ıyı aksamlarr nasısınız kızlarrrrrr
gecmıs olsun tatlım zaten su mantar her kadında muhakkak olurmus
ben geldim nasılsınız kızlar
gelincik dogum günün kutlu olsun
iyi akşamlar canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
sağol canım inşallah geçer biran önce
ne olsun yarın dr gıdıcem bende kansızlık ıcın sonuclar ne olacak bakalım yanı bızı bu kansızlık mahfettı
sendede asırı, yorulma halsızlık, tatlı ıstegı ,unutkanlık varmı bende hepsı var daha bu yasta unutkan oldum bakalım dr ıgne mı kan surubumu verecek offf
kansurubundan nefret edıyorum
sagol cnm ıyım cok sukur
sen nasılısın
Bende iyiyim cnm sağol
bi üşüme tutttu ısıtamıyorum kendimi dışarı çıktım sabah bi arkadaşa gittim dışarda üşüdüm herhalde battaniyeye sarılmış durumdayım..
ben geldim nasılsınız kızlar
gelincik dogum günün kutlu olsun
saol bacım ço şükür iyiyim aktarcı eksikleri göndermedi çay ve bana göndercekleri elinde yokmuş ondan göndermemiş daha da aramadık bilmiyorum geldimihoşgeldin canım
çok şükür iyiz sen naıslsın canım ?
aktarı aradınmı canım ? eksikleri gönderdimi
Hoşgeldin cnm
iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
kızlar bişey soracam sizlere.
şimdi ben bundan iki ay önce rahmimde yara olduğu için bide akıntım olduğu için muayene gittim.
sonra benden smer filan alındı kültür alındı sonuçları ben aldım ama dr a sonucu göstermedim bugün gidecem yarım gidecem derken sonuçlar elimde tam 2 aydan beri bekliyordu.
dün eltim dr gidiyordu kadın doğumcuya gel beraber gidelimde sende sonuçları göster dedi.
bende onun bahanesiyle gidip sonuçları gösterdim.
dr dediki senin aşırı kansızlığın var bundan dolayıda mantar var sende dedi. vajinada adette ve adetten sonra 2 aydır kaşıntı kızarıklık oldu bide.
kanda mantar var dedi dr . böyle bişey duydunuz mu hiç kızlar.
bende dahileye gidip kanıma baktırayım dedim. kanda mantar ilk defa duydum.
günaydın kızlar... nasılsınız...
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
selam kızlarr
nasılsınız canlarım ben 2 gündür giremiyordum..
merak ettim hepinizi..
Slm cnm hoşgeldin
iyiyim cnm çok şükür sen ne yaptın günün nasıl geçti
bende iyiyim yanlızım evde oturdum haberleri izlerken öyle bakınıyorm sen naptın
bacım olmazmıhaberimiz burda alanlarda oldu bahar 85 ondan kullanıyor romanyadan getirtti ama o ot böyle baharda dağda bayırda çıkıyor ben baharı bekliyorum topluycam çay yapıp içiricem herife gerci bunu kullanan kişide sorun kendisiydeymiş ama nasiparkadaşlar ben bunu bu sitede bir yerde okudum bilginiz varmı okuyan yada araştıranınız varmı bence bir okuyun
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
hoşbulduk canım
bende iyiyik canım neolsun bütün gün kös kös oturdum.
patladım sıkıntıdan.
nettede sorun var gidip geliyo.
anlayacağın bilgisayardada vakit geçiremiyorum kaç gündür..
çok sıkıldım çoooook püfff..
bacım olmazmıhaberimiz burda alanlarda oldu bahar 85 ondan kullanıyor romanyadan getirtti ama o ot böyle baharda dağda bayırda çıkıyor ben baharı bekliyorum topluycam çay yapıp içiricem herife gerci bunu kullanan kişide sorun kendisiydeymiş ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?