Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canım kaç ay sonra cıkış oldu sizde ve kaç tane cıktı

canım tam 4 ay sonra çıkışı gördük ama sadece son 2 ay düzenli ilaç ve bitkisel kullandık.. ilk 2 ay araştırma hastalığı tanımayla geçti desem yeridir.
çok şükür geçen ay 2000 sperm görüldü totalda 6000 yıkama sonrası da 2000 işte...
hareketsizdi hepsi ama rabbim inşallah güç kuvvet de verir onlara haraket ederler teyzesi dua et
sonuçta bugün gördük diyelim bu rakamı ama yarın yine hiç göremeyebiliriz durumumuzun ne olacağı belli değil ki artarak devam edecek diye birşey yok... alalhım arttırsın diyorum öyle dua ediyorum...

niye kocana ceza verdin be ben kaçırdım olayı.inş.bebişin olur da varsın kıskansın eltinin kızı.hem başta kıskanır sonra bebişine abla olur,bebeği kimseciklere vermez.rabbim ogünleri tez zamanda nasip etsin inş.

canım benimki dün yolda 1 saat uyuyup yola öyle çıkıcam demişti ist gitmişti ya. tlf ları filan kapatmış. ben 1 saat sonra aramaya başladım tam 9.30 a kadar aradım tlf lar kapalıydı çıldırdım resmen.
sonra açtı uyuya kalmış tam 3 saat uyumuş
ondan beni merakta bıraktığı için ceza verdim.
öyle valla canım kıskanır ama sonra güzelce anlaşırlar inşallah.aminnnn

öyle bebegim zaten bebegim olsun onlara elletmiyecem sinir oluyorum yaa ama eşim benim sözümü dinlemez ki biraz inat var kafasına koydu mu yapar

Son düzenleme:

anladım zaten biyerlere gittiğini yoksa bebekimm beni bırakmaz dedim
bende küçükken halama aşıktım resmen çok severdim hiç ayrılmazdım ondan...
sonra evlendi enişteyi bi türlü sevemedim kıskandım halamı
sonra bide kızı oldu aman görme beni nasıl kıskanıyorum nasıl anlatamam
neyse zamanla alıştım...
şimdi halam hala sen benim ilk göz ağrımsın çocuklarım kadar çok seviyorum seni diyor kuzenlerin yanında
bende az mı kıskandım zelişi sevcen tabi diyorum
senin bıcırıkta öyle olacak kıskançlığından çatlıycak benim gibi
ama alışır zamanla kuzenine oda çok sever sonra tecrübeyle sabit

Son düzenleme:

evet bebekim kusura bakma bırakmazdım yoksa seni ama çağırınca hemen gidiverdim.
annesinin yanında benim kucağımdan inmiyor. anneside al buna sen bak filan diyor getirsen kalır yani o durumda
ama tabi ben cesaret edip getremem gündüzleri bakıyorum da geceleri bişi olur allah korusun bizden olur. risk almaya gelmez yani.
olsun benim bebişte ben her şekilde alıştırım onu

evet çok iyi düşünmüşsün canım ya eşin onu görürde içi rahatlar sonra seval beni tutma ben amiliyata gidiyom derşakaşaka ben seni çok sevdim ya

yok yok hemen ameliyata koşmasın önce şu kapağını bile açmadığı keçiboynuzu pekmezini içsin,kaan hocanın ilaçlarını kullansın ondan sonra.:))bende seni sevdim.

ben duygusal bir günündeyim hüzünlüyüm sadece ağlamakla gülmek kardeş diye boşa dememişler sen nasılsın canım

Bende iyiyim cnm yorgunım biraz
hepimiz zaman zaman öyle duygu karmaşaları yaşıyoruz cnm bi ağlıyoruz bi gülüyoruz hayat işte

ay cok güzel ya 2000 cok iyi hayırlı olsun o kadar cıkmış artık yavaş yavaş hareketlenir onlar sen merak etme .bizde o günleri görücez mi acaba biz 6 aydır herşeyi düzenli kullanıyoruz ama bizde sonuc sıfır.ocakta tekrar yaptırıcaz bakalım inşallah bu sefer cıkar .inşşallah

aaaa eşin büyük kabahatlerden birini işlemiş.her türlü cezayı döşeyebilirsin dermişim.ne iyi oldu ya bugün patron odamıza uğramadı bende keyifle yazışıyom

inşallah canım hormonlarda sıkıntı varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…