Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayır canım ya ben eseslim gibi eskişehirdeyim.bende şuan işten giriyorum topiğe.herzaman giremiyorum buyüzden.bizim konumuzda eşim 5 yaşında kemoterapi görmüş.buyüzden azosperm.2 yıllık evliyiz.böyle işte arkadaşım

eseslim canım geçmiş olsun inşallah ilaçla falan geçecek birşeydir ama ihmal etme canım üzerine ol bu durumun bebişin gelmeden iyi bak kendine tabi ondan sonra daha da iyi bakarsın

günaydın sana da canım yeni yaşın sana ve eşine hayırlar,sağlıklar güzel güzel bebişler getirsin inşallah
evet canım ya ne çabuk geçmiş zaman değil mi ben bile hatırlıyorum
olsun canım herşeyde bir hayır var dediğin gibi zaman her şeyin ilacı
yeter ki bizler sabretmesini bilelim...

canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı evlatlı bereketli nice mutlu senelere bu yaşın sana uğur getirir inşlh evlatlarına bu yaşında kavuşursun inşlh...

çok sağolun kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim... İyiki varsınız hepinizi çok çok öpüyorummm...

kızlar merhaba

aranızda eşinde canlı-ölü spermi olmayıp, sonradan sperm oluşan var mı
:26:

merhaba...o benim tatlım..konuksever ilköğretim okuluna yakınım..sen nerdeydin ...kolay gelsin nnerde çalışıyorsun..

kızlar merhaba

aranızda eşinde canlı-ölü spermi olmayıp, sonradan sperm oluşan var mı
:26:

tabiiki var canım.. bitkiseller ilaçlar kullanılabilir birde sebebini araştırmak lazım iyi bir doktor la tedavi yolunu arayın.bazı testlerde 0 çıkıyor sonra azda olsa sayı çıkıyor ..hatta milyonlara ulaşan sonuçlar okuduk burdan.... doğal yolla veya tüpbebek le bebeklerimize kavuşmak istiyoruz ...BÜYÜK ALLAHIM kolaylaştır zorlaştrıma....inş. olur

Slm tatlım
geçmiş olsun ihmal etme böle bişeyi dikkat et cnm benim...
sonra ilerlemesin ilaçla kolayca geçer sanırım
kanda mantarıda hiç duymamıştım..
hamiş olmadan hallet herşeyigüzelim..
benimde bi kadın doğumcuya gidip testlerimi yaptırmam lazım ama ihmal ediyorum sana diyorum ama bende öyleyim
aman o kadar tedavilerde gidip geldikki hastaneye artık bıkmışım yani.. 4 sene oldu herhalde hiç test filan yaptırmadım sadece smear testi yaptırıyorum senede bir o kadar yumurtalıklarım nasıl hiç bilmiyorum .. ama sen ihmaal etme cnm ..git mutlaka biran önce düzelir inş..:26:

Slm cnm
Doğum günü kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle beraber Sağlıklı ,huzurlu ,uzun bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara
İnş. bi dahaki yaşgününü bebişlerinler geçirirsin..cnm

eseslim geçmiş olsun,ben bıktım o kaşıntıdan geçen gün nerdeyse oturup ağlıcaktım 4 ay önce smear verdim 2 tür enfeksiyon çıktı fitil hap falan verdi dr 1 hafta kullandım ama geçmedi verdiği ilaçlar iyi gelmedi tekrar gidip başka ilaç yazdırmam gerekiyomuş neyse ihmal ettim ve sonunda geçen hafta gittim tekrar tahlil verdim bilmiyorum artık sonuç ne çıkar. kaşıntıya elma sirkeside iyi geliyor(internetten araştırdım) bilginiz olsun o şekilde anca atlatabiliyorum akıntıya ve kaşıntıya iyi geliyor. ama yine doktorun vereceği ilaçları kullanmayı tercih ediyorum bi daha tekrarlamasın diye. kanda mantarı ilk defa duyorum smear tahlil sonucumu bu teşhis kondu kanda mantar?

doğum günün kutlu olsun cnm. bi dahaki seneye inş. bebişinle kutlarsın doğumgününü..İYKİ DOĞDUN...

merhaba canımcım
dr da ilaç tedavisne başlarız dedi yarında tahileye randevu aldım ordada kan testi yaptırcam bakalım orda ne çıkacak.
inşallah canım hemen geçer adetde çok sıkıntı çekiyorum.
sen nasılsn canım ?

eseslim canım geçmiş olsun inşallah ilaçla falan geçecek birşeydir ama ihmal etme canım üzerine ol bu durumun bebişin gelmeden iyi bak kendine tabi ondan sonra daha da iyi bakarsın

sağol canım benim. evet canım bu sefer ihmal etmiycem inşallah. biran önce başlıycam tedaviye.
inşallahhh bebeişim gelsin inşallah da ben daha çook iyi bakarım kendime

sağol canımcım.
ben baharın gazı ile gittim sende ihmal etme git canım ihmale gelmiyor böyle şeyler.
dr lardan çok bıktık ama mecburuz işte gitmeden de olmuyor.
ilerlemesin hiçbişey başında halletmek daha kolay.

valla canım o kaşıntı yanma hiçbişeye benzemiyor çok kötü olup olmadık yerde kaşınıyor
ben 2 ay önce smear ve akıntıdan örnek aldı dr bide kana baktı canım. orda çıktı.
kanda mantar diyince tereddüt ettim bende yarında dahiliyeye randevu aldım ona gidicem.
aşırı kansızlıktan olmuş dedi.
bakalım yarınki dr ne diyecek.

geçmiş olsun eseslim kanda mantarı ilk defa duydum 3 yıldır mantarla savaşan biri olarak kanında enfeksiyon çıkmıştır hemogram yaptırdıysan mmc öyle bişey var yanlış olmasında yüksek çıkarsa kanda intihap oldugunu gösteriyor yani biyerlerde enfeksiyon oldugunu gösteriyor smirde çıkar mantarmı degilmi bendede oluyor herzaman son üç yıldır ayda bir tekrarlıyor kullanmadıgım fitil krem kalmadı geçiyor geri hortluyor son saglık ocagına gittiğim doktora dedim sürekli ayda bir ilaç kullanıyorum geçiyor geri tekrarlıyor bıktım filan dedim doktor zonax diye bir ilaç yazdı içinde 7 tane hap var 7 hafta birtanesini içiyorsun yanında fitilde kullandım şimdilik çok şükür busefer 3 ay oldu hemen hemen tekrarlamadı ayy çok kötü oluyor uzak olsun bıktırdı valla sürekli ilaç yazdırmadan bıktıydım simir testide yaptırasım var aslında kendimi çok ihmal ediyorum son tüp bebek tedavisinden sonra hiç bir dogum doktoruna gidip dogru düzgün baktırmadım bi sperm derdine düşmüşüz öyle gidiyoruz kendimizi bi ele alsak kim bilir ne çıkcak ..:44:

ıyı aksamlarr nasısınız kızlarrrrrr
dogum gunun kutlu olsun cnm esınle mutlu huzurlu bı omur nasıp etsın mevlam sıze
seneye bebısınle gırersın ınşllh
gecmıs olsun tatlım zaten su mantar her kadında muhakkak olurmus

sağol canım benim.
valla canım bende ilk defa duydum. aşırı kansızlıktan dolayı kanında mantar olmuş dedi.
adette ve sonrasında aşırı kaşıntı kızarıklık yanma oluyordu 2 aydır böyle oluyor.
yarında tekrar bi dr gidecem canım tahlil yine yaptırcam bakalım orda ne çıkacak.
bende akıntı örneği aldı canım onda çıktı.
şimdi bende yarada var onu önce donduracak ondansonra ilaç tedavisine başlayalım dedi
yarayıda dondurcam artık ertele ertele yara büyüdü.en iyisi biran önce kurtulmak.
valla canım çok haklısın sperm derdine düşünce kendimizi ihmal ettik kendimize bakmalıyız sperm çıkınca iş bizde bitecek onun için kontrollerimizi olmalıyız. sende biran önce git bidaha dr a canım.
eşinin ameliyatından önce git bi görün ihmal etme canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…