Eseslim cnm bahar bugün hiç gelmedi buraya nerelerde acaba merak ettim
evde misafirlerivarmış canım. bide int hatlarında sorun varmış 2 gün gelmeyecek demişler.
iyi yani.sadece topiğe giremeyeceği için sinirli.
İyi olmasına sevindim
ay cnm benim nasıl durucak 2 gün nete girmeden kötü olmuş yani...
ben bile bilgisayar 2 hafta yoktu servisteydi ne kadar kötü oldu
sağlık olsun beklerizzz bizde
Ben çıkıyorum cnm şimdilik birazda koçiş baksın hep ben oturuyorum önünde
görüşmek üzere
Selamun aleyküm canlarım nasılsınız.ben de bugün çok mutluyum allah'a şükür annemin sonuçları temiz çıktı inşallah diğerleride temiz çıkar.ama üzerimden büyük bir yük kalktı diyebilirim.allah benim ve annem için dua eden herkesten razı olsun.ne muradınız varsa versin bebişlerinizi de çifter çifter kucağınıza almayı nasip etsin
betulum gecmıs olsun bende kansızım benımkı demır anemısıkızlar hayırlı akşamlar çok kötüyüm size yazmak bile bana ölüm geliyor ne yapcam bilmiyorum kan depolarım sıfır çıktı bu ay adet olmadım meger bu sebebtenmiş ne iyi gel,ir kızlar
şimdi de ben geldim sen yoksun tatlım.
gezmeye gittik geldik eşimle.
şimdi de behzatç.yi izliyoruz.
merhaba tatlımm..
bende stresli biriyimdir ama attım üzerimden.
artık kendimi yemiyorumm.
napim yani..
elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.gerisi Allaha kalmış..
bizimde 24 ocakta tese günümüz belli oldu.
inşAllah sağlıklı spermlerimiz çıkar.
Günaydın canlar nasılsınız ben işteyim hemen bilgisayarı açar açmaz topiği açıyorum ara ara bakmaya çalışıyorum tam bi bağımlı oldum burdan hergün yeni bişeyler öğreniyoruz inşlh bu günleri geçirip tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz..
günaydın denizcim ben iyiyim sağolGünaydın canlar nasılsınız ben işteyim hemen bilgisayarı açar açmaz topiği açıyorum ara ara bakmaya çalışıyorum tam bi bağımlı oldum burdan hergün yeni bişeyler öğreniyoruz inşlh bu günleri geçirip tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz..
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugun guzel ve mutlu bı gun olsun inşllhkızlar bugun kurstayım ben
aksama gorusuruzzzzzzzz
hepınızı kocamannnnnnnn
Günaydın canlar nasılsınız ben işteyim hemen bilgisayarı açar açmaz topiği açıyorum ara ara bakmaya çalışıyorum tam bi bağımlı oldum burdan hergün yeni bişeyler öğreniyoruz inşlh bu günleri geçirip tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz..
herkese günaydınlar mutlu günler diliyorum kızlar.
nasılsınız bugün?
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugun guzel ve mutlu bı gun olsun inşllhkızlar bugun kurstayım ben
aksama gorusuruzzzzzzzz
hepınızı kocamannnnnnnn
Günaydın canım.Bende şimdi senin iiçin girdim.Merak ettim kaan hocaya mail attmıştın.Ne oldu cevap verdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?