Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahtan bende bi önceki hafta çok dip tepe temizlemiştim evi...
sonraki hafta hasta olup tembellik yapacağım içime mi doğmuştu acaba
2 hafta idare etti ama bu hafta sonu çok yorulcam...

amann hasta olma bidaha bebekim ya kıyamıyorum sana
yavaş yavaş yaparsın tatlım boşver nasıl olsa gene kirlenecek

ayy boşver bebekim onları yaa.
neden psikolojini bozuyorsun.
git kapılarına bi sorun var de yardımcı olayım de..
başkalarının gürültüsü senin morali,ni bozmasın bebekim

amann hasta olma bidaha bebekim ya kıyamıyorum sana
yavaş yavaş yaparsın tatlım boşver nasıl olsa gene kirlenecek

bende sana kıyamıyorum bebekmm duygularımız karşılıklı
evet ya onca emek veriyorsun sonra 2 günde yine dağılıyor...
sanırım ben çok dağınığım kociş çok tertiplidir ama
bide çocuk olsa ne olcak bilmem

ayyy yarıldımm yaaa

Uyarmadınızmı cnm hiçç
benimde üst kattakiler öle valla gece 1-2 televizyon sesi bangır bangır ne görgüsüz insanlar var yaaa
eşim bikere söylemiş ama insan olan anlar zaten yapmazzz ama nerde hergün onlar yüzünden huzurum kalmadı
eşim erken gidiyo işe zaten adam uyuyamıyo yok şikayet etcem güvenliğe gelip uyarsınlar bende dur daha büyük bi kavga filan olursa o zaman şikayet ederiz diyorum
ben hiç sevmem insanlarla tartışmayı çünkü...kimseyle kötü olmak istemem ...ama böle insanlarada me yapmak lazımm

huuuu

Temel'in gözü morarmış, nedenini soranlara,
_Pantolon tüymem koptu, diktirmeye komşu kaduna cittum.
_O mu yaptı?
_Yok canım, tikti, tişuyla iplugu koparacakken kocasi içeru cirdi.

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.
Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz???
Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim.
Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

bidenemsinnnn
valla benim kocişte sözde tertipli ama evi bir dağıtıyor sorma.
ebn hep arkasını toplardım baktım başa çıkamıyorum. bende dağıtmaya sonra toplamaya başladım
he bu arada benim kociş bugün beni sinir etti.
sonuçları çıkmış ama gidip almıyor ben alayım diyorum benim gitmem laızm ödeme yapıcam diyo.
sinir etti valla. bide ben sürekli aradım gittin mi diye sıkıştırma beni işim var gitcem dedi.
ne zamn istersen o zman git dedim kapattım tlf bidaha da aramadım.
aramıycamda ben onun için çabalıyorum ama o bunu görmüyoo...

canım kaç defa uyarmak istedim zili çaldım ama amadılar...
mercekten bakıyorlar beni görünce biliyolar açıcam bayramlık ağzımı o yüzden açmıyolar..
ya ben en ufak bir ses omasın diye çabalıyorum ama insanlar çok saygısız olmuş kimse umurlarında değil...

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar.
ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.
Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır.
Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.
Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der.
Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker.
Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben çok üşüyorum.
Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter.
tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- Efendim, ben hala çok üşüyorum.
Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter.
uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:
- Ben yine çoooook üşüyorum.
Adam yattığı yerden:
- Bir fikrim var, der.
Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz.
Genç kadın kıkırdar:
- Tamam, bana göre hava hoş.
Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:
- Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al...

hiç yapmazzzz

Bir şirkette genel müdür olarak çalışan bir adam, eksiksiz bir sağlık kontrolünden geçmek üzere doktora gider. Doktor, hastaneye yeni bir bilgisayar sistemi aldıklarını ve bu sistem sayesinde küçük bir idrar tahlili ile "full check up" yapabildiğini söyler. "Harika" der bizim genel müdür de, "başlayalım öyleyse". Doktor, adama bir cam kavanoz vererek idrar için tuvalete gönderir. Bizim adam bir süre sonra, kavanozu dolu olarak geri getirir. Doktor, kavanozdaki numuneyi bilgisayara bağlı küçük bir konteynere döker. Bilgisayar ilginç sesler çıkartarak çalışır ve bir süre sonra yazıcısından uzunca bir döküm alınır. Doktor yazıcıdan gelen çıkışları uzun süre incelemeye koyulur. Adam dayanamayıp sorar: "N'oldu doktor, bir terslik mi var?", "Bilgisayarın verdiği sonuçlara göre.." der doktor; "bir terslik yok, ama tenisten mütevellit sağ bileğinizde bir kavis oluşmuş". "Yapmayın doktor" der bizim adam, "ben meşgul bir adamım; ne tenis ne de golf oynarım. Bütün bunları yapacak vaktim yok; nasıl olur da sağ bileğimde tenis oynamaktan bir kavis oluşur?". Bunun üzerine doktor, bilgisayarın şimdiye kadar hiç yanılmadığını, asla hata yapmayacağını söyler ve "ancak" der; "içinizin rahat etmesini istiyorsaniz, bu steril kavanozu yanınıza alıp eve götürün. Sabah kalkar kalkmaz da lütfen test için gerekli idrarı yapın. Sonra, doğruca buraya gelin, sizden ekstra bir ücret almadan testi yineleyelim". Bizim adam, "tamam" der ve arabasına atlayıp evin yolunu tutar. Bilgisayarın koyduğu teşhis canını sıktığı icin, bilgisayarlara hiddetlenir. Bütün dünyayı bu aptal makinelerin ele geçireceğini düşünür ve hiddeti daha da artar. Eve vardığında, bilgisayarın "aklını başına getirmeye" karar vermiştir. Arabadan iner inmez, kavanoza biraz idrar yapar ve sonra da; arabasının kaputunu açıp karterden bir kaç damla motor yağı alıp kavanozun içine damlatır. Eve girince de olup biteni karısıyla kızına anlatır. Onlardan da kavanoza bir miktar idrar yapmalarını ister. Onlar da bizimkinin isteğini yerine getirirler. Ertesi sabah, bizim genel müdür uyanır uyanmaz eline bir playboy alip bilgisayar için tasarladığı son hinliği yapmak üzere, kavanozuyla birlikte tuvalete girer. 15 dakika sonra tuvaletten çıktığnda yüzünde mutlu bir gülümseme vardır. Doğruca hastanenin yolunu tutar. Doktor, kendisini selamlayıp nasıl olduğunu sorar. Yüzünde hin bir gülümseme ile, "iyiyim doktor, iyiyim" der bizim adam. Doktor, bir yandan kavanozdaki numuneyi bilgisayarın konteynerine dökerken; bir yandan da, "formunuzda gözüküyorsunuz bu sabah" der. Az sonra bilgisayar yeniden tuhaf sesler çıkarmaya başlar. Birkaç dakika sonra da uzunca bir kağıt çıktısı gelir yazıcıdan. Doktor, bilgisayardan gelen belgeyi titizlikle incelerken, bizim adam "bakalım senin bilgisayar bugün ne diyor doktor?" der, sinsi sinsi gülümseyerek. "Hımm..." der doktor "Bilgisayarımıza göre, arabanızın yağ değişim zamanı gelmiş, kızınız hamile, karınız da bel soğukluğuna tutulmuş. Ayrıca, tuvaletlere girerken yanınıza böyle ha bire Playboy almaya devam ederseniz, bileğinizdeki kavis daha da kötüye gidecek".

benim kociş çok düzenlidir maşallah
ben kendim dağıtıp kendim topluyorum
enişteyede kızıyorum ama nasıl olsa çıkmış sonuçlar...
kaç dakkasını alıcak gidip alıp gelse...
illaki sinir edicek seni...
ben bile merak ediyorum o nasıl sakin anlamadım...

sorma bebekim ya çıkmış ama gidip alamıyor.
bide yakın yani iş yerine öyle uzak filan değil
ben alacam ama ödeme yapacam diye ben giderim diyo.
ama hala gitmedii..
valla çok sinir oldum ama ben onu düşündüğüm için ama o kendini düşünmüyor napıyım ben şimdi....

aaa kesinlikle çok doğru cavap vermiş bizim teyzeler
baharcımbenim eşimde yapmaz :))

eseslim bazen senin eşin de benim eşime uyuyo galiba.

Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der..
"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim.
Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona.
Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim.
Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sığmadıgı bir pantolonunu da verdim.
Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız..'

aman bu erkekler adamı deli eder bizde dün gece girdik birbirimize...
iş arkadaşının işi varmış edremite gidecekti beraber gidelim demiş...
neyse 6 da çıktı geç kalmam dedi...
saat oldu 1,30 eve anca geldi...
ahım tuttu galiba yolda arabanın lastiği patlamış onunla uğraşmışlar...
geldi bi kavga kıyamet akşamki ilaçlarının hiçbirini içemedi tabi...
ağzıma geleni söyledim bende bağırdım çağırdım ağladım...
sonra gitti gece gece ilaçlarını içti konuşmadım bidaha...
ya işleri bukadar mı önemli anlamıyorum ben...
sanki biz kendimiz için uğraşıyoruz

bayıldım bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…