Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

servisimiz var da kanatlıya kadar servisle gidiyorum ordan tranvay yapıyorum tepebaşına kadar ordan da otobüs.yazık bana.hadi taşıyın sizde işyerinizi organizeye sende başla işe öğle molalarında buluşuruz olmaz mı?valla süper olur.bi arkadaşım var öyle yanyana fabrikalardayız.öğlen molalarda görüşüyoruz.hergün şu muhabbet dönüyo ne vardı sizde bugün yemekte? sende gel senle de yaparız.

yok kız çalışmıyor gezmeye gitmiş çarşıya. faceden de yazmışlar arkadaşlarıyla kahve içiyorlarmış. keyfi gezmeye çıkıyor yani kayınvalidemde çocuğa bakıyor işte.

hadi ya nezaman konuşsak çocuk kayınvalidende de ben çalışıyor sandım...
ya senin en güzel zamanları kızının oturup onunla vakit geçirsene değil mi ??
haa tamam arada bırakır gezer ama ben sık sık kayınvalidende olduğunu duyuyorum senden...
ondan alıştığını sandım valla ne anneler var pes doğrusu...

ah baharcım biz doğursak bi saniye bırakmayız harhalde kucağımızdan indirmeyiz.korkarım uykuda uyumayız herhalde.yada bizde yok ta biz anlamıyoz mu onları belemedim şimdi.hayatta kimseciklere bırakmam.ondan mı rabbim vermiyo yoksa.çok mu abarttım

inşallah canım karar aşamasında şuan bi kesinleşsin kociş orda olunca bende yanlız bırakıycam gidecem yanında.
valla canım çok araç değiştiryorsun. uzak oturduğunuz yerde biliyorum orayı. zamanın yollarda geçiyor.
hemde ne güzel olur canım ben kaçar kaçar gelirm yanına.kocişte beni işten atar artık

yok kız attırmayız kendimizi da öğle paydoslarında buluşuruz.millet dışarıda sigara içerken biz açık görüş yaparız.biliyon demek benim oturduğum yeri çoook uzak çoook

gün aşırı bazende hergün kayınvalidemde canım kayınvalidemin işi varsada bende..
rahatına düşkün eltim biraz. pek sevmez çocuk bakmasını. normalde çocuklarıda sevmez.
eşi istiyor diyo çocuk yaptı yoksa yapmayacakmış.
değişik biri işte oda. iyiliğine çok iyidir. ama insan kullanır çok fazla.
napacaksın işte herkes bir olmuyor benim çocuğum olsa her anımı onla geçirmek isterim hele bu dönemde.
tabiki işin olabilir bırakırsın ama hergün hergünde olunca iş farklı yöne kayıyor.

yok kız attırmayız kendimizi da öğle paydoslarında buluşuruz.millet dışarıda sigara içerken biz açık görüş yaparız.biliyon demek benim oturduğum yeri çoook uzak çoook

evet canım gitmedim hiç o mahalleye ama biliyorum yerini. söğütönü balık var biliyorsundur oraya geliyoruz genelde. o zamn eşim göstermişti o taraflarda olduğunu.
öyle valla canım açık görüş olur bizimkiside. zaten olursa ilkbahara doğru olacak biizm işde. tam zamanında yani havalarda iyi olu ohh

ooo en güzel zaman da belki hamişte olursun ozamanlarda.kısmet.o balık restoranta çok yakın evler zaten benim evimde.rabbim oturup muhabbet etmeyi de nasip etsin inş.buarada çıkıyorum ben çok öptümmmmmmmmmmmm.

gözünaydın tatlımmmmm ınşlh tup bebege baslayıp sınucunda da olursun amınnnnnnnn

sadecık burda hepımız senı ıyı anlıyoruz olsun sen kendını yıpratma bu kadar
ya bebıs olunca sen ne yapacaksın dayan allha sıgın rabbım acını hafıfletsın ınşllh cnm

harbiden ilginçmiş senin elti bebekimmm
neyse ki senin gibi güzel tatlı iyi kalpli evine bağlı bi gelinleri var
kıskananlar çatlasın

iyi akşamlar canlarım

iyi akşamlar canım hoş geldin

tatlım nasılsın
ya ben adet olmak uzereyım
ama olup bıtınce 1 meryem suresı okuyabılırım sen eklermısın cnm bıtırelım hayırlısıyla

iyiyim canım bende bugün olmak üzereyim bikaç damla geldi ama devamı yok...
yarına olurum heralde..
tamam canım ben sana eklerim 1 meryem suresini

rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde gül gibi bakalım inş

ben çıkıyorum canım canım arkadaşlarım.öpüyorum sizi.allaha emanet olun.

iyi akşamlar canım görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…