Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
sağol canım inşallah geçer biran önce

ne olsun yarın dr gıdıcem bende kansızlık ıcın sonuclar ne olacak bakalım yanı bızı bu kansızlık mahfettı
sendede asırı, yorulma halsızlık, tatlı ıstegı ,unutkanlık varmı bende hepsı var daha bu yasta unutkan oldum bakalım dr ıgne mı kan surubumu verecek offf
kansurubundan nefret edıyorum

bende yarın tekrar kan verecem canım bakalım ne ilacı verecek banada.
çabuk yorulma çarpıntı nefes nefese kalma saç dökülmesi tırnak kırılması iştah kaybı var bende valla canım ya kansızlık ömrümü yedi benimde.
o şurup varya ığğğ içemiyrum ben onu. hap ver diyorum dr hep ama şurup daha faydalı diyo içmiyorum içemiyorum. bide bu haplar şişiriyor. bağırsak düzenini bozuyor ne olcak halimiz bilmem valla.

hoşgeldin canım
çok şükür iyiz sen naıslsın canım ?
aktarı aradınmı canım ? eksikleri gönderdimi
saol bacım ço şükür iyiyim aktarcı eksikleri göndermedi çay ve bana göndercekleri elinde yokmuş ondan göndermemiş daha da aramadık bilmiyorum geldimi
Hoşgeldin cnm
iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

bende iyiyim yanlızım evde oturdum haberleri izlerken öyle bakınıyorm sen naptın

selam kızlarr
nasılsınız canlarım ben 2 gündür giremiyordum..
merak ettim hepinizi..

geçmiş olsun canım benim..
kanda mantarıda ilk defa duyuyorum..
canım mantara bir ilaç var çok iyi geliyo bu ilacın 2,4,8 tane kapsüllü olanı var..
ben 2 kapsüllü olanını kullanmıştım vede hemen geçirmişti..
ilacın adı flucan.. birde yanında travazol krem kullanıyorsun..
doktora gittiğinde bu ilacı istersen yazar çok etkili bir ilaç..
kan tahlili yaptır canım kansızlık varmı yokmu anca öyle anlaşılr..

doğum günün kutlu olsun canım..
uzun sağlıklı bir ömür diliyorum..
bu yaşın sana şans getirir inşallah bebişlerini kucağına alırsın inşallah..

bende iyiyim yanlızım evde oturdum haberleri izlerken öyle bakınıyorm sen naptın[/QUOTE]

bende cnm haberlere bakıyorum eşimi bekliyorum gelir birazdan
çorba koydum bide
çok üşüyodum biraz önce bari bişeylerle uğraşım dedim ısındım ama..
sabah arkadaşıma kahvaltıya giddim 6 aylık bi oğlu var oyyy öptüm kokladım onu bi güzel hep dua ettim bana ve tüm isteyenlerede ver rabbim ...

Slm cnm hoşgeldin
iyiyim cnm çok şükür sen ne yaptın günün nasıl geçti

hoşbulduk canım
bende iyiyik canım neolsun bütün gün kös kös oturdum.
patladım sıkıntıdan.
nettede sorun var gidip geliyo.
anlayacağın bilgisayardada vakit geçiremiyorum kaç gündür..
çok sıkıldım çoooook püfff..

arkadaşlar ben bunu bu sitede bir yerde okudum bilginiz varmı okuyan yada araştıranınız varmı bence bir okuyun

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

bende iyiyim yanlızım evde oturdum haberleri izlerken öyle bakınıyorm sen naptın

bende cnm haberlere bakıyorum eşimi bekliyorum gelir birazdan
çorba koydum bide
çok üşüyodum biraz önce bari bişeylerle uğraşım dedim ısındım ama..
sabah arkadaşıma kahvaltıya giddim 6 aylık bi oğlu var oyyy öptüm kokladım onu bi güzel hep dua ettim bana ve tüm isteyenlerede ver rabbim ...[/QUOTE]

amin canım amin inşallah bizlerinde olur buarada afiyet olsun şifa olsun çaorban

kızlar forever living diye bir firma varmış arkadaşım önerdi aradım kadınla konuştum beni üye yapmak istedi ürünlerimiz çok iyi kullanıpta çocogu olanlar var falan dedi kızlar daha önce bunu duydunuzmu etrafınızda ürünlerini kullanan tanıdıklarınız varmı böyle ilaç temizlik ürünleri makyaj ürünleri falan varmış hiç duydunuz mu bana biraz fasa fiso geldi ama bilmediğim için bişeyde diyemiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

bacım olmazmıhaberimiz burda alanlarda oldu bahar 85 ondan kullanıyor romanyadan getirtti ama o ot böyle baharda dağda bayırda çıkıyor ben baharı bekliyorum topluycam çay yapıp içiricem herife gerci bunu kullanan kişide sorun kendisiydeymiş ama nasip

Ah cnm oturdunmu tüm gün
komşular filan yokmu görüştüğün
havalarda soğuk insan dışarıyada çıkamıyo zaten sıkılıyo
net olunca gine valit geçiyo bi nevze inş. düzelir şu sorun sende girersin rahat rahat

anladım demek ki ben yolun başında olduğum için geriden geliyorum tabi daha 3 ay oldu öğreneli peki bir faydası olmuşmuş bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…