Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım hem yemek yapıyorum hem buraya yetişiyorum biraz geç yazıyorum ondan
sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım ??

hoşbuldum tatlım
iyiyim cnm
hep koşuşturma içindeyim valla dün annemden geldim,bugün kurs vardı yarın kayınvalideye gidiceğiz pazara kadar yokuz ...artık öbür hafta nasıl olr bilmiyorum
hep dışarda olunca evin işide kalıyo cnm ...öyle işte

iyiyim cnm biraz yorgunluk var sadece kurstaydım bugün
evi öle dağınık bıraktım sabah
geldim ama toplayacak halimde yok şimdilik biraz dinlenip başlıycam

sen ne kursuna gidiyordun canım ? unuttum ben..
boşver toplama canım nasıl olsa yine dağılacak
bırak dağınık kalsın...

öyle bebegim zaten bebegim olsun onlara elletmiyecem sinir oluyorum yaa ama eşim benim sözümü dinlemez ki biraz inat var kafasına koydu mu yapar

sen onu yola getirirsin onu canım benim...
sen ailesine kızdığın için oda onların sözünden çıkmadığı için kızgınsın biraz...
ama bunları düünmemeye çalış eşini etkilemeye bak kadınları yapamayacağı yoktur

tabi bebekimm en iyisini yapıyorsun gece anasının babasının dibinde olsun...
allah korusun ne olur ne olmaz...
dedim ya tecrübeyle sabit eninde sonunda alışır sever kuzenini

sen ne kursuna gidiyordun canım ? unuttum ben..
boşver toplama canım nasıl olsa yine dağılacak
bırak dağınık kalsın...

Takı tasarım kursuna gidiyorum cnm işte kafam dağılsın oyalanırım diye sabır istiyo ama zevkli .
toplama diyosun yani benimde hiççç toplayacak halim yokta eşim gelip dağınık görmesin
allahtan gelmesine daha 1 saat var biraz hallederimm

bi evinde oturamadın tatlım ya senin yerine ben yoruldum valla
neyse gelecek haftayı kendine ve bize ayır bari

yaniiii çok büyük hemde
bugünde mi ceza vereyim ne dersin
oo çok iyi olmuş aferin o patrona

yok yok sen bizim gazımıza kanma.yazık çocuğa.sen yeterince dün akşam çektirmişsindir zaten.ama dün akşam çok korkmuşsundur sende. normalde 6 da çıkıyoruz işten ama üretim devam ediyo bu gece burdayız herhalde.kocişte bi arkadaşının bursaya tayini çıkmış yemeği varmış oraya gitti.akşama yemek yapmaktan kurtuldum yuppi.

hıh hatırladım şimdi
bende bi ara gitmeyi düşündümde vazgeçtim sonra sıkılırım diye gitmedim. ben gelemiyorum sıkıya o yüzden vazgeçtim.
tabii canım toplama çok yoruldum toplayamadım dersin.

ay cok güzel ya 2000 cok iyi hayırlı olsun o kadar cıkmış artık yavaş yavaş hareketlenir onlar sen merak etme .bizde o günleri görücez mi acaba biz 6 aydır herşeyi düzenli kullanıyoruz ama bizde sonuc sıfır.ocakta tekrar yaptırıcaz bakalım inşallah bu sefer cıkar .inşşallah

bi evinde oturamadın tatlım ya senin yerine ben yoruldum valla
neyse gelecek haftayı kendine ve bize ayır bari

Ay cnm bende oturmak istiyorum ama bi türlü olmuyo mutlaka bişey çıkıyo
inş. cnm haftaya burda olurum da şöyle keyfini çıkarırım akşama kadar buranın

tamam tamam yapmıycam bu akşam bişi kocişime
ohh rahatsın bu akşam canım. zaten geç oldu bu saatten sonra yemek yapmakta zor olurdu. çok iyi denk gelmiş..
gecede çalışıyormusun canım. organize gibi bi yerde kadınların kalması zor olur. ama servis vardır heralde.
bizde organizeye taşırsak fabrikayı sana komşu olurum belki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…