Merhaba cnm
Sanada iyi akşamlar
nasılsım canm keyıfler nasıl
merhaba...o benim tatlım..konuksever ilköğretim okuluna yakınım..sen nerdeydin ...kolay gelsin nnerde çalışıyorsun..
bende örgü yapıyorummmmm..çalış canım çalış dersini de kopma hayattan hııı biraz sıkıntı yapıyorum napalım buda gelir buda geçer demi ama..
sağolasın Allah razı olsun canım...24 ocak sizin için en güzel gün olur inş.gecen yıl bizde aralıkta olmuştuk nasıl bir heyecan çok iyi bilirim çok dua edeceğim inş.sağlıklı ve bolca spermler çıkar ,strese gelince bende üzerimden atmaya çalışıyorum,inş.başarırım A.E.OL
Arkadaşlar ben davmlı siteye bir giriyorum bir çıkıyorum.sizlere ne merhaba bile diyemiyorum.Çünkü şirkette olduğum için hem kendi işlerimi yapmaya çalışıyorum hemde sizleri çok merak ediyorum.Lütfen kusuruma bakmayın.
saol bacım ço şükür iyiyim aktarcı eksikleri göndermedi çay ve bana göndercekleri elinde yokmuş ondan göndermemiş daha da aramadık bilmiyorum geldimi
geçmiş olsun canım benim..
kanda mantarıda ilk defa duyuyorum..
canım mantara bir ilaç var çok iyi geliyo bu ilacın 2,4,8 tane kapsüllü olanı var..
ben 2 kapsüllü olanını kullanmıştım vede hemen geçirmişti..
ilacın adı flucan.. birde yanında travazol krem kullanıyorsun..
doktora gittiğinde bu ilacı istersen yazar çok etkili bir ilaç..
kan tahlili yaptır canım kansızlık varmı yokmu anca öyle anlaşılr..
arkadaşlar ben bunu bu sitede bir yerde okudum bilginiz varmı okuyan yada araştıranınız varmı bence bir okuyun
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
anladım demek ki ben yolun başında olduğum için geriden geliyorum tabi daha 3 ay oldu öğreneli peki bir faydası olmuşmuş bilginiz varmı
kızlar forever living diye bir firma varmış arkadaşım önerdi aradım kadınla konuştum beni üye yapmak istedi ürünlerimiz çok iyi kullanıpta çocogu olanlar var falan dedi kızlar daha önce bunu duydunuzmu etrafınızda ürünlerini kullanan tanıdıklarınız varmı böyle ilaç temizlik ürünleri makyaj ürünleri falan varmış hiç duydunuz mu bana biraz fasa fiso geldi ama bilmediğim için bişeyde diyemiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
eseslim canımmgeçmiş olsun..
dikkat et kendine.
bide tek doktora bağlanıp kalma.
biliyorsun lüzumsuz neler dediklerini.
başka doktorlara git bakalım.
Allah şifa versin..
günaydın arkidişlerim
nasılsınız bugün ??
ben bugün 11 de dr a gidicem kan filan verecem tahlil yaptırır sanırım. ama sonuçta hemen çıkmaz
bakalım ne diyecek bu dr da:44:
günaydın eseslim... inşallah hayırlı haberler gelirsin canım...sonuçların temiz çıksın inşallah... başka doktorlara gitmekle en iyisini yapıyorsun bazen birinin dediği diğerininkini tutmuyor..
Slm cnm
Doğum günü kutlu olsun.. Tüm sevdiklerinle beraber Sağlıklı ,huzurlu ,uzun bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara
İnş. bi dahaki yaşgününü bebişlerinler geçirirsin..cnm
doğum günün kutlu olsun cnm. bi dahaki seneye inş. bebişinle kutlarsın doğumgününü..İYKİ DOĞDUN...
ıyı aksamlarr nasısınız kızlarrrrrr
dogum gunun kutlu olsun cnm esınle mutlu huzurlu bı omur nasıp etsın mevlam sıze
seneye bebısınle gırersın ınşllh
gecmıs olsun tatlım zaten su mantar her kadında muhakkak olurmus
doğum günün kutlu olsun canım..
uzun sağlıklı bir ömür diliyorum..
bu yaşın sana şans getirir inşallah bebişlerini kucağına alırsın inşallah..
aminn canım inşallah.
çok haklısın doktordan doktora çok fark ediyor. azolu olunca dr ların hepsini çözdük
gerçekten canım aynen öyle valla azo bize çok şey öğretti... en son tedavi olduğum doktorum bana hep zor hastasın derdi... çünkü beni ikna etmekte zorlanıyordu... sorularımla şaşırıyordu bunu da nerden biliyorsun der gibi bakıyordu...bilmezki bu uğurda neler çektiğimizi ne kadar araştırma yaptığımızı...
doktorlardan çok bilgimiz olduaraştıra araştıra herşeyi öğrendik.
prof olduk deyim yerindeyse
inşllah bu bilgilerimizin faydasını görürüz de bebeklerimize biran önce kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?