Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hmm başlamış bile dizi izliyomusun sizde bu diziyi öle bir geçer zamanki

merhaba...o benim tatlım..konuksever ilköğretim okuluna yakınım..sen nerdeydin ...kolay gelsin nnerde çalışıyorsun..

ayy cnm valla kim olduğunu bir türlü çıkartamadım kusura bakma...ben 12.caddede bir şirketin muhasebe finans işlerine bakıyorum konuksever mh. oturuyorum seninle tanışmak isterim yakınmışız inşlh ard arda sevinç yaşarız hayallerimize kavuşuruz cnm..

Merabalar bizdede problem çok düşük morfoloji çok düşük haraket yani ne içsek ne yesek sonuç düzelmiyor.Bir tane kendiliğimden gebe kalmıştım hatalı sperm döllemiş sanırım kalbi durmuştu 6.haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Tüp bebek şimdi dursun bir diyoru. Ama bu sırada korunmalımıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.Korunmayı bırakırsak hasar çok olduğu için yine hatalı bir sperm döllerse yine kürtaj olmak zorunda kalırsam yine 6 ay bekle hadi bakalım.Allah'ım bir çıkış kapısı ver yarabbim.Siz<lerin fikirlerine ihtiyacım var arkadaşlar.

çalış canım çalış dersini de kopma hayattan hııı biraz sıkıntı yapıyorum napalım buda gelir buda geçer demi ama..
bende örgü yapıyorummmmm..
çoooook seviyorum ya..
tutkunum yani..
hırkalar kazaklar ooooooo neler neler.
en çokt şu ince tiftik ipleri seviyorum..
3. hırkaya başladım.
aç gözlümüyüm neyim
sağolasın Allah razı olsun canım...
çok değil ama biraz stres var.
Rabbbimden bize sabur eşime cesaret vermesini istiyorum.
az önce bana proxeed içirdi.
tadı nasıl bak diye.
limonata gibi bişey ya..
ama hoş değil yani..
Rabbim onu da kurtarsın.
ömründe içmediği kadar bitki çayı ve ilaç içti son 6 ayda..

ne demek canım..
işyerinde çok zor oluyordur tabiki.
müsait olunca yazarsın..

eseslim canımm geçmiş olsun..
dikkat et kendine.
bide tek doktora bağlanıp kalma.
biliyorsun lüzumsuz neler dediklerini.
başka doktorlara git bakalım.
Allah şifa versin..

saol bacım ço şükür iyiyim aktarcı eksikleri göndermedi çay ve bana göndercekleri elinde yokmuş ondan göndermemiş daha da aramadık bilmiyorum geldimi

iyi bari canım iş tatlıya bağlanmış.
ama elinde olmadığını size daha önce söyleseydi senide boşuna sinirlendirmezdi.
neyse sağlık olsun geç olsun güç olmasın inşallah.
inşallah faydasını görürsünüz sonrada bebişleriniz gelir canımcım

sağol bitanem.
bende ilk defa duydum canım bugün başka dr da gidicem bakalım kan değerlerime güzelce baktıracam.
mantar tedavisinden önce yarayı donduracak sonrada mantar tedavisne başlayalım dedi.
bilmiyorum bakalım bikaç dr gidecem sanrıım.:44:

anladım demek ki ben yolun başında olduğum için geriden geliyorum tabi daha 3 ay oldu öğreneli peki bir faydası olmuşmuş bilginiz varmı

canım bu bir şişe içinde bitki alkolu kokusu alkol kokusunu andırıyor.romanyadan geliyor. türkiyede yok.
suya katıp içiliyor. aslında kadınlar için deniliyor ama erkek ve kadın kısırlığındada kullanılabilir deniliyor.
bizde bir umut aldık ama biz düzenli kullanamadık.
baharlar düzenli kullandı.
faydasını görebilmek için 3 ay kullanılması gerekiyormuş.
hormonlarıda düzenlediği söyleniyor.
herşeyden umut arıyoruz işte o yüzden kullanıyoruz ama kesin bir faydasını gören şimdilik yok.
ileriki zamanlar ne gösterir bilmiyorum inşallah faydası olur herkese....

bu firmayı ilk defa duydum canım bende.
şimdi sen yazınca baktım int den ama üye olmadan ürünleri göremedim.
sanırım sadece üyeler bakabiliyor.
makyaj temizlik ürünleri satan bi firma bitkisel ürünlerde mi satıyormuş ki.
çok merak ettim üye olup bakacam ürünlerine bakalım neler varmış....

eseslim canımm geçmiş olsun..
dikkat et kendine.
bide tek doktora bağlanıp kalma.
biliyorsun lüzumsuz neler dediklerini.
başka doktorlara git bakalım.
Allah şifa versin..

sağol hayatım
evet canım haklısın bugün bi dr daha gidecem
bakalım o ne diyecek.
ilaçla tedaviolacak sanırım. kan içinde ilaç verirler büyük ihtimal.
allah razı olsun canım benim.

günaydın arkidişlerim
nasılsınız bugün ??
ben bugün 11 de dr a gidicem kan filan verecem tahlil yaptırır sanırım. ama sonuçta hemen çıkmaz
bakalım ne diyecek bu dr da:44:

günaydın arkidişlerim
nasılsınız bugün ??
ben bugün 11 de dr a gidicem kan filan verecem tahlil yaptırır sanırım. ama sonuçta hemen çıkmaz
bakalım ne diyecek bu dr da:44:

günaydın eseslim... inşallah hayırlı haberler gelirsin canım...sonuçların temiz çıksın inşallah... başka doktorlara gitmekle en iyisini yapıyorsun bazen birinin dediği diğerininkini tutmuyor..

günaydın eseslim... inşallah hayırlı haberler gelirsin canım...sonuçların temiz çıksın inşallah... başka doktorlara gitmekle en iyisini yapıyorsun bazen birinin dediği diğerininkini tutmuyor..

aminn canım inşallah.
çok haklısın doktordan doktora çok fark ediyor. azolu olunca dr ların hepsini çözdük

Slm cnm
Doğum günü kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle beraber Sağlıklı ,huzurlu ,uzun bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara
İnş. bi dahaki yaşgününü bebişlerinler geçirirsin..cnm

doğum günün kutlu olsun cnm. bi dahaki seneye inş. bebişinle kutlarsın doğumgününü..İYKİ DOĞDUN...

doğum günün kutlu olsun canım..
uzun sağlıklı bir ömür diliyorum..
bu yaşın sana şans getirir inşallah bebişlerini kucağına alırsın inşallah..

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz ve temmenileriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim... sabah moralim bozuk bi şekilde güne başlamıştım geçen yılı düşünerek buruktum ama günüm öyle geçmedi... iş yerinde arkadaşlarım süpriz yapmışlar doğum günümü kutladılar... akşamada ailem geldi onlarla kutladıkkk.. benim için hoş bi gündü hatırlanmak sevilmek güzel şey gerçekten...Allah herkesten razı olsun...

aminn canım inşallah.
çok haklısın doktordan doktora çok fark ediyor. azolu olunca dr ların hepsini çözdük

gerçekten canım aynen öyle valla azo bize çok şey öğretti... en son tedavi olduğum doktorum bana hep zor hastasın derdi... çünkü beni ikna etmekte zorlanıyordu... sorularımla şaşırıyordu bunu da nerden biliyorsun der gibi bakıyordu ...bilmezki bu uğurda neler çektiğimizi ne kadar araştırma yaptığımızı...

doktorlardan çok bilgimiz oldu araştıra araştıra herşeyi öğrendik.
prof olduk deyim yerindeyse
inşllah bu bilgilerimizin faydasını görürüz de bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

doktorlardan çok bilgimiz oldu araştıra araştıra herşeyi öğrendik.
prof olduk deyim yerindeyse
inşllah bu bilgilerimizin faydasını görürüz de bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

İnşallah canım bir faydası olur... ama açıkcası bu kadar tecrübelenmeden bebeğine kavuşanlardan olmayı isterdimmm.tabi kim istemezki bunu ama ne yapalım Rabbim bizede böylesini nasip etti yeterki sonunda kavuşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…