aaaa eşin büyük kabahatlerden birini işlemiş.her türlü cezayı döşeyebilirsin dermişim.ne iyi oldu ya bugün patron odamıza uğramadı bende keyifle yazışıyom
hoşgeldin canım hem yemek yapıyorum hem buraya yetişiyorum biraz geç yazıyorum ondan
sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım ??
iyiyim cnm biraz yorgunluk var sadece kurstaydım bugün
evi öle dağınık bıraktım sabah
geldim ama toplayacak halimde yok şimdilik biraz dinlenip başlıycam
öyle bebegim zaten bebegim olsun onlara elletmiyecem sinir oluyorum yaa ama eşim benim sözümü dinlemez ki biraz inat var kafasına koydu mu yapar
evet bebekim kusura bakma bırakmazdım yoksa seniama çağırınca hemen gidiverdim.
annesinin yanında benim kucağımdan inmiyor. anneside al buna sen bak filan diyor getirsen kalır yani o durumda
ama tabi ben cesaret edip getremem gündüzleri bakıyorum da geceleri bişi olur allah korusun bizden olur. risk almaya gelmez yani.
olsun benim bebişte ben her şekilde alıştırım onu
sen ne kursuna gidiyordun canım ? unuttum ben..
boşver toplama canım nasıl olsa yine dağılacak
bırak dağınık kalsın...
hoşbuldum tatlım
iyiyim cnm
hep koşuşturma içindeyim valla dün annemden geldim,bugün kurs vardı yarın kayınvalideye gidiceğiz pazara kadar yokuz ...artık öbür hafta nasıl olr bilmiyorum
hep dışarda olunca evin işide kalıyo cnm ...öyle işte
yaniiii çok büyük hemde
bugünde mi ceza vereyim ne dersin
oo çok iyi olmuş aferin o patrona
tabi bebekimm en iyisini yapıyorsun gece anasının babasının dibinde olsun...
allah korusun ne olur ne olmaz...
dedim ya tecrübeyle sabit eninde sonunda alışır sever kuzenini
sen bilirsin canım.......
Takı tasarım kursuna gidiyorum cnm işte kafam dağılsın oyalanırım diye sabır istiyo ama zevkli .
toplama diyosun yani benimde hiççç toplayacak halim yokta eşim gelip dağınık görmesin
allahtan gelmesine daha 1 saat var biraz hallederimm
canım tam 4 ay sonra çıkışı gördük ama sadece son 2 ay düzenli ilaç ve bitkisel kullandık.. ilk 2 ay araştırma hastalığı tanımayla geçti desem yeridir.
çok şükür geçen ay 2000 sperm görüldü totalda 6000 yıkama sonrası da 2000 işte...
hareketsizdi hepsi ama rabbim inşallah güç kuvvet de verir onlara haraket ederler teyzesi dua et
sonuçta bugün gördük diyelim bu rakamı ama yarın yine hiç göremeyebiliriz durumumuzun ne olacağı belli değil ki artarak devam edecek diye birşey yok... alalhım arttırsın diyorum öyle dua ediyorum...
bi evinde oturamadın tatlım ya senin yerine ben yoruldum valla
neyse gelecek haftayı kendine ve bize ayır bari
kesinlikle bebekim...
sen tecrübe ettiysen doğrudur bidenem
inşallah canım hormonlarda sıkıntı varmıydı?
sen onu yola getirirsin onu canım benim...
sen ailesine kızdığın için oda onların sözünden çıkmadığı için kızgınsın biraz...
ama bunları düünmemeye çalış eşini etkilemeye bak kadınları yapamayacağı yoktur
yok yok sen bizim gazımıza kanma.yazık çocuğa.sen yeterince dün akşam çektirmişsindir zaten.ama dün akşam çok korkmuşsundur sende. normalde 6 da çıkıyoruz işten ama üretim devam ediyo bu gece burdayız herhalde.kocişte bi arkadaşının bursaya tayini çıkmış yemeği varmış oraya gitti.akşama yemek yapmaktan kurtuldum yuppi.
Ay cnm bende oturmak istiyorum ama bi türlü olmuyo mutlaka bişey çıkıyo
inş. cnm haftaya burda olurum da şöyle keyfini çıkarırım akşama kadar buranın
canım tamam bugün bir etkilemeye çalışcam bakalım
eltin çalışıyordu değil mi bebekimm ??
kayınvaliden mi bakıcak hep çocuğa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?