inş. cnm benim yazdıklarını okurken gözlerim dolgu bal damlıyo ağzından yaniiii olsun ikizlerim olsun ne güzel olur...
hepimizin olsun inş. cnm
uzun bekleyişin sonuna geliyomuyum acaba 8senelik bekleyiş sabırsızlaşıyorum artık....
istiyorumbebeğimi ne yapsın ama 20. sene uffff en kısa zamanda kavuşalım bebeişlerimize
Bu dünyada iki samimi arkadaş varmış. Bunların dünya görüşleri birbirlerine tersmiş. Biri, namazında niyazında, dünya malında gözü olmadan, içki içmeden, karı kızla yatmadan camiden çıkmaz, öteki ise onun yapmadığı her şeyi yapar yaptıklarını yapmazmış. Derken sefahat düşkünü erkenden ölmüş. Aradan yıllar geçtikten sonra sofu olan da ölmüş. Sofu dogrudan cennete gitmiş. Ağaçlar altında yatıyor yiyor içiyormuş. Aklına arkadaşı gelmiş. Meleklere sormuş cehennemde oldugunu isterse ziyaret edebileceğini söylemişler Bu da kalkmıs arkadaşını ziyarete gitmiş. Bir de ne görsün arkadaşının elinde nadide Fransız şarabı, koynunda cennette bile bulunmayacak derecede güzel bir kadın. Sofu hayretle "Bu nasıl iş? Sen dünyada da sefa sürdün burda da sürüyorsun. Nerede Allah'ın adaleti?" diye sormuş. Arkadaşı derin bir ah cekerek "bu benim için büyük işkence" diye yanıtlamis. Sofu yeniden "bu nasıl işkence?" diye sormus. "Sorma.." demiş arkadaşı "bu şişeyi görüyor musun? Bunun dibi delik"; "Ya o güzel kadın?" diye atılmış Sofu. Cehennemdeki arkadaşı iç çekerek "Ah, ahhh, Onun da dibinde delik yok" demiş
Temel,Dursun ve iki çırak küçük bir imalathanede 3-5 yıldır çalışıyorlar.
sabah patronla iş yerine gelip akşam 21.00 de hep birlikte işten çıkyorlarmış.
Fakat son bir aydır patron öğleden sonra 5 cıvarları iş yerinden ayrılıyormuş ve ertesi sabah geliyormuş.
Yine patronun erken çıktığı bir gün Temel Dursun'a demişki:
- nasılsa patron gelmez bizde iş yerini kapatalım kahveye okey oynamaya gidelim demiş. Dursun'da
- Tamam demiş kapatmışlar çıkmışlar.
Kahveye giderken Temel eve uğrayayımda ceketimi alayım kahveye gelirim demiş.
Temel evin kapısını açmış ceketetini alırken yatak odasından sesler geldiğini duyar kapıyı yavaşca aralar ne görsün patronla kendi karısı sevişiyorlar.
Ses çıkarmadan hemen evden çıkar koşarak kahveye gider. Dursun'a
- Eyvah az daha patrona yakalanacaktım, patron bizim evdeymiş.
Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri: - "Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir", demiş. Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. İşaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor. - "İşte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor: - "Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim..."
tamam canım bir bak bakayımm..
ya benim karşı komşularım biraz garipler..
kaın vede kızı temizlik hastası kimseye gidip gelmezler..
bugün gün boyunca kavga ettiler müziğin sesini açmama rağmen feci derede bağırtıları geliyordu..
daha azönce ses kesildi..
beni acayip derecede etkiliyo çünkü sürekli mkavga halindeler..
inan bunlar yüzünden taşınmayı düşünmüyo değilim..
evimi çok seviyorum zaten ilk evim 3 senedir bu evdeyim ama bunlar yüzünden taşınıcam herhalde..
seni gidi seni
kıskanç kocişler yüzünden buluşamadık ama bu gece sessizce kaçalım
testemiz olmuştur senin evin şimi ohhh mis gibi
Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri: - "Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir", demiş. Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. İşaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor. - "İşte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor: - "Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim..."
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar
duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
Buda benden
ayy ben kendime sandwiç bile yapmam
bravo valla canım ..
ayy evet kuru fasulye çok severimde . bugün yapamam artık da nohut yeni yedikya haftaya yaparım ancak fasulyeyi.
bu akşam ne yapacam düşünüyordum bende
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar
duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
Buda benden
evet yani canım kıskanç kocişler.
valla canım biraz daha temizlik yapmasaydım evin halini düşünemiyordum
iyi oldu baya bi gider artık..
Ben canım ne isterse üşenmem kalkıp yaparım cnm
ben mantarı demiştim yap diye cnm...
sende bak kendine istediğin şeyi yap ye tatlım.. güçsüz kalırsın sonra ..halsiz olursunnn
iyi yapmışsın bebekim bi süre rahat edersin böyle
sen bide benim evi gör geçen haftada hastayım diye temizlik yapmadım durum vahim
bir gün temel hayat kadını ile anlaşıyor bi otele gidiyorlar.
sonra temel çıplak bi vaziyette dışarı çıkıp çıkıp geliyor.
bir oluyor iki oluyor resepsiyon şaşkın bi şekilde bakıyor.
temek bi defa daha çıkıp geliyor dışarı recepsiyondaki adamda kardeşim niye böyle çıkıp duyorsun dışarı demiş.
hatunla öyle anlaştık demiş dışarı boşalıyorum demiş
bişi olmaz olmaz. boşverrrr...
öyle valla canım baya gidiyor detaylı temilzik yapınca.
benim cadı yeğen gelmediği sürece baya gider bu temizlik
cervancım nasıl keyfin yerine geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?