ayy canım benim duam inşlh gerçeklesirde senin şu eltinin kızı kıskançlıktan
tamam tamam yapmıycam bu akşam bişi kocişime
ohh rahatsın bu akşam canım. zaten geç oldu bu saatten sonra yemek yapmakta zor olurdu. çok iyi denk gelmiş..
gecede çalışıyormusun canım. organize gibi bi yerde kadınların kalması zor olur. ama servis vardır heralde.
bizde organizeye taşırsak fabrikayı sana komşu olurum belki kız
yok kız çalışmıyor gezmeye gitmiş çarşıya. faceden de yazmışlar arkadaşlarıyla kahve içiyorlarmış. keyfi gezmeye çıkıyor yani kayınvalidemde çocuğa bakıyor işte.
hadi yanezaman konuşsak çocuk kayınvalidende de ben çalışıyor sandım...
ya senin en güzel zamanları kızının oturup onunla vakit geçirsene değil mi ??
haa tamam arada bırakır gezer ama ben sık sık kayınvalidende olduğunu duyuyorum senden...
ondan alıştığını sandım valla ne anneler var pes doğrusu...
servisimiz var da kanatlıya kadar servisle gidiyorum ordan tranvay yapıyorum tepebaşına kadar ordan da otobüs.yazık bana.hadi taşıyın sizde işyerinizi organizeye sende başla işe öğle molalarında buluşuruz olmaz mı?valla süper olur.bi arkadaşım var öyle yanyana fabrikalardayız.öğlen molalarda görüşüyoruz.hergün şu muhabbet dönüyo ne vardı sizde bugün yemekte? sende gel senle de yaparız.
inşallah canım karar aşamasında şuan bi kesinleşsin kociş orda olunca bende yanlız bırakıycam gidecem yanında.
valla canım çok araç değiştiryorsun. uzak oturduğunuz yerde biliyorum orayı. zamanın yollarda geçiyor.
hemde ne güzel olur canım ben kaçar kaçar gelirm yanına.kocişte beni işten atar artık
hadi yanezaman konuşsak çocuk kayınvalidende de ben çalışıyor sandım...
ya senin en güzel zamanları kızının oturup onunla vakit geçirsene değil mi ??
haa tamam arada bırakır gezer ama ben sık sık kayınvalidende olduğunu duyuyorum senden...
ondan alıştığını sandım valla ne anneler var pes doğrusu...
yok kız attırmayız kendimizi da öğle paydoslarında buluşuruz.millet dışarıda sigara içerken biz açık görüş yaparız.biliyon demek benim oturduğum yeri çoook uzak çoook
evet canım gitmedim hiç o mahalleye ama biliyorum yerini. söğütönü balık var biliyorsundur oraya geliyoruz genelde. o zamn eşim göstermişti o taraflarda olduğunu.
öyle valla canım açık görüş olur bizimkiside. zaten olursa ilkbahara doğru olacak biizm işde. tam zamanında yani havalarda iyi olu ohh
ben çıkıyorum canım canım arkadaşlarım.öpüyorum sizi.allaha emanet olun.
hadi bakalım gazan mübarek olsun
gözünaydın tatlımmmmm ınşlh tup bebege baslayıp sınucunda dacanım eşimde hiç sperm yoktu 0 dı gerçi şuan nasıl bilmiyorum en son 1 ay önce çıkış oldu...
neyse emre bakırcıoğlunu düşünüyorduk ameliyat olursa diye onunla görüştüm gelmeden önce biz neler yaptırıp getirelim demişim o da kartotip analizi ve y mikrodelasyon testleri görmek isterim demişti tüp bebek öncesi...
ben de üniversite hastanesinde yaptırdım ücret alınmıyor elimizde olması açısından...
yani bir de çok merak ediyordum acaba genetik sıkıntı mı diye ama çok şükür bu da değil... öyle işte.. yaptırmak şart değil ama tüp bebek aşamasında isteyebiliyorlar sanırım mesela y mikrodelasyonda sıkıntı olursa erkek çocuk olursa onda da azo olma riski çok yüksekmiş ya da genetikte sıkıntı olunca bebeğin tutunması sıkıntılı olabiliyormuş...
bir de testlerin bir tanesi de sperm üretimiyle ilgili bilgi verebiliyor eğer değerler silik çıkarsa tese de sperm çıkma ihtimali düşüyormuş hatta hiç yok bile diyebiliyorlar...
bildiklerim bunlar canım sonuçla genetik de çok önemli ama doktor istemediyse acelesi yok merak etme
sadecık burda hepımız senı ıyı anlıyoruz olsun sen kendını yıpratma bu kadar
bahar hadi canım görüşürüz
görüşürüz canım kendine dikkat et
gün aşırı bazende hergün kayınvalidemde canım kayınvalidemin işi varsada bende..
rahatına düşkün eltim biraz. pek sevmez çocuk bakmasını. normalde çocuklarıda sevmez.
eşi istiyor diyo çocuk yaptı yoksa yapmayacakmış.
değişik biri işte oda. iyiliğine çok iyidir. ama insan kullanır çok fazla.
napacaksın işte herkes bir olmuyor benim çocuğum olsa her anımı onla geçirmek isterim hele bu dönemde.
tabiki işin olabilir bırakırsın ama hergün hergünde olunca iş farklı yöne kayıyor.
iyi akşamlar canlarım
tatlım nasılsın
ya ben adet olmak uzereyım
ama olup bıtınce 1 meryem suresı okuyabılırım sen eklermısın cnm bıtırelım hayırlısıyla
ah baharcım biz doğursak bi saniye bırakmayız harhalde kucağımızdan indirmeyiz.korkarım uykuda uyumayız herhalde.yada bizde yok ta biz anlamıyoz mu onları belemedim şimdi.hayatta kimseciklere bırakmam.ondan mı rabbim vermiyo yoksa.çok mu abarttım
ben çıkıyorum canım canım arkadaşlarım.öpüyorum sizi.allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?