu arada
hiç kimsenin dediğini takma kafaya hele ki bi bebişiniz olsun istesende duymazsın artık onların dediğini

canlı sperm bulana kadar ameliyata devam ederdim herhalde.:)) evet ya keşke bulabilsek.keşke ilk gördüğümde çıktı alsaydım.eşime göstermekiçin istiyorum.

evet çok iyi düşünmüşsün canım ya eşin onu görürde içi rahatlar sonra seval beni tutma ben amiliyata gidiyom derşakaşaka ben seni çok sevdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…