sağol canım benim
evet mail geldi 1 ay daha guatr tedavinize devam edin tesenizide ocak değilde şubatta yaparız olmazsa dedi.
yani bizi eninde sonunda m.teseye çağırıyor canım ya.
ama bizde olmak istemiyruz. bilmiyorum ne olacak yani
Hayatım sen desene guatır tedavisinden sonra neden ilaç tedavisi uygulamıyoruz diye?Bende bu merak uyandırıyor.
kızlar bişey soracam sizlere.
şimdi ben bundan iki ay önce rahmimde yara olduğu için bide akıntım olduğu için muayene gittim.
sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
bende onun bahanesiyle gidip sonuçları gösterdim.
dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
kanda mantar var dedi dr . böyle bişey duydunuz mu hiç kızlar.
bende dahileye gidip kanıma baktırayım dedim. kanda mantar ilk defa duydum.
gerek mi görmüyor anlamadım valla canım. bu bide guatr çıktığından beri gelin m.tese yapalım diyip duruyor.
bizde olmak istemiyoruz. bunu daha önceden kaç defa söyledik bizim zaman problemimiz yok 1 sene 2 sene de olsa ialç bitkisel kullanıp normal için uğraşmak istiyoruz dedik. oo süper o zaman dedi.
şimdide tutturdu m.tese yapalım diye. bende anlamadım yani canım.
Bende ilk defa duydum.ama yara varsa yaranın büyüklüğü önemli.Beendede var.ama çok ufak diye doktor müdale etmicem doğumdan sonra dedi.Ama büyükse dondurmayı tavsiye ediyorlar.Benim arkadaşımdada mantar kaşıntı kızarıklık vardı.Ne tedaviler kullandı geçmedi.Bizim doktorumuz ilaca karşı.Bizlere yarım litre kaynatılmış suyun içine 1 tatlı kaşık yemek sodası koyun .soguduktan sonra her tuvaletten sonra onunla yıkayın dedi.Kaşıntı başlayınca biz bunnu yapıyoruz.Süper geliyor.Bir teyzeme söyledim.20 senedir çekiyormuş .Şuan bana dua ediyor.
Bence unutmuştur.Çok fazla hastası var.Bir daha yaz hatırlat.Yine aynısını derse başka bir çözüm ararız.Belki mtese sizin için daha hayırlıdır.Hemen sperm bulunup bebişine kavuşabilirsin ama.İlla mtese diyora bir müddet sen bitkisel kürleri uygula.Kendinize hazır hissetiğinizdede yaptırırsınız canım.
ben çıkmak zorundayım.cevaplarını bekliyorum.Öpüldün
günaydın kızlar... nasılsınız...
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
ESKİŞEHİRDE HAVA NASIL CNM BURDA BUGÜN YAZ GÜNEŞİ VAR HAVA ÇOK GÜZEL AAHH AHH O EVLATLARIMIZ BİR GELSE VARYAA BİZLERE ÖLÜM OLMAZ HERHALDE..günaydın canım ben iiym sen nasılsın canım.
hepimiz bağımlı olduk valla canım
aminnnn inşallahhh evlatlarımız bizi daha fazla bekletmez...
EVT CNM ÖYLE BÖYLE DEĞİL İNSANIN AKLI HEP BURADA KALIYOR..evet cnm burası bagımlılık yapıyo bende bı gun gırmesem meraktan ölüyorum
artık tez zamanda vaktı gelırde bızımde bebeklerımız olur inşlallah( amiiiinnn)
Arkadaşlar ben davmlı siteye bir giriyorum bir çıkıyorum.sizlere ne merhaba bile diyemiyorum.Çünkü şirkette olduğum için hem kendi işlerimi yapmaya çalışıyorum hemde sizleri çok merak ediyorum.Lütfen kusuruma bakmayın.[/
NE DEMEK CNM BENDE SENİN GİBİ YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM YAZAMASAMDA ARA ARA TAKILIYORUM PATRONUN OLMADIĞI ZAMANLAR HEP BURDAYIM :))
şimdi ben bundan iki ay önce rahmimde yara olduğu için bide akıntım olduğu için muayene gittim.
Sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
Dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
Bende onun bahanesiyle gidip sonuçları gösterdim.
Dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. Vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
Kanda mantar var dedi dr . Böyle bişey duydunuz mu hiç kızlar.
Bende dahileye gidip kanıma baktırayım dedim. Kanda mantar ilk defa duydum.
günaydın canımm
doğum günün kutlu olsun mutlu sağlıklı huzurlu bebişlerinle bir ömür geçir inşallah.
tedaviyede başlayacaksın allahın izniyle bellimi olur bidahaki doğum gününde bebeğin kucağında olur inşallahh..
geçmiş olsun cnm bende de normal mantar vardı çok kötü birşey allahtan atlattım o günleri sen iyi bi kontrolden geç cnm ben hiç duymadım ama dr diyorsa olabilir tedaviyle en kısa sürede atlatırsın inşlh tüp bebeğe gitmeden önce bende bi dr gidip kontrolden geçmek istiyorum bakalım..
ESKİŞEHİRDE HAVA NASIL CNM BURDA BUGÜN YAZ GÜNEŞİ VAR HAVA ÇOK GÜZEL AAHH AHH O EVLATLARIMIZ BİR GELSE VARYAA BİZLERE ÖLÜM OLMAZ HERHALDE..
İnşallah eseslim canım dediğin gibi olur... Çok sağol...
inşallah eseslim canım dediğin gibi olur... çok sağol...
günaydın kızlar... nasılsınız...
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
bende onun bahanesiyle gidip sonuçları gösterdim.
dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
kanda mantar var dedi dr . böyle bişey duydunuz mu hiç kızlar.
bende dahileye gidip kanıma baktırayım dedim. kanda mantar ilk defa duydum.
canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı evlatlı bereketli nice mutlu senelere bu yaşın sana uğur getirir inşlh evlatlarına bu yaşında kavuşursun inşlh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?