denizcim sen nasılsın,ne var neyok.
iyiyim cnm saol işteyim çalışıyorum:) sen nasılsın sizde ne var ne yok sizdeki sorun neydi nerde oturuyorsunuz ya geçenlerde bir arkadaş ben antalya konuksever mh.oturuyorum dedi kim olduğunu hatırlayamıyorum sen değildin değilmi cnm:))
eseslim canım geçmiş olsun inşallah ilaçla falan geçecek birşeydir ama ihmal etme canım üzerine ol bu durumun bebişin gelmeden iyi bak kendine tabi ondan sonra daha da iyi bakarsınkızlar bişey soracam sizlere.
şimdi ben bundan iki ay önce rahmimde yara olduğu için bide akıntım olduğu için muayene gittim.
sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
bende onun bahanesiyle gidip sonuçları gösterdim.
dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
kanda mantar var dedi dr . böyle bişey duydunuz mu hiç kızlar.
bende dahileye gidip kanıma baktırayım dedim. kanda mantar ilk defa duydum.
günaydın kızlar... nasılsınız...
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı evlatlı bereketli nice mutlu senelere bu yaşın sana uğur getirir inşlh evlatlarına bu yaşında kavuşursun inşlh...
doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun inş.geçmişi düşünüp üzülme be hayatım,inş.bu yaşında da rabbim bebeğini kucağına almanı nasip eder.dediğin gibi rabbim yeterki sağlık sıhat versin.eşinle muhabbetini dahada arttırsın inş.
eseslim canım geçmiş olsun inşallah ilaçla falan geçecek birşeydir ama ihmal etme canım üzerine ol bu durumun bebişin gelmeden iyi bak kendine tabi ondan sonra daha da iyi bakarsın
günaydın sana da canım yeni yaşın sana ve eşine hayırlar,sağlıklar güzel güzel bebişler getirsin inşallah
evet canım ya ne çabuk geçmiş zaman değil mi ben bile hatırlıyorum
olsun canım herşeyde bir hayır var dediğin gibi zaman her şeyin ilacı
yeter ki bizler sabretmesini bilelim...
iyiyim cnm saol işteyim çalışıyorum:) sen nasılsın sizde ne var ne yok sizdeki sorun neydi nerde oturuyorsunuz ya geçenlerde bir arkadaş ben antalya konuksever mh.oturuyorum dedi kim olduğunu hatırlayamıyorum sen değildin değilmi cnm:))
kızlar merhaba
aranızda eşinde canlı-ölü spermi olmayıp, sonradan sperm oluşan var mı:26:
kızlar bişey soracam sizlere.
şimdi ben bundan iki ay önce rahmimde yara olduğu için bide akıntım olduğu için muayene gittim.
sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
kızlar bişey soracam sizlere.
eseslim canım mrb.kanda mantar duymuştum ben ama tedavisi kolay diye hatırlıyorum.ilaçlarını düzenli kullanınca hemen geçiyomuş.biz kocalarımız gibi ilaç içmekten nazlanmayacağımıza göre hemen geçecek demektir.:))iyi yapmışsın tahlillerini göstermekle ama keşke gene bi tekrarlatsan şu testleri.belki geçmiştirde,yada azalmıştırda.
eseslim canım geçmiş olsun inşallah ilaçla falan geçecek birşeydir ama ihmal etme canım üzerine ol bu durumun bebişin gelmeden iyi bak kendine tabi ondan sonra daha da iyi bakarsın
Slm tatlım
geçmiş olsun ihmal etme böle bişeyi dikkat et cnm benim...
sonra ilerlemesin ilaçla kolayca geçer sanırım
kanda mantarıda hiç duymamıştım..
hamiş olmadan hallet herşeyigüzelim..
benimde bi kadın doğumcuya gidip testlerimi yaptırmam lazım ama ihmal ediyorum sana diyorum ama bende öyleyim
aman o kadar tedavilerde gidip geldikki hastaneye artık bıkmışım yani.. 4 sene oldu herhalde hiç test filan yaptırmadım sadece smear testi yaptırıyorum senede bir o kadar yumurtalıklarım nasıl hiç bilmiyorum ..ama sen ihmaal etme cnm ..git mutlaka biran önce düzelir inş..:26:
eseslim geçmiş olsun,ben bıktım o kaşıntıdan geçen gün nerdeyse oturup ağlıcaktım4 ay önce smear verdim 2 tür enfeksiyon çıktı fitil hap falan verdi dr 1 hafta kullandım ama geçmedi verdiği ilaçlar iyi gelmedi tekrar gidip başka ilaç yazdırmam gerekiyomuş neyse ihmal ettim ve sonunda geçen hafta gittim tekrar tahlil verdim bilmiyorum artık sonuç ne çıkar. kaşıntıya elma sirkeside iyi geliyor(internetten araştırdım) bilginiz olsun o şekilde anca atlatabiliyorum akıntıya ve kaşıntıya iyi geliyor. ama yine doktorun vereceği ilaçları kullanmayı tercih ediyorum bi daha tekrarlamasın diye. kanda mantarı ilk defa duyorum smear tahlil sonucumu bu teşhis kondu kanda mantar?
merhaba canımcım
dr da ilaç tedavisne başlarız dedi yarında tahileye randevu aldım ordada kan testi yaptırcam bakalım orda ne çıkacak.
inşallah canım hemen geçer adetde çok sıkıntı çekiyorum.
sen nasılsn canım ?
gecmıs olsun tatlım zaten su mantar her kadında muhakkak olurmusvalla canım o kaşıntı yanma hiçbişeye benzemiyor çok kötü olup olmadık yerde kaşınıyor
ben 2 ay önce smear ve akıntıdan örnek aldı dr bide kana baktı canım. orda çıktı.
kanda mantar diyince tereddüt ettim bende yarında dahiliyeye randevu aldım ona gidicem.
aşırı kansızlıktan olmuş dedi.
bakalım yarınki dr ne diyecek.
ıyı aksamlarr nasısınız kızlarrrrrr
İyi akşamlar cnm
Hoşgeldin
nasılsın ?
geçmiş olsun eseslim kanda mantarı ilk defa duydum 3 yıldır mantarla savaşan biri olarak kanında enfeksiyon çıkmıştır hemogram yaptırdıysan mmc öyle bişey var yanlış olmasında yüksek çıkarsa kanda intihap oldugunu gösteriyor yani biyerlerde enfeksiyon oldugunu gösteriyor smirde çıkar mantarmı degilmi bendede oluyor herzaman son üç yıldır ayda bir tekrarlıyor kullanmadıgım fitil krem kalmadı geçiyor geri hortluyor son saglık ocagına gittiğim doktora dedim sürekli ayda bir ilaç kullanıyorum geçiyor geri tekrarlıyor bıktım filan dedim doktor zonax diye bir ilaç yazdı içinde 7 tane hap var 7 hafta birtanesini içiyorsun yanında fitilde kullandım şimdilik çok şükür busefer 3 ay oldu hemen hemen tekrarlamadı ayy çok kötü oluyor uzak olsun bıktırdı valla sürekli ilaç yazdırmadan bıktıydım simir testide yaptırasım var aslında kendimi çok ihmal ediyorum son tüp bebek tedavisinden sonra hiç bir dogum doktoruna gidip dogru düzgün baktırmadım bi sperm derdine düşmüşüz öyle gidiyoruz kendimizi bi ele alsak kim bilir ne çıkcak ..:44:
ıyı aksamlarr nasısınız kızlarrrrrr
İyi akşamlar cnm
Hoşgeldin
nasılsın ?
sagol cnm ıyım cok sukur
sen nasılısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?